Tomas Andersson Wij

Nu slår vårens första regn emot taken
jag står vid fönstret, som en vålnad
Den här stan är som ett pålagt skratt
lika död, lika punktlig och lånad
En gång hade jag mitt kort i baren
i slippen mellan framgång och undergång
Mitt i ängslighetens största seger
i samförståndets och skvallrets knägång

Du drar mig till soffan
vi lägger oss ner, och du viskar
Den här stan är för sorglig
vi är värda så mycket mer

Vår klass är inte första klass
när blodet stiger slinter kniven
Den kränkte vill ha sanning till varje pris
men slåss med en egg som är sliten
Nej, inget är så svårt som att vinna mot sig själv
vi kan reglerna, men kan vi spelet
Skriker, fäktar förtvivlat framför domaren
som om vi redan fölorat och vet det

Det är det raka, det äkta
i dig som jag ser
Men hur många kors ska du dö på
du är värd så mycket mer

Du säger livet är en enda kamp för värdighet
jag tror jag förstår vad du menar
En kamp för kärleken, guden inom oss
en kamp för det som lyfter, förenar
Politiker, media kanaler utan vatten
allt har ett pris, allt saknar värde
Från kyrkan på berget strömmar toner
det är sången som vi en gång lärde oss

Om en rikedom större
än den här världen ger
Vi visste det då
vi är så mycket mer

Nu slår höstens första regn
mot vår motorhuv
När du somnat såg jag gränsen
vi är över den nu



Värd att lyssna på. Du kommer aldrig ångra att du tog dig tid att ladda hem den eller hur Du nu än gör. Gör det.

A moment of weakness

En stund av trötthet, irritation, och tomhetskänsla. Vill du fråga mig varför jag känner så, så kan jag ge dig tusen svar. Men samtidigt vet jag inte vad jag ska svara. Ibland slår livet till som ett wake-up call mitt i vardagen, som en påminnelse om att du bara är mänsklig. Mycket känns tacksamt i mitt liv. Men mycket känns också så jävla otacksamt. Jag är så glad över min familj som är det bästa jag vet, jag är så glad över att jag börjar känna mig vuxen och sakta men säkert börjar komma i från det osäkra stadiet i livet där allt runtomkring mig stressar upp en. Jag är så glad över att jag har en skara vänner som gör mig så varm i kroppen från topp till tå, även om ni alla är som natt och dag jämfört med varandra....and where does that leave me? Jag är glad över mannen i mitt liv, som efter mycket står kvar och älskar mig varje dag, ups and downs. Men trots alla dessa Glad-faktorer, känner jag mig iallfall som ett mähä just nu. Rätt så oförklarligt. Och jävligt otacksamt.







So shape me up I'm not good enough
Make me be just right
Aren't you getting sick of being so polite
Only the fakes survive


Katastrof

Jag suger på att lägga upp bilder o sånt SNYGGT!
Oh Well.

Fotorama á la London

På vägen ner till skavsta kl 04 nånting tyckte Wille att det var fotodags, ganska fint blev det också :)image25


image26Väl framme blev det ost och vin tajm på Andreas balkong!


image28En glimt av Hyde Park :)


image29Trafalgar Square...det ser inte ut att vara varmt, men det var säkerligen 25 grader iaf.

image30Big Ben! (för det såg ni inte va?)

image31Duvor på Trafalgar:)

image32Törstig o glad Wille i Covent Garden

image34Madde i sitt esse :)

image35Lite vattenpipa med jordgubbsmak och öl - mumma

image36Anna, visst är det äckligt? ;)

image37Girlfriends since first grade!

image38Hahaha. Vi åker cykeltaxi för vi har ont i fötterna :)

image39Andreas yttepytte-kök

image40På stanstead, mot Svärje!

image41Kiss Kiss babys! ♥

Borta Bra men Hemma Bäst? Jag vet inte det ja...

