I thought you said summer is going to take the pain away

Excuse me men jag längtar ihjäl mig efter lite action! SOMMAREN bör visa sig från maj-augusti oavbrutet med värme och sol annars kommer jag flytta från det här gudsförgätna landet pronto!!
PIP har visat sig ha några intressanta artister även i år, och nära och behändigt som det är kan det hända att jag kommer närvara.
A camp, sahara hotnights, johnossi, anna ternheim, bob hund, hello saferide, kristian anttila, melody club är några som kan falla mig i smaken.

Förra året var galet. Det betyder bara att det kan bli mer galet i år.










Ge mig sommar sa jaa..

bright lights

måndag. sista veckan på praktiken. har vart uppe sen 05.20, vilket jag egentligen anser vara 04.20 eftersom klockfan har dragits fram. trött.
tog en sväng på stan efter "jobbet" köpte en liten present till Valentina som hon får när hon kommer till sverige i sommar. Köpte trosor till mig själv och bokade in en tid för att plocka ögonbrynen imorrn. hatar att göra det så det blir nog toppen.
trött igen. åkte till degerfors och presentbutiken för att köpa nya fina kuddar till sovrummet som sambo spanat in. tröttare än tröttast och kissnödigare än kissnödigast men storhandling på MAXI var obligatoriskt så what are you gonna do? hem o göra lasagne och en sallad. nu: SOFFLÄGE.

And by the way så blev jag klar med mitt arbete igår. ååh va jag är bra.


It's not easy to be human

Varför är det så att när man har spotify och kan lyssna på i stort sett vad man vill, så kommer man inte på nåt????
Oerhört frustrerande.


Erase/Replace

Okej det var inte svårt att shoppa loss idag...! (nu pratar vi shoppa loss med studentplånbok..) jag skulle kunna ha handlat way more men som tur är var mamma med och la band på mig. Jag är mycket nöjd med dagens inköp, hade vart kul med ett par skor också men man kan ju inte få allt.

Som vanligt är inte kamerakvalitén av bästa slag.



Lång skjorta från H&M, T-shirt från Gina, ett par chinos och ett par svarta bralls från Vero Moda och slutligen ett par riktigt plastiga solglasögon från H&M. Inga dyrbarheter här inte! Men lika glad är jag för det.
Shopping var bra för mig! Och mammatid.
Nu ska jag slänga mig på soffan med bok och M&Ms...:)


Lord have mercy on your soul.

Vad har du för favorit filmgenre? Jag har just fastställt att jag inte har nån favoritgenre överhuvudtaget. Det beror ju helt och hållet på vad dagens humör är. Är det nån filmsort däremot som går fetbort så är det filmer som bara är pinsamma och jobbiga, där människor bara är allmänt hysteriska. Jag är t.ex inte ett fan av Släkten är värst och liknande filmer.

Igår såg vi iallafall Changeling, och jag tror aldrig det har varit så tyst hemma hos oss. På dryga två timmar kommenterades det kanske två gånger resten av tiden spenderades i allvarlig tystnad. En otroligt bra film, men väldigt tragisk.
Och då slog det mig att varenda film jag har sett på sistone som är ny, är mörk, ledsam, tragisk och många gånger sann. Även om en del slutar "lyckligt" så är det ändå tunga filmer. Nu gillar jag ju visserligen såna filmer, men kanske att jag saknar nåra BRA komedier, och då menar jag inte i Zach and Miri make a porno-anda.

Mina favoritfilmer är sånadär 3 timmars filmer som är så gripande att man aldrig vill att de ska ta slut.



Idag jobbar min babe hela förbaskade dagen och det är skittrist. Men jag ska iaf umgås med min älskade mamma, vi åker till Kstad och gör av med lite pengar. Älsklingspappa ligger hemma o vilar knän. Men vem vet, vi kanske kommer tillbaks med bok eller blomma ;)

Undra vad vi ska se för tung film ikväll då?

Glöm inte att lyssna på Lalehs "Lär mig om". En väldigt fin låt.

See you later suckers.

What's so strange about me

So. Jag hör på omvägar att jag är en duktig, go, bra tjej med seriösa mål och i ett samtal idag fick jag höra att jag har goda rekommendationer runtom i stan gällande jobb. Så varför sitter jag här och känner mig allmänt nedstämd och jävligt missnöjd med mig själv? Kanske inte gällande just yrkesval och studieval. Men satans va bitter jag kan vara ibland.
Jag har lovat mig själv och hedström att jag ska sluta tycka synd om mig själv. Om en stund iaf.

