För trött för rubrik

Oh godness va trött jag är idag. Var uppe och slängde i tvätt tidigt imorse, somnade om 45 minuter, hängde tvätt och sen powerwalk med T & H, det tog halva promenaden innan jag kände att jag hade nån power i mig överhuvudtaget.
Sen inhandlade jag sill och potäter till lunch, samma som igår! Jajemen vi bojkottade pizzan för sill :D
Nu har jag sovit en kort stund på soffan och känner mig fortfarande sjukt trött. Tur för mig att jag har äran att vara vaken hela natten då! För idag börjar sommarschemat, och jag kör 10 vakennätter - tjoho! Inte riktigt i sträck dock.
Men det brukar vara ganska gött om alla sover bra. Ska läsa böcker, titta på film och kanske kanske händer det att jag blundar ett par minuter. Imorrnbitti 07.15 går jag av och då ska jag hem och sova, och eftersom sommaren påstår sig komma imorrn så tänkte jag åka hem till tove när jag vaknar och fortsätta sova i hammocken :)


Fick just godnattmess från W som nu ligger på ett tåg på väg till Peking. Skumt det där med tidsskillnader ändå :)

Bananahammock


Mmjaa lite seg idag är jag att...ett glas vin blev visst 5 glas och två drinkar. Men lika glad är jag för det. Jag och tove hade myskväll ute i hammocken igår tills solen bestämde sig för att gå i moln då bytte vi ut hammocken mot deras inglasade altan. Sen gick vi till statt för att hälsa på Helen som jobbade lika flitigt i baren som alltid:) Men för övrigt suger statt i kristinehamn lika mycket som alltid. Jag kände mig uråldrig jämfört med alla nykläckta artonåringar som fnissade runt runt. På hemvägen bestämde vi att vi skulle dela på en taxi för jag hatar o gå själv hem även om jag bor nära stan och jag ville inte låta tove gå själv heller, men när taxikvinnan sa att det skulle dröja 20 min så struntade vi i det och gick iaf åt varsitt håll. Töntig som jag är ringde jag upp Wille i kina där klockan var runt 7 på morgonen och ville att han skulle prata med mig tills jag var hemma. Stackarn var yrvaken och tyckte nog att jag var ganska tjötig. :)
När jag väl kom hem blev det även ett samtal till hedström i oslo som var ute och ölade (vad hände egentligen med din vita helg anna?;) så min mobilräkning nästa månad ser jag väl egentligen inte fram emot så mycket..

Jag var även hos anna & william nåra timmar igår, fröken har ju blindtarmsinflammation men det nya nuförtiden är tydligen att man äter medicin mot det istället för operation så hon var minsann på benen! Vi tog en lunch på strandcafét eller strandkanten som dom uppenbarligen heter numera. Mycket trevlig dag :)

Nu väntar jag på tove som har gjort sitt jobbpass och vi ska ta en promenad, och hämta upp hälen och gå en liten runda. Ikväll blir det filmkväll och jag tror banne mig det får bli en pizza, eller vad säger ni!

Kisses


Sömnlös i kristinehamn

Har sovit dåligt i natt, har haft tusen tankar om allt möjligt och då vill kroppen gärna inte slappna av och sova tyvärr...
Igår började dagen mycket trevligt med långpromenad med tjejerna som sedan avslutades med en fika på stan, men jag höll mig ifrån onyttigheterna - kanske för första gången...kan det vara min självdisciplin som äntligen påbörjats?!
Senare på eftermiddan fixade vi god middag här hemma bestående av ugnsstekt färskpotatis, en megasallad och bröd. Dock blev middagen lite kortare än tänk då jag fick samtal om att Anna hamnat på sjukhuset pga magsmärtor som hon svimmat av. Än sålänge misstänker dom blindtarmen. Åkte iaf dit och hämtade lite grejer till henne och såg till att William kom till hundvakt. Sen trodde jag att jag skulle få sitta där en liten stund och prata när jag skulle lämna väskan till henne men icke, då var besökstiden slut kl.19, jag var där typ 19.03...Du är snart på fötter igen stumpan ska du se! :)




Nu ska jag snart iväg o jobba...det var evigheter sen känns det som. Men fredagar är oftast väldigt sköna på jobbet :)