Tillbaka i Kga och vårt lilla hem. Känns väl som vanligt sådär kul att vara hemma igen. Skönt o sova i sin säng och duscha i sin dusch osv, men det är ju rätt trist ändå om jag får säga så. Det känns inte direkt som jag har vart på semester för jeeeeses vad vi har rusat runt överallt i London. Det var inte svårt att sysselsätta sig iaf! London var kort och gott Toppen! Vi hade varmt o bra väder tors-fred men lördag och söndag bjöd på ett härligt engelskt väder, regn och blåst. Men vänta lite nu....jag känner igen det där....det är ju precis som i Sverige! ;)
Efter att ha varit vakna i hundra timmar (ungefär...) så var vi som två koma patienter som yrade runt på torsdagen, men vi lyckades möta upp Madde där hon jobbar och joinade henne på lunch, det blev italienskt på Princess Street. Resten av dagen är lite diffust :) Sov gott gjorde vi iaf. Andreas lägenhet var jättefin, dock kunde det gärna ha fått ligga lite närmare stan, 45 min med buss...men man ska inte klaga. Fredagen bestod av sightseeing och shopping! På kvällen provade vi på en argentinsk restaurang (Gaucho) som andreas tipsat om, låg precis vägg i vägg med Cuckoo. Det var ett grymt ställe, med jäkligt god mat, wille säger att det var den godaste köttbit han nånsin ätit :) Lördagen fylldes med lite förmiddagsshopping, sen hämtade vi upp Madde och åkte vidare till Covent Garden där det än en gång blev italienskt och vin såklart! Kvällen tillbringades hos Madde på lite förfest sen åkte vi till Swallow Street och Cuckoo Club, där var det stekarnas paradis kan jag lova. Kände mig rätt så "mal placé" (ursäkta min franska) vi blev invisade i nåt VIP rum där champagnen flödade och kidsen/bratsen var som galna. Vi letade upp Oskar i baren som bjöd oss på all dricka, det blev supergoda cocktails och lite whiskey för willepille. Vi snodde även med oss menyn, och insåg att den dyraste champagnen kostade 136 tusen kronor. Billigt om du frågar mig...(va?) drinkarna vi drack låg på ett ca pris av 220 kronor(styck of course). Sen gick vi och tog oss ett fylleskrovmål på Burger King. Kontrasternas kväll! Roligt som as var det ialla fall. Kort kan komma att dyka upp så småningom. Söndagen blev det Starbucks frulle och lite visit på Harrods. Vidare till White Chapel och Madelene & Klara som tog med oss på Brick Lane Market och Spityfield Market, bäst var trots allt den heta second hand affären Absolute Vintage. Jag fyndade litegrann. Sen blev det restaurangbesök - igen (gud vad vi har ätit) och jag åt en jäkligt god sallad. Som jag sitter o längtar efter just nu. För att lägga på oss ytterligare nåt kilo så blev det chinese take away på kvällen men det var dock inge vidare. Och VIPS så var man hemma igen. Om jag tittar tillbaks nu så låter det som vi inte gjort nåt annat än ätit på denna resa. Och det har vi knappt heller :)
Igår hämtade vi hem dom små, lika härligt varje gång o se hur glada ett par katter kan bli av o se en :)
Imorrn blir det jobb mellan 07.30-13.30 sen hem till mormor o morfar och träffa moster och Bianca, ska bli superroligt. Torsdag är det jobb igen, sen är det helg som gäller, fredag kan bli dejt med Corny (det är ju för fasen fastingen i Krillehöla! Det får ni ju bara inte missa!...Moahahaha) lördag är det en STOR dag. Jag blir ännu ett år äldre, I can't wait! ;)
FalleriFalleraaa ha en bra daaa'g!
Peace♥

:)

image24

Tjillevippen

Nu har jag jobbat ett par timmar, och hållt igång heela långa dagen, känner att det svider under mina ögonlock. Men skam den som ger sig....nu har jag just duschat och gjort mig klar för Pirates of the caribbean, en liten privatvisning på bion så vi håller oss vakna för det är fasen ingen idé o gå o lägga sig för då är man bara tröttare när man måste gå upp efter 3 timmar.....så nu när det dags att lägga bloggen på is ett par dagar! :)
Ha det så bra här hemma alla, vi hörs snart igen, och ha en riktigt härlig helg - jag har hört rykten om sol :)
Kramisalami♥

