Piece of CRAP

Jag är lyckligt lottad som har en bil, jag vet - men fy fan vad jag hatar den där förbannade skrothögen! Den har 18 år på nacken, men detta till trots har den fungerat väldigt väl (även om pappa tycker om att påpeka att bilen har förfallit sedan den hamnade i mina händer) men så fort det blir vinter så måste dörrarna krångla. Och i det här landet där det är regn ena dagen och minusgrader andra, så lät jag bli att låsa dörrarna igår för att komma in i bilen imorse. När jag kom ut till bilen halv åtta imorse, fick jag ÄNDÅ inte upp dörrarna och fick kliva in genom bakluckan.............redan då var humöret waaay down i tårna. När jag väl kommit in i bilen fick jag tackla upp dörren. På med motorn och sen ut o skrapa rutan...både utvändigt och ja sen även invändigt. Dags att åka iväg till station....nej då gick visst inte dörrjäveln att stänga!! Med risk för att missa bussen ringde jag pappa med hysterisk ton som snällt kom o hämta mig och jag kom i tid till station och så gjorde jag som alla andra gör på morgonen som jag hatar...jag ställde mig längst fram i kön istället för sist. Don't mess with me när jag är hysterisk.

Så nu när jag kom hem var jag ju snällt tvungen att gå hem från station med en tå som inte var ett dugg sugen på att gå så nu pulserar det lite lätt men det gick ändå bra.

Om en timme är det dags att träffa Maria som jag är kontaktperson åt, vi ska göra våfflor och spela lite spel!

image292
Ut med skrothögen

image293
In med den här tack.
MammaPappaBank??

Baking Goods

Jag känner mig som en sumobrottare och den här tån har förstört mitt nya liv...kan inte motionera som jag vill och när jag ändå måste sitta still kan jag ju lika gärna äta....(eller?) så när stygnen ryker på måndag och det känns bra igen så får det vara nog. Har just kommit hem från Helen och vi åt tårtan jag bakade igår. Som för övrigt inte blev exakt som jag ville men....jag får väl bortse från att det var första gången jag gjorde den...nästa gång ska den bli 20 cm hög istället för typ 5cm....måste ha mindre formar. Den var god iaf och jag tror den var uppskattad! Det enda som blev riktigt B var att jag inte hann få tag på nån snygg garnering, hann inte hem i tid från skolan...oh well dom traditionella gelehallonen fick fylla sin funktion.
image290image291

I julklapp fick jag den nya burberry parfymen, och den gick dessvärre inte att spraya..pumpen var paj. Så jag lämnade tillbaka den till parfymeri L på marieberg där den var köpt, självklart hade dom ingen inne då så dom skulle skicka den till mig på posten. Det här var i december. Häromdagen tänkte jag att jag skulle ringa o fråga vart den hade tagit vägen men glömde bort det. Igår hade dom iaf ringt mig och pratat in på mobilsvaret att det hade krånglat med leverantören därav dröjesmålet men att jag skulle få den imorrn (idag). Och det hade jag fått också, med lite "ränta"! Istället för 30 ML så fick jag 50 ML plus en fin burberry necessär. Tack för det.

One Day More To Go innan heeelg!

I'm all out out of clever things to say..

