Om gyllene år

När jag gifter mig en vacker dag, så skulle jag gärna också ha Jocke Berg där som sjöng för mig (för er som inte vet...sångaren i kent..) ja det var iallafall min första tanke. Men efter att ha lyssnat så vet jag faktiskt inte om jag skulle orka för förmodligen skulle jag ha grinat ihjäl mig innan han ens var klar med introt. Vilken text....gosh!
(utan dina andetag=låten)



Hoppas ni alla får en trevlig vecka och helg - vi har packat hela dan självklart massa onödigt fast vi lovade varandra att inte göra det. Jag mår bättre än sålänge minus några nysningar och huvudvärk - och känner mig redo för att svettas lite en vecka! Imorrnbitti dumpar vi "barnen" hos mamma o pappa och sen bär det av mot skavsta. Och Grattis till min älskade pappa som fyller år imorrn! Puss o Hej

Let me win

Det där sista "fnisset" som jag la till på förra inlägget kanske jag skulle ha hoppat över. Det var liksom tillägnat de som alltid hånar mig för att jag är hypokondriker...vilket jag inte förstår vart de får ifrån...men aaja, skit på er för idag har jag varit som en påse nötter! Huvudvärken sitter som ett smäck, tryck över öronen och små små känningar i halsen. Jag som har universums minsta blåsa har utmanat min kropp genom att dricka galet mycket vatten...nu har Dr.Hedström och sjuksköterska Lihoff förmanat mig med att dricka för mycket vatten för att då kissar jag ut viktiga mineraler........så no more water for me today. Man kan ju inte veta allt! Oavsett så SKA jag vara alert imorrn för då är det packning som gäller och fixande av diverse andra saker. Jag har till och med sjunkit så lågt att jag har köpt mig en isglass för att det skulle vara skönt för halsen....jag gillar inte isglass. Knaprat lite tabletter har jag också gjort så nåde mig själv om jag inte mår bättre imorrn då är det väl ödet att jag ska vara sjuk på Mallis. Snäll som han är åkte Wille och köpte soppa till mig. Keldas fisksoppa...jag hade gladeligen lagat egen men orka......................? Den var helt okej iaf. Soppa är jävligt gott.


Host


Krya på mig!
;)

Even the best falls down sometimes

Jag brukar inte lida av huvudvärk men just nu mina vänner skulle jag kunna kapa huvet rakt av ovanför näsbenet ungefär och uppåt. Det ligger som ett spännband....kan det vara så att mitt huvud har fått en chock från all sol som det har blivit utsatt för idag? Isåfall är det bäst att det (huvudet) vänjer sig eftersom vi åker på torsdag.
ELLER! Tänk om jag håller på att bli sjuk? Hihi


Ungefär såhär känner jag mig.
!!!!!!

Tro & Tvivel

Söndagsdejt i karlskoga med annapanna. Det blev en god pizza till lunch och ett snabbt men händelserikt besök på överskottsbolaget ;) Sen njöt vi av solen tillsammans med William en stund och planerade lite för utgång om några helger. Nu har det precis regnat klart och just som när man kan tycka att det är okej att det regnar så blir det klartblått på himlen och solen skiner. Inte så bra filmväder med andra ord. Men en stor och fin regnbåge blev kvar på himlen iallafall!
Ny vecka imorrn och för min del blir det väl till att planera för resan på torsdag så mycket som jag kan, tvätta heeela långa tisdagen - det ser jag verkligen fram emot...sen vet man ju aldrig hur det blir med jobb!


Anna är jättenöjd med sitt köp av 500 gram grillchips, låt festen börja!
=)


Min kompis, med lite härligt slem på näsan. Men det bju'r han på har han sagt!


Dagen efter!

