Reunion

Galen kväll igår, hur kul som helst att träffa gamla klasskompisar från förr. Herregud, 10 år!! Jag känner mig genast lastgammal. Vi jämförde lite rynkor med varann men kom snabbt fram till att vi fortfarande ser ut som 18 :D
Idag har jag trots en svag smak av alkohol i munnen och något ostadiga ben så har jag redan hunnit med en timmes promenad med annahed, jag har mumsat lite på gårdagens rester och nu väntar jag på att anna ska komma hit så jag kan trycka i henne lite chips och klockan fem ska vi till drevsta för att kolla på Willes match. Kanske en körv mä brö?

Helt klart nöjd med helgen. Hade en toppendag med älskade föräldrar igår i kstad, shoppade lite till balkongen och kissebebisarna fick sitt nya fina klätterträd som "mormor" var snäll och betalade.
Litet potpurri:

Såhär blev sovrummet iaf


Nya innehaket för katter    

Camilla tittar på gamla kort

Såhär glada var vi heeela kvällen ;D

Ser något drogade ut men kul var'e!

Lite lätt damp

Jag har just haft sönder ett dricksglas. Det var veckans tredje glas som går sönder, 2-1 till mig. Hala jävlar det där.
Annars har jag två katter till salu här hemma som driver mig till vansinne, är det inte den ena så är det den andra.
Har ätit glass med hedströmmen idag i skärgårn, det var faktiskt skärgårdspremiär när jag tänker efter...för våren.

Imorrn äre fredag o sen är det lördag. Det låter ju logiskt. Ser jag framemot sörrni.
Nu åt estella precis en grön insekt och udda tittar avundsjukt på. Mjaoo

Beat It!

Åå jag sitter o fixar till en partyskiva till helgen när det är återträff för alla 82:or! Massa gamla godingar men även lite nytt, Madde kommer att bli stolt! :) Jag säger bara: Wind it up! Får vi se va fröken högberg svarar då!
Ser väldigt mycket fram emot lördagen, först helddag med mamsen o papsen i Kstad. Bebisarna ska bland annat få ett nytt klösklätterträd, den gamla ska jag skänka till djurhemmet. Sen ska jag leta runt efter vita orkidéer till sovrummet och en svänga till allas vårt IKEA. image371
Ska försöka pimpa upp balkongen lite. Sedan kommer Madde och Camilla på käk och förpartej. Vi "glömde" att anmäla oss till själva återträffen (jag tyckte att det var dyrt...snååljåpen tittar fram) men alla trillar ju ändå till statt sen så då får man ändå träffa alla. Ska göra lite veggielasagne tänkte jag för att göra det lätt men jag vet inte hur kräsna damerna är så jag inväntar svar. En välkomstdrink kanske de blir också :) Ska bli kanon.

Idag hade vi föreläsning av en mamma vars son är missbrukare och sitter inne just nu, i Kga by the way. Det var en väldigt tragisk och tung historia och jag hörde en del snyftningar runt om i salen, hade jag varit hemma hade jag också bölat men med respekt för mina linser som tenderar att falla ur när tårkranarna sätts igång så bet jag i hop. Sedan drog jag, Mia, Freddy och Basti till pråmen för lite glasspaus. Mia och Fredrik inhandlade även en födelsedagspresent till mig!! Paketet var från en inredningsbutik och pappret var supersött. Det ska noteras att jag inte fyller år förräns om ca 1½ månad så jag fick inte öppna än. Gulliga som få dom små liven.

Pillewille klarade även första testet för polishögskolan idag, svenskaprovet. Mycket bra jobbat sösa!

Imorrn tar jag sovmorgon. Det är som sunken säger, skulle dom göra föreläsningen obligatorisk skulle jag ju vara tvungen att gå dit. Men nu är den visst inte det. Jag har ingen karaktär what so ever.

Tuudles.♥


Solsting!