Aldrig Nånsin

Jag läste just på aftonbladet om djurplågeriet i Kina, där t.ex en björn i klänning får dra en bil, eller tigrar som får äta levande kor, för att underhålla turisterna. Jag läste bara rubriken för mitt hjärta stannar av smärta när jag läser om sånt där. Jag fattar inte vad det är för jävla land och vad det är för jävla idioter till turister som tycker att det är okej?! Jag kommer aldrig någonsin åka till Kina eller nåt annat land där dom inte inser djurens värde. I såna här lägen skulle jag vilja ha superkrafter och åka dit o utsätta djurplågarna för samma jävla "underhållning". Det är så man blir främlingsfientlig för stunden. Hata Hata Hata.
Mina bebisar har det så otroligt bra om man jämför med mycket i djurvärlden, trots att många tycker synd om katter som får vara inne, dom har balkongen som dom kan va på och det gillar dom. Usch det är så man kan grina.
Vill inte sitta o tänka på det här alls nu men det är tamejfan omöjligt,och man kan inte blunda för det heller.
Gå nu o pussa era små kärlekar med päls...eller utan päls för all del.


Beach 2007? Nä...jag hoppar det. Let's eat instead!

Men hallå, vart är solen? När jag kolla på SMHI igår skulle det för fan va 17 grader o sol idag!? Nej minsann, ännu en härlig regndag. Har iaf fått städningen klar, och som tack för det bakade jag scones till mig själv, (se recept nedan!) tamejfan dom goaste scones jag ätit :)
Jag har även bakat en morotskaka som min kära lilla mamma ska få på mors dag, fast å andra sidan får hon den imorn eftersom jag inte är hemma på söndag. Hon har nu tjatat om morotskaka i en vecka, så nu ska hon äntligen få en! Har märkt av hur den traditionella sommarhysterin om hurmanmåstegåneriviktochblislimmadinnanstrandsäsongenbörjar, har kommit igång, och det är ju bara så jäkla tjatigt. Själv tänkte jag gå emot strömmen i år och jäsa inför beach 2007! Ingen som vill joina mig?

image22Sugen anyone?? Inte?!

Ni kan väl iaf ta o smälla i er lite goda scones, det är faktiskt fibrer i :)

Frukost scones med KESO +fiber    

                        Ingredienser                      

   

                        4 st                      

   3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 krm salt
50 g smör
250 g KESO +fiber cottage cheese

                           Gör så här                         

      

Sätt ugnen på 250°. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt i en bunke. Skär smöret i små bitar och finfördela det i mjölblandningen. Tillsätt cottage cheese. Arbeta snabbt ihop till en jämn deg. Dela degen i 4 bitar och forma till runda platta bullar. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och grädda i mitten av ugnen ca 15 min.

Kiss Kiss - Hug Hug


Übertrött!

Efter nattens bravader & efter att ha jobbat några härliga timmar så är jag lite lagomt övertrött! Imorrn är en såndär halvstressig dag, det ser ut som hej kom o hjälp mig här hemma, så jag måste städa (i vårt hushåll städar jag o wille tvättar - mycket bra överrenskommelse,mindre vardagliga diskussioner också! Disken delar vi såklart på.) och sen ska jag hinna lite ärenden, plus att jag måste växla lite pengar till pund, ja o sen ska jag ju till skärgården o köpa glass med Maria.How in the world will I ever find the time?! Kanske om jag ser till att gå upp i ottan. Onsdag blir också lite lätt misär. Måste få in dessa två hårbollar till katter i transportburen (som dom för övrigt hatar. och då menar jag HATAR) sen ska alla tillbehör med och sen ska vi åka en tripp till Khamn med två "sjungande" katter i baksätet. Wonderful. Sen blire till att byta bil med papiraul, och sen direkt till jobbet, sen hem o sova, för klockan 02.00 ska vi ju typ åka till Skavsta o flyyyyyyga iväg till Great Britain. Ja det där lär väl ordna sig!

Nu har Emeliepemelie också skaffat sig en liten blogg, så trevligt så trevligt. Nu behöver vi ju aldrig prata live nåt mer för msn och blogg sammanfattar väl vårt liv för det mesta?! Moahaha.

Time for bed tror jag. I huvudet snurrar just nu London Calling (the clash)- ironiskt nog.
Najt Najt


Bye!

image21
Jag kunde inte låta bli!

Rubrik?