It's times like these you learn to live again

Onsdag idag och bejbi har varit ifrån mig i 4 dagar, segt att det är typ 8 dagar kvar innan han kommer hem igen. Men han ringde idag och han har shoppat massor, det jag vet som är till mig är so far två par converse :) Själv hade han sytt upp en kostym, 5 par shorts, 3 skjortor och ett par brallor för bara tusen spänn. Jag är inte förvånad, min sambo shoppar bättre än mig och det har han nog alltid gjort. Tur att man får ta del av det ibland ;D

Idag har jag varit i Kedjeåsen där Marias pappa bor. Jag är kontaktperson åt Maria och vi ses en gång i veckan, och denna gång var vi i kedjeåsen i deras underbara hus, det är så fint! Det ligger ungefär tusen hästhagar runt omkring så vi var och pratade lite med hästarna och Marias 3 åriga lillasyster följde med så det blev även ett par astrid lindgren sånger på vägen.



Efter ett par timmar där så svängde jag förbi mamsen och papsen. Pappa fyller år idag så jag grattade litegranna. Jag kan även meddela er djurvänner att lilla måsbebis fortfarande är i livet. Det är lika smärtsamt varje gång att gå förbi där och höra: piip-piip.......och mamma mås cirkulerar runt huvudet på en. Men ja än så länge lever han det är väl en positiv sak antar jag.
Efter allt mås-spanande begav jag mig på en kvällspromenad och sen efter sitt pass på Maxi dök Tove upp och fick sig lite kvällsmat. Jag har ju som bekant startat fritidsgård här sen jag blev "ensamstående"..igår gjorde jag ett lass pannkakor som tove, helen och martina och jag själv såklart smaskade på.

Men imorrn har jag sagt till tove att fritidsgården får flytta hem till henne över dan jag är trött på min lägenhet! Heldag imorrn, promenad kl 10...runt östervik är målet. Till och med Mia kommer in och joinar oss! Så om nån mer är sugen så vet ni vart vi befinner oss ;)

På lördag är det anna&emma dag, det var tusen år sen så det ser jag fram emot. Det går alldeles för länge mellan gångerna. William mys får jag med på köpet!
Nu ska jag nog gå och lägga mig tror jag...och lyssna på när katterna leker hela havet stormar.

It's times like these you learn to live again
It's times like these you give and give again
It's times like these you learn to love again
It's times like these time and time again

Lyssnade på FF idag...it's a trip down memory lane. A very good trip!

Sex and the Höla?

Har haft en kanondag med Mia i kstad. Vi började med lite shopping och jag fick som present av Mia att handla på mig lite grejer som vi skulle använda till vårt lilla hemmaspa vi hade lite senare på eftermiddan, det blev lite läppglans och faktiskt ett par väldigt söta örhängen :) Mia gjorde en väldigt god lunch och sen var det dags för Sex and the city som jag tror att majoriteten av alla tjejer har sett vid det här laget?! Jag har ju inte varit ett SATC freak som många andra, men har ändå sett de flesta avsnitten. Jag hade iaf inga förväntningar på filmen överhuvudtaget men jag måste säga att den var väldigt bra! Jag hamnade i nåt slags djuptänkande kaos efteråt, eftersom filmen handlar mycket om relationer i olika slag så blev det att jag tänkte igenom mina relationer som jag har i mitt liv. Och då menar jag vänner, inte pojkvänner. Att man har olika relationer till alla sina vänner, och att varje relation håller något särskilt. Jag längtar efter alla mina vänner och önskar vi alla kunde sitta ner och bara umgås så ofta som vi bara kan, men ni är ju så förbannat utspridda. Hur som haver, så är det viktigt att inte glömma bort att vänner är otroligt viktigt att ha och att vårda den relationen precis som vilket kärleksförhållande som helst, för ni är ju mina flickvänner....och pojk-vänner ;)
Tack Mia för idag och tack Tove och Cornelia för en mysig kväll igår.


NajtNajt


Änka på deltid

Inatt vid fyratiden blev jag "gräsänka" i 12 dagar framåt och bejbi drog till Kina. Känns tomt & tyst redan men ikväll har jag bjudit hem tjejerna på lite söndagsmys så då blir det lite tjatter iaf! Ska baka nåt smaskens tänkte jag.
Eftersom jag sov rätt så kasst inatt var jag uppe och promenerade vid nio imorse, sen har jag varit duktig och storstädat, och nu när inte stökpelle är hemma så kanske det håller sig längre än en dag! Fick just ett mess att dom mellanlandat i Schweiz...