SÅ kreativ som jag har varit idag har jag inte varit på huur länge som helst. Efter vi tapetserade och målade om sovrummet så har det nu blivit väldigt ljust och med sol på det så vaknar man i ottan. Så jag har hunnit: storstäda, powerwalkat, studerat i kombination med solning på altan, socialiserat med tova och helen, gjort spenat och fetaostpaj och bakat bröd! Eloge till mig själv för att jag inte har legat på latsidan.
Så nu ska jag slänga mig i soffan, avnjuta paj och bröd och sen blir det desperata hemmafruar och christine.
Underbara underbara dag måste jag säga. Mer såna dagar!

image370

Highway to hell

Tentan gick käpprätt åt helvete.
Men vad gör det när det finns sol och lakritspuck?

image368

image369

Men visst, fanns inte sol och lakritspuck skulle jag nog känna mig som en värdelös medelmåtta. Men jag vet inte om jag har tid.
Ledig imorrn
Hurra.


Total kollaps

Jag har just grinat i ren förbannelse och smärta över att jag skulle gosa med Udda, som i sin tur lyckas sträcka ut sin tass rakt in i ögat på mig, med en väldigt oklippt klo först in. Det finns ju värre grejer att grina över men det slog mig samtidigt som klon raspade hela mitt öga att jag inte kan det jag ska kunna inför tentan imorrn och det gör mig spyfärdig, sönderstressad och förbannad. Sen slog det mig också att det är söndag. Då brast det totalt.
Det känns faktiskt som vi snart kan bojkotta helger överhuvudtaget. Man hinner ju ändå inte njuta av den, det är ju bara ren omedveten stress över att man ska hinna njuta av helgen och inte göra "nånting" alternativt att man ska hinna med "allt" under helgen. Då kan jag lika gärna leva vidare utan helger om jag inte får känna att jag faktiskt har hunnit haft helg!
Jävla skitpåhitt.

Den lilla helg jag faktiskt haft bjöd på en shoppingrunda i kgacity, en rundtur i Annas och Jespers nya husköp - mycket fint vill jag lova. Lördagkvällen bjöd på fördrinkar hos Stefan & Jenny, vidare till Alfies för mat och sedan stapplade vi vidare till Koriander där jag drack sommardrinkar med mycket smak av hallon. Somnade runt tretiden och idag har vi varit i Hallsberg hela dan och firat Ws mamma som fyllde 55. Så summa summarum blir att jag har besökt Karlskoga, Karlstad, & Hallsberg under ca 24 h, då har jag även befunnit mig i Khamn med jämna mellanrum.
Förstår ni vad jag menar?!

Under helgen har jag även insett att jag är ett stort fan av Carina Berg. image367

BLÄ





It's Bananas

Jag undrar verkligen vart jag får alla hormoner ifrån, att gråta till alla möjliga program på tv är verkligen min grej! Idag fälldes det tårar till barnmorskorna tills min lins föll ur - det går bra nu! I och för sig så har jag väl alltid varit gråtmild, det är bara att välja om jag ska skratta eller gråta. Men jag har allt lyckats skratta en del idag med, vi hade ännu en helgalen lektion med amerikanen, han är inte klok. Rolig men hysteriskt galen. Han avslutade lektionen med en bild från 70-talet på familjen Bin Laden (ladin?!) och på bilden var det säkert 20 personer, och han sa "vi ska göra en lek som George Bush gillar mycket, nämligen hitta terroristen!" Så fick vi gissa vem på bilden som var självaste Bin Laden. Det var way more fun om man var där. :D

Jag har hunnit göra husmanskost idag även, rotmos och värmlandskorv. Vad gör man inte för att slippa plugga. Och nyss kom jag hem från en kvällswalk med tovabejbi. Imorrn ska jag läsa, oavsett vad jag har sagt förut och inte hållt...tror jag ska satsa på att sitta i solen hos mamma o pappa och förena nytta med nöje. På lördag är vi hembjudna till Stefan och Jenny i Kstad med lite mat och utgång. Nästa helg är det dags för 82:ornas reunion - jag vet att det kommer bli galet.