Här sitter jag och mina två musketörer Wille & Tobbe i soffan, äter nygräddade pannkakor med grädde och sylt samtidigt som vi kritiserar alla freaks som dansar i "So you think you can dance". Killarna är allmänt såsiga och bakis medan jag är mest trött. Vi hade en jättetrevlig midsommarafton hos Tobbe & Jenny så dagens tillstånd är väl välförtjänt.
Idag SPÖÖÖÖÖregnar det och min plan för dagen är nog att fortsätta sitta i soffan, tvinga grabbarna fixa en bra film och ligga här o slappa! Så skönt att det bara är lördag och inte söndag.


Mulle Meck & Putte Fnask











Imorrn är det söndagslunch inbokat med Anna T!


Midsummers eve

Igår kväll hade jag nästan ett nervous breakdown. Att baka kl 21 på kvällen ska jag inte upprepa. Katterna hade dessutom ner en tårta på golvet - tack för det! Det slog mig i morse att jag inte hade ätit sen klockan 13 igår, jag som aldrig glömmer MAT hade lyckats glömma bort att äta. Hur jag gjorde för att glömma är en väldigt bra fråga.

Idag är det midsommar och änsålänge skiner solen men himlen ser onekligen misstänksam ut men vi hoppas på det bästa! Jag har ju tänkt att ha klänning dagen till ära vi får väl se hur varmt o skönt det kommer kännas. Hade halskänningar igår kväll och med tanke på willes streptokocker så vill jag inte bli sjuk lagom till mallorca.

Midsommarlunch blir det hemma hos mamma o pappa och eftermiddagen/kvällen spenderas hos Tobbe & Jenny i degerfors och lite knytkalas. Jag gör en av tårtorna som var med i Buffé som kom tidigare i veckan "marängtårta med mjölkchokladtryffel, hallongrädde & färska jordgubbar" det blir nog bra.

Hoppas ni alla får en bra midsommarafton!


it's raining cats and dogs

En gång (läs: för ca två veckor sen!) köpte jag ett väldigt sött paraply. Sen åkte jag till stockholm och paraplyet blåste sönder lite smått...sen gick jag på bruce springsteen och paraplyet fick inte följa med mig in - så vi fick säga adjö och nu finns inte paraplyet mer. Just nu spöregnar det och jag måste gå ner till stan och Maxi och nej jag vill inte gå i regnställ...skitväder!


onsdagstrams







Fy fasen va trist det är att lägga upp bilder...

Imorrn är det torsdag och jag har antalet saker att göra, bl.a stan, baka dumlekakor på mammas begäran och tårtbotten på storebrors begäran. Sen är det midsommardags på fredag och vi får väl se hur den blir!
Familjefirande i första hand iallafall eftersom bror och elin kommer hem.





put your money where your mouth is

Vilken toppendag det här har varit! Solen har strålat på oss hela dagen när vi har varit på Kolmården, vilket var väldigt befriande, att slippa frysa o gnälla över det! Oliver var med oss och skötte sig exemplariskt, så det har varit en fridfull och rolig dag bland alla djur och människor. Bilder får komma imorrn eller så för jag orkar inte lägga in dom nu.

Igår bokade vi en resa till Mallorca, åker nästa torsdag. Ska bli otroligt skönt att få lite riktig semester innan jag ska börja jobba. Hur har jag råd med två resor den här sommaren? Ja det är möjligt tack vare min otroligt generösa sambo. Utan hans omtänksamma "inhopp" i min torra studentekonomi skulle jag nog få nöja mig med kolmården denna sommar...eller vänta nu.......den trippen betalade han visst....ja jag hoppas iallafall att jag kan bli ett sånt stöd för dig när du blir student och jag jobbar! (för förskollärare tjänar multum det vet ni va?) ♥

Min älskade mamma o pappa är också en stooooooooooor del varför jag inte äter vatten o bröd varje dag, men även om det inte jämt handlar om pengar (det låter så har jag en känsla av..) så är jag otroligt tacksam för allt ni gör och hur livet än ter sig är ni alltid på plats. Jag är inget utan er. Och jag hoppas jag kan återgälda allt en vacker dag. (än en gång på förskollärarlönen såklart..!) ♥

