Funday!

Torsdag, at last! Helgen har redan invigts med ett besök till systemet och en liten topp från Lindex......köpförbud någon?
Har precis inget planerat för den här helgen tänkte jag skriva men det var ju inte riktigt sant. Ikväll blir det grillning iallafall, för det ska säkert ingen annan göra..? ;) Imorrn ska jag lata mig i solen och jag gissar på ytterligare grillningar. Wille jobbar ju såklart (den dagen han inte jobbar säger jag till. don't hold your breath.) hela helgen plus fotbollsmatch så jag tänkte hjälpa till på djurhemmet lördag morgon och söndag eftermiddag. De små liven kräver lite emmalove känner jag på mig. Annars är det precis inget inplanerat och thats not a lie.

Nu ska jag hem till mamma o pappa och fortsätta med tvätten...................................wiii funfun. Men även njuta av mina fruitbars och sol på altan. "Barsen" blev goda, men dom är ju inte suuuuupernyttiga kanske. Men bättre än mycket annat.
Nån som kräver ett recept så var inte blyg. Piece of cake!

Jenny förresten, armbandet som jag beställde var från blingit.se kosta ynka 150 kr! :)


A rush of blood to the head

Man skulle kunna tro att min kropp har åldrats med sissodär 70 år över natten, mina höfter och knän känns typ..lösa. Så det här med promenerandet kanske får utebli idag, har gjort lite annat i träningsväg här hemma och än sålänge får det duga. Segt. Ska göra ett besök hos hälsokosten senare idag tänkte jag o se om dom har nåt lyckopiller för kroppen.
Ledig är jag idag iaf, ska snart åka hem till mamma o pappa och tvätta. Ja ni läste rätt. Men jag vill tvätta IDAG och tvättstugan är upptagen och vi har ju inte haft vatten på ett par dagar så nu är korgen överfull.
Mamsen o papsen åker till storebror i Ystad idag och jag är jätteavundsjuk. Är så sugen på att göra en liten roadtrip...och ha semester från vardagen för nu börjar det allt bli segt. Vi kollar lite på Barcelona just nu, funderar på ett par dagar dit i juni innan jag börjar jobba. Jag har aldrig varit där och wille kan tänka sig att åka igen. Vill åka nånstans där det finns kultur, strandliv blandat. Vi får se hur det blir med det.
Förutom att tvätta så ska jag fixa lunch, idag blir det fransk örtfisk...och ris. Om jag orkar o hinner så är jag lite sugen på att göra "fruitbars"....men skulle vilja hitta ett recept som inte är så sött och sockrigt. Just nu känns det som mission impossible. Sen i eftermiddag kommer Maria hit, det lutar åt en sväng på stan och kanske lite fruktsallad.

Imorrn har vi redovisning en kort stund sen är det som bekant HELG!



Igår hade jag wille som dragplåster när jag var ute och gick, ju fortare han cyklade desto snabbare gick jag ;)
Nu vill jag ha min cykel fixad o klar så jag också kan cykla!
Lite skonsammare mot pensionärskroppen kanske?



Fortfarande tisdag..

Idag fick jag hem mitt snygga armband som jag beställde häromdan! Och det är inte bara ett armband det är också "en god gärning"....

"Som ett led i kampen mot människohandeln har Dangerous Goods formgivit smyckena ”Not for sale”. Detta till förmån för brottsoffer utsatta för människohandel. Minimum 40-60 kr av varje smycke går till en fond som startas av Insamling Mot Trafficking Stiftelsen och avsikten är att, i första hand, göra insatser där samhällets resurser inte räcker till."




Om det inte syns så står det "Dangerous goods Humantag 2008" på den stora och på de två små är det en streckkod på den ena och på den andra står det "Not for sale" på. Jag gillar't!
Såpass mycket att jag beställde en till Willy också :) För hans egna pengar såklart, jag är ju student ;)  ♥

Tisdag

Morgonpromenad 06.00 - check!
Vattnet tillbaka - check! (jaaaaaa!)