Längtar så otroligt mycket efter sommaren. Madde berättade häromdagen att hon och Pär har bokat en resa i november och ska vara borta i tre månader: thailand, australien och nya zeeland. Jag är grymt avundsjuk kan jag säga fröken högberg! Kanske får ta och nappa på det där förslaget du gav :D
Lite sommarplaner har jag, men mest smågrejer. Wille ska ju till Shanghai i juni byebye på dig...små sura miner härifrån om ni undrar.
Jag har iaf tänkt att joina tjejerna till västkusten och hinna med koster förhoppningsvis. Ingen sommar utan koster.
Sen hoppas jag på att Mia och jag kan ta arvikafestivalen över nån dag. Vad säger du Wiker? Sounds tempting?
Jobba ska jag ju självklart göra också, men det ska bli kul, tror der blir jag, johan och sara som ska köra sommarvik och det kan nog bara bli roligt. Jag funderar på att ta mitt pick och pack till USA i augusti innan skolan börjar...hälsa på moster, morbror och kusiner och alldeles färska kusinbarn, skulle vara toppen. Moster kommer hit om typ en vecka så jag får höra mig för helt enkelt. image366






Det här vart precis lika tråkigt och innehållslöst som jag anade. Än en gång har jag lyckats - well done.

That's right I'm the last one standing, another one bites the dust
Jamen gonatt på er'da♥

Love is in the air

Imorse vaknade jag av att jag fick en rejäl blöt puss på mun. Det skulle ju kunnat vara William, men det där med att pussas direkt på morgonkvisten...ja ni vet,det är ju ingen såpavärld vi lever i..istället var det min bebis som var så kärleksfull.
 
image365

Vardagsblaj

Back to business!
Helgen i götet var toppen och det kommer snart att göras om! Det var full rulle hela tiden och resorb blev vår nya vän;) Men ju äldre man blir desto segare blir man det är helt klart...så nu har jag vart trött i tre dagar och sover som en stock på bussen till skolan och även på hemvägen...men vad gör väl det? För er som intressenoterar så såg jag Ebba von Sydow på Burger King i lördags kväll, och hon gled in som den diva hon förmodligen är och gick före i kön - vad annars.

Gick en väldigt skön promenad med Anna förut i skogen, med viss risk att gå vilse...men vi lyckades gå rätt och det blev en dryg timme i strålande sol och då känns livet bara väldigt bra! W är på personalfest ikväll så jag har palatset för mig själv så det blir desperate housewivespremiär och mys i soffan all by myself.

Imorrn måste läsa till tentan som är på måndag, har två böcker att läsa ut så man kan jämföra dom sen på tentan...och jag har läst typ 45 sidor i EN. Mia kommer imorrn så vi kan kolla över lite anteckningar...sen blir det bowling med tjejen jag är kontaktperson åt!

Just nu är jag även grymt godissugen men nejnej...


Full Rulle

Galen dag!
Men jag känner en helt ny energi i kroppen som är meeeer än välkommen! Så skönt att få lite medgång :)
Skoldagen avslutades med en 4 (ja FYRA) timmar lång föreläsning om etnocentrism som hölls av en galen amerikan som förklarade hela etnocentrismen genom att prata om mangskog, norska torskar, 08:or, lappdjävlar och skåningar. Det var dock en underhållande föreläsning så det gick an att sitta där i fyra timmar. Jag fick till och med en stjärna i mitt block av föreläsaren för att jag gjort en så "fin" karta över "sverige"...som han sedan visade upp över hela föreläsningsalen,spank you for that Marc! Fin stjärna va?image364

Solen lyser och fåglarna kvittrar och jag har just börjat packa väskan (läs väskorna) till götet. Imorrnbitti vid 9:04 rullar tåget från kstad station och jag gör allt för att muta min sambo för att han ska skjutsa mig till kstad vid 8 tiden imorrn, på hans lediga dag....så jag har anmält människan till "Adam har ett plan" och inte nog med det, jag har även vart och köpt hans favvo matvara från thaiaffären: jordnötssås. Så nu ska jag väl snart laga mat också. Skjutsar han mig inte efter detta då vete tusan!



Imorrn blir det iaf After Work, lite käk och dryck och på lördag blir det en sväng på stan och sedan utgång. Hoppla!
Jag tog en sväng förbi systemet på väg hem från station och köpte dessa sötnosar som jag tänkte surprisa Mia med imorrn på tåget. Vadå, vi har väl semester?! Mia om du ser det här idag, kan du väl låtsas som du inte vet om det imorrn.... ;)

image363


Det kommer mera!