Vart sommaren har tagit vägen har jag ingen aning om, det enda positiva med det här vädret är att jag hinner läsa mycket i alla böcker jag helt plötsligt samlat på mig. Men lite mer värme vore inga fel så man kan ligga ute och njuta av ledigheten...

Imorrn ska jag till Mia i kstad och vi ska ha en heldag, som ska avslutas med sex and the city-filmen och middag :) Ska bli väldigt trevligt!

Jag fick ett mail från min morbror igår gällande vår förlovning som jag tyckte var lite roligt: "Emma & Will we are very happy to hear that you are now engaged. Vaccuum cleaner, I am sure you are aware how lucky you are to be with Emma."
Haha, wille samlade på sig smeknamnet Vaccumcleaner när vi var där -03 för att han åt så mycket mat, han "sög" upp allt som fanns på bordet, min morbror tyckte att det var något underhållande. :)

Nu ska jag baka dumlekladdkaka!

Smell you later

Bojkott

Vi har bestämt oss för att bojkotta Midsommarfirandet i år och det känns hur skönt som helst. Vi har just vart och inhandlat en massa olika godsaker som glass och jordgubbar, sill i olika former och smaker, melon, och jag ska göra en paj med chevréost och soltorkade tomater, sallad ja blablabla...vi har lånat en massa filmer av en arbetskompis till W så vi ska bara dra ner persiennerna,stänga av telefonerna och bara vara! Jag är som ett övergött känslomonster idag och har just gråtit en skvätt över en stackars måsunge som trillat ur sitt bo utanför mamma o pappa, som gick och pep och pep helt hjälplöst, regnet öste ner och mamma mås satt uppe på en gungställning och vaktade...då kläcker min omtänksamma pappa att "ja det fanns en måsunge till igår men den såg jag död förut så den här har nog inte mer än ett par timmar kvar". Tack för det sa jag och satt mig i bilen och grät en skvätt. Sprang upp för alla 5 trappor och slängde mig på mina katter för att söka tröst och intala mig själv att lilla måsbebis har det bättre i måshimlen. Jag klarar inte av när djur lider. Inte lätt att stötta ett vrak som jag en dag som denna men stackars wille gör så gott han kan, just nu gör han en potatissallad till kvällen och jag sitter här...men jag ska återgå till min hemmagjorda guacamole som var väldigt god och joina mannen i köket.

Have a nice night people.



Festivalkompott

Jag insåg att det inte var så mycket "festivalbilder" utan som vanligt har man tagit på samma människor som vanligt, men kul va're oavsett!



Nu väntar jag bara på att paret oslo ska skicka över lite bilder som dom tog med fredriks superkamera.
Några bilder är från fredag kväll efter Håkan Hellström då vi käkade i kungsträdgården och den goda daquirin avnjöts. Sen är vi så söta allihop i våra regnponchos och regnfrisyrer ;D
Eftersom Anna lekte Björn Gustafson titt som tätt under resan på kommando från mig oftast för jag tycker hon härmar han så bra så har jag väldigt roliga kort på det men vet inte om det är godkänt att jag lägger upp dom så jag tror det är bäst att låta bli :D

Fairyplum sugar? ;D

Helgen har vart helt suverän, jag har fortfarande träningsvärk i skrattmusklerna :D
Bortsett från några små skavanker såsom regn,  och en missad stund av håkankonserten så var det längesen jag skrattade så mycket som jag har gjort i helgen. Jag har även druckit den godaste strawberrydaiquiri nånsin..Mmm mm.
Jag skulle lägga in lite bilder hade jag tänkt men min kära sambo hade visst tagit med kameran på sin lilla trip med boda, så det får la bli imorrn eller så.
Imorse somnade jag om när wille gick hemifrån och det var så himla skönt o bara sova ut. Efter en stund vaknade jag av det värsta regnovädret på länge, det var nästan så det kändes som taket skulle brista. Men det får gärna fortsätta regna idag när det ändå har börjat. Jag har just vart och handlat (massa frukt och grönsakar, linfrön och bönor, så dietisten kan vara lugn;) så nu ska jag ta det lugnt och invänta att mamma slutar så blire en kvällspromenad.