Jag skulle vilja åka på en väldigt solig semester. Gärna italien.
Och apropå solen, så fick jag tillbaka på skatten i år, för första gången på typ nånsin.
Tack för det skatteverket.

Idag har jag även gett råd och stöd till min kusin, som lider av emetofobi (rädsla för att spy) precis som jag...för min moster hade tydligen kräkts antal ggr i morse och Bianca hade umgåtts med henne nåra dar i rad. Det bästa tipset från Sverige var vitpepparkorn. Jag borde bli läkare.


It's just a state of mind

Mitt liv vore toppen om jag inte hade ett förbenat arbete som hänger efter mig och som jag varken har inspiration eller ork att göra! Imorrn gäller det. Trots inspirationskris och antiskolkampanj så ska det göras nästintill klart! För imorrn slutar jag tidigt. Jag ska även upp klockan 05.00 men det är väl lätt som en plätt när man somnar kl 21 varje kväll...?
Varje morgon när jag kämpar mig uppför antingen kurlandabacken eller tallundsbacken, så tänker jag att jag aldrig mer ska gå uppför i hela mitt liv för det är skitjobbigt. Sen tänker jag att Oj vilken bra rumpträning detta är, och så fortsätter jag gå dag efter dag. Samtidigt som jag går lyssnar jag på Adam & Gry, och folk må tro att jag är lite lätt kokoo när jag går o skrattar högt för mig själv. Jag tillhör den skaran som tycker om Äntligen morgon och inte Rix Morronzoo. Men så fort Äntligen morron är slut bojkottar jag allt vad kommersiell radio heter. Förutom p3. Jag gillar p3. Jag tycker ju iofs inte att dom kan räknas till kommersiell radio, det kanske dom inte gör heller?
Oavsett så är det alltid trevligt att börja dagarna med ett rejält skrattanfall i uppförsbackarna, för att sedan inta barngrupp och vara pedagogisk dagarna i ända ;)

Stundvis kan jag se slutet på denna evighetslånga utbildning och för varje dag som går, är vi ett steg närmare! Det ni! :P

Så fort sambo trillar utanför dörren ska jag hoppa upp på crössträjnörn samtidigt som jag kollar på gårdagens avsnitt av The secret life of an american teenager! Efter det blir det lite gummiband. Hej & Hå.



Skitnos och co

Inledde dagen med att sega i sängen, väldigt skönt att bara få ligga o rota runt med katter överallt och sambo. Inte varje dag det hinns med. Tröttare än tröttast var jag också.
Sen tog vi en långpromenad med storebror som skulle åka hem på eftermiddagen. Trots vädret som har ballat ur än en gång så var det skönt att få luft.



Söndagsmiddagen var fisk och serverades hos mamma o pappa, fisk äter jag för sällan och det var görgött ;) Tack för det! Nu på eftermiddagen har jag varit uppe på djurhemmet och fixat rent och gett mat till de små krakarna som bor där för tillfället...vissa har bott där för länge tyvärr. Alla behöver ett nytt hem! Hade jag inte två egna och endast 54 kvm att bo på skulle jag ta hem dom på en gång. Min vänsterarm är sönderklöst efter att ha kelat med "Skitnos" (ja det är sant, hon heter så) som är en siamesblandning, hon klättrade upp på min axel och hängde som ett spädbarn, och puffade med huvet ungefär som hon diade. Hennes mamma bor också där i samma inhägnad. Än så länge bor de i karantän. I karantän bor också Stig-Helmer! Han är nog en blandning mellan norsk skogskatt och perser skulle jag tro, iaf så var han hemlös i filipstad och full i hårda tovor. Så nu är han rakad! Förutom huvuv, svanstipp och tassar. Han är supersöt och kelig så därinne fastna jag också en evighet. Det var som att klappa en persika. :) Alla katter fick lyxmiddag i form av aborre och det gick som smör i solsken. I nuläget har de ca 25 katter, istället för 40 som det var sist jag var där. Men snart trillar väl sommarkatterna in :(

  


Man får ont i hjärtat av att vara däruppe men samtidigt måste man tänka på att de flesta har haft ett fruktansvärt liv och här får de obegränsat med mat, vatten, tak över huvet och utegårdar. Alla kommer inte överens av naturliga skäl och det är påfrestande men å andra sidan kunde det vara värre.
Helen, jag rapporterade även om Kejsarn, hur väldans bra han har det och det var väldigt kul för dom att höra!