Från känslomässigt ordbajseri till annat bajs. För det har vi sett mycket av idag, i djurväg då såklart, men klart äckligast på hela dagen var när vi kom fram till Kolmården och just parkerat bilen och jag hör ett gurglande ljud som ekar över hela stället, då står det en unge på typ 10 bast och kaskadkräks ner i en genomskinlig påse typ 3 ggr på raken.........jag ville dö på plats OCH vi tog en omväg till entrén för att slippa andas samma luft som barf-boy....uschusch. USCH!
Är du åksjuk - ta en åksjuketablett INNAN du åker iväg, ät inget gammalt eller rått innan du ska åka och för guds skull har du tänkt att få magsjuka på parkeringen - bara stanna hemma. ;) Ingen vill se dig kräkas. (ok lite synd om honom var dt väl men fortfarande ap-äckligt.


Här tänker vi lata oss i en vecka - nära till Palma city och egen badvik - yes please.
Jag har ju redan vart på Mallorca & Palma tidigare och även om jag är lite trött på de här typiska resmålen så är Palma en himla fin stad.


Det som tar emot är, att efter alla underliga flygolyckor den senaste tiden plus att jag självklart var tvungen att se "Alive" som gick på tv:n häromdan har gjort att jag är skitnojig för att flyga (hello..det tar typ 4 timmar ...tönt) och mamma jag är ledsen men jag vill inte få din flygrädsla för då låser jag fast mig för evigt...så bit ihop och FLYG.

Nu ska jag gå och lyfta på minsta pinal, sten som löv för att se om jag kanske trillar över en krona extra. Det kan ju aldrig skada.
Heeeej

Blää för hår

Jaa ni får ursäkta den oglamourösa bilden, håret är skitigt och otroligt oborstat..en vild man kan vi säga.


Det blev ju mycket fräschare och luftigare men inte riktigt som jag tänkte...kan hända att jag filar till det när kusinen anländer som sagt. Tur man har en frisör i släkten. Synd bara att hon bor 8 timmar med flyg härifrån..............

Do a little whining

Okej så jag har blivit straffad med en finne mitt emellan ögonen på näsbenet. Hur kul är det och är jag femton år?! Tack o hej med dig finnen. Eller finne, det är snarare ett svullet berg. Som ett hindumärke eller vad det nu kallas. Fast lite lägre. Kul - jättekul.

Wille har idag efter ungefär 1½ veckas halsont och ett tidigare läkarbesök (där inget var fel) fått penicellin för streptokocker, jag är så jävla trött på läkare som bara viftar bort en när man söker hjälp. Tycker att man är pjoskig om man söker för halsont. Håll käften säger jag o hit med medicin!! Hur svårt kan det vara.

Till nånting mycket roligare! Det regnar ute! Jaha nej det var ju visst inte alls roligt. Men imorrn ska iaf solen skina enligt den nya hippa vädersidan "yr.no" och temperaturen ska ligga runt 16 grader. Vågar vi tro på det? Mmjaa kanske.
OM solen behagar att titta fram kommer sambo, jag och kanske en liten Oliver styra bilen mot kolmården! Jaaaa utflykt! (cheering!!) Utflykter är min grej.

Idag ska jag även till frisören. Har fortfarande inte bestämt om det bara blir topparna eller mer - det visar sig. Mitt hår är ju inte ens långt nu så det kommer inte bli nån märkbar skillnad hur jag än gör skulle jag tro. Mitt är också jävligt skitigt idag och är i behov av lite färg och slingor men det har jag inte råd med nu så det får bli när Bianca kommer om en månad! =)

hairy

Imorrn hade jag velat gå o klippa mig. Topparna eller mer...det är det som är frågan? Kort-långt, långt-kort? mittemellan? Gaaaaaaah!