Barnsligt värre

Efter ett f22 minuter försenat tåg kom äntligen Mia & Theo fram till höla, där vi tog en kort sväng på stan - där Theo fick en glass av mamma och en åktur i ett kul tåg av "tant" emma (eller tok-emma som theo kallat mig hela dagen). Därefter gjorde vi ett himlans kulinariskt besök på McDonk för lite lunch och efterrätt. En kort promenad och sovtur vs. spya så var det dags att åka hem igen till karlstad, vi åkte i min rallybil som theo så snällt kallade golfen.



Jag är dödstrött just nu och vill bara att nån (wille) ska packa åt mig och greja med mina kläder. Han är faktiskt en hejare på att packa.  Han och fredrik har hållt på en längre stund nu och menat på att det krånlgat med våra biljetter till Where the action is, anna och jag närmade oss bristningsgränsen när det hela avslöjades som ett grymt skämt. I am not in a joking mood för gudsskull!

Jag ska lägga mig pladask på golvet tills Wille kommer hem och vägra röra mig tills han packat åt mig.


Härliga dag

Min bejb klarade fystestet till polishögskolan idag: HurraHurra:)

Jag däremot har inte gjort mycket fysiskt idag. Hade en mycket mysig lunch med Mia & Fredrik,
käkade på Vero och jag vandrar mellan samma rätter varje gång :) Jag fick den sötaste presenten jag nånsin sett, eftersom jag är lite utav en Bree van de kamp och bakar o har mig för det mesta så fick jag det här söta decilitermåttet! Så nu får jag att ta o baka en kaka till dom tror jag. Igår bakade jag världens godaste tekakor, enligt mig själv då förstås.


Tyvärr kunde jag inte sluta äta.
Mia har även lovat mig en tjejdag då vi ska hitta på grejer och avsluta dagen med Sex and the city premiären, looking forward to it honey!

Nu har jag provat en miljard outfits inför helgen och inget känns bra så jag lägger det på hyllan tills imorrn, nu ska jag gå och hyra mig en film! Imorrn kommer Mia och Theo på besök, Theo ska åka tåg för första gången i sitt liv, sockersöt.

Du gamla - du fria?

Igår slog det mig när vi kollade på matchen att jag inte kan Sveriges nationalsång. Excuse me, men det är väl ändå obligatoriskt att kunna efter 26 år i livet? Jag kan ju nästan The Star Spangled Banner bättre. Shame on me!

Idag känner jag mig lite piggare, igår var en dag av komatillstånd. Om en timme ska jag skjutsa lilla farmor till sjukhuset för lite provtagning sen tänkte jag sätta mig på bussen till kstad och luncha med Mia & Fredrik om han kan släppa ps3 fixeringen. Imorrn är det dan före dopparedan, med andra ord dan före sthlm! När jag lyssnade lite på Håkan igår kom jag på att jag faktiskt råkade träffa människan en gång när jag, helen och Mr. P skulle på hans konsert i Oslo. Vi gick runt och letade efter konsertstället och tillslut frågade vi första bästa person och en sek senare slog det oss att det var Håkan himself  vi hade frågat. Ett lite weird moment såhär i efterhand.
På lördag hoppas jag att det är fint väder när vi ska se FF, sahara, hives, queens of the stoneage...osv. Vädret ser något misstänksamt ut dock.

Anna, vad packar du med dig?!
Jag funderar iaf starkt på att köpa en av H&M's hysteriska regnkappor, just in case.

Å jag får myror i brallorna när jag tänker på den här helgen! :)

Katt-astrofläge

Idag ska jag och min stora bebis åka till farbror djurdoktorn. Dags att få kortisonspruta igen. Det är inte lätt att ha en katt som är allergisk mot gud vet vad? Och det är jobbigt o se på när hon kliar sig till döds och får utslag, stackars liten. Nu biter inte tabletterna för stunden så då är det lika bra att åka in o få ett litet stick.



Lilla bebis♥

No pain - No gain

Vilken otroligt urtrist måndag. Jag var på vårdcentralen, där en Rashid petade mig i halsen (min kräkfobi lindras inte av denna osmakliga teknik) men hittade inget. Men han var snäll nog att tala om att det nog skulle gå över om en vecka ungefär, plus minus en dag eller två. Då sa jag: "men jag har ju haft ont till och från redan i två veckor?!"...då mumlade han för sig själv nån medicinsk term och sen var det tack o hej. Skönt att det inte var nåt men läkare av alla slag driver mig till vansinne. Det känns som det är ett tvång på läkarlinjens intagning att man måste vara så udda som möjligt. Helst ska man heta något ovanligt efternamn som typ molnsolochregnström.

