Mums fillibabba..

Nu har jag jobbat ett par dar och jag är ganska trött. För stunden så håller jag på att baka muffins med en liter färska jordgubbar i, vit choklad och lemon curd....ingen smal muffin direkt men säkerligen ganska gott..spelar massa musik och bara njuter av att vara själv hemma. Imorrn ska jag luncha med Anna och gå ett varv på stan sen kanske det blir till att kika på FC-Z matchen här i stan, kan va ganska kul, även om jag inte är fotbollsintresserad!

Nu ska jag snart ta en nybakad muffin, min chipspåse och krypa ner i sängen o kolla på avsnitt av alla serier jag "bara inte får missa" som är inspelat (ja anna jag vet att jag är tv-freak ;) Sen ska jag sova som ett barn förhoppningsvis med en katt på vardera sida.
I natt drömde jag massa konstigheter, och det kan jag gärna vara utan i natt.....

You'll be my vacation away from this place
image73

En helt vanlig dag.

"Dagsutflykt" till Nora blev det idag, i brist på fantasi. Men det är ganska mysigt att gå omkring bland alla gamla söta hus o titta lite. Åt lunch på nåt grekiskt lunchställe som var helt okej sen blev det glass nere vid vattnet. Nu har vi just vart på boda och tvättat bilen, invändigt och utvändigt. Men den har ju några år på nacken så riktigt strålande kommer den tyvärr aldrig bli igen :)
Nu är det 4 h kvar innan jag befinner mig på jobbet. Känns halvfånigt att åka till jobbet o lägga sig o sova typ på direkten...men jag ska ju faktiskt upp o jobba kl 07. Imorrn är det premiär för die hard 4, haha......men jag ska fasen gå på den, heja Bruce i alla lägen!

Laterrr♥

Think bigger

Mina tårkanaler vet inget stopp...har följt lilla Matilda som kämpade mot cancer (aftonbladet.com) och som dog på midsommar. Läste alla hälsningar till henne och hennes familj,och det får en att tänka längre än dit näsan räcker. Usch va ledsamt.

Live and Learn...

Jag är så trött på ovissheten om mitt eget liv. Jag är en planerare......hur tråkigt det än låter. Jag kan vara spontan många gånger, men när det kommer till mer avgörande saker vill jag veta. Och planera. Jag gillar inte att stressa ändå jobbar jag oftast bäst under stress. Hur det går ihop? Jag vet inte. Jag vill bara veta vad jag gör, vart jag bor, hur jag bor....när augusti är slut? Jag gillar inte att vänta. I hela mitt liv har jag varit den otåliga. Ska jag träffa nån så är jag alltid 10 min tidig, fast än jag försökt att göra saker i slow motion just för att undvika att stå o vänta. It's the story of my life......
Känns som det är så mycket som vill ut just nu men jag har ingen lust att formulera mig riktigt. Inte för hela svenska tonårseliten iaf.  Samma ältande varje dag, när ska man sluta älta? När ska man börja ta tag i saker o börja leva ordentligt? Jag känner att jag greppar i tomma luften.....





One of these days maybe your magic won't affect me
And your kiss won't make me weak
But no one in this world knows me the way you know me
So you'll probably always have a spell on me...


This road I walk is paved with broken promises I've made
At least a million times I've fallen
But never will I break

Trött, Tröttare, Tröttast

Jag vet inte vad som hände med sommaren men jag hoppas att den återvänder snarast! Midsommarvädret var pinsamt men firandet gick bra ändå. En del fick lite för mycket att dricka kanske, men å andra sidan så straffade det sig dagen efter när vi andra var ganska så alerta :) Allt som allt var det en rolig kväll med mycket folk och lite småtävlingar - men observera att jag fortfarande efterlyser vinnaren på musiktävlingen som aldrig utnämndes - tyckte att Hanna, Jag, Wille och Anna gjorde ett mycket bra jobb så visst vore det spännande o se om vi vann eller inte ;)
Idag är jag dödligt trött och vädret är ingen hjälpande hand direkt. Men om en stund ska jag gå ut o gå med Emelie i Khamn, regn eller inte regn! Är ledig fram till 22 tisdag kväll, då går jag till jobbet....o sover, sen jobbar jag ons-tors-fre,och nåra ynka timmar på söndag. Wille åker på golfresa torsdag till söndag. Biljäveln måste jag lämna in också eftersom den låter som en hel ladugård med skrikande djur, och det är en såndär kostnad man verkligen inte har lust med. Men ska man köra en 15 år gammal bil så får man kämpa lite!