 

Mitt liv är slut. ?Ja iaf mitt tv-liv.  O.C kommer aldrig mer igen. Det borde hållas en minnesstund. Jag hade väl på känn att det inte skulle fortsätta för evigt men??why not?! Det föll iaf nåra tårar igår, i smyg annars hade jag väl blivit mobbad av min kära sambo. Annars har ju helgen behandlat mig ganska väl. Fredagen gled snabbt förbi med lite releasefest för Remission och sen filmen Stranger than fiction, riktigt bra. Lördagen gav jag mig ut på lååångpromenad själv i storm, men det var värt besväret. Lunchade lite hos mami o papi, och blev sedan bjuden på nybakad morotskaka hos Emelie. Kvällen avslutades hos Mange, och som vanligt var det en ganska ?törstig? kväll J så med andra ord vaknade jag ovanligt cola sugen. Blev 2 promenader med Albert och gratisbio på kvällen, Wild Hogs, den var lite sådär gubb-rolig. Men gratis är gott. Det är ju känt sen tidigare! Nu är det 3 dagar kvar innan vi drar till London. Pappa har erbjudit att låna ut corollan när vi ska köra till flygplatsen för min älskade gamla mazda är inte så stor o stark längre. Sorgligt men sant. Annars så är det jobb på schemat idag, 14.30-21.15, imorrn blir det dejt med Maria. Onsdag jobb igen samma tid samma kanal. Imorrn är det ju nattbio också, oremiär på Pirates of the Caribbean..vill jag ju gå på?

Wille är o fixar med vår deklaration nu som vi fått uppskov på, det är inte lätt när man har sålt lägenheter som man måste deklarera för. . jag får då aldrig tillbaka nåra pengar på det där. Oh Well.  

Hur skulle det vara om sommaren kom o hälsade på igen? Det var ett trevligt besök sist. Gå runt o frysa i maj är väl inte naturligt? Eller har jag missat att vi bor i Sverige? Vid den här  tiden förra året var jag i USA tre veckor, det var soligt o någorlunda varmt. Om inte annat var det väldigt trevligt. Jag blev till o med erbjuden ett jobb i en klädaffär, www.hollisterco.com, men när jag sa att jag bodde en bit bort och att det kunde bli långt att åka, och  jag sa att det var Sverige jag bodde i höll han med om att det var lite långt. J Hade ju annars varit rätt skön omväxling att bo o jobba där ett tag. Just den butiken var helmysig. Men sånt här kan man ju inte älta hela livet!

Dags att ta tag i den här dagen, och andas in den härliga måndagsluften.

 

 

 

 

 


Fantastic Friday

Fredag idag! Inte nog med det, Emelie är på hitväg och vi ska luncha lite och umgås för dagen, ska bli massa trevligt :) Håller på att baka hallon/blåbärspaj dagen till ära. Igår förresten bakade jag scones till frukost då jag upptäckte att vi inte hade nåt bröd...och jag gjorde efter ett recept med keso! Starkt rekommenderat för det vart as-gött ;)
Fick mail från Andreas som vi ska låna lägenheten av i London idag,och han har skrivit upp oss på vip listan på Cuckoo Club, och även gett oss direktiv att leta upp nån Oskar som ska förse oss med drinkar, låter oerhört smidigt tycker jag! Ibland så, ler även lyckan mot oss vanliga människor image20 nej skämt å sido så var det väldit snällt av han iaf. Även om det bara är för några dagar så ska det bli så jävla skönt att få komma ifrån vardagen ett tag. Bebisarna får ha lite semester hos mamma o pappa, det blir säkert superskoj...:) Ikväll blire nog bio á la Örebro. Wille jobbar på vin o sprit lagret den här veckan så då slutar han ju lite tidigare än på Boda Börg. Imorn blir det nog 25 års kalas hos Magnus.  Så helgen kan ju bli lite händelserik trots allt. Jag har nu i en vecka i sträck vaknat på natten och haft någon av de nya Sahara låtarna på hjärnan, så jag har till o med drömt om konserter och groupies. Lite stressande att vakna 2-3 ggr varje natt och ha ett maniskt nynnande i huvet. Lite extra trött när jag vaknar :)
Nej men det var väl all for today gott folk. Jag förvånas varje dag att jag inte har mer intressanta saker att skriva. Men man blir väl vad man gör sig till? Haha. Ja herregud.
BAJ

Boktipset! ;)