Att man inte går ut o går oftare sådär tidigt är ju underligt för det är ju väldigt skönt faktiskt. Tyst ute och rådjur som står o glor typ överallt....charming. Jag har även upptäckt att sniglarna har börjat nån slags livsvandring. Dom är överallt på cykelbanorna och en del är så små att man knappt ser dom. Inte så charming.

Nu är det skoldags snart, föreläsning till tolv sen studiegruppsarbete och förhoppningsvis blir vi klara idag så är vi lediga imorrn - men vi brukar ju vara rätt så effektiva så det ska nog gå bra!

Have a nice day folks. And stay away from svininfluensan! (hypokondrikern har talat).



obekvämt!

Det här med att inte ha rinnande vatten håller på att driva mig till vansinne. Vi bor 5 trappor upp, 3:e våningen, ingen hiss. Utanför vårt hus står en tank där vi får hämta vatten. Jag mötte min granne när jag var nere och fyllde på hinkarna förut och hon hade pratat med gubbarna som håller på och river upp halva ringvägen utanför och dom hade sagt att det skulle vara klart 1 maj............................................................jag HOPPAS att det är ett JÄTTEdåligt skämt. Jag vill diska, spola i toaletten och duscha hemma - NUUUUUUU!
Vilket otroligt i-landsproblem. Man är så jävla bekväm så jag blir mörkrädd. Men i sånahär situationer upptäcker man vad man tar allt för givet. I två sekunder hade vi helt plötsligt vatten förut och jag blev överlycklig såklart. Sen försvann det. Och mitt humör med det.

Jag antar att jag får se det som vardagsmotion att bära tunga vattenhinkar upp för skittrapporna.
Eftersom jag inte har nån slagpåse hemma får jag ta ut mina aggressioner på crosstrainern så småningom.

Recharge and refresh

Och som vanligt på måndagar så drar ju mitt nya liv igång då, men denna vecka är annorlunda sörrni! För den här gången menar jag det ;)
Bad wille dumpa mig ute i skärgår'n imorse vid halv åtta när han åkte till jobbet. Solen stekte på redan då så jag tror det kommer bli hot hot hot idag. Har intagit min gröt bestående av vete, råg, havre & korn. Blandgryn med andra ord. Det är mer än mättande så nu ska jag vila lite innan jag tar tag i dagens bestyr som mest består av att försöka få mitt hem att se ut som mitt hem. Men det är lite svårt när det står kastruller och hinkar med vatten överallt..................så ge mig rinnande vatten already! Såg att dom höll på utanför huset nu så det är bäst för dom att det kommer igång idag.
Den här veckan är väl för övrigt relativt lugn, skola imorrn, lite grupparbete onsdag och så ska jag försöka få in lite bowling med maria. Motion och hälsa står högst upp på listan av "to do".
Vädret ska ju iaf vara tipptopp så det känns ju bra.


Helgens bravader i blandkompott.


Robinsondeltagare

oh what a weekend.
har njutit av väder och grillning, fest och sällskap! Ett minus med denna helg är mannen som ringde på dörren klockan 8 igår morse bara för att informera att ett vattenrör hade brustit och Grattis ni är nu utan vatten resten av helgen och vattnet beräknas vara tillbaka i början av veckan...........så HEJ vattenflaskor och hinkar. Hejdå toalettspolningar och dusch! Tacka fan för att mamma o pappa bor några hundra meter härifrån. Jag hade inte klarat 1800 -talet speciellt bra. Om inte annat känns det som jag är med i robinson.

Just nu sitter jag i vad jag och hedström kallar för "morgonrocksyndromet" jag vill inte gå in på detaljer men it's pretty ugly...;) och eftersom jag inte har tillgång till vattenkällor så lär jag bli kvar ett tag till.
Bilder kan tänkas komma senare.
Laterrr.

Tomorrow is another day!

