Don't stop the music.

Känns som jag har sovit ut i natt, sov hela natten utan att vakna eller gå upp en enda gång, och det mina vänner är näst intill rekord när det gäller Emmas nattsömn. Så känner mig ganska pigg idag, så jag tänkte ta mig en låång promenad i Khamn, kanske picasso och tillbaks nu när solen lyser? Sen i eftermiddag kommer Maddy på besök. För övrigt är det ovisst hur det blir angående min Gbg visist till helgen, jag väntar på Petras slutgiltiga besked.....Dock vill jag inget hellre än att åka dit. . . .
Å där försvann solen också såklart! Ja den kommer väl igen får vi hoppas. Är det nån förresten som har en miljon över som den vill donera till mig? Bara att hojta ;)
Btw, jag såg Simpsonfilmen igår, den var rätt så kul. Yes Yes.

Yippie  kay  ey, motherfuckers!


Paranoia

Det känns som jag har vart på jobbet sen i fredags kväll.......och det har jag visst också. Men nu är jag äntligen hemma,och det känns så skönt att bara få vara i fred.
Tre lediga dagar. . ska försöka motionera och bara vila. Och umgås! Är socialt undernärd med "normala" människor utan psykiska handikapp...Madde är iaf inbokad på tisdag! Wille är hysterisk på att vi måste åka utomlands, och jag känner inte att jag har världens fetaste ekonomi till det, men han håller inte med. Ett SPAR-konto, ska man tydligen ta pengar i från...inte spara? Men som blivande student, gäller det väl att snålspara? Äh vad vet jag, egentligen vill väl jag också bara iväg. Ligga under en palm med en bra bok och en paraplydrink i handen...Men mitt ekonomiska (egentligen rätt o-eknomiskt) sinne säger bara emot heela tiden. Tröttsamt.
Jag har även blivit paranoid på senare tid. Ända sen den där jävla surpolisen gav mig böter så tror jag att varenda saab eller volvo är en civilpolis. Så jag känner verkligen hur alla bilister stör sig på hur jäkla seg körning jag har - dock laglig - (måste alltid påpekas) men what to do!? Jag har bara inte råd med 1500 spänn i böter en gång till. Så, punkt slut.
Just nu hör jag iallafall hur duschen skriker efter mig, med sin varmaste stämma...........Jag älskar min dusch.

I know if destiny's kind, I've got the rest of my mind.
But my heart, it don?t beat, it don't beat the way it used to..
For reasons unknown..

Jag önskar jag var där nu....

Torsdag idag. Om en halvtimme ska jag och anna gå på fotvård, det behövs verkligen för våra stackars fötter. Sen blir det jobb till 22. Imorrn ska jag luncha med Madde, kanske emelie och corny också. Mormor fyller år också och sen åker moster tillbaks till USA efter två månader i sverige, så hejdå till henne....Sen är det jobb hela helgen från 22 imorrn kväll, jag är inte laddad på nåt sätt. Jag ska försöka hitta nån som vill byta nästa fredag med mig, mot vilken dag som helst, för jag har tänkt mig att åka till Petra i gbg nästa helg för att ha lite terapi! Det blir dagens uppgift.

Låt mig behålla det här
Det kan väl jag vara värd
Kom och slå sönder min värld
Det är allt jag begär


Who's your daddy now?

Sega dag.......
Har jobbat,men det var inte direkt jobb.....dom första två timmarna låg jag o kolla på Mr & Mrs Smith som var på tv, den är faktiskt riktigt bra. Har sett den förut men nu slog det mig att den är både bra o rolig. Brangelina gör ett bra jobb!
image115


Imorrn är jag ledig. Och det ska bli himla skönt. Det är mycket tankar och funderingar inombords just nu och jag får ingen ro riktigt. Samtidigt kan jag inte sätta fingret på vad det är som tynger mig mest. Därför är det bättre att vara tyst och bearbeta så gott det går...Eller? Am I right or am I wrong?


"It's to late to be smart now, I'm all out of clever thngs to say....
.......It's you and the mess you left behind.."

Ingen lust ingen ork

Måndag morgon och jag har ingen energi idag. Är ledig onsdag annars jobbar jag hela veckan och hela helgen, och även om jag trivs på jobbet väldigt bra så känne rjag att jag är trött, jag vill också ha semester! Men nästa vecka jobbar jag faktiskt bara fredag, sen jobbar jag en vecka till sen är det sluut. Hoppas dock att jag kan fortsätta som timvik.
På onsdag ska jag ju inte till Khamn o testa linser, sen tänkte jag släpa ut emelie o madde på en långpromenad om dom är up for it vill säga! Sen ska jag träffa mamsen o papsen som jag inte sett på två veckor snart...
Nej GUD va uschlig jag känner mig idag, kan det vara dagen efter - dagen efter?! :)

Nu ska jag GÅ till bråten. En timmes promenad i regn?
Fantastic.