Måndag imorrn, inte min favoritdag men den lär väl knappast försvinna om man blundar hårt?
Blev ingen bio igår för vi var alldeles för trötta, men ikväll blir det slumdog millionaire - hemma i soffan!





Sweet saturday

Sköna lördag!
Klockan är bara tio men jag har ändå hunnit med massor! Jag har gått en timmes promenad, bakat ananaspaj och duschat och gjort smoothies och kokat ägg till frukosten! Det här med att vara stundvis paralyserad stundvis övereffektiv är min grej.
Igår hade jag en riktigt rolig dag, vi hade fortbildning med "jobbet" dvs min praktikplats....vi var på en superbra föreläsning om mobbning följt av lunch på djurgårdsskolan följt av diskussion om dagens föreläsning följt av fika! Jobbdagen avslutades med att chefen talade om för mig att till 99% har jag fått sommarjobb hos dom i sommar! Även om det bara är några ynka veckor så är det precis vad jag ville! Kunde inte vara mer tacksam för det. Hela dagen var fylld med väldigt mycket skratt! Vid 17 snåret blev det afterwork med wille och the boys.



Trevligt att göra nåt istället bara för att gå hem o sova bort kvällen i soffan. Det hann jag ju med också, efter några glas vin och käk så drog vi hemåt och jag somnade sådär superskönt innan klockan var 22! Så inte undra på att jag vakna klockan sju och var pigg...
Wille är o tränar, efter det blir det en sväng på stan, sen vidare till kga där Frida ska firas och sen blir det hem till mamma o pappa där det vankas släktfika då brorsan är hemma och även kusinen. Träffar man dom typ 2 ggr om året så vill man ju gärna passa på! Till kvällen tror jag det kan bli slumdog millionaire i kstad, jag har ju redan sett den men ser den gärna igen!
Imorrn måste jag ta tag i mitt pluggande som inte går på högvarv direkt....sen på eftermiddan ska jag till djurhemmet och hjälpa till! Fun fun fun! :)

Be bop a lula, be bop a lula


Shine Shine Shine
En helt vanlig dag på VFU.
Rastar i en solstol i solen.
En helt vanlig Emma.
Blek.
Men vad gör väl det.


A walk in the sun

Underbara solen. Så lite som behövs för att man ska känna sig lite lättare. Då menar jag inte viktmässigt. För er vikthysteriska människor out there. Innan promenaden med Tovsan & Martina kurerade jag mig med den bästa medicinen: Estella. :)



Tove älskar sitt lilla torp, en dag darling kan det bli ditt :) Efter promenaden blev det lite bus med Legolas &  Zassa, crazy dogs! Trots hängigheten känns det bra att ha fått en dos av luft och sol. Känner lite i halsen nu men förhoppningsvis blir det inget utav det. Imorrn börjar jag 13.00! Me like.
Vilket jävla skitavsnitt av one tree hill dom visar just nu, jag hatar avsnitt där folk "drömmer" sig igenom hela programmet. Gossip Girl nästa och sen wipeout som jag faktiskt skrattade ganska mycket åt imorse när jag kolla på förra veckans avsnitt. Lite kul var det allt.

Hejdå'ra.

A halo of patience

Alla katter sägs vara väldigt individuella och självklart är just min katt speciellt speciell för mig. Så speciell att hon har lekt helt frenetiskt med tamponger hela morgonen. Tacka gud för att dom är inplastade.



Jag och tove hade mys igår eftermiddag/kväll. Vi började med desserten, pollykaka som jag bakat...en kladdig söt och god kaka! Efter soffhäng vandrade vi bort till innestället Maxi. (där jag råkade snubbla över en hundralapp som låg ensam på golvet och skrek på mig! Kunde ju inte lämna den ensam där..)Där inhandlades diverse saker till en sallad, lite bladspenat, ruccola, halloumi, sockerärter, avocado osv.....till det ett tomatbröd och lite crema di balsamico och middagen var serverad! Mycket gott måste jag säga. Sen slappade vi till Zack and Miri make a porno..töntig och inte vidare värst jätterolig men vi fnissade lite på en del ställen.