Den här dagen har jag känt mig lite lätt folkilsk. Inte vaknat på fel sida direkt men stubinen har känts något kortare än vanligt....kan vara ett fall för PMS enheten också...vad vet jag.
Jag somnade i stort sett på föreläsningen om copernicus revolution imorse...och gäspade käken ur led innan vi gick vidare till kemilabb där jag trött fnissade varvat med gnäll om hur hungrig jag var. Det finns inget ställe på hela jorden där man kan bli så grymt hungrig som i skolan. Och ingen lunch hade vi heller, tur att duktiga jag hade med mig en macka hemifrån då jag inte ska försöka att spendera så mycket pengar i skolan...synd bara att jag inte hade med mig två mackor..det hade underlättat. Men iallafall, nu håller jag på att tillverka helens ätbara födelsedagspresent som hon ska få imorrn, hon fyllde 25 i söndags...får se om jag kan lägga in bild imorrn när det är klart...sen vet man ju aldrig om fröken i fråga är här och kikar...kommer bli hur smarrigt som helst. Om man gillar bakverk vill säga.
Det här med att stå i köket och baka och greja är verkligen nåt som gör att jag slappnar av. Stå och sjunga i kapp med radion samtidigt som man pysslar är ett break i vardagen tycker jag. Igår bakade jag tekakor som jag blev väldigt nöjd med. Kanske har jag fått nån liten del av brorsans bakgener....man kan ju alltid hoppas.
Det känns som varenda kotte fyller år just nu. Cornelia har just fyllt 25, Hanna fyllde 25 i torsdags, helen och farmor i söndags, Mia fyller 26 på torsdag, lilla annastumpan fyller 25 nästa fredag, tovsan fyller 3 mars...och däremellan fyller faster och kusinen....man tycker ju att folk kan sprida ut sig lite men icke..

Den här veckan kan för övrigt ta och försvinna nu, jag hatar den här kursen och det är bara såå segt.....! Imorrn ska jag, mia och fredrik ta oss till bibblan i stan och plugga lite men först luncha. Vi har testat att plugga hemma hos varann men oh please det går ju bara inte. Det flummar ur totalt. Fredrik berättade även att han hade sett på O.C igår och tyckte det kändes så "mysigt" att luncha och sen sitta i bibblan för det hade ju dom i O.C gjort.
My God Fredrik.

Övrigt i veckan blir fira helen imorrn kväll, kontaktpersons-dejt med maria på torsdag, våfflor och film står på schemat, fredag är jag helledig och ska luncha med madde i kga och se deras nya lägenhet ska bli kul vi har inte setts på år och dar. Lördag eller söndag blir anna&emma dag och det var minsann inte igår det heller!♥
Avslutningsvis är jag otroligt trött på att ha min tå i ett otympligt bandage som gör att jag inte får på mig skor eller kan duscha som jag vill - sittandes på en palljävel?
Ska vakna på en mildare sida imorgon har jag bestämt.
image289


A little bit of A-C-T-I-O-N

Nu är det bokat och spikat! Where the action is---------------------> here we come :)
Ska bli strålande galet roligt och det känns himla roligt att ha bokat in sommarens första event. Verkligen något att se framemot: FOO FIGHTERS, The Hives, Sahara Hotnights, Mando Diao, Hellacopters....mfl. Kan inte bli annat än roligt.
Det var tusen år sen jag såg FF live!
Ska bli roligt att få med Wille på lite festival så han förstår vad det rör sig om, Fredrik kan ju alltid visa honom öltältet så kan jag och Anna hänga efter Dave eller möjligtvis Maria...vi vet ju inte om Maia kommer än ;)
Superkul iaf!

image286image287

Bedövning eller inte bedövning?

När ni är hos tandläkaren eller läkaren, använder ni bedövning då - om ni absolut inte måste såklart?
Jag är bedövning hatare. För bedövningssprutor gör tusen gånger mer ont än själva ingreppet...! Jag har dragit ut kindtand utan bedövning, fixat lagningar osv...men idag då, så kunde jag ju inte gärna fixa tån utan bedövning. König-operationen innebär 4 sprutor på olika ställen av tån, och det gör verkligen ont. Självklart så har jag en tålig kropp så jag får alltid ta en extra spruta...5 sprutor häråt tack! Sen tar farbror doktorn fram den härligt gulvita slangen och "stryper" tån...sen är det bara att klippa och dra och skrapa. Är det inte härligt att få börja fredagen med att ligga på en brits och lyssna på hur doktorn skrapar mot mitt skelettben i foten....skrapskrapskraaap.
Så nu har jag landat i soffan och där lär jag väl sitta i helgen. Med det här vädret så gör det inte så mycket. Lånade hem tio filmer igår plus att jag har en härlig skolbok att plöja igenom så det här ska nog bli bra ;)

image285

Hello Kitty

Idag är jag så galet trött och frusen, ont i tån och ont i ryggen (gnällgnällgnäll) och till råga på allt har vi haft föreläsning om atomer och molekyler idag. Exciting!
Men dagen ordnade upp sig när jag blev hämtad på station av W som var så snäll och hade köpt min efterlängtade Hello Kitty mysdress..."du kan ju inte ligga hemma och vara tåopererad hela helgen utan mysdress". Söta♥
image284

I love my life. Sometimes more.

