Nice price!

Då var det bokat!!
7 aug åker Tove, Hanna & Jag till Nice!



Inte så pjåkigt!
;)

Livet är livet!

Ni vet hur det pirrade i magen kvällen innan julafton, eller födelsedagen när man var liten? Ett sånt pirr har jag i min kropp just nu, igår kväll kunde jag inte somna av allt pirr och jag som brukar somna innan man ens hinner säga godnatt! Jag vet inte varför jag har den här känslan helt plötsligt men jag chansar på att jag har så mycket kul framför mig som händer i sommar (och kanske att jag blir 27 om ett par dar för det är ju verkligen superspännande...) det är en trevlig känsla men inte när man ska sova dock! =)

Idag har vi avverkat vårt sista seminarium, det var intressant men segt. Sen planerade vi vår aktivitet med barnen nästa vecka och det tog ungefär en kvart eftersom vi är så jävla effektiva ;) Sen åkte jag och Mia in till stan och åt lunch, som vi sedan fick ap-ont i magen av så den planerade fikan med fredrik & fredrik på stan, blev en fika hemma hos Fredrik så vi kunde vila ut efter magpärsen. Anna & söta Silver var hemma också, en väldigt trevlig eftermiddag!
En ännu trevligare överraskning var när den andra Anna (många annor i mitt liv..!) ringde och sa att hon hade en födelsedagspresent till mig! Jag ska få mina fötter fixade på måndag! Pediky är nåt mina fötter har skrikit efter så länge och jag tycker synd om personen som ska få sitta framför dom men jag antar att dom är vana ;) Ska bli väldigt skönt iaf :)

Imorrn är det jobbdags, 07.30-16, inte sådär sugen som jag brukar vara men det var så skönt att få extra pengar den här månaden och jag vet att jag tycker lika nästa månad. Imorrn kväll blir det lite planerande med Tove, vad vi planerar avslöjar jag när det är klart. . .
På lördag har vi bokat en heldag med sol, skumpa & jordgubbar!

Twist & Shout

Pretty boring day!
Vaknar ju så förbannat tidigt fast jag är ledig, så jag började dagen med ett nytt avsnitt av The Hills i sängen. Sen passade jag på att städa medan solen ändå inte var tillgänglig. Efter lunch pallrade jag mig iväg till mamma o pappa för att låna internetdosan för jag hitta inte min! Betala räkningar är ju alltid roligt...? Sen la jag mig i en solstol och somnade så gott! Sova middag är min nya grej, jag faller liksom i koma efter maten och somnar sådär plötsligt bara för att en stund senare vakna av mina egna andetag........idag var det dock vinden som väckte mig. Tog en promenad med mamsen and that's it. Snark.

Imorrn är det dags för skolan och den sista uppgiften! Vi ska göra en aktivitet med barn i 6 årsåldern nästa vecka så imorn ska vi planera...inte alltför kämpigt! Efter det ska jag & Mia träffa upp fredrik & fredrik för en fika! Det var läänge sen nu. Jag har nu lovat mig själv att inte shoppa en pinal förrns sthlm, om ens då...måste ju spara pengarna för kommande resor...har en känsla av att jag ska följa med Tove till vingåker på lördag också...men då kaaaanske jag unnar mig nåt men då ska det vara ett häpnadväckande plagg och nästan gratis. På söndag ska jag göra cupcakes för då är det ett förtidigt födelsedagsfirande för......mig såklart! ;)


Uppsnärjd i det blå

Vad är det med vädret nu förtiden? Sol-regn-sol-regn-sol-regn...........tjatigt värre.
Jag har iallafall varit effektiv idag, storhandlade imorse med wille som började lite senare idag, hem och gjorde iordning salladen som blev jättegod med lite justeringar på dressingen. Åt lite lunch och tog med mig fröken hedström till A9 spåret och gick långpromenad, droppade av henne hemma hos svärföräldrarna, åkte och hämtade mamma på jobbet, vi åkte ner på stan o kikade lite, införskaffade kattmat och linsvätska (jättekul) nu sitter jag här och har nyss tryckt i mig jordgubbar med grekisk yoghurt och akaciahonung. Jag har kommit in i en "grekiskyoghurtfas", inte sådär jättemagert direkt men desto godare..en (dryg) matsked om dan har väl ingen dött av? ;) Gårdagens mellanmål bestod också av grekisk yoghurt men med vindruvor, satsumas, galiamelon och linfrön istället för jordgubbar. Godare än något godis.

   

Nästa torsdag bär det av till huvudstaden för att sen på fredagen se (snarare lyssna på) Bruce Springsteen. Ska bli jätteroligt, jag är ju inget storfan direkt men solsken (för det har jag beställt), musik, roligt sällskap och en och annan öl så kan det knappast bli tråkigt. Anna & Fredrik ska låna en lägenhet i Vasastan medan vi först hade tänkt bo på hotell, men smidiga som vi är så väntade vi ju såklart till sista minut med att kolla lediga hotell och när Bruciebruce kommer på besök tre dagar i rad så kan man ju drömma om att det finns nåt ledigt. Men lyckligtvis har vi fått låna willes kusin Joels lägenhet på kungsholmen för den står ju ändå tom!! Hurra! Det är ju bättre än hotell för det är G.R.A.T.I.S! :) Hotellfrukost kan man ju få ändå. Det är sommarens första "event" och det ser jag fram emot. Efter det hoppas jag vi kan fixa nåt bra till Barcelona!