STOOOOR sol imorron.
Detta är vad jag ska göra hela dagen tomorrow

Fan va gött.
Men nu: Redovisning!

En hypokondrikers paradis.

Här är nåt för alla som tycker att jag är hypokondriker att bita i : (det finns en del. jag vet inte alls varför ni anser detta..;)

Periodvis har jag känt av konstigheter i mitt högra ben. Det liksom kryper, suger och känns obehagligt. Det gör inte ont, men det är väldigt irriterande. Det resulterar i att man inte kan sitta still med benet för inget känns avslappnande eller bekvämt. Oftast känner jag av det på kvällarna när jag sitter i soffan. Ibland har jag små ryckningar i nån nerv.

Nu är frågan: Har jag denna åkomma eller vad är det som har tagit över mitt ben?!

"Restless legs är ett vanligt tillstånd som yttrar sig som en obehagskänsla och oro i underbenen. Besvären beskrivs ofta som "myrkrypningar" eller som att det suger eller spänner inne i benen. Detta ger en ytterst obehaglig oro i benen så att det inte går att hålla dessa still.
Symtomen uppstår oftast vid vila och lindras av att man rör på benen. Känslan av obehag sitter vanligtvis djupt inne i benen, någonstans mellan knäna och fotlederna. Besvären förekommer dock ibland även i lår, fötter och armar.
I vissa fall uppträder även värk och smärta i samband med Restless legs."

Moster Annika! Om du läser detta kan du väl undersöka om det finns nåt mirakelmedel mot detta i USA o ta med det när du kommer till Sverige! Tills dess ska jag testa en järntablettskur.

Jag hoppas helhjärtat att detta är en hypokondrisk hypotes för GUD va störande det är!


hahahaha



Såg ni nånsin nisse o klara när ni var barn?? Jag älskade det! Hur jag kunde tycka att det var så bra är ju en annan femma. Haha

mummel

Just nu har jag ett suuuupersug efter en djungelvrålklubba. Varför? Jo för jag mår illa. Varför? Jo för jag har magkatarr. Varför? Bra fråga!
Men alla som känner mig vet iallafall att det enda jag får i mig vid illamående är saltlakrits.


Sambo är sjuk och det vill jag inte bli. Dunderförkyld tack nej, jag är gärna frisk.
Kylskåpet har iallafall fyllts på idag, så nu slipper vi svälta...filmförrådet är också påfyllt så en film blir det nog innan desperate.
Ett par fulsöta sommarskor fick jag idag också, helt gratis - vi får väl se om dom kommer till användning nångång i sommar! Nu tänker jag inte sitta här mer o ströskriva bara för att jag inte har mycket annat för mig.


Man blir lite gladare om man dansar på tå nångång då och då..

Oh gosh vilken seg måndag.
Jag önskar jag låg på en strand, med palmer, hav och sol. Jag önskar också att nån (förslagsvis wille) matade mig med färsk frukt och friska drinkar. Det är väldigt mycket jag önskar just nu och det innebär inte bara semestrar till höger o vänster...nej lite mer substans finns det allt.
Fick skituppgifter i skolan som vi ska fixa imorrn, och på onsdag. Blir lite uppdelat pga att vi jobbar lite då och då några av oss. Jag ska jobba onsdag eftermiddag och det ska bli väldigt roligt. Fick mer jobb i maj, vikpoolen ringde imorse och det är bara att tacka o ta emot, skolan ska ju självklart vara prio men riktigt så busy är jag ju inte så det skulle gå i kras.
Torsdag blir det väl en Mariaträff och kanske en Maddeträff? Så långt har jag inte kommit än. Fredag är lika med ledigt! Lördag innebär en heldag med Fru Wiker i kstad, en öl i solen (för den SKA vara framme) lite lunch och hårfärgning sedan klassfest och utgång! Sahara hotnights spelar ju och det suger i min musiktarm men eftersom dom spelar på Arena så lär det nog inte bli av...kanske kan se dom i kga 1 maj istället...who knows.