Är så sugen på förändring i tillvaron, nåt måste hända innan jag dör av tristess. Jag ska bara komma på vad det är först....♥

image72
Sömnig i alla lägen...

Mirakel kan ske!

Wille fick ledigt iaf! Både onsdag o torsdag, så det blir Sthlm idag. Gick promenad imorse med anna o jossan, en och en halv timme och nu är jag lite trött i benen känner jag så sitta still i en bil nåra timmar ska väl inte vara nåra problem, tur att det finns ac i bilen :)
Tror det blir grillning ikväll med bror!
Ha en bra dag mina vänner :)
♥♥♥♥♥♥♥

B.O.R.I.N.G

Oh Boy vad jag lider av svår tristess hittills idag. Nästan så jag sitter o väntar på att få gå till jobbet. Börjar klockan 16, går hemifrån vid 15....och nu är klockan bara 13. Sov inge vidare inatt, och det berodde inte på att Wille inte var hemma utan snarare en viss katt som bestämde sig för att konversera hejvilt mellan ca 23-00. Till slut fick jag med lätt "våld" se till att hon stannade kvar i sängen och sov....sedan vid 06 imorse ja då börjar den andra underbara kattan att röja bakom sängen där det låg en leksak som hon inte fick ut. Jag var inte den vänligaste av figurer imorse kan jag lova. Är helt super-av idag och jag hatar såna dagar, så jag ser just nu bara fram emot veckans återstående dagar. Imorrn ska jag powerwalka med anna & jossan sen kanske det blir en fika, om inte så ska jag iaf åka in till Khamn på eftermiddan och försöka få en stund med Corny & Hanna! Båda två kommer hem ikväll men jag jobba visst till 22. Jag skulle kunna göra tusen saker som behöver göras, lite ärenden osv men idag är ingen bra dag att ta sig för saker. Blev iaf inbjudna till Fredriks & Pauls midsommarfest på Norrgården i K-höla på fredag så det blir nog säkert trevligt.

Fick ett väldigt gulligt mail från Tove idag. Har inte tänkt så mycket på det faktiskt men idag kom en våg av saknad över mig. Hon verkar ha det så härligt och hon gör verkligen nånting värt att göra. Jag är avundsjuk men samtidigt längtar jag efter att få börja läsa på högskolan. Men resa är väl inte för sent än dock. Lilla Skruttan, hoppas du är rädd om dig bland alla hajar och holländare :)

Ska bli roligt att åka o hämta storebror på torsdag, se lägenheten också. Synd bara att wille inte fick ledigt för då kunde vi ha åkt redan imorrn och sovit över....tagit nån god middag i sthlm. Det kommer fler gånger! Lilla pappi fyller år på måndag också, det får nog firas på midsommar. Min pappa föddes på min farfars födelsedag , det tycker jag är en rätt schysst present. Så om min mys farfar hade levt idag hade han fyllt .....ja nåt på 80? Min huvudräkning är inte riktigt med på noterna. :)

Jag vill bara bli rik. Det är min enda önskan idag. RIK.................RIK. Då skulle nog dagen kännas lite ljusare. :)

Nu får det bli pannkakor.
Adios amigos♥

My oh my

Jag måste vara den enda som grinar till Extreme Makeover - Home Edition. Varje gång. Det är tragiskt. Och då menar jag inte bara programmet. . . . . .
image70