Ni trodde väl inte för allt i världen att jag hade lagt ner min gnällblogg?
I would never let you down!

So here it goes.
Som om inte alla krämpor, symptom och diverse räckte så tänkte jag att -äh varför inte ta och adda lite till på min lista så nu har jag fått en underbar klåda på armar och ben och mage. Det här har jag haft förut så jag ringde min näst bästa kompis vårdcentralen imorse och fick genast en tid (tajta som vi är) och väl där får jag slurpa i mig lite kortison i brusform och nån antihistamintablett. Sedan fick jag ett härligt recept med mig som jag kunde plocka ut hos min andra kompis Apoteket.
Jag älskar, bara älskar dom här små vardagliga händelserna som sker i mitt liv! Det blir aldrig tråkigt liksom.

När jag ändå var på topp har jag städat runt här hemma och svalt lite lunch och snart ska jag sätta mig och läsa 2 feta häften om mobbning.

Igår målade W om sovrummet. Vi ska tapetsera imorrn, men konstaterade att det nog bara får bli en vägg till och börja med (jag ville inte ha en fondvägg men ack vad gör man när plånkan e tunn) för det skulle gå på antalet tusenlappar att göra allt...så resten av rummet har nu blivit vitt. Och en ommöblering blev det visst också. Jag tror det blir töppen.

Jag har även lyckats sparka min hatade stortå in i en jättetung matta när jag skulle skaka den. Hurra Hurra!

Imorrn måste jag till skolan hur jag än ser ut och mår, kliandes eller inte kliandes för vi har obligatorisk föreläsning om etnocentrism så det är bara att pallra sig iväg. Sen blir det hem och titta på när pappa och W tapetserar medan jag packar min partybag till Götlabörg! För även om jag ser ut som en enda stor klåda så ska jag åka! image362

Å nej, jag är inte hypokondriker - det är sant.

Later dudes.

Frätskador och snor

Är det inte det ena så är det de andra......tror jag har en visdomstand som försöker bryta sig ut längst bak i överkäken och det gör en smula ont. Som om inte århundradets förkylning är nog. And then..igår kväll så skulle jag gurgla med Hexadent för att se om visdomstanden kanske drar sig tillbaks igen, men ända sen dess så känns det som jag har fått frätskador på tungan och ja vi kan väl säga att det är en obehaglig känsla.

Det är en fin gnällblogg det här.

Igår blev jag inringd på jobbet för där var det "kris", jag sa att jag var sjuk men sålänge jag inte hade typ tuberkulos så var det okej. Dom hade garanterat inte behövt mig i vilket fall för vi satt mest o pratade, vilket i sig var rätt skönt. Easy money.
Sen fick jag ett överraskande telefonsamtal från Mia (nej Wiker inte du) som var hemma från Gbg så hon och hennes kille Simon var här igår kväll och käkade sushi och hade det väldigt trevligt. Så det kompenserade upp krämporna en stund. image361

Idag kommer Willes familj och min mamma & pappa på lite kalas. Vi ska göra en tårta sen ska vi faktiskt göra en stor exotisk fruktsallad med lite glass för att slippa baka tusen olika kakor eller köpa...jag har inte riktigt den energin känner jag.

Den här veckan satsar jag på att bli fri från krämpor, så imorn ska jag ringa tandläkaren och så ska jag kurera mig så gott det går för till helgen är det partyhelg i götet!

Atjoo prosit

Det har varit en intressant kväll, oh ja. Jag tror att jag har nyst säkert 50 ggr under dagen, minst...och dom nysar som inte kommer fram får jag nästan panik över för jag vill bara ha ut dom! Det killar i min näsa så jag inbillar mig att jag kommer klia sönder mig inatt. Förhoppningsvis gör jag inte det. Jag har även gjort en nässköljning! Haha det var en lite absurd upplevelse måste jag säga, och inte hjälpte det speciellt mycket heller men mor lilla mor anser att jag ska göra det fler gånger. Vi får väl se hur det blir med den saken. image360

Vi kollade på "Spårlöst" på fyran förut. Det känns extra intressant att titta på det i och med att W har en bakgrund som vi inte vet så mycket om och nyfikenheten väcks till liv lite extra varje gång man ser liknande program. Vem vet, kanske får vi se W i programmet nångång och en resa till colombia...?