   

Dear Diary

Idag är en såndär effektiv dag, har vart uppe sen kvart i åtta och hunnit med första passet på Djurhemmet, där fanns det att göra. Mamma var med och hjälpte till snäll som hon är! 5 katter i karantän, 1 inackordering och ca 20 "vanliga", och det nya tillskottet: två jättefina kaniner. För att matte inte hade "tid". Skaffa då för fan inte djur.
Väl hemma igen så har jag grovstädat badrummet, mindre kul men OJ va nödvändigt. Duschade typ hela rummet........nu skimmrar det såklart av renlighet. Till imorrn iallafall.

Om 2 timmar blir det dagens andra och sista pass hos kissekatterna, mysigt o vara däruppe och greja lite faktiskt. Ska försöka städa lite och göra rent för jag kan väl inte påstå att det är jätterent, skulle kanske behövas lite mer female touches om vi säger så.

Igår hängde jag gäng med hedström större delen av dagen och vi gjorde kurlandabacken i en väldig fart, jag per fot och anna sittandes på cykeln...sen motionerade vi vidare och hamnade slutligen hemma hos Kofoeds där det bakades Dumlekakor! Universums enklaste kakor tror jag. Och jättegoda, men varken Anna eller jag är sådär jättemycket för fikabröd så vi åt en varsin och gav bort resten ;) Wille var överlycklig över kakorna vill jag lova.
Vi kollade även på film som jag inte minns vad den hette, åt massa strunt och tillslut drog jag mig hemåt. Kvällen bestod av sushi och film! En helt vanlig helg med andra ord.


Before


After!


Kristinehamns egna Martha Stewart!


Hon kan inte bara baka, hon kan även spela gitarr som en stjärna!
:)


Ny vecka imorrn och vi får se vad det innebär!

Lördag

Vädergudarna fortsätter hålla sitt järngrepp över regnmolnen, otroligt tröttsamt. Man blir ju inte sådär jätte energisk direkt.
Nu har iaf min första jobbvecka  passerat, nu ska jag inte jobba förrän vecka 28 egentligen men om jag känner kommunen rätt så ringer de säkert titt som tätt ändå. Men det ska bli skönt att vara ledig oavsett.

Igår kväll blev det hemmagjord pizza och jag gjorde två varianter, en "vit" pizza och en vanlig. Den vita gjorde jag utan tomatsås, utan hade bara ost, salamikorv, färsk tomat, och olivolja + salt. När den var färdiggräddad strödde jag över färsk hackad persilja och rödlök och svartpeppar, riktigt jäkla gott om jag får säga det själv! Den andra pizzan blev en vanlig, tomatsås, ost, salami, färsk ananas & basilika. Till efterrätt blev det ju såklart grekisk yoghurt med jordgubbar, passionsfrukt och vindruvor. Wille som knappt har tillfrisknat än jobbar nu hela helgen och idag ska jag spendera tid ihop med Hedström. Det blir cykelträning i backe för hennes del medan jag går bredvid och flåsar, hyra film och bakning av något slag!



Imorse uppstod en maktkamp mellan de här två systrarna. Inte just som det ser ut på bilden kanske, men HEJ va två katter kan ha hatkärlek till varandra. Om dom kunde skulle dom dela mig i  två, så de fick lika mycket var för imorse blev Estella supersur och stack ur sängen när wille dumpade Udda på min andra sida. Efter ett tag kunde hon inte motstå att komma tillbaka, men stod på "sin" sida av mig och blängde på Udda i 5 minuter innan hon kunde lägga sig ner och snarka vidare. It's fantastic to be loved.


Såhär gött kan man ha det i Stinas kvarglömda cykelkorg.


Dagens "outfit" ;)


Regnställ!!
Man kan inte anklaga förskolevärlden för att vara glamourös iallafall.
That's for sure.

Monkeybusiness



Nog för att hela min familj tycker om djur, men jag tror brorsan drog högsta vinsten när han blev tillsammans med Elin som numera jobbar på Ystad djurpark. I helgen har dom fått i uppdrag att köra en av de här lemurerna till Skansen - för att han är mobbad i skåne. Stackarn känner jag då såklart.. Jag vet inte om Skansen är rätt ställe dock, stockholmare kan ju vara lite smådryga och jag är säker på att stockholmslemurer är minst likadana.
Best of luck to you little one!