Kristinehamns pärlor:)

Gårdagen var en mycket innehållsrik dag och kvällen var skitkul. Bakis idag, det blev visst lite mer än vad som egentligen behövdes kanske men kul var det iaf. Det är skönt att gå ut på hemmaplan ibland, man träffar alltid gamla bekanta :) Vi var hos madde först, prata åt mat och hade allmänt roligt! Sen blev det mastis o sen vidare till varvet, sen gick jag o emelie hem till mamma o pappa som är på semester, där hade vi en liten sleep-over och imorse var jag lagomt pigg.......det blev en väldigt svag promenad till McDonk och vi var "sååå" sugna på det, sen beställde jag hur mycket som helst.....och åt inget typ. Bra jobbat Emma! Sen rulla vi hem igen där vi landade på varsin soffa där vi låg resten av dagen, det är alltid lika roligt för jag har skrattat hela dan. I love it.
Bil-fan pajade igen - suck - men en väldigt händig karl fixade det! Tack för det:)




Paaaartytajm:)

Ikväll blire utgång i K-Harbour! Lite nostalgi att festa med gamla tjejkompisar för det händer inte så ofta! Har för övrigt haft en trevlig dag med anna, hon har gasat runt med corvetten idag och för mig var det corvettepremiär! ;) Det var drag i den kan man väl säga! Nu är det öl, pizza och tjejsnack som gäller timmarna framöver sen blir det mastis. Have a nice night allihop:)
Pöss

image92 image93 image94
Det kan komma fler partypics later on :)
Baj♥

Nagelvård

Allvarligt talat. Samma visa varenda jävla gång jag ska måla naglarna! Jag målar så noga jag bara kan, och så tänker jag: "nu ska jag sitta still o inte göra nåt med händerna tills det verkligen har torkat". Gör jag det då? Nej. Jag har inget tålamod! Så det slutar varje gång med att jag har kladdiga naglar o så orkar jag inte göra om det.
Hur otålig får man bli?
image90

Jag är en isskulptur o du är bara ett gruskorn i en grushög ;)

Har bloggtorka just nu, har haft ett tag. Det verkar som andra lider av samma åkomma också. Man skulle ju kunna tro att det är för att det är sommar o ingen sitter framför datorn, men vi har ju visst ingen sommar så det måste bero på nåt annat! Jag trodde för en stund att vi hade sommar idag när jag vaknade o himlen var klarblå o solen strålade. Tog Wille under armen o styrde mazdan mot Labbsand där vi hann njuta av bad o sol ca 1h då dom oövervinnliga grå molnen tog över. Nu spöööööööregnar det. Dock är jag väl inte förvånad, det var ju bara för bra för att vara sant. Jag jobbar ungefär 3 veckor till, sen blir det två-tre veckor semester. Kan bli allt från Malmö och Malmöfestivalen till Skanör, till dagsutflykter till utlandet  - nånstans - bara jag får möljöombyte. Sen blir det till att vässa hjärnan i 3½ år på Karlstad universtitet. Emelie har lovat mig en privat guidning nån dag snart så jag slipper yra runt som en plockad höna första dagen. :) Väldigt praktiskt måste jag säga, att ha en så nära vän som redan har genomgått denna procedur!
Ikväll jobbar jag, börjar 22. Wille ska följa med och vi ska se nån film, sen får jag betalt för att sova. Går hem klockan 10 imorrn bitti, sen blir lunchning med Fröken Anna. Jag är rätt så pank till lön har jag upptäckt också men det får väl gå. Igår var jag inne i Khamn och gjorde en synundersökning. Jag hade faktiskt beställt en tid här i Kga först men jag hittade ett så mycket bättre pris i Khamn så det blev ändrade planer. Jag fick mina första glasögon när jag var 16 år, alltså ca 9 år sen. Sen köpte jag ett annat par för nåra år sen, som inte är tillräckligt starka (tack för det transcom - min syn went downhill när jag jobbade där) så nu äntligen bestämde jag mig för att gå o göra en undersökning. Den första på 9 år alltså. Det var väl tur jag gjorde det, optikern informerade att jag är halvblind....eller ja, typ iaf. Jag känner mig halvblind. Däremot så sa han att jag helst inte får köra utan glasögon. Moahaha. Det var så dags att få veta det nu. Eftersom jag alltid glömmer att ta med mig glasögonen dit jag ska så bestämde jag mig att det är dags att "se förbi" (hihi) min peta-i-ögon-fobi. Och skaffa linser! Så på onsdag ska jag dit igen och prova mina special beställda linser....jag har tydligen väldigt kuperade, rugbyformade ögon (?!). Optikern vände för övrigt ut-och-in på mitt ögonlock, det var intressant men NASTY.
Jag var tvungen att fråga om det där tjatet om att blåbär är bra för synen var sant. Och till en viss del var det så. Så Emelie, sätt på dig stövlarna och låna bärplockarn!! Vi var ju ute häromdan o promenerade lite, och vek av vid Lisas Höjd spåret, och plockade blåbär :) Det var väldigt kul men dock har jag väldigt svårt att stå still i skogen för det känns som alla insekter dras till mig och kryper innanför kläderna. När jag kom hem blev det slutligen blåbärsplättar o grädde! Ibland så! Tänk att nu har jag suttit här i ca 30 min o det här är det enda jag har klämt fram. Det kanske vore bättre att låta bli? 
Lägger in lite blandade bilder istället som jag hittade.
Enjoy!