Full rulle

Idag har jag en heldag med Maria som jag är kontaktperson åt. Vi ska snart bege oss till Karlstad och lite shopping. För min del blir det extremt lite med tanke på den tunna plånboken. Dock fick jag tusen kronor av Willes mamma i försenad födelsedagspresent i lördags, det var väldigt snällt! Helgen har varit ko-lugn. I fredags jobbade jag på dagis i Khamn, sen åkte jag till Emelie och vi tog en fika i skärgårn. Sen ville Wille grilla så han fick skjuts in och sen fixa han middag till mig, mamma o pappa. Det var gött :) Sen blev det lite pilkastning....som Wille självklart vann. Lördagen spenderades i Hallsberg hos willes mamma, grillning även där! Sen kom Emelie tlll mig på lördag kväll och vi tog det bara lugnt. Igår var det ju sånt jäkla skitväder så jag var inne precis hela dan och städa köksskåp. Ja jag vet, hur kul är jag på skala ett till tio? Skulle nog ändå ranka mig själv som en 8 ;) Veckan är ganska späckad, ska jobba imorn, onsdag blir det nog en träff med Anna, torsdag hämta bror o co i Sthlm. Fredag har det fortfarande inte bestämts nåt. Just nu känns det som jag håller på att bli förkyld....så det är nåt jag ska försöka undvika att bli. Idag är Wille ute nånstans med Boda gänget, dom ska "hajka" :) Så jag är gräsänkling vilket kan vara ganska så skönt med jämna mellanrum! Så jag ser fram emot kvällen o bara mysa här hemma all alone! Inte lika spännande att sova själv, men jag trängs ju med katterna så det ska nog gå bra :)
Nej dags att åka o hämta maria, får återkomma till kvällen!
Lite ögongodis sålänge dedikerat till Emelie ;)
image68

-Emma.......skriv en bok!

Det blev inte en sån hemsk dag som jag trodde imorse, ofta är det ju så att är man på kasst humör så försvinner det ju ganska snabbt när man kommer till jobbet (om man trivs där vill säga!) och det gjorde det för min del. Var en helt lugn dag, bakade lite tekakor med katarina, och spelade lite memory med sara, käka lite lunch och sen var arbetsdagen helt plötsligt slut. Hem o antasta wille, baka scones och nu sitter jag här och gottar mig i soffan :) Ringde Maria förut o sa att jag skulle hämta upp henne halv tolv på måndag, hon är så söt och sa att "jag ser jättemycket fram emot måndag emma", rara människa.
Midsommar har kommit upp på kartan, och jag tycker personligen att det är en överskattad dag........men man ska ju alltid göra nåt......men än sålänge inga fasta planer. Jag ska nog iaf åka o hämta brorsan på onsdag, feg som jag är vill jag inte köra in i Stockholm city så han får åka ut till väsby o möta mig där o guida mig in till vasastan ;) Chickenshit.


Jag har än en gång lite framtidsångest. Såklart. Det kan man väl aldrig få vara utan? Wille o jag har iaf bestämt att säga upp lägenheten innan sista juni, för nu vill vi flytta. Igen. Denna gång förhoppningsvis till nån annan stad, wherever would be great! Jag är nåt så kopiöst trött på allt o alla i den här stan.  Hoppas jag kommer in på högskolan i nån trevlig stad.......ja jag hoppas ju iofs att jag kommer in överhuvudtaget. Även om det skulle vara örebro så kan jag fan tänka mig o flytta dit med. Dock är inte örebro en av mina topp tio städer. Jag är inne i en såndär period där jag vill att allt ska ske på en o samma gång. Utbildning, jobb, resa, hus, barn ...ja fan o hans mormor! Men jag inser att det kan väl egentligen bara ske en sak i taget. Om det ska vara nån ordning. Men gud va trist och vara så schemalagd i livet. Jag tror jag ska göra allt på en o samma gång. Emma-Trots-Fagerman.
Livet är ju bara för konstigt egentligen. Jag får inget grepp om det!!!!! Och jag gissar på att man aldrig får det?! Det finns ju liksom bara runtomkring en hela tiden o det känns som man slösar så mycket tid på ingenting! Eller mycket tid på att gnälla att livet är så kort o man har bara ett....o blablablabla.........ändå gör man ytterst lite för att reach the top så att säga. Trött på mig själv blir jag. Man kan ju bli allvarligt störd ju mer man tänker på sånt här. Så! Nu tänker vi inte mer på det.


Märks det att jag inte har mycket för mig just nu? Joda. Minsann                          .
image67

En sak vet jag iallafall. Jag är trött på mycket saker runtomkring. Ändå är jag feg som vanligt och låter saker o ting bara vara. Som om livet skulle komma tillbaka o äta mig till lunch om jag gjorde en drastisk förändring. Vad nu det skulle vara? Livet är en farlig prick.