Idag står promenad på schemat, meningen var att vi skulle gå nu men jag känner mig småhängig på grund av den väntade förkylningen som blommade ut igår och tove skulle handla lite till oslo så vi tar det om en stund.
Annars är det mest bara söndag.
Igen.




All done

Ibland blir jag förvånad över hur jävla effektiv jag är! Kom hem halv fyra, har storstädat och tvättat samtidigt så nu ska jag verkligen unna mig att ta en dusch och bara smälta in i soffan resten av kvällen. Veckan har gått snabbt men jag vet att helgen försvinner lika fort om inte fortare. Så det gäller att passa på att njuta. Jag känner att det kan vara en förkylning på gång, vaknade med huvudvärk och har nyst ett par gånger under dagen...det vore ju underligt om jag inte drog på mig en rejäl förkylning med tanke på att 13 av 14 barn är grissnoriga....och gosar man dagarna i ända med dem kanske man får skylla sig själv. (Så fröken hedström då har jag skrivit om en sjukdom. kände att det var ett tag sen ;) )

Imorn hoppas jag på mycket mys med tovebejbi! Lite plugg ska jag klämma in också. Men först ska jag sova ut! (alltså vakna kl 06..)


And by the way: Ge mig sommar för helvete.
Hugs & Kisses


Stranded in this spooky town

Idag är en dag där jag känner att jag inte riktigt orkar med mig själv. Känner mig felplacerad, trött, värdelös, ful, grå, tråkig, depressed och jävligt frustrerad över livets alla gåtor. Orken är lika med noll. Jag vill att en städfirma kommer hem till mig, efter det en kock, sen skulle det gärna få komma en stylist. Blablablablablabla.
Eftersom jag alltid överdriver mina plågoandar så gör jag även det idag. Jag tror det kallas PMS.



Manic Week

Vilken galen vecka det här har varit hittills känns det som. Jag vet att jag blir rastlös av att inte ha något att göra men ibland händer allt på en gång. Just nu består tillvaron av praktik, och mitt vfu-arbete gnager mig...jag borde ha börjat igår men eftersom älskade sambo däckade i migränanfall som slutade med ambulansfärd så hade jag fullt upp hela dagen igår. Han mår dock bättre idag som tur är. Men till helgen ska jag sätta fart med arbetet för jag har ändå inget planerat, ska bli så gött att inte ha nåt för sig. Jag ska dock mysa med Tove som kommer hem! Men det hinns det med. Imorrn ska jag åka till Maria, får se vad vi hittar på. Nu har jag tränat på crosstrainern 40 min och kört med gummibandet  - riktigt kul idag och det är inte ofta jag säger det om träning. Men dagens nyttigheter är avklarade iaf! Nu ska jag fixa kycklingfile och sen soffläge resten av kvällen.

Hoppas ni alla har intressenoterat!

ta mig till dans..

Nej måndagar är inget för mig.
Sov som en kratta då jag vaknade runt tvåtiden i natt med kramper i magen och ett rejält illamående. Hurra tänkte jag, nu har magsjukan letat efter mig tillräckligt länge för att hitta mig. Låg på soffan en stund för att tänka på nåt annat och för att inte störa wille mer än jag redan gjort...efter ett tag blev det sängen igen och tillslut somnade jag. Idag är jag bara trött som ett as och vill helst dra nåt gammalt över mig. Men trött eller inte, jag trotsade kroppen och ställde mig på CT:n framför gårdagens avsnitt av One tree hill, 40 min är inte illa pinkat när man känner sig som en väldigt tung påse nötter.
Nu känner jag ett svagt illamående igen och funderar på vad fan det vill mig egentligen? Get lost eller do your thing.
Idag börjar spårlöst igen och det är alltid intressant att se. Men innan dess ska jag se 90210, dricka ett stooooort glas proviva, och natta "barnen" så dom inte stör mig!

Känn ingen sorg för mig Göteborg. I'll be back soon.