Dagens andra läkarbesök har just avklarats och jag har nu en tand mindre i munnen. Det var första gången på säkert 10 år som jag tog bedövning, jag har låtit bli den andra gånger för det är ju den som gör ont....men idag tänkte jag what the hell...shoot. Och här sitter jag nu med en gom som jag inte kan känna och ett leende som lutar upp på ena sidan och ner på andra. Charmigt.

Andra roliga sysselsättningar jag har haft idag är t.ex storstädning - väldigt behövligt. Sedan handlade jag lite. Sen käkade jag lunch och tog en eftermiddags sömntur. Innan tandläkaren var jag på djuraffärn hos den mystiska damen och köpte kattmat och nya koppel. "Barnen" ska ju till min mamma o pappa till helgen och då får dom komma ut på lite äventyr. För i helgen är det festivaaaal! Och jag tänker inte vara sjuk så jag har inhandlat Echinacea på brus, och grönt te och ett nytt paket värktabletter. Hej o Hå vad det ska gå!

Nu hoppas jag att sambo kommer hem snart och kastar sig iväg igen och hyr en bra film så man bara kan kurera sig ikväll. Jag skulle gå o hyra själv om jag inte var sne i hela ansiktet.


Horisontalläge...

är vad jag befinner mig i idag. Bakis och så otrooligt jävla seg. Bröllopet var trevligt och det första rödvinsglaset intogs ca 15.30 och innan det var det lite champagne. Jag tror jag slutade dricka runt....halv ett kanske?? För när bröllopet "dog ut" så skulle ju självklart jag och wille till statt, energiska som få. Halv fyra var jag i säng efter att ha diskuterat med taxichauffören om att det var ovanligt dyrt mellan kga och khamn, men han vill inte höra på det örat så vi fick snällt betala...vad det nu blev.

Halsontet är kvar och det eskalerar för varje timme, jag funderar starkt på att slå en pling till vårdcentralen imorrn och se om dom ser nåt...mitt frikort går ut på onsdag så det är bäst att passa på. Hahaha
Imorrn ska jag för övrigt dra ut en visdomstand också. Kunde inte bli roligare känner jag!

Dagen har jag spenderat hemma hos mamma o pappa, efter att jag vankat runt i lägenheten efter något ätbart i flera timmar...så drog jag dit och kom lagom till maten såklart. Familjen har ju ätit runt samma tidpunkt i alla år så det var kanske inte så svårt att räkna ut att maten var klar..oh well. Fruktsallad blev det också. Sen gnällde jag så mycket över mitt halsont att pappa slutligen satt sig i bilen och åkte och köpte glass till mig. Spoiled? Inte jag inte. ;D
Har ett visst krav efter onyttigheter idag


Nu sitter jag i komatillstånd och måste snart resa på mig för att fixa lite pancakes tänkte jag. Med grädde och sylt bara för att jag kan! Ja så fåre bli.


Friday I'm in love

Fredagar är verkligen veckans bästa dag. Visserligen är det lördag idag men gårdagen var supermysig. Tove, Patrick, William & jag åkte ut till revsand och badade hela dagen. Sen åkte w och jag hem till mami&papi och lagade mat till oss alla. Grillad fläskfilé och helstekt färskpotatis. W passade även på att freebasa lite så han gjorde en förrätt och efterrätt också. ;) Vi rullade hem några timmar senare. Idag är det bröllopsdags igen. Denna gång är det Victor & Fridas tur. Vi kommer att gå på ytterligare ett bröllop i juli ------> Mr.Törs...& Fröken Svenssons! Så att gå på tre bröllop på ca 2 månader tycker jag är ganska bra jobbat!

Idag har jag dock vaknat av ont i halsen och en viss tjockhet därtill. Jag fattar inte riktigt vad vitsen med att operera bort halsmandlarna var när man ändå har lika mycket besvär...?! Det regnade också nyss men nu lyser solen och en underbar mörk åskhimmel vilar ovanför oss....hm...Fridas och Victor utomhusvigsel får kanske tas under tak?!

Några få skärgårdsbilder från häromkvällen
mitt nya nagellack matchade nästan rosévinet ;D

Anywho, have a nice saturday people.

'Cause I'm burnin...burnin..