Gud så intressant. Måste verkligen skaffa mig en kamera!!!!
Baj for now.


När hela världen står utanför...

Jag är än en gång i nostalgins värld. Jag har laddat hem Jumper. Kommer ni ihåg Jumper?! Does "Tapetklister" ring a bell? Å herregud.
Det kanske är mer igenkännbart för oss inbitna Kristinehamnare men dom slog ändå rätt så stort i övriga Sverige också har jag för mig. Iallafall, jag har gåshud! Så enkel, trallvänlig dagispop det var ändå :) Den där Niklas Hillbom hade skrivkonsten helt klart. Hi Hi
 

" Genom en hel natt av drömmar, har jag nu rest
och jag kommer aldrig glömma, vad jag fått se
Solen är uppe, jag ligger kvar
och allt jag tänker är ett det blir en bra dag idag

För solen stiger upp även idag
Och flera tusen mil kan jag gå idag
Tänker på vad min far alltid sa. Det blir en bra dag idag.

Jag somnar och vaknar, i mitt täckes famn
när hela staden startar, ty klockarnas larm
Solen är uppe, jag ligger kvar
och allt jag tänker är ett det blir en bra dag idag

För solen stiger upp även idag
Och flera tusen mil kan jag gå idag
Tänker på vad min far alltid sa. Det blir en bra dag idag.

Det blir en bra dag idag"



Det är så man kan gråta. :)

image79


Ett tidsfördriv att dö för...

Myror i benen, myror i armarna....en kronisk rastlöshet har lagt sig över mig som ett molntäcke utan vind....ändå är jag trött ända in i benmärgen.
Det är den där söndagskänslan man inte kan skaka av sig......






"Och då kommer känslan
den smygande känslan
den enda jag inte rår på"



Same old same old..

Tillbaks i Karlskoga. Koster bjöd på regn mest hela tiden men frihetskänslan som infann sig när jag klev av båten går inte att hitta någon annanstans, så regn eller inte, det var precis vad jag behövde. Kände mig depp över att åka hem så tidigt men har man jobbplikt så har man...
Vi har gått långpromenader dagarna i ända, ätit en massa och bara njutit. Jag har även lyckats bada 4 ggr, årets första dopp :) Kallt som svin men uppfriskande! Ett år kvar till nästa gång? Mja....funderar på att åka dit nån helg i augusti, om jag så ska behöva tälta eftersom stugan är upptagen med massa avlägsna släktingar :(
Nu håller jag på att koka ihop en linssoppa! Mycket morötter, potatis, lök, vitlök, gröna linser och buljong, yum yum!
Det kan bli utgång ikväll....men dock inget bestämt. Det är ju heta slitzbrudar på statt, inte att missa :)
Jag har även blivit antagen till karlstad universitet, lärarlinjen nästa...Känns stressigt att inte veta hur det blir för wille, han ligger som reserv på den utbildning han har sökt........i skellefteå......! Kan bli tufft i höst. Men det får tiden utvisa.
Har vart på apoteket o köpt lite fotprylar, så efter soppan blir det fotbad och fotvård! Så ser eftermiddan ut so far.


image77
Utsikt från stugan...lovely♥

Koster i mitt hjääärta...

Hm, har känningar på halsont idag....nej nej nej säger jag. Orkar inte bli sjuk alls. Wille går runt o nyser o är stundvis genomförkyld men jag misstänker snarare allergi än influensa. Anna hade också ont i halsen idag, och en på jobbet...kanske är nåt som går? Bläh.
Har tagit en morgonpromenad med Emilce, sen grejat här hemma för imorrn är det Koster dags! Ska bli så skönt. Om jag inte ligger sjuk vill säga, men det kan jag ju i så fall lika gärna va där som här.  Vädret ser väl inte ut att bli det bästa men just nu gör det ingen vill bara komma dit o ta ett djupt andetag av havsluft!
Den dagen jag blir rik o förmögen.....*host host*......ska jag bygga mig ett hus på koster. :)

Vid tre är det jobbdags. Är inte jättesugen på det för det känns som det är så mycket annat som ska göras...oh well.
Har snälla vänner som ska turas om att vara kattvakter, eloge till er ;)

Måste hinna äta lite lunch innan det är jobba jobba jobba!
Have a nice weekend by the way.
Hugs and Kisses♥



image76

Polis Polis Potatisgris.