Jag skrattar ihjäl mig. Allvarligt talat. Jag har skrattat oavbrutet i 40 minuter, mascaran är numera non existing. Å varför skrattar jag då? Jo, för igår köpte jag en ny bok. Och normalt sett är jag en såndär som bara läser tragiska böcker gärna sånt som har inträffat på riktigt också, men för några månader sen läste jag alla Martina Haags böcker, och skrattade så hårt att när jag flög till USA var jag tvungen att sluta läsa för folk på planet började ge mig underliga blickar och undrade garanterat om jag var knäpp. Nu finns det ju inga Martina böcker kvar att läsa, men igår köpte jag Annika Lantz bok 9½ månad. Den är om möjligt 10 ggr roligare! Handlar visserligen om graviditeter o blöjbyten osv men hon skriver så jäkla roligt. Så gå nu och köp eller låna den på bibblan så ni har något att fylla ut tomrummen med en stund :) Den som inte skrattar borde få pengarna tillbaka! Eller så har ni bara jäkligt dålig humor ;)
image19

Halleluja

Solen strålar o fåglarna kvittrar. O jag har just gjort en hallonsmoothie. Lovely. ♥
image18

Why God, Why?!

Just nu sitter jag i valet o kvalet mellan Kärlekssemester med Wille i Italien i augusti, eller följa med Cornelia och passa 4 småbarn på Ibiza 2 veckor, allt betalt.....jag får krupp!! Lätt val tycker ni kanske....men nej. Gratis semester (okej då, lite barnpassning på köpet) på Ibiza är ju inte varje dag man blir erbjuden liksom. Det dumma är att jag tror att högskolan börjar 27 augusti, och åker jag till Ibiza är jag inte hemma förräns 3 sept. Va fan är det med livet egentligen?! Varför kan man inte få allt nån gång och slippa välja!!!? Självklart vill jag ju åka med wille med...missförstå mig rätt. Men vi ska iaf åka till London nästa vecka och lite småturer blir det väl i sommar. Plus att Italienresan kommer kosta pengar :) Jag blir fan förbannad. Det lutar ju åt att Ibiza får vara utan mig för Om jag kommer in på högskolan vill jag inte gärna missa första veckan, och i värsta/bästa (?) fall kanske man flyttar också, och då hinner man ju inte med massa semester! Fy fan va sur jag blir.
Sur Sur Sur - Har ingen lust att välja bort nåt. Crap Crap Crap.

image16eller image17




Söndag.

Ibland är det så skönt att vara ensam hemma, bara lyssna på musik och pyssla lite. . .Wille drog med Johan på bio för jag var inte så sugen på bio idag och brittiska komedier är inte min favorit genre. Så nu sitter jag här med en chokladbit, filt och musik. Riktigt mysigt att umgås med sig själv ibland :) Dagen har jag spenderat med Anna, vi gick promenad med william inne i Khamn, handlade lite på maxi och tog en sväng förbi lilla mams och paps. Storebror tittade in på hemväg till Sthlm från Koster, värsta solbrännan hade han lyckats fått trots regn, hur går det ihop kan man undra! Igår jobbade jag precis hela dan, trodde det skulle bli lite segt med 15 timmar men det gick förvånansvärt fort, det var riktigt kul faktiskt. Den här veckan har jag inge jobb inplanerat och det gör inget, ska ju jobba så mycket framöver ändå. Ska ta mig friheten att inhandla nya underkläder imorron, det är dags! ;) Är det lika suckigt väder imorrn så får det nog bli hemmadag för övrigt, förutom promenad dåra. Det gör mig faktiskt inte så mycket att det regnar om jag ska vara ärlig. Jag älskar sommaren och soligt varmt väder, men är det en såndär riktigt mörk och regnig dag så är det faktiskt härligt och ta promenad i regnet eller slippa känna tvång att vara superhurtig utomhus...så regna på för all del, jag behöver städa :) Hade så gärna åkt till Oslo igen nu på  torsdag för det är ju deras nationaldag, den stora partydagen men min ekonomi skvallrade till mig förut att jag inte hade råd att göra det så jag får helt enkelt hålla mig hemma :(  hade vart så satans kul om inte annat! Oh well, what to do liksom.

Vill du gråta en skvätt? Lyssna på: I want you back - Niccokick
Vill du rysa lite av välmående? Lyssna på: Come give me love - Deportees
Vill du få energi till tusen? Lyssna på: Puppy - Sahara Hotnights

Ja det var väl allt för idag. Lika innehållsrikt som alla andra dagar.
                                                 OH YES.