Jag har bränt upp min högra arm! Ont, det gör ont och det är inte vidare värst vackert med en kräftrödarm och en normalfärgad arm. Varför har jag bara bränt ena armen? Jag och helen cyklade ut till hennes stuga vid vilången idag och hade det lovely på bryggan med bad och sol. MEN när vi skulle cykla hem igen så låg solen på min högerarm hela vägen hem, det tar ca 40 minuter att cykla...ja ni kan ju tänka er själva. Jag kunde ju inte gärna cykla åt andra hållet bara för att få mindre sol..jag skulle ju hem. Men jag fick iallafall ett helvetes cykelpass som har fört med sig känslan av att behöva byta ut ett par av mina kroppsdelar. Men det var det värt.



Och nu ska vi snart sadla upp på cyklarna igen för det är ju cykelns dag idag i krillehöla! Inte för att vi hade tänkt cykla för den sakens skull utan mer för att vi tänkte korka upp den fina roséflaskan jag fick av tovsan och helen igår! I brist på annat så blir det Linda Bengtzing vid picasso och rosévin..kanske en och annan glass.
Förutom den söta flaskan fick jag även ett väldigt orange nagellack som faktiskt var väldigt fräscht på (matchar speciellt bra till min högerarm just nu) och lila ögonskuggskarta minsann! Men toppen på moset, var dels den fina pannkakstårtan och det fina kortet helen hade målat. Hemmagjort är det bästa :)



Och dels att mina kära miljövänliga vänner tycker att jag slarvar med återvinning o sånt, så jag fick en burk som jag ska samla batterier i. Jag tror tove närmar sig mer och mer hjärtattack varje gång jag har slängt nåt i soporna som inte ska vara där. Men nu så!

Nej jag måste krypa in i frysen en stund om jag ska orka med solen lite till.

Summer LÖV

NU har jag sommarlov! I en månad sen startar jobbet en dryg månad. Ska bli så otroligt skönt att vara ledig ett tag.
Hade mitt sista seminarie idag och det gick bra - väldigt skönt att slippa ha saker hängandes efter sig. Födelsedagen var väldigt skön, jag och W låg ute i Baggerud ett par timmar och solade och tog årets första dopp! Det var faktiskt riktigt behagligt. Jag fick en jättefin blombukett
och hela nästa helgs sthlmsbesök betalt och det var vääldigt uppskattat med än en gång tanke på min obefintliga ekonomi.

Har inga direkta resor inplanerade på mitt lilla lov förutom sthlm nästa vecka då förstås, ska bli kanon :) Kan såhända att det blir en kort visit till Toves stuga nästa tis-tors som jag just nu inte kommer på vart den ligger men utanför Gbg är det väl iaf! Sen kanske det blir nån roadtrip eller så. Om allt går som planerat kan det bli en sista minuten innan skolan börjar..hoppas hoppas.

Efter att Fröken Sager efterfrågade en bild på ringen så..here it comes
Men nu ska jag inviga sommarlovet med att ta en powerwalk med tovsan i skärgårn! :)


Happy birthday to meee!

Idag blir jag gammal och 26 är bara en ålder där allt blir dyrare så jag låtsas att jag fyller typ..18. Eller iaf 20.
Jag ska spendera den i baggerud där jag inte vart på typ 10 år. Jag ska sola, bada och picknicka lite med W. Ska bli väldans trevligt. I lördags firade jag lite med släkten och eftersom jag är en otroligt fattig student så blev det presenter i form av en massa sedlar vilket alltid är uppskattat. Ett fint trevånings kakfat fick jag av storebror och elin också, det gör sig väldigt bra i köket!

I fredags fick jag även en ring på fingret av min kära sambo, så nu är jag medlem i det förlovade landet. Det känns ovant, men bra :D Jag har ju som tidigare nämnts aldrig varit giftastypen och vi får väl se om det ändras om några år, men det traditionella giftermålet inom ett år kan ni glömma ;) Ringen är iaf väldigt fin, vitt guld med 5 safirer eller vad det nu är, som W har designat själv med hjälp av en smyckesmed. He's a romantiker den där.

Lördagskvällen spenderades med anna och fredrik och senare även några kompisar till anna, vi grillade och drack öl och sen blev det en sväng runt fastingen som är lika töntigt varje år.
Igår var anna och melvin på besök i sta'n och vi tog en glass i skärgår'n, och det slog oss hur fint kristinehamn faktiskt är på sommaren. Då gör det inget att man bor i en småstad känner jag.


Nu ska jag förbereda vår picknick, sallad, bröd och meloooon.
Ha en solig dag på er!