Just för stunden önskar jag mest av allt att jag hade ett badkar, lite badolja och en ljudbok med myyycket spänning i. Men när fan ska nån önskning gå i uppfyllelse då?


Pisspotta sa jaaa


Rude awakening

Solen fortsätter att lysa - galetgalet.
Jag sov till halv tio idag, yeeehaaa det händer ju inte varje dag direkt. Men jag drömde inatt att jag fick cancer - minst sagt en väldigt otrevlig dröm och jag vet att jag grät o grät i drömmen, vart cancern satt kommer jag inte ihåg men vi kan ju hoppas att det inte var en sanndröm.
Idag ska vi fira morfar som fyller 85! Så jag tar dagens promenad dit, kurlandastyle ;)
Annars ska jag väl försöka läsa boken som jag fick i pdf-form igår som vi ska ha läst till imorrn...suck. Sommarlov nån???



Igår tittade igelkotten som bor under mammas o pappas altan fram. Han hostade, bajsade och fräste och solade såklart. Sen gick han hem igen,
Söt liten krabat.
;)



Men den här krabaten är sötare!


Just a light touch

Just nu halvligger jag i soffan, småäter lite på en väldigt god choklad (Lindts "Truffe cake"..Mmm) och ska snart läsa min bok som jag köpte häromdagen, den är i skolsyfte men jag hade ändå tänkte läsa den (Mig äger ingen - Åsa Linderborg), detta är vad jag kallar en skön lördag. Jag var ute och gick vid nio imorse, soligt men kallt. Har även hunnit med en kort sväng på stan med mamma o pappa och nu tänker jag nog mest ligga här. Är trött men belåten!
Igår var det också en väldigt skön dag, redovisningen gick bara bra och när jag kom hem lunchade wille & jag på Thaien, jag är ingen fantast av den här maten egentligen men igår fick jag ett sug och lunchbuffén där är god måste jag ju säga. Sen hämtade vi upp min (mammas egentligen!) cykel som har stått på station i hundra år, och ja ni kan ju själva räkna ut va fin den var efter denna upplevelse, så vi lämnade in den på lite renovering. Wille köpte sig en ny cykel så nu har vi varsin!
Vi åkte hem till mamma o pappa och tog lite vin i solen innan vi gick hemåt och wille lagade otroligt god middag! Lammentrecote (jaa jag önskar jag vore vegetarian men nu är jag inte det..) med helstekt färskpotatis (från cypern) och egengjord rödvinssås...han är en pärla i köket den där...:)

Very najs fågelbajs


Dom bästa föräldrarna nånsin.



Mmmmm


Solkatt
:)


Willy jobbar hela dagen och  till kvällen blir det ytterligare en gourmetmiddag med hemmakväll.
Nästa helg blir det andra bullar med klassfest så det gäller att vila upp sig ;)






A good deed never goes unpunished


Så, då har jag skrivit ut mitt arbete som jag glömde ta med mig till skolan i tisdags. Idag är jag ganska omotiverad till det mesta känner jag. Trots fint väder och fågelkvitter så är det inte riktigt en toppendag...känner mig seg och trött.
Men det kanske förändras till kvällen när jag ska hem till Madde i kga och umgås! Eller det är jag säker på att det gör. Ska bli mysigt, och vi är så duktiga som ses igen på så kort tid ;)
Men innan den träffen ska jag förvandla mig till kontaktpersonemma och spendera lite tid med Maria, funderar på att ta en sväng på biblioteket när jag ändå är i kga o se om det finns lite kurslitteratur, och Maria gillar ju biblan så why not.

Jag har mycket framtidsdrömmar och funderingar på hjärnan också, tänk att en oviss framtid kan vara så spännande....