Dä ä mycke nuu

Jag har fått magkatarr. Gud va ovanligt. Jag lider av typ kronisk magkatarr, men ibland är det mer än mindre. Just nu är det mest. Igår kväll mådde jag så illa så hade jag öppnat munnen så hade spyorna stått som spön i backen. Låter det inte trevligt så säg? För er som inte känner mig så väl kanske inte vet att jag lider av EMETOFOBI.

(Emetofobi är en överdriven rädsla för att spy.

Emetofobi är inte bara en rädsla för att spy offentligt, då kan det istället handla om social fobi.
En del emetofober är bara rädda för att se andra spy, men inte rädda för att spy själva. Andra emetofober är bara rädda när personer med magsjuka spyr, för att de själva kan bli smittade och spy. Om någon spyr av tex fylla istället är de inte rädda, eftersom det inte smittar. Andra emetofober kan vara rädda för att spy själva men inte ha något problem med att se andra spy.)

Jag är den typen som inte klarar av att spy själv. Vilket egentligen gör att man bara mår sämre när man väl får typ magsjuka eller liknande. Jag har aldrig spytt på fyllan hur plakat jag än har varit och jag har överhuvudtaget inte spytt sen jag var fyra år gammal. Så igår kväll var en kamp mot mina kräkfobier. Till slut kunde jag öppna munnen lite och suga lite på en saltlakritsläkerol. Saltlakrits är det enda som funkar för mig vid dessa tillfällen.
Kul information att ha om mig va? :)

Från kräks till nåt helt annat. Idag har jag jobbat på Fokus, det var helt okej. Sedan hämtade jag upp Maria och vi åkte till nöjesbutiken och hyrde en ny animerad film "Vilddjuren", jag har ju väldigt svårt att se filmer med svenskt tal men idag var jag ju tvungen, tror den hade vart 20 ggr roligare på engelska! Sedan bakade vi bullar som blev strålande goda :) Imorrn är det fredag, och jag har min delegering klockan 13, hoppas det går bra för jag har inte hunnit plugga så mycket. Lördag jobbar jag 07-22 (toppenpass....) söndag har jag bokat in en heldag med Anna & William. Längtar till London apa-mycket, men tiden går ju fort när man har roligt så snart är vi väl där. Pratade med Madde igår och hon ska ta med oss på marknad och fynda lite i vintageaffärer. Flott Flott.
Imorrn hoppas jag på en eftermiddagsdejt med Anna H också som är hemma en sväng. Nu känner jag illamåendet skölja över mig igen, och jag har inte hunnit äta nåt än. Damn...Får nog snabba mig o göra en toast, se om det hjälper..?
♥Kiss Kiss♥
image15


Dagens Visa


Ständigt på repeat: Billie the vision and the dancers - Overdosing with you

LOVELY



Storstad vs Småstad

Framtiden är väldigt oviss just nu måste jag säga. När det gäller stad att bo i. Jag kan aldrig bestämma mig om jag är en storstadsmänniska eller småstadsmänniska. Jag brukar tänka som så att fördelarna med att bo i en småstad som t.ex Kga eller Khamn är att man kan bo billigare, du kan t.ex köpa ett stort fint hus för samma summa som du får 10 kvm lägenhet i en storstad, vilket gör att man samtidigt kan spara pengar så man kan resa, du kan åka och ha små mysiga weekends i storstäderna istället för bor man i en jämt blir man ju lite hemmablind kanske...men samtidigt så är det ju verkligen dötrist att bo som man gör nu. Det känns som allt står still. Så jag funderar på vart jag skulle vilja bo, om jag inte bodde här. I Stockholm har jag ju storebror, kusinerna och vem vet om kanske anna & fredrik hamnar där om hon kommer in på polishögskolan. Göteborg, där bor petra och andra gamla kompisar plus att mamma och pappas bästa kompisar bor där så dom är ju där med jämna mellanrum. Malmö gillar jag också mycket för där har jag o wille spenderat mycket tid tillsammans och hans släktingar bor där....men idag när jag satt o kollade igenom vad jag sökt till högskolan kom jag underfund med att Linköping verkar va en trevlig stad. Inte så stort kanske, men jag börjar verkligen känna mig kvävd i den här stan så bara det är något större är jag nöjd. Får se vart man hamnar till hösten. Just nu har jag inget större sug på att bo kvar här alls. Men fasen va jobbigt det är att flytta!
 image14