When I offer you survival,
You say it's hard enough to live,
Don't tell me that it's over,
Stand up
Poor and tired,
But more than this



En dag i klagan

Idag har jag ingen lust med nånting. Jag fryser och tittar man ut genom fönstret så är det just nu grått, kallt och jävligt blåsigt. Det kan lika gärna spöregna ute för min del. Men trots detta ska jag iaf ge mig iväg till Fokus om ca 30 min och jobba. Väldigt osugen idag. Längtar till imorrn när det är dagis som gäller. Usch jag känner mig så neg idag......negnegneg. På lördag är Wille äntligen ledig för första gången på 20 dagar tror jag så det så vi spendera hela dan ihop, det känns som det var längesen. Igår gick jag från Skranta till Bråten - i flipflops. Det gör jag inte om, har en härlig vattenblåsa på min "trampdyna". Väl på jobbet så var allt jag pratade om mat känner jag. Tjatade om att jag har infört självdisciplin i mitt liv och att godis absolut inte var tänkbart. Johan far iväg till affärn efter ett tag och kommer tillbaks med en "present" i foliepapper. Då har han o nina bestämt att jag minsann ska sluta tjata om chokladkakor osv, så han hade köpt en såndär liten palle kuling chokladbit, så där sprack hela min självdisciplin....men jäklar va gott det var:) Det var snällt gjort....eller ? Ville dom bara paja min starka "stå-emot-sida"? ;)

Någonting jag har tänkt på är hur folk kör bil. Eftersom jag inte har världens största inkomst så anser jag att jag faktiskt inte har råd att köra för fort, eller vad det nu kan vara som ger stora böter. SÅ ja, jag kör i 90 om det är 90, och 50 om det är 50 osv..visst kanske inte till pricka men nästintill, jag försöker iaf. Men det känns som alla andra fullkomligt skiter i böter eller indragna körkort, och dom kör utav bara helvete. Och det värsta jag vet är när folk ligger i "röven" på en strax innan det blir två filat...gör inte det är ni snälla för det gör mig bara irriterad och då kör jag ännu mer sakta. Ja så är det. Finns mycket idioter i trafiken. Yes Yes.

Nu ska jag snart GÅ till jobbet och det blir spöregn närsomhelst ser det ut som, alldeles mörkt på himlen....Glädje.
By the way, jag har en katt till salu som är för tillfället det jobbigaste jag vet!!!!!!!!! Idag är Udda otroligt billig. Vet ingen katt som är så smart som hon, vet exakt hur hon ska göra för att man ska få nervsammanbrott tio över åtta på morgonen.
Gud snälla, kan vi inte bara snabbspola genom den här dagen?? Det vore nämligen det ultimata................Mjao.
image66
Så billig....så billig.

Värme och deprimerade medelålders kvinnor

Gud jag känner mig som en överjäst val, eller en gravid flodhäst....en michelingubbe(gumma)....ja ni fattar. Ändå har jag vart nyttigheten själv idag, men såhär känner jag mig varje kväll och det är rätt så störande. Har gått promenad innan frukost, åt jordgubbar o mjölk till frukost, mellanmål blev vindruvor och sedan åt jag resterna från min första lergrytsmåltid igår, färsk kyckling med grönsaker....nu på kvällen gjorde jag en ny lergryta igen! Mitt nya liv börjar idag och det livet handlar väl inte speciellt mycket om att gå ner i vikt utan mer om att ha någon som helst självdisciplin, för det saknar jag. Utöver mat och promenad idag har jag legat på näset nåra timmar med anna, sen grejat hemma. Just nu är jag väldigt sugen på att gå ut o gå en kvällspromenad men samtidigt är jag trött och ska upp sex imorrn bitti. Luften står still i lägenheten! Ingen fläkt så långt ögat kan nå. Imorrn ser det dock ut att bli molnigt så jag ska väl inte klaga. Jobbdags imorrn, och sedan ska farbror doktorn titta på min tå igen så allt står rätt till, sen blir det Khamn och promenad med Emelie, och jag tror jag ska hinna med en visit hos mapa också och säga hej.
Ska jobba ons, tors, fre denna vecka och på fredag är det på dagis, det var jättelängesen så det ska bli roligt. Blir till att jobba med mamsen :)
Just i skrivande stund är jag så törstig att jag nästintill kräks (aa just det ja, jag kan ju inte spy...så Nästan) så.............PAUS.................................................sådärja. Inhandlade en drickaback häromdan fylld med Loka. En riktig törstsläckare ;)
I fredags var det studentdags i kga och vi var i väg en sväng o kollade läget. Det var verkligen 6 år sen jag tog studenten. SEX JÄKLA ÅR!  Man oh man va tiden går fort. Jag letar just nu efter mitt första gråa hår. Jag säger till när det påträffas. Lite sentimental blev man väl när dom sjöng "vi har tagit studenten.............fy fan va vi e bra"....eller sjön o sjön, gapade kanske är mer passande. Men å andra sidan känner jag att man ändå är så långt bort från det där nu och varför sitta o längta tillbaka till en ålder där man visste ännu mindre om sitt liv än vad man gör idag...fredag e.m jobbade jag och det var riktigt trevligt. På kvällen satt jag o wille på balkongen och lyssnade på vår granne som kanske är ca 33-34 år gammal (female) som satt o tjöta med nåra väninnor nedanför oss....och Good God låt mig aldrig bli en deprimerad, medelålders (?), full kvinna med sprött hår som sitter o gapar i sin mobiltelefon om hur hon vill pussas med nån (som uppenbarligen var i andra änden av luren) kille i örebro. Det var ett tragiskt ögonblick.
Nu kallar naturen på mig......jag kan då aldrig dricka en hel dricka!!!!!
Söv Gött - Gött fölk♥