Idag älskar jag inte mitt liv.
Var hos farbror doktorn som tittade på tån, klämde lite och informerade snabbt att du ska få penicillin och så tar vi en ny operation på fredag.
Jag säger som Mia: Seriously?!

Det ska bli strålande kul att ligga i smärta i helgen, efter det ska jag halta runt i ca 2-3 veckor. Lycka till i skolan, jag kommer att få använda mig av kryckor, för nåra skor kommer jag ju inte att få på mig. Jag sökte på nageltrång på google, och jesus vilken äckelbild jag hittade så jag ska skona er från den.
GlädjeGlädjeGlädje.
image283


Skolfeber

Ny kursstart idag, "Natur och Hållbar utveckling"........inte min starka sida med atomer och jordens mitt, svarta hål och laborationer osv...men lite kul ska det bli. Mest för att Mia och Fredrik och myself än en gång hamnat i samma klass, och än bättre: i samma studiegrupp igen! Eliten är samlad. Vi saknar några medlemmar såklart, men man kan inte få allt. Det ska bli intressant att ha kurslitteratur på engelska, speciellt när till och med lärarna erkänner att det är krångligt.

Iallafall. I lördags var det utgång i Kstad och det var hur kul som helst. Jag hade en heldag med Mia, lite shopping och sen fixade "tårtan" middag och grejer, theo stod för underhållningen och det är inte svårt när man är 2½ år :)
Sen fixade vi iordning oss hos Mias syster Esther och Emma M kom och vi drog vidare till förfest, som var kanonkul.
Sen blev det varken blue moon eller arena utan vi landade på nöjes, vilket jag tycker är ett lite knepigt ställe, känns lite som man går på ett nöjesfält. Men det var också superskoj.
Baksmällan drabbade vissa hårdare än andra men när vi väl vaknat till bakade Esther scones och sen var man på fötter igen!

Imorrn ska jag till doktorn för ungefär 2385:e gången för min tå. Det är löjligt hur mycket smärta en ynka stortå kan ge.
Som det känns nu kan det bli en omgång pencillin och sen får vi se....en till operation känns inte aktuellt från min sida.

Jag saknar er alla mina vänner som jag inte ser så ofta...ibland är korta avstånd väldigt långa! ♥

John Blunds onda tvilling?

Jag har flera gånger på kort tid drömt någon form av mardröm. Normalt sett är jag inte typen som är lättskrämd av typ skräckfilmer och spöken osv, men jag börjar ändra mig på den punkten. Inatt t.ex...eller tidigt imorse närmare bestämt vaknade jag ute i friggeboden på jobbet av en dröm där jag stod i trappen hemma hos mamma o pappa och ropade till nån form av spöke som befann sig på övervåningen och det var en så jäkla creepy stämning. Så jag vaknade tjugo i sex och satt på O.C avsnitt o låg och halvsov till, tills jag var tvungen att gå upp halv sju. Typ 5 mardrömmen på några veckor, vad händer??!

Ska man bli mesigare med åldern eller?!
image282

Music for life

Har ni en egen musikstil/grupp/låt som får er i en viss stämning? Jag har kilovis med låtar av varierande grupper och artister som var och en kan sätta mig i olika humörstadier. Jag är även textberoende. Hör jag en text som tilltalar mig måste jag skriva ner den, eller spara den i huvudet så jag kan ta fram den när jag vill använda den till något eller bara läsa. Självklart så känns det som alla texter som fastnar, handlar om mitt eget liv och självklart skulle jag kunnat skriva den själv men artisten i fråga hann såklart före...