Long lost pals


Mina supersnygga tudisar.
Snart kommer jag till oslo.
It's a promise.


Berg & Dalvana

Det "bästa" med att wille är sjuk och har grymt ont i halsen, är att han inte kan skrika o gapa till Sverigematchen - HURRA!

This means war

Igår kväll höll grannen under oss på att utföra mirakel hemma hos sig själv genom att hamra och göra så mycket oväsen som möjligt. När jag skulle sova ca 22.30 fick jag nog och ansåg att man borde inse själv att man kanske ska ge sig med hamrandet efter klockan 22 - men vissa har ingen självinsikt så jag gjorde klart för grannen vad det är som gäller genom att stampa i golvet några gånger (wille tyckte inte det var nån bra idé) och tadaaaa! No more hamrande! 1-0 till mig. (wille you can thank me later)


EN BÖN. (helen läs inte det här)

Käre gode gud, (eller nån generös biljonär som vill donera pengar till en fattig student)
idag är en såndär dag då jag vill ha allt. Och då menar jag ALLT. Kläder, skor, prylar, nytt hår (ja iaf ny frisyr...) accessoarer, och så vidare.

Har spenderat en låååååång stund sittandes framför olika klädsidor på nätet och det kliar i fingrarna men hej vänta! Inget i plånboken? Inget gigantiskt sparkonto? Bara ett litet sparkonto? Jaha men då förstår vi. Så nej - ingen shopping för mig.

Sitter du på en hög med pengar och inte vet du vad du ska göra med all denna förmögenhet? Sluta grubbla och kontakta mig - mitt kontonummer är bara ett sms bort sörru.

That is all people, that is all.


Sverige, Sverige älskade vän

Well hello there.
Vintern har kommit till oss och det känns ju jävligt underligt såhär i juni. Men man kan visst inte påverka vädret har jag förstått men man kan vägra vädret! Så idag tänker jag inte gå utanför dörren för jag bara fryser HELA tiden. Så det som har gällt idag är; skitigt hår, osminkad ner till minsta hudlager, mysdressen på och film! Men det slog mig att bara för att jag inte tänker gå ut idag så behöver jag ju inte bara ligga still o bli flötig så nu är jag inte bara osminkad, skitig i håret och allmänt småsliskig utan jag är också svett efter 40 min cross och diverse småövningar därpå. Ett mellanmål kan det bli snart även.

En kort sammanfattning av stockholmshelgen låter som följande:
Anlände till vår fina huvudstad torsdag seneftermiddag där vi mötte upp A&F och tog oss till Joel och Adeles lägenhet för att dumpa all onödig packning, tog oss vidare till söder och Östgötakällaren för intag av mat! Det var en väldigt mysig kväll, och för mig och anna lockade sängen och en varm lägenhet medan grabbarna grus tog sig vidare till casino cosmopol såklart..! Men eftersom min sambo är så duktig och vinner så är det helt okej med mig ;)

Fredag blev det en snabb sväng på stan, och en lunchöl...innan vi tog oss hem igen för att ladda inför Bruce Springsteen - och innan konserten mötte vi upp Annas pappa med flickvän och åt mat med tillbehör. Sen var det dags för att avnjuta musik i ca 3h framöver och det var jättebra men jag lovar att det hade varit hundra gånger bättre om det hade varit 30 grader varmt och sol. Något påfrestande med denna kyla vill jag påstå.