Imorrn är det då dags att fira Ws födelsedag och jag hoppas att jag känner mig piggare. Tänkte göra en liten födelsedagsfrukost och sen får vi se vart dagen bär av. Jag ska iaf på massage halv tre och jag hoppas för allt i världen att det hjälper för i skrivande stund känner jag mig aningen skruttig.
Jag är väldigt bra på att tycka synd om mig själv. Ja...krya på mig! :)

Night Night♥

I'm not crazy, I'm just a little unwell

Ja jag kom visst aldrig iväg till skolan. Det borde vara olagligt att vara såhär förkyld helt klart. Vaknade i natt av att det kändes som mitt ansikte höll på att gå sönder - jag misstänker att det var bihålorna som utförde denna smärta.
Det spelar ingen roll hur mycket jag snyter mig för det tar fan aldrig slut!
Är inte det intressant så säg?!

Självklart när man är sjuk så skiner solen och det är till och med varmt ute. Än en gång så fylls rummet med en viss bitter sång...

Men jag ska väl inte deppa ihop totalt. Jag har beställt sjukmat av W,så han står i köket och gör tomat och oregano köttbullar med ugnspotatis. Tänka sig att aptiten är det så klart inget fel på.
Känns dock lite jobbigt att jag vet att min studiegrupp sitter och kämpar med vår "panel" som vi ska ha på måndag och här sitter jag och snorar. Kanske borde kompensera upp med nåt smarrigt?
Mjaa vi får se vad orken för med sig under helgen.
image359
Just nu känner jag för att falla baklänges i soffan och sova.
Så det kanske blir exakt det.

Smell you later.


Testosterone boys and Harlequin girls

Tog mig en svänga på stan i Kstad idag efter skolan för att inhandla present till W, fick shoppingstöd av Mia & Fredrik...eller kanske var det Fredrik som fick shoppingstöd av oss...Anna fyller ju visst också år på fredag! Så det blev presentshopping för hela slanten. Köpte en jättefin ***** till W. Ja jag kan ju inte skriva här vad jag köpte om han mot all förmodan skulle läsa det här. Köpte även ett par *******.   image358
På stan ser man alltid en massa snygga killar och tjejer som ser så vårfräscha ut,
så om nån kunde ge mig en makeover...anyone?!

Är för övrigt oförskämt hängig, snorig, värker i benen, ont i halsen och allmänt astrött.
Och snälla nån jag har inte tid att vara sjuk. Imorrn måste jag åka till skolan
för vi har ett grupparbete att förbereda till måndag och på fredag vill vi alla vara lediga.
Har iaf bokat in en rygg och nack massage på fredag. Glädje.

Tove och Hälän - jag hoppas ni är flitiga med er matdagbok!
I know I am!

Kisses?

På tapeten

Idag ska jag läsa 130 sidor om den kultiverade människan. Låter det intressant? Not so much nej.
För att jag saknar självdisciplin så ska jag pallra mig ner till biblan och läsa där istället för att sitta hemma där allt som vanligtvis är tråkigt blir roligt..t.ex diska, plocka osv...Men biblan har underliga öppetider och öppnar inte förrän 11. Så nu äter jag frukost och känner mig snuvig och funderar på om jag har ont i halsen eller inte?

Imorrn måste jag köpa present till W som fyller år på fredag...och på torsdag kommer Johan hit med våra nya tapeter till sovrummet så nu ska det bli vårfint!
image357Så ser den ut och jag tror det blir toppen.

Nästa helg ska jag och Mia åka till Göteborg och ha lite tjejhelg, ska bli väldigt roligt. Så det gäller att spara lite pengar...inte för att vi har tänkt storshoppa men så man kan gå ut o käka osv..men taptetsera sovrummet är ett måste och speciellt när Johan äntligen har tid att hjälpa till...


Nu ska jag ta tag i mitt liv och göra mig klar för en underbar dag på biblioteket!