Satt och kolla på gamla kort häromkvällen och såg bland annat korten från dom arvikafestivaler jag vart på, tror jag var 15 jag var på arvika första gången, kanske 16..iaf det var hur kul som helst. Man träffade mycket folk och lyssnade på massa bra musik och drack öl. It was a halleluja moment. Helen o jag var där för antalet år sedan bara över dagen...det var en helgalen dag. Meningen var nog att vi skulle stanna kvar över natten men tro det eller ej, vi tog taxi till kstad....o sen taxi till khamn. Man ska sluta när man har som roligast, är det inte så? ;) Så i sommar är jag otroligt taggad till att dra på festival känner jag. Hultsfred hade jag inte så hysteriskt roligt på...och Roskilde..känns dyrt, stort och avlägset...så kanske arvika får nöjet att ha mig som besökare igen?? Nån som e sugen? Jag vet att ni ska till roskilde många av er...men kom igen nu, for old time's sake!!
image281

W lånade min I-pod en dag när han skulle ut o springa. När han kom tillbaka klagade han över begravningsstämningen jag hade på min musik. Oh please. Skaffa ditt eget muskskafferi där du kan fylla på musik som passar dig. Den dagen hade jag förmodligen fyllt på I-poden med vad som serverades i sinnet just då.

På lördag blir det troligtvis utgång i Kstad med klasskompisarna. Om min tå tar semester från smärta så kan det vägen! Petter på Arena....eller Blue Moon. Den som lever får se.

Men först ska jag till jobbet, sova...gå upp fixa i ordning dom små liven till jobben...hem, ta en simtur, fira Olivers 5 års dag och göra grillspett på kvällen med kära sambo. Sen kan det bli en helkväll med all you crazy people!
Petters skiva är faktiskt inte fy skam. There - I said it.
                                              ♥





Getting Away With Murder

Usch jag kan bli så irriterad på så lite ibland. Men dessa jävla snorungar som ser upp till alla dem här "maffiagängen" i sverige, det är så patetiskt tragiskt. Det stör mig att ingen bara skakar om ungarna och talar om hur idiotiskt det är. W läser just nu boken "Svensk maffia"...och så mycket påverkan som dem har över polis och allt gör mig mörkrädd. Så jag spyr lite galla över det.

Något annat att spy galla över är att det bara regnar. Och så läste jag på aftonbladet förut att "sommaren kommer bli en supersommar - varmt och torrt. Moahahahahaha. Jag tror det när jag ser det.

Känner mig aningen spänd och frustrerad. Över allt och inget egentligen. Så kan det vara ibland!
Har iaf jobbat nu och det var roligt. Ska ta mig ett nattpass imorrn, men det innebär bara att sova så det bli inte så kämpigt...:)

Min frustration. Det är så mycket mer än det här
så mycket mer än det här
vår situation, vi får se hur länge allting väl bär
nu ska vi klara det här

Det e så, uppochner kan inte få något lugn
känner mig så gammal men ändå så ung...






I huvudet på......

image280

Gynning var väl bara så roligt?! Jag har aldrig vart ett fan av Carolina Gynning, men she's starting to grow on me...
Det var iaf hysteriskt roligt. Hon kommer nog bli en supermamma. Eller? ;)

Nu ska jag iväg o jobba med de austistiska "små" liven. Ja ge mig mer pengar! Enjoy your day people..♥

Bite Me.

Segare dag får man leta efter.
Jag lider av rastlöshet ända in till benmärgen, men samtidigt är jag galet trött och seg.
Gick o la mig vid tolv igår, vaknade kl.6 imorse - klarvaken. Läste i min spännande bok i ca 30 min innan jag somnade om och vaknade 2 h senare som en komapatient.

Nån dag den här veckan ska vinden rensas och allt som kan säljas ska säljas, tradera, blocket, whatever - det ska bort och pengar ska in. För här ska sparas pengar!
Vi har även gjort en brödpakt här hemma. Inte köpa dyra bröd bara baka.
Såna små grejer sparar man ändå lite slantar på.
Det här året kanske blir ett klokare år.
Vem vet.

image279

YES PLEASE.