 

Breakfast at Fagermans


Naturell yoghurt, bär och akaciahonung.
Mm Mmm Mm

Call me a cynic

Jag skulle ta en såndär härligt stärkande promenad hade jag tänkt. Det händer ju rätt ofta. Men det är banne mig inte alla gånger som blir så där härliga som man planerat. Idag var en sån dag. Jag glömde solglasögonen, och utan dom är jag blind. Efter 300 meter blir jag suuperkissnödig men försöker tänka på nåt annat. Jag får inte den speed jag vill ha för min musik är urtrist efter att ha lyssnat alldeles för länge...och jag kan inte byta musik för all musik jag har finns på den gamla datorn som helst inte startar. Promenaden blev heller inte så lång som jag tänkt mig för en efter lång stunds tänkande på allt annat än en toalett så höll jag nästintill på att kissa på mig så det var bara att gå hemåt. Till råga på allt hade jag allllllldeles för mycket kläder på mig. Imorrn ska jag fan gå i t-shirt.



Dubbat?

Praktikant-Malin på Mix Megapol (som just nu hoppar in för adam o gry) måste vara den sämsta radioinhoppare jag hört. Hon gör allt för att låta som Gry och jag är ledsen Mallan men det funkar inte. Hejdå med dig....!

Mot sherwoodskogen!

Love will never do without you

Hej och hå vad jag inte är van vid att ha heldagar i skolan. Det hade vi idag och det var nästintill olidligt. Men nu är det över och på schemat står promenad med sambo, fixa mat och dubbelavsnitt av desperata hemmafruar.
Och det där med att sola' alltid skiner i karlstad är just a load of crap för där var det grått och här i underbara höla lyser solen! This is the place to be I tell you..!

Resten av veckan är ganska så händelselös må jag säga, imorrn bär det av till Uni igen för studiegruppsarbete som jag visserligen tror blir ganska roligt, sen är det ju redan torsdag och då är det Mariaträff och kanske slår jag två flugor i en smäll och träffar Madde när jag ändå är i kga. Fredag är det redovisning av vårt tipptopp arbete som ska göras imorrn och klockan 12 är det helg och då ska jag umgås med Wildur för sen jobbar han såklart hela helgen! Jag älskar Boda Borg!!

Men lugn i stormen för änsålänge är det ju bara tisdag.


Sontag

Tänk va tiden går fort när man har roligt! Och tänk va underbart livet är när solen är framme!
Utgången igår var lyckad, vi lagade väldigt god mat och senare blev det Mastis där det nästan kändes som juldan, mycket "gammalt" folk som man inte sett på länge. Idag vaknade jag HALV TOLV! Kändes nästan som jag var tonåring igen ;) Men det behövdes. Tog en promenad till Kofoeds för att hämta bilen, senare skulle vi ta en glass i skärgårn och det var vi minsann inte ensamma om........kön var oändlig och allt för en sketen mjukglass..........så det slutade med en milkshake från McD =) Det var smaskens kan jag lova.
Nu har vi campat på soffan några timmar med pizza och film. Meningen var att vi skulle se Valkyria men ljudet var skit så det blev inget med det. Istället lurade jag i det söta paret som HATAR skräckfilmer, att barnhemmet inte var så farlig som dom tror och lovade också att stänga av när de ropade kodordet RÖTT. Jag stängde inte av och med lite spolning och förvarningar däremellan så lyckades de se hela filmen! Men nu har de tummat med varandra att aldrig se en skräckfilm igen. Jag skulle inte kalla den för skräckfilm dock men är man känslig så är man....och fredrik och jag är även kvitt för den gången han skrämde skiten ur mig i gbg!
Imorrn kommer loverboy hem igen det ska bli skönt, som vi har längtat här hemma. Imorrn blir det även en playdate med Tove!


Glad Påsk!



I'm off to galej!
Peace

Ren lycka på långfredagen!