Aaahh :)

Precis knäppt upp den första iskalla ölen, det är varmt ute även om solen för tillfället har gett upp men dagen har vart såå het så det gör inget. Fest ikväll med kga töserna, ska bli så najs! Är på topp idag :) Har spenderat dagen med mamsen o papsen i kstad, dock blev shoppingen minimal för ekonomin vill sig inte riktigt...kan vara för jag har svårt att hålla i pengarna kanske??
Ha en toppenkväll äverybaady ;)

image65

Nostalgia

Har just suttit o pratat med en gammal klasskompis på MSN. Jag läste ju Turism i Avesta ...hmm... 2004 om jag minns rätt. Vi var ett tjejgäng där som hade så himla roligt, det var jag, Petra, Sara som jag pratat med ikväll, Millan, Maria mfl. Det var ett konstant skrattande på oss och vi var rätt bra på att festa och flamsa runt. Sen vi slutade där har vi dock inte setts mer än EN gång, då samlades vi upp hos Sara när hon bodde mitt i Sthlm, vi partade o hade roligt. Nu är det fasen dags igen! Eller ja, vi prata om september, för Sara och hennes kille ska driva hotell i sommar på Gotland där dom bor, och Millan ska tydligen leka chef i sommar på stället där hon normalt jobbar som mäklarassistent. :) Jag ser fram emot den helgen iaf jäkligt mycket. Man är så dålig på att ta vara på dom man tycker om ibland bara för att man bor på mils avstånd från varandra. Ibland är Sverige större än vad det behöver vara. Men nu bor ju inte Petra i Kiruna på heltid iaf...så skärpning på oss tjejer!! Livet är för kort att gå miste om såna här tillfällen. Att ha vänner betyder mycket här i livet! Storebror ringde förut också och frågade om jag vill åka till Sthlm o hämta han och hans ...tjej? Eller vad dom nu är med varann, och anna. Dan innan midsommar, för att det var svårt att få tag på tågbiljetter och eftersom jag inte har nåt större liv så är det klart jag kan det. Bara jag kan låna pappas bil så är det spikat.
Nedan följer ett ynka antal bilder med avesta brudarna, alltid i sitt fulla esse ;) Ja Max är väl ingen brud..eller kanske;)


Gud va ung man se ut på nåt sätt ...hur ska jag då inte se ut om tre år framåt?! Scary thought.
NightNight