Rushing by..

Helgen går så fort jämt. Men det har vart en väldigt lugn och skön sådan! Spenderade lördag dag med tovsan som var hemma för att hämta lite grejer. Vi tog en sväng på stan och en fika, sen trippade vi hem till mig och kollade på "The Amityville Horror"...den var lite creepy faktiskt. William kom hem och Tove åkte hem till familjen, och vi styrde bilen mot karlskoga och käka lite på Harrys, sen mötte vi upp Anna, Jesper, Jossan och Robban för lite biotajm. National Treasure blev det och den dög...inte mer - inte mindre. Trevligt var det iallafall.

Nu är jag all alone hemma i två dagar, lite trist men lite skönt också. Har varit på långpromenad med hälen och tove på förmiddagen, två timmars promenad och det känns i benen just nu...måste köpa nya gympadojor. Sen har jag dammsugit, bakat och möblerat om med lite lyfthjälp från mamsen. Nu har jag mys för mig själv i soffan, har hyrt film och precis tryckt ner lite nybakat bröd.

Dödstrött blev jag också.
Gäsp.

Jag vill att min nya mobil ska komma  - NU. Leveranstid 3-7 dagar my ass. Nu var det visst leveransförsening till början av februari. Men hallå tele2 min pappa börjar sakna sin mobil nu så rappa på och för guds skull dra av nåra slantar.

jamen godnatt.
image276image275

Mysfaktorn är hög när man är gräsänka ;)

Blowing in the wind

Fredag at last. Trots ledighet så är fredag alltid en fredag. Gillar fredagskänslan som infinner sig.
Har just vart och tränat en timme och jag tycker att jag har vart duktig den här veckan och tränat varje dag förutom igår, då blev det en vilodag. Jag kan ärligt säga att idag är jag inte sötsugen på något vis och det känns ju alltid trevligt och överraskande. Lite värre var det häromdagen när tjejerna var här och vi skulle se film, vi köpte grönsaker och gjorde dipp...självklart hade vissa sämre karaktär än andra ;) så dom köpte chips, och skyllde på att det var "less fat" bullshit tyckte jag och rörde inte ett enda chips överhuvudtaget utan knaprade vidare på mina morötter. And that my friends kan vara början på min självdisciplin!
Vi såg iaf på The hitcher, som - jag är ledsen hanna - var tragiskt dålig. Jag älskar att se "skräck" och övernaturliga filmer, men den här tycker jag bara var B.  Mia som inte klarar av sånahär filmer, var tvungen att besöka systemet först så hon kunde bedöva nerverna lite med vin. Say whaaat?! ;)

Idag ska jag pyssla lite med hemmet (ovanligt) men nej jag ska inte städa...jag ska samla ihop alla mina inredningstidningar och göra en liten scrapbook på hur jag vill ha framtida boende...glömmer bort alla fina idéer jag har annars. Sen måste jag läsa några uppsatser också...men det får förmodligen vänta till söndag. Då blir jag gräsänkling till på tisdag så då blir det lite plugg-ro.
Sen vi fick den där tv:n så går det inte en tyst stund här hemma för William måste bestämt se en film så fort han får en sekund över, så man får snabbt ta sina chanser till tystnad.
Igår såg vi The Break up, visserligen har vi sett den förut men iallafall så gillar jag den starkt för jag kan känna igen mig på en hel del saker i filmen...vilket jag tror en del tjejer håller med om. Det komiska igår var iaf att när det var ungefär 10 minuter kvar av filmen så säger wille: "nej jag går och diskar jag"... "nu?!" frågade jag eftersom klockan var halv tolv på natten. "ja jag fick så dåligt samvete nu...för jag har ju stökat ner det mesta så jag fixar det"
Hahahahaha.




I need a vacation..