"viktväktarsallad"

I brist på fantasi och ork så tänkte jag göra ett stort lass med sallad som jag kan äta hela veckan, en del kallar den viktväktarsallad en del kallar den kort och gott för sallad...;) (har även hört "sjudagarsallad")
Det finns några olika varianter runtom på nätet men jag tänkte köra på denna:

1 kilo vitkål
2 stora morötter
1 purjolök
1 röd paprika

dressing:
1DL olja (raps, el linfröolja)
1DL vinäger (jag tog äpplecidervinäger)
1 msk socker (kan minskas)
½-1 tsk krossad vitpeppar
2 tsk salt
(salladskkrydda)

Strimla vitkålen och paprikan. Riv rivmorötterna och hacka purjolöken. Lägg i en stor skål, häll över dressingen, och rör om. Förvara under en plastfolie så håller salladen sig längre. Hållbarheten är närmare en vecka.
Svårare än så blir det inte.

Bon Appetit! ;)

Söndagssysslor

Så inatt satt jag mina fötter innanför Karlskogas Statt/Harrys väggar för första gången på evigheter. Vi började dock kvällen med att umgås lite på Boda i brist på lokaler! Som vanligt var det jag och grabbarna, men det är lika trevligt det. Det var en trevlig och väldigt impulsiv kväll som gick snabbt och vips var man hemma igen...något sliten men ändå i bra dagsform får jag säga!

Vi köpte med oss sallad från Mcd (dom har börjat med shake-sallad igen! Brings back old Mcd-memories...;)) och åkte ut i skärgårn och lade oss på en brygga. Skönt men inte supervarmt eftersom det har en tendens att blåsa rätt bra därute. Eftersom WILLE glömde nycklarna på boda (jag hade specifikt sagt innan vi åkte från khamn att han skulle ta nycklar så slapp jag) så fick jag lov att ringa hem till ma&pa kl 03 inatt för att kunna hämta extranyckeln (tacka gud för mamma o pappa) och det hade vi lite dåligt samvete för idag så vi köpte med lite brownies och jordgubbar till dom förut, där Wille fick sin efterlängtade powenap och jag satt mest och var övertrött. :)

Nu har vi ätit tacos och kollat på Gossip och ska fortsätta kolla på Eagle Eye som är helt okej so far.
Imorrn är det jobbdags!




Friday fun.

Friday night o här sitter jag i soffan och äter salta pinnar, skrattar samtidigt överlägset åt killen som tävlar i postkodsmiljonären för att han inte kunde vad fredag heter på franska.....mina tre år av franskastudier har lönat sig. Moahaha.

Den här dagen har ägnats åt tvättstugan. Inte jättekul men ack så behövligt. Vädret har tillåtit mig att bara gå i mysisar o strutta runt o göra oväsentliga saker som att byta rent i sängen, göra en ny variant på rabarberpaj, pussat o kramat på katterna tills dom fick nog, försökte mig på en promenad men regnet bröt ut i total kaos och även om jag var duktig nog att ha på mig regnjacka så hjälpte inte det när skorna och byxorna var genomdränkta efter 10 minuters promenad...bara att vända hem igen och slutligen kom min kära mamma förbi och eftersom lilla pappa har fått ont i ryggen hjälpte jag mamma att handla. William är på fotboll en sväng, ja tackade nej till att följa med....soffan lockade lite mer än att stå ute just nu. Har känt mig lite "under the weather" idag, ont i huvet, ont i ögonen och allmänt såsig.
Imorrn är det dags för djurhemmet igen, igår gjorde vi en massa nytta och förhoppningsvis likadant imorrn!

Barnslig som är köpte jag en "present" till mig själv och wille när jag var i affären.
jag tror att jag var mer exalterad än wille....;)

Me & Mine

Igårkväll såg vi på "Marley & Me" - ni vet filmen som handlar om en mans kärlek till sin golden retriever? Hela filmen var ett bevis på varför inte jag ska ha djur överhuvudtaget, för jag kommer aldrig klara av den dagen då vi måste säga hejdå för evigt. Jag brast ut i storgråt och jag tror inte wille var långt därifrån heller. Det kändes helt enkelt som det var nåt av mina hjärtan som låg där och skulle somna in. (ok nu avslöjade jag ju slutet men jag lovar er att det är ju underförstått innan man börjar kolla)
I slutet av filmen får man frågan om jag har nån som får mig att känna mig speciell, och det har jag varje dag dygnet runt.











Raka dig med penis embrace...

Ni vet den där reklamen för "venus embrace" (rakhyveln)...är jag ensam om att tycka att det låter som dom sjunger "I'm your penis" i reklamjingeln? Jag gissar ju på att de sjunger "venus" men det låter väääldigt likt peeeniis....
En liten notering såhär på tisdagskvällen..


Stolen moments

Åh vilken skön och mysig dag jag har idag. Känner mig ovanligt avslappnad och det är en väldigt medgörlig känsla.
Jag har varit väldigt effektiv med min garderob, fick ihop nästan en hel sopsäck som ska till röda korset. Hoppas nån stackars själ får användning av avdankade partytoppar och diverse. Jag