Åh vilken underbar helg det har varit. Helt i min smak. Den kan summeras i några olika ord t.ex berg, (o)kulinariska matupplevelser, skratt, fest och slappande och en liten bit shopping.
Fredagen inleddes med några timmar på stan, jag köpte ett par skor, och diverse småprylar och en t-shirt till Wille. När orken tog slut gick vi till Nivå för lite afterwork, 25 spänn för öl och nachos, mycket bra uppfinning! När vi kom hem till herrskapet så dök vi ner i soffan med pyjamasbrallor på för att ta det lite lugnt innan kvällens festande skulle ta vid.
Festen för kvällen var i Berg211, och för er som inte vet vad det är så kan jag tyvärr inte förklara bättre än att det är ett gammalt bergsrum (skyddsområde??) som är omgjort till festlokal. Ett väldigt maffigt ställe och kul att vara på ett ovanligt ställe för en gångskull. Gratis öl & vin hela kvällen och Kitty Jutbrink var dj, och satan va smal hon har blivit. Let's dance måste vara det bästa för figuren. Det var full rulle hela kvällen och natten iaf och det var väldigt roligt!
Lördag morron vaknade jag av att nån (anna) gick utanför dörren och kom tillbaks en stund senare med färskt bröd, sen dukade hon upp till brakfrukost! Sen låg vi i soffan i ca 5 timmar innan vi kom igång. Vi har ätit mycket "intressant" (läs skräp) den här helgen, en av rätterna var köttbullar och "stuvade" makaroner...jag har nu döpt om det till storfors-stuvning för anna hade ett väldigt speciellt sätt att stuva pastan på. Men gött va're ;) Efter den upplevelsen blev det iallafall bio i bergakungens sal, vi såg Slumdog Millionaire, sjukt bra film. Sedan bar det av hem igen för tacos, och slappande. Anna somnade och jag var inte långt därefter. Så idag var vi hurtigheterna själva! Eller? Vi tog iaf en american italian brunch på Joe Farellis, dyrt men jävligt gott!
Hemma igen, det är väl skönt men samtidigt trist eftersom vi har haft det väldigt roligt. Ny vecka och jag ska hålla i sångsamling hela veckan...what!?

Jag tog inga bilder från berg211 för jag hade inte mobilen med mig men såhär ser en del av det ut iaf:




Den här veckan ska gå i smalmatens tecken efter all junk som har slunkit ner :) Pappfiguren som jag inte kommer ihåg vad han heter, skrämde livet ur mig i fredagskväll efter att fredrik ställt den i hallen utan att säga nåt, jag skulle gå på toa och möter den där i hallen, ÄN EN GÅNG blev jag så rädd så jag börja grina... Inte lika häftigt som sist kanske men jag tror att ALLA inser att man inte ska skrämma mig nåt mer om man inte vill ha ihjäl mig?! Anna, Fredrik & Calle tyckte ju iallafall att det var JÄTTEKUL.

Enough för idag. Väldigt stökigt inlägg. Men det bju'r jag på.
Adios

Nomad?

Nu har vi KF här hemma. Kattfritt that is. Ingen Udda som springer efter mig som en tvååring, och ingen Estella som snarkar....skönt en stund iaf ;)

Jag har packat det mesta för helgen, allt utom det som behövs imorrnbitti. Nu är jag vrålhungrig och det finns inget gott att äta i detta hushåll....

Imorrn flyttar jag in hos these crazybirds! Tur för dom att det bara är över helgen :)

Have a fun weekend kids!


haircut & dreams

Nu är jag nyklippt! Och slutligen blev det mest topparna men oj va skönt det känns! Jag fick även med mig lite produkter som jag hoppas på.

Trots min skräckupplevelse igårkväll så drömde jag massor med roliga drömmar inatt, så pass underhållande att både Wille o jag vaknade av att jag skrattade i sömnen. Ena drömmen handla om att vi var ett stort gäng som var hemma hos Bert Karlsson (! jag gillar inte bert grisen karlsson så fråga mig inte hur detta gick till) det var tydligen kul iaf, andra drömmen handlade om att jag provkörde en ferrari och gasade på som aldrig förr. Det stämmer ju inte överens med min körning i verkligheten men jag verkar ha ett inre omedvetet behov av att få köra fort...och dyra bilar? Det underliga är att när Wille kom hem idag hade han en lånebil som han ska provköra lite...dock inte en ferrari. :)
Och slask eller inte så måste det vara vår i luften för när jag gick hem från "jobbet" idag så blev jag vittne till en het kärleksakt. Mellan två katter. Så everyone: Love is in the air och då måste väl våren vara på G eller?!