Jag mår illa..................
Magsjuketankar ramlar runt i huvet på mig och det är lite lätt irriterande. Men det ska nog gå över får vi hoppas. Jag är inte den som brukar få magsjuka...så peppar peppar ta i trä.

Har ni sett The Notebook?
Om inte, se den. Det är inte en rekommendation, det är en order. Om du någon gång i ditt liv har dragits mellan två personer, haft kärlek till två personer....så kommer du känna igen dig i filmen, och har du inte upplevt det så kommer du bara tycka att det är en otroligt fin kärlekshistoria. Både jag och William satt med näsdukar...

image273

Imorrn blir det annat än kärleksfilm iallafall...tjejerna i klassen kommer hit och det får bli lite psykologisk thriller eller spökis kanske vi kan kalla det för. Ni har väl iaf sett The Others, med Nicole Kidman? Jag älskar den genren när det gäller film och eftersom bara jag och Emma har sett den så tänkte vi se den. Men först ska jag simma med Hälen, det ska bli himla trevligt.

Nu har Tove flyttat tillbaks till Oslo och det känns tomt, har vant mig vid att hon är i krokarna nu men Oslo är ju inte alltför långt bort....
image274

Imorrn fyller Bianca år, får som vanligt gratta via msn eller mail...trist när familjemedlemmar är så långt bort, nu när Danielle har fått barn och Bianca ska ha sitt i sommar så känns det extra viktigt att få åka dit. Men det som är störande är att det finns fler delar av USA som man vill resa till än bara Philadelphia men ska man åka till USA så reser man ju självklart till släkten...Men nu är jag så sugen på Florida så jag funderar starkt på att ta en vecka i PA och en vecka i FL..kan ju inte vara borta så länge eftersom jag förmodligen måste jobba hela sommaren (det är så underbart att vara student...)...WIlliam hittade ganska schyssta priser till FL men jag kom på den briljanta idén om att fråga min morbrors bror...dom har faktiskt ett hus där som dom bor i på vinterhalvåret....ska ta mod till mig och höra om man möjligtvis skulle kunna få låna huset en vecka i maj eller så. Jag behöver verkligen semester känner jag. Lite sliten emellanåt.

Pepcid here I come.


Morronmöte

När jag ska med åttabussen till karlstad så råkar jag ofta möta emelie, som är på väg till jobbet. Vi går exakt samma väg men åt motsatta håll. Imorse möttes vi halvvägs och konversationen gick ungefär såhär:

Jag: Hej. Fy fan va trött jag är. Känns som inte som jag har sovit nåt inatt.
Emelie: Det känns som jag har sovit en timme på hela natten.
Jag: Min telefon ringde klockan två inatt med ett nummer jag inte känner till. Jag fick nästan hjärtinfarkt.
Emelie: Jag vakna vid två och var såååå kissnödig och ville inte gå upp för jag trodde klockan var fem.
Jag: Jamen vi hörs sen.
Emelie: Ja det gör vi.

Härliga underbara trötta konversation! Normalt sett pratar vi om roligare saker men imorse tror jag vi tog rekord. Samtalet pågick ca 1½ minut. Sen gick vi vidare åt varsitt håll.

Första dagen på mitt nya liv har gått bra. So far so good. En dag är väl ingen match. Vänta ett par dagar o se hur sugen jag är då på saker o ting. . .
5 frukter om dagen, 2 more to go. Och klockan är bara 14.17. Kan bli tio frukter innan dagen är slut.
Lunchen fick iaf bestå av kycklingfilé i ugn, marinerad i bland annat färskpressad apelsin, sen blev det lite ris till och färska champinjoner och purjolök. Man tager vad man haver.

Nu måste jag ta mig till biblan för att betala av min skuld på några kronor.
Skitväder by the way.