I 6 år har jag haft körkort OCH en prickfri körning. Nån parkeringsböter hit o dit har det blivit men det räknas inte. Idag har jag joinat the badguys i trafiken. Och jag blev även polishatare i stunden. För dagen iaf, tills ilskan har lagt sig. Anna och jag åkte från Jessica i Filipstad där vi klippt håret. När vi närmar oss Storfors har jag en bil framför mig som stoppar upp trafiken när miffot kör i 70 på 90 väg. Jag väntade med att köra om, och när jag väl såg min chans så körde jag om - i 90 km/h. Kollade mig faktiskt runt innan jag gjorde omkörningen, ingen "copper" i närheten...inte för att jag gjorde nåt olagligt men det har liksom blivit en vana att hålla utkik efter polisen för jag inte har råd med böter, därav min alltid väldigt lagliga körning! (dom kallar mig snigeln..) iallafall, när jag gjort omkörningen kollar jag i backspegeln, och tro på fan att en jävla polisbil ligger i häcken på mig och efter en spännande minut eller två, sätter dom på blåljusen. APA. Sur-polisen som kom fram knäckte denna öppningsreplik: "det där var ingen vacker synJag: "neehej?" Sen kom mitt försvar: jag körde i 90 och det kom ingen mötande trafik...vad är problemet? Joda, jag hade självklart "överskridit en spärrlinje". Ät Mig! Ärligt talat, när ni kör om ute på vägarna, hur ofta konstaterar ni att "nej gud där är en spärrlinje det går ju inte"..? Jag gör det aldrig. Är det nåt jag inte tänkt på sen jag fick mitt körkort så är det nog det. Japp, jag får skylla mig själv, men tro mig, hädanefter kommer jag ha stenkoll på varenda jävla spärrlinje i Sverige. Sur-polisen kan även förvänta sig en hat insändare i Kristinehamnsposten framöver från undertecknad, man ska väl vara något människovänlig när man dagarna i ända arbetar med andra människor? Men han är en typisk person som alltid vaknar på fel sida. Inte ett leende, inte en tendens till att vara en "tjänsteman". Nej sur-polisen, jag bojkottar dig!!
Jag är så besviken för jag har verkligen ansträngt mig för att köra så jävla bra jämt och låter man hjärnan gå på tomvarv  en sekund så kostar det dig 1500 spänn. Ja, femtonhundrakronor.
Tur att håret blev bra iaf för den summan. . . . . . . .

I Just love my life sometimes.
image74

What you see ...is not what you get...?

Vad skulle du välja helst om du fick välja för en dag? Osynlig, Miljonär eller kändis? Jag skulle vilja vara en osynlig kändis med otaliga sedlar på banken....men nu fick man ju bara välja ett alternativ. Då skulle jag fasen vilja vara osynlig. Inte för att jag vill försvinna från jordens yta (inte idag iaf) utan för att man såklart är så jäkla nyfiken på allt. Det bästa vore ju om man var osynlig o kunde förflytta sig hur som helst närsom helst. Tänk dig vad mycket du kunde ta del av som du aldrig får chansen att göra...BlaBlaBlaBla....

Jobb om en timme. Bara en på boendet hela veckan för dom andra tre har åkt på semester till Hjo med några andra i personalen. Så den här veckan blir det mycket åka bil för det finns en hyrbil tillgänglig hela veckan :)
Imorrn och onsdag är jag dock ledig så imorrn blir det en sväng till Jessica o fixa håret lite med Anna. Är lite sugen på en ny tatuering också. Hade tänkt att två skulle räcka, jag gjorde min första för snart 10 år sen och jag skulle väl helst vilja att den gick upp i rök även den andra tatueringen med. Men å andra sidan är dom ju en del av mig så jag lever med det "problemet"! Så går det när man är ung och dum ;)

Helgen var helt okej, väldigt lugn. Umgicks med Anna hela lördan, även Jimmy var med när vi åkte in till Khamn o åt på Mastis, tack för den trevliga kvällen ;) Igår jobbade jag nåra timmar, sen fyllde moster år så det blev Khamn än en gång (ibland förstår jag inte varför jag bor här?!) och sen gick jag långpromenad med Emelie och rensade hjärtat lite. Det var välbehövt...

Koster på lördag, mitt hjärtas paradis..

I got a song inside my head, I got a demon in my bed, they're both keeping my awake...

You gotta roll with the punches...


This time is better than last time
I feel better today
A little discipline can lock you up inside
This time I think you shed a little light
I feel better today