Vilken toppenfredag!!
Vi var iväg till kstad en sväng och shoppade lite smått. Anna introducerades till Skopunkten, stället där man kan köpa skor av skitkvalitet men till låga priser! ;) Hon köpte iaf ett par som var jäkligt snygga.
Vid 17 tiden åkte vi ut till Roberts stuga vid södra råda, och grillade korv. Ett fint gammalt hus vid skagern. Det var grillpremiär för i år faktiskt. Grannens hund kom på besök och tiggde lite smått. Sedan gick vi till grannen som är fårbonde eller vad man nu kallas när man har får? Oavsett så när vi kom dit visade det sig att ett får höll på att föda! Så vi hade turen att få följa med och se när detta lilla liv kom till världen! Jag älskar ju sånt här så det här kan bli en av de bästa dagar på lääänge:) Först föddes ett vitt litet lamm, och sen ett svart. I får"hagen" sprang det runt massa små lamm i åldrarna 4 dagar till 3 veckor och de var så kelsjuka och nyfikna. Jag skulle nog kunna ha stått kvar där i flera timmar om jag hade kunnat. Det var en sån där sak som man inte är med om så många gånger i livet, om ens nån gång! Jag är väldigt glad över att jag fick vara med iallafall.


whatever baby wants...baby gets..;)

Känns som det är fredag idag. Det kan ju bero på att det är "helg" imorrn. Jag har haft en väldigt trevlig fika med Madde nu på seneftermiddagen, tänk att en del människor känns som dom alltid har gjort fastän vi inte ses så ofta. I love it. Vi har alltid roligt när vi ses och det är så skönt. Vi har nu känt varandra i......(räknar).........20 år exakt. Svårräknat..Galet!
Övrigt idag har jag tjänat lite pengar, och tagit det lugnt hemma och promenerat lite. Imorrn ser det ut som det blir en tur till kstad med Anna för att inhandla något BILLIGT att ha på sig på lördag. Sen om det är soligt så tänker jag nog parkera mig i solen resten av dagen. Känns inte riktigt som påsk i år, inte för att det brukar vara en stor högtid för oss men dels är ju inte wille hemma, men det är inga familjemiddagar eller sånt inplanerat. Lätt påsklunch med mami o papi är nog allt och det är hela okej med mig! Tänkte ta med bebisarna hem till dom så dom kan sitta ute i trädgårn ett tag och är dom snälla kan dom få sova över hos "mormor & morfar"  ;)

Just nu är jag dödstrött med inslag av en krypande energi och rastlöshet. Emma i ett nötskal.



Via mms





Min sambo är väl kanske inte i det längsta laget, men han är inte smal gällande armmuskler och så vidare. Men ack va liten han ser ut bredvid denna jätte som han tydligen träffat på McDonalds på väg till Arlanda. Hahahaha

Guten Morgen!

Härligt med lite regn! ;)
Ska snart bli upphämtad av Jenny för att brumma vidare till KD och redovisning av bokanalys, efter kl.14 tar vi lite påskledigt till på tisdag. Wille (eller Wildur som han vill bli kallad nu när han ska bli islänning) rusar runt och packar det sista till Iceland och han är redan saknad, men desto roligare när han kommer hem då! Jag har gjort en parfymbeställning också :)
Fick en lekstund med fröken hedström igårkväll och fick då bekräftat att de är hemma över påsk och det är ju inget annat än roligt! Så lördag ser ut att bli en´solig dag med lite grillning och kall öl! Inte mig emot.
Cornelia träffar jag nog inte förrns imorrn en snabbis för hon kommer hem så "sent"  ikväll när det är läggdags för trötta mig! Ska upp med tuppen imorrn också för ett sista jobbpass! Lite påskmys med de små är inte så jobbigt..
Imorrn eftermiddag blir det en stunds fika med Madde, ska bli roligt att träffas. Människan bor ju faktiskt i kga så vi skulle ju kunna ses oftare men nu har hon ju vart ute o rest i tusen år så det har ju inte gått för sig.

Men nu är det dags att klä på sig och åka!
Känns skönt att det är onsdag!
Vädret ska bli kanon fredag lördag sa dom precis...jippi!!



Vår nya webcam är jätterolig! ;)

......................