Allvarets Allvar

Imorrn är det måndag. Och måndag innebär för mig nån form av skolstart. Visserligen går vi bara en dag denna vecka, sen tror jag inte vi börjar nästa kurs förrns 21 januari...ett seminarie ska vi ha däremellan. Men känner jag mig själv rätt så har jag totalt missuppfattat hela skiten och det är säkert massa lektioner.
Men iallafall. Måndag innebär inte bara skolstart. Det innebär ett nytt liv. Som alla andra planerat så har även jag planerat att börja mitt "nya" liv imorrn. Känner att jag har glidit runt bra länge nu och nu får det tamejfan vara nog. Så fram med frukten, salladerna och kyckling och fisk - hälsan ska prioriteras. Så varje dag ska det ju såklart motioneras, jag måste ta tag i gymmet igen, för nu var det ett tag sen. Promenader är också välkommet. Jag måste utöver detta ta tag i min onda tåjävel som aldrig slutar göra ont, så nu måste jag orka ta tag i telefonluren och be att få prata med självaste tå-guden! Någon ska ställas ansvarig för denna smärta. Det är svårt att ta promenader och träna när man ska klämma in tån i skor, men det är bara att bita ihop.
Wille ska även han ta tag i sitt liv och börja med fotbollen igen - jag hurrar för fulla muggar. Så från och med imorgon är det allvar i leken.
En dag i veckan har jag tänkt att man får slarva lite och käka sånt som är mindre intressant för lever och tarmar, det kommer säkerligen bli kämpigt men nu ska självdisciplinen få ta sig i kragen.

På onsdag kommer bruttorna från klassen hit för filmkväll, och först tänkte jag: "ja då blire pizza" men Hell no! Nu har jag tänkt om och det blir fruktsallad. Tror nog att övriga gänget kan tycka att mina planer är helt okej, inte bara jag som börjar nytt liv :) Tallriksmodellen kan vara nåt tror jag.

image271

Förresten, häromnatten hade jag en väldigt mystisk dröm. Kommer ni ihåg dom här figurerna? image272
Det är väl bara gamla jag som gör det kanske. Det är dom gamla ICA reklam"modellerna"..
Dom var iaf med i min dröm och levde som vanligt folk fast dom var fortfarande tecknade.
Drömanalys någon? Kanske ska sluta handla så mycket på ICA

Mänskligt är vackert. Perfekt är tråkigt.

Det är så jävla mycket jag vill göra. Mycket jag vill ha. Och när jag tänker på att jag aldrig kommer göra allt som jag vill göra får jag lätt angst....eller ångest som det också kallas.
Jag vill resa, jag vill renovera köket, renovera badrummet, jag vill jobba utomlands, jag vill bli plugga klart, jag vill ha barn, jag vill ha en hund, jag vill köpa en ny bil, jag önskar jag kunde träffa mina släktingar oftare - inte minst nu när det ploppas ut små bebisar titt som tätt, jag vill göra rubbet, ha allt. Men ändå känns det som mina fötter är stelopererade fast i marken. Som en jävla cementklump - meningslös som inte går att rubba. WTF is wrong with me!
Idag är en SÅNDÄR dag - jag har terapistädat hela förmiddagen. Känns inte så mycket bättre. Får nog terapitvätta imorrn.

Why should I clean up my home when the world is such a mess?

image270


Nytt År - Nya Tag!

Då var det 2008 då. Jag hoppas att det här året kan bli bra mycket bättre än 2007 för det har varit ett segt år tycker jag.
Festen igår var lyckad! Det dök upp lagom med folk, kanske 60-70 pers uppskattningsvis och det gick relativt städat till. Lite fyllekaos blev det när nattamaten ställdes fram och det blev korvkrig i halva lokalen och folk halkade om vartannat på golvet pga senap och ketchup. WIlle halkade i sin fylledimma och dängde huvet i ett bord, som bevis har han ett långt jack längs käken. Fyllekaja! Men det var en rolig syn iaf.
Idag är det städning av lokalen som gäller, fast bara bord och stolar och skräp, sen har vi betalt för resten av städningen. Vi fick in 1550 spänn igår så nu är lokalen betald, thank you for that gött fölk ;)
Jag var dålig på att ta kort igår, men här är iaf "nyårskommittén"!

image269

Hoppas ni alla får en bra start på året! :)