Skrämd till döds

Jag står i duschen och för stunden tvättar jag ansiktet så av naturliga skäl blundar jag. När jag öppnar ögonen står wille med ansiktet tryckt mot duschväggen (genomskinligt ...uppenbarligen) och jag blev så jävla rädd att jag börja stortjuta. Wille tyckte så synd om mig att han klev in i duschen med kläderna på. Sen började jag gapskratta för jag kom på hur fånig jag var som blev rädd för min egen sambo.



(det kan ha o göra med att han glömde o låsa ytterdörren idag o jag kom hem först och började fantisera om crazy people i garderoben.)

Det krävs inte mycket för att få mig att skratta. Och definitivt inte gråta heller.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN TOVEBEJBI FÖRRESTEN!


Tisdag. Snart onsdag. Alltså snart fredag.

Jag har hårångest. Vill jag klippa mer än topparna? Egentligen inte för jag sparar ut mitt hår. Men å andra sidan kan det ju vara lite roligare att klippa liiite annat än bara det...men eftersom jag är en rätt "hårtråkig" person så lutar det åt topparna..åh va segt! Så jävla dyrt som det är att klippa sig nu förtiden borde man fan raka av sig allt hår.
Om jag ger frisören fria händer kanske jag just kommer hem utan hår. Vem vet.
Fick jag välja skulle jag se ut som Gwen Stefani för evigt. Den människan kan inte bli ful.


En dag avklarad...snart fredag! :)

Hejdå våren och Hej istiden? Jag klarar inte av den här årstiden med alla dess väderväxlingar och falska förhoppningar!
Förutom vädret har det vart en toppenstart på VFU:n, jag tycker så mycket om "min" förskola där jag är, och tur är väl det när man ska vara där i en dryg månad.
Dagen till ära ringde jag även och bokade klipptid till onsdag, dock inte på sveamagasinet eftersom det var fullbokat hela veckan! Galet. Så det blev på kungsgatan 38 istället. Imorrn måste jag fortsätta på min bokanalys efter praktiken, onsdag klippning, torsdag packa och dumpa katterna hos mamsen o papsen och på fredag: GBG! En hel anna (hedström) & emma helg! Det ser jag verkligen fram emot. Känns som det finns o göra denna vecka innan jag kommer till helgen, och helst vill jag vara klar med bokanalysen imorrn men det kan jag nog drömma om. Någon Mariatid finns det nog inte tid till denna vecka när jag kommer hem såpass sent.

Jag vet inte vad det är med mig och min brist på matfantasi nu förtiden, jag är inte speciellt sugen på nåt och bara tanken av att laga mat får mig att somna. Så idag får det bli ugnspannkaka. Åh va jag kan!



Hur man botar en baksmälla.

Man doppar hela ansiktet i en hög med snö.
Den ska helst vara fri från hundpiss.
Och annat smuts.


Här demonsterar en bakfull Anna hur man gör.
Efteråt känner du känslan av friskhet.
Lycka till!


1000 words

Söndag idag, som alltid en gång i veckan!
Middagen med mamma o pappa igår var väldigt trevlig och maten var god! Kocken själv var inte lika nöjd men jag antar att man är sin egen värsta kritiker. Som förrätt blev det lite tapasliknande plockmat, lufttorkade skinka, salami, oliver, marinerade vitlöksklyfotr, tapenad, bröd osv. Det blev iallafall helstekt entrecote som marinerats ett dygn med diverse färska kryddor. Till det var det en potatiskaka och en paprikasås. Till efterrätt gjorde jag en vaniljpannacotta med passionsfrukt, sött o gott! Skulle serveras med hemgjorda maränger, hallon o passionsfrukt, men jag fuska o tog färdiga maränger :P


Imorse påbörjade jag lite smått min barnboksanalys genom att läsa boken jag valt: Pricken :) Kommer ni ihåg den boken om lilla kaninen som inte såg ut som sina syskon för han var prickig? Sen har jag skummat igenom barnrättskonventionen för att se vart jag kan dra paraleller.
Nu håller jag på att göra lunch....håll i er...............hackkorv, mos och rödbetor!! Husmanskost så de står härliga till ;)
Efter lunch ska jag rasta fröken hedström som är bakis på en promenad i skärgårn. Solen har visst semester idag men det får la gå ändå.

Imorrn inleds fem härliga veckor med alla småttingar på min praktikplats!