a HOT night in oslo

Back in the closet. Så känns det att vara tillbaks i Kga. Fasen va triiist! Nog för att jag bara var borta ett dygn men det var det bästa dygnet på länge. Oslo inleddes med öl o pizza i strålande solsken i parken. Livet nådde klimax för en stund ;) Kvällen tillbringades först hos Anna o Fredrik med öldrickande o skratt. Kajsa o Corny joinade oss också vilket var trevligt. Sedan bar det av till John Dee där det var ett förband som ...ja var väl egentligen helt okej! Sångaren var duktig på att sjunga iaf :) Öl inhandlades och Anna och Emma intog plats framför scenen, vi trängdes med lesbiska klubben och några andra brudar längst fram - of course, where else? Sahara Hotnights var faktiskt toppen. Och det slutade med att både Anna och Emma erkände att vi båda numera är heta på Maria som sjunger, för hon var bara det hetaste på en scen just nu. Aldrig har svett varit så hett! :) Om jag ska leta efter något minus på konserten var det väl att bandet hade lite dålig kontakt med publiken kanske. Men vem bryr sig egentligen vi var ju inte där för att konversera med dom, eller hur.
Kvällen fortsatte iaf på Garage, där ännu mer öl inhandlades och vi mötte upp några arbetskompisar till anna, det var shiiiitsköj ;) Avslutningsvis gick vi hemåt och jag har nog inte skrattat så mycket på flera år. Låt oss säga att det var en intressant promenad hem iaf! Anna; jag hoppas du inte fortsätter äta på marken, du är värd mer än så! Moahahaha.
Gårdagen vaknade jag muntert av att Bråten jagade mig med jobb, och det var ju välkommet. Sen av nån bakfull anledning tog det oss 100 år att komma nån vart men vi hamnade tillslut i parken, väldigt - väldigt slitna. Men lika kul var det för det! Känns bra att magmusklerna har fått arbeta lite mellan skratt o pizza. När jag senare satt på tåget kom colan jag just hällt i mig ikapp och jag satt på ett skumpande tåg i 4 h, kräksfärdig. Jag var mindre munter när jag kom hem kan tilläggas. :)
Sammanfattat var det A Beautiful Night in Oslo :)
Jag är lite vemodig här hemma nu faktiskt och känner mig lite lost. Jag saknar mina vänner som bor utomlands så mycket att när vi ses känner jag mig i extas för ett tag. Hoppas ni vet att ni är toppen allihop. Tack anna för köttbullemackor och massa skratt, det var kjempeflott. Bilder kommer vid senare tillfälle!
Nu är det framtidsplanering som tar vid.
Puss & Kram♥

:)

LET THE FUN BEGIN!
image13

Hårfixardag

Då har man vart o grejat lite med håret då. La lite nougatfärg i botten o sen jätteljusa slingor i hela håret, blev jättebra. Det är så sällan det syns på mitt hår när man har gjort nåt, för jag är ju alltid lika ljus på nåt sätt, aja det blev bra iaf. Efter det bjöd Jessica på sina goa bullar :) Nu har anna o jag just ätit lunch på stan, men det var verkligen inte gott. Jag har så svårt för pastasallader (förutom mammas!) det är bara inte gott. Men på vissa ställen är urvalet inte så stort. Nu ska jag jobba om 1½ timme och då är jag väl hungrig igen lagom till det kan jag gissa. Nu mår jag illa!
Imorrn bär det av till Oslo. Har bett Anna rulla ut röda mattan när jag anländer på perrongen, och nämnde i farten att hon gärna får ha lite ballonger, välkomstskylt o skumpa kanske? Hon tyckte det var mycket begärt (va?) så på sin höjd skulle jag få en öl, hahahaha. Det ska verkligen bli superskoj.

        image12   Blondare än blondast! Superbra bild va?
Jag är ju ingen person som gillar o fixa med hår så jag blir nöjd med det mesta :) På fredag kväll kommer jag hem igen o det blir nog till att vara lite hundvakt åt Albert....eller ja, hjälpa Wille liiite iaf. Albert är en svart lab som precis har blivit ett år och har inget folkvett. Tacka vet jag William (ja hunden...) Nej nu ska jag packa lite och fixa naglarna, sånt måste man ju pyssla med ibland också! 
Tack Anna S för lånet av väskan :) Nu kan jag åka till Oslo utan att få ryggskott.
              image11Fylletrattar. ♥