Lördag tog vi Götgatan och lite shopping igen (allt jag köpte, dvs typ tre tröjor, är av nån anledning randigt...?) lite fika och sen blev det lite stress hemåt för att göra sig klar för fotbollsmatchen på Råsunda, och ja den vet vi ju alla hur den slutade så det var ju tråkigt. Men det var premiär för mig och en live fotbollsmatch och det var ganska roligt om jag ska erkänna :P Och den här kvällen var jag mer förberedd - långkallingar under jeansen! Det ni. Efter matchen blev det äntligen daiquiridags på Fridays och lite nachos, jag kunde konstatera att det var första gången jag gick på krogen med långfillingar och bomullskjorta - ännu ett ålderstecken kanske? Wille som har en tendens att bli sådär toksjuk på tokliten tid blev dålig...och allt sämre så när vi var hemma kunde jag knappt sova bredvid människan, man kunde steka ägg i pannan på stackarn. Så igår blev det en frukost på station och väl hemma efter lite bilstopp und so weiter så däckade han i komaliknande tillstånd. Ja se karlar! ;)
 
Ja helgen har iaf varit jätterolig, trots pissväder och lite småstress här o där så var det helt klart värt det!
Och eftersom jag nyss lagt upp bilder på facebook så är jag inte jättesugen på att lägga ut dom här en gång till men nåra får det la bli ändå - jag vet ju att ni vill se ;P



Resten av veckan består av jobb på Vipan och jag hoppas verkligen sommarn tar sig i kragen.


Hejdåå

Ibland tror jag att jag är synsk på riktigt. Jag satt i soffan förut och funderade på om jag skulle gå o köpa en bok så jag kan läsa på tåget, men så var det nånting som sa mig att "neej, du får din Family Living tidning idag så det behöver du inte"....and Heeey guess what? Den damp ner som väntat i brevlådan. Och i posten kom även en gullig present från fröken Hedström!! En biodejt med laddat biokort - och jag lovar dig att om du inte vill se en skräckis....så ska vi göra det ändå! ;)





Så nu kan jag trippa bort till station och slöbläddra på tåget!
Ha en trevlig helg!

Driving one of your cars

Idag fick min duktiga storebror körkort! Good job! Efter alla år av totalt ointresse och storstadsliv har han äntligen tagit sitt förnuft till fånga.

Skolan gick bra och nu har jag officiellt SOMMARLOV! Sammanlagt ska jag jobba 5 veckor denna sommar, och det är väl ganska lagom? Semester och ledighet får jag ju ändå.
Har packat till helgen och det går lika dåligt varje gång jag packar, men den historien har vi ju hört förut.
Vädret ska bli piss ända fram till söndag när vi åker hem såklart, men oavsett ska det avnjutas musik, daiquiris, lite shopping, (fotboll.........fredrik och jag kanske kan prata med varann medan anna o wille skriker åt matchen?) och framförallt ska det bli roligt att bara få skratta, prata, larva sig och ha kul!




Kiss o bajshumor

Har ni lyssnat på Pang Prego i p3 nångång? Jag är väl den enda på planeten som tycker att det är lite roligt, och ännu roligare är att de smyger in fisljud i nästan alla låtar de spelar, och barnslig som jag är kan jag inte låta bli att fnissa som ett barn. Hi hi hi hi


This is how we party

Så jag tänkte vara bitter över att jag är serverad med skitväder på min födelsedag, wille jobbar OCH måste hoppa in o hjälpa vid nån match ikväll, (jag fick en god frukost och lotter imorse och det räknas såklart!)kompisarna har åkt hem osv. Men så slog det mig att jag hade ett jättemysigt födelsedagsfirande i söndags, eller egentligen har jag firat hela helgen känns det som. Så idag tar jag tillfället i akt att bara vara. Har tvättat klart, ska snart bädda rent sängen med nya lakan, har gjort egna köttbullar med färskpotatis, köpte körsbär på Maxi och en skvallerblaska att bläddra i, har sett säsongens sista avsnitt av The Hills, och senare kan det bli en film. Vilken skön dag! Och tack alla som har grattat mig via sms, telefon, facebook! Galet :) Det är väl en av fördelarna med FB att ingen kan glömma ens födelsedag ;)

Imorrn är det sista rycket i skolan - fast vi ska vara i skogen med barnen och greja så det går nog fort. Sen är det äntligen dags att få några dagars ledigt tillsammans med Wille, Anna & Fredrik!







Dags att skrapa resten av lotterna o se om jag blir miljonär, eller inte!