Grattis Sverige

Fotbollskväll! Jag som är så superintresserad av fotboll också! (nä) men Sverige matcherna kan iofs va ganska kul. Och sofforna är fulla med karlar så jag får klämma mig ner. Magen är full med pitabröd fyllt med sallad och lite tacoköttfärs....skulle festa på massor med vattenmelon hade jag tänkt men hoppsan det fanns visst ingen vattenmelon kvar på hela kronhallen. Så det fick bli honungsmelon. Inte alls lika gott.
Har vart en lång dag, slutade vid sju imorse, sen blev det en väldigt kort vända till örebro när vi körde w:s bror och tjej till tågstation, sen har vi legat vid näset hela dan så än en gång är jag en kräfta. Men jag har bara mig själv att skylla...Just nu är jag så trött så jag tror faktiskt att jag ska gå o lägga mig snart. Tomorrow is another day full med jobb. Eller full var väl o ta i. Halv tre till kvart i tio. Superduper.....Kanske åker o hälsar på stackars lilla mamma som ligger sjuk på förmiddan, eller simma lite. Nej det här blev verkligen ett ruskigt tråkigt inlägg. Man borde inte få vara i kontakt med datorer när man är trött/uttråkad/rastlös....det blir bara inge bra! :)
Just nu har jag en sambo som sitter och är så nyfiiiken och tror att jag skriver massa intressant och hemligt...men tji får du William! Moahahaha.

Nä. Godnatt Sverige.♥

image59

Soliga tillvaro

Idag är jag lite trötter efter att ha varit vaken hela natten....bortsett från dom stunder då jag somnade :) Slutade 07.15 o åkte hem o la mig med en såndär sovögonbindel, riktigt hett! Sen sov jag ca 5 timmar och sen begav jag mig till badhuset och simmade litegrann, har ju svårt att gå då jag "gick sönder" min tå igen i London så det gör ont och så äter jag självklart pencillin! Eftermiddagen har spenderats med dammsugaren och det behövdes kan jag lova eftersom Udda älskar att jaga torrfoder...men har kommit i nån fas då det inte är lika intressant att äta upp det...Supergött att solen lyser och balkongdörren står helöppen dygnet runt, dock låg jag på annas balkong/altan igår och ser numera ut som en blodapelsin :) Förhoppningsvis sjunker det in och förvandlas till en brunare nyans så småningom.  Imorgon är det Sveriges nationaldag, hurra hurra hurra....jag tror jag kommer spendera den på en brygga i skärgården med en engångsgrill och min man ;) Men först ska jag jobba natta igen, det är väldigt ansträngande att ligga på soffan och zappa mellan kanalerna och hålla sig vaken. Allvarligt talat alltså. Hard Work!
Imorrn ställer anna ut william i filipstad så jag hoppas att jag hinner åka dit o spana lite också, orkar dock inte följa med från början för då e jag nog för tröttttt.
Have a good one folks, glöm inte solskyddsfaktorn :)
Pöss♥

Birthday pics

Yo Yo

Födelsedagen var great! Solen sken och dom flesta av mina gullegrisar var hemma...kan ju inte kräva att tove tar flyget från australien, eller hanna från paris...eller madde från london..ja ni fattar. :) Började smygfira redan i fredagskväll när anna bjöd mig på middag på collosseo, det var jättemysigt, sen gav hon mig en ny plattång människan! Det var välkommet kan jag säga! Lördag morgon fick jag frukost på sängen av Wille och skönsång :) Sedan bar det av till K-hamn där Emelie bjöd på Budapesttårta och Cornelia var också med, så trevligt såå! Jag fick ett jättefint pilgrim halsband och en jättefin kosta boda vas! Sen tog vi en svängom på stan och sen landade jag vid casa á la Fagerman slängde ihop några pajer och sen var det bara att mingla med släkten :) Det var en jättebra dag som avslutades först hos Emelie och Ulf (igen!) sen blev det mastmagasinet och det var ju även fastingen i helgen så det var bra drag i krillehöla för en gångs skull! Sen tog vi nattamat med storebror och co. Very Nice! Nu är det dock jobbvecka igen, och jag ska jobba vaken natt till natten och även imorrn natt. Vill gärna med anna på hundutställning på onsdag men jag slutar 07.15 och kommer förmodligen vara i komastadiet vid den tiden. Får nog bli till att sova i en solstol  hela dagen. Jag får fira sveriges nationaldag i drömmarnas värld :)
Igår åkte Bianca tillbaks till USA också, efter en blixtvisit, sorgligt...men vi ses nog igen nästa år. Vill gärna åka på hennes och Juanos bröllop i augusti, men det är inget bestämt...känns dumt att man var på Danielles bröllop med inte hennes liksom..Oh well vi får la se.



Det var lite av dagen...frulle på sängen, brors egengjorda tårta, mastis på kvällen, nattamat osv ;) ♥

Happy Birthday To Me :)

image42image43image44
Gammal & Grå blir jag idag!
Tar det med en klackspark...o lite tårta :)