Just såhär trött är jag idag.
Jag skulle behöva nån som håller upp ögonlocken på mig resten av dagen.
Jag tror jag får börja äta nåt kul tillskott eller så för såhär trött kan jag ju inte vara resten av livet, även om det är väldigt skönt att sova som en stock hela natten.
En lång jobbdag idag och sen fixa det sista på bokanalysen. Imorrn är det skoldags igen och det ska bli väldigt roligt att få umgås med alla pärlor i klassen även om jag inte är så sugen på själva skolan.
Imorrn lämnar även min man mig för Island, mycket spännande. Island alltså.
På måndag är han tillbaks och ja vi får väl se om jag har överlevt alla nätter helt alene!
På torsdag ska jag iaf upp o jobba igen, och förhoppningsvis om hon är frisk så blir det en playdate med Madde som jag inte sett på år och dar! Imorrn hoppas jag på en fika med cornelia innan hon försvinner till thailand den lilla loppan!
På torsdag hoppas jag även att A&F kommer hem, men det vågar jag inte hoppas på förrns jag ser dom live.
Have a nice day people.



En helg i matens tecken

Känns som helgen har gått i speed.
Igår firades wille hela dagen, började med att servera american pencakes till frukost. För en gångsskull så skippade vi allt hembakat för att få lite mer tid till annat så vi köpte smörgåstårta från Ejes, och färdiga kakor....det kan komma att straffa sig en dag...;P Vi fick besök av hans familj och efter det var jag tvungen att göra plats för mer mat så det blev en långpromenad i solen som behagade att komma fram till slut. Kvällen spenderades hemma hos mamma o pappa, champagne i kvällssolen och väldigt god mat! Idag har vi gått promenad och kollat på Gran Torino. Wille är på träning och jag ska också göra lite träning innan vi fixar laxlasagne till kvällen!
Imorrn vankas det jobb....klirr i kassan är ett uppskattat ljud!


 
 

Ja må han leva ja må han leva ja må han leva uti hundrade år!!!



Puss & Kram
på födelseda'n!


I just can't get enough



Sushi
En kall öl
Wille
och nytt avsnitt av Berg flyttar in.
Jag gillar fortfarande Carina Berg.
Och jag gillar verkligen min fredagkväll.
Ny dator har vi också.
Ojoj.
!

A hallelujamoment

Idag hade jag sista dagen på praktiken, och efter fem veckor så känns det något vemodigt för jag tycker det är så roligt att vara där och nu måste jag tillbaks till skolan igen....inte så sugen.
Jag fick denna härligt gula påskbukett innan jag gick och kramar!



Det är alltid roligt att känna sig uppskattad!
Och apropå det, min sambo är inte känd för att tycka om att städa.
Idag när jag kom hem var han i full fart med storstädning av hela lägenheten och samtidigt tvättar han.
Måste jag beskriva lyckoruset av att få komma hem till ett fräscht o fint hem?
Nej jag trodde väl inte det.
Nu är han iallafall mer uppskattad än vanligt ;)
Till kvällen vet jag inte vad det blir, kan bli allt mellan himmel o jord. Men det bör vara något som inte innebär sitta hemma i soffan för då sover jag nog innan klockan är nio.
Har gått upp varje morgon denna vecka 05 eller 06, förutom en dag då jag började sent.
Gäsp.
Nästa vecka ska jag jobba mån, tis och tors. Så i helgen blir det till att sova. Skola på onsdag också.........

Imorrn ska det bli en STOR sol har jag hört. Det tänkte jag ta vara på om jag hinner.
Har ju ett födelsedagsbarn att fira först!




Det här är en av världens finaste låtar.



Enligt mig då såklart.
Sen behöver ju inte resten av världen tycka lika.

Den perfekta kvällsmaten!



Grovt knäcke med liiiite liiite grekisk yoghurt på, toppat med rökt lax avocado och citronpeppar. Och ett smaskigt hårdkokt ägg!
Jag är nöjd.