Simple kind of life

Det känns redan deprimerande att det här underbara vädret ska försvinna till imorrn..som jag har njutit dessa dagar! Idag var det riktigt hett men som vanligt ska man inte klaga. Var en snabb sväng på stan, inhandlade två nya armband från Lindex och satt in pengar på kontot. Har också fixat mina tåsingar, känns så skönt att kunna titta på sina fötter utan att vilja kapa tårna! Synd bara att båda mina stortår är svullna pga nageltrång och f.d nageltrång...:( Men bra blev det! Tack Anna för en riktigt behövlig present! :)

Maria, jag och Wille åkte ner till strandcaféet och åt skagenbaguett och njöt av solen på bryggan. Nu på kvällen har tove & jag strosat runt och kollat på fula hus, fina hus, mitt gamla lekis och skola, gungat och pratat, och imorrn åker hon tillbaka till Oslo till mitt stora förtret...
Lite bilder dåraaa..




Tralala lilla molntuss

Måndag igen, men vad gör väl det när det bara är roliga saker som händer hela veckan? Helgen har varit helt underbar, man blir som en annan människa när vädret är såhär, synd bara att det ska bli sämre imorrn (på min födelsedag! skandal.)

I fredags kväll grillade jag hemma hos Tove, och bokade resan.
Hela lördagen spenderades i skärgårn med Tove och efter en stund kom även Mia som var hemma från Göteborg och gjorde oss sällskap, det var väldigt mysigt. Korsord, skratt, muffins, melon, mousserande och livet var skönt :) Jag brände såklart sönder mina ben och armar för jag glömde bort mig i allt det roliga...a lesson learned kan vi väl säga! Jag fick en present av Tove i form av en fotoram med ett foto på mig, helen och tove som jag älskar, helen är dock inte lika förtjust så jag får inte lov att visa det här men vi får väl se........;) På kvällen var vi här, tove, helen, stina och jag, avnöjt lite vin och sen traskade vi neråt stan där det slutade med att vi stod i kö till mastis i hundra år, så jävla meningslöst..! Var väl där till stängning sen kom willy och hämtade mig, skönt att vakna pigg och alert också. Alltid lika kul att umgås med tjejerna men utelivet här är inte jättespännande direkt.

Igår hade jag lite förtidigt kalas med familjen, och det kändes som jag fyllde 30! Fick min efterlängtade kamera, gissa om det är min nya bästa vän? En canon i champagnefärg, ujujuj. Sen fick jag alldeles för mycket pengar, påslakan och underkläder, kamerafodral och en underbar blombukett av Wille då vi "firade" ett års förlovning. Det var en väldigt mysig dag.

Idag är det dags att fixa fötterna! Ska bli otroligt skönt. Kul att träffa Anna också, och Jessica med! Efter pedikyren är det dags att kliva i kontaktpersonsrollen och träffa Maria när jag ändå är i Kga. Kanske en glass i solen lockar henne en dag som denna?

Imorrn är ju själva födelsedagen och jag har faktiskt inte ett skvatt planerat, förutom tvättid haha det är väl spännande? 27 är en fasligt meningslös ålder måste jag säga. Onsdag är det skoldags, sista dagen för min del, egentligen har vi utvärdering på torsdag men tveksamt om jag hinner med det för vi åker till sthlm på eftermiddagen och jag orkar inte flänga fram o tillbaks till KD innan det. Katterna får semestra hos mamsen o papsen till deras stora lycka (katternas alltså det vill säga) vi ska numera dela lägenhet med de där andra mupparna (anna whiplash hedström och fredrik koFOT) och det ska bli superfun! Synd bara än en gång att vädret ska bli kasst men det finns ju regnkläder som är snygga på riktigt. :)

 
Eftersom jag inte ägde nån kamera innan gårdagen så har jag inga bilder att bjuda på, men framöver kommer bilderna att få säga sitt :)

Nu måste jag göra mig klar för att sätta in lite pengar på banken och göra lite ärenden innan det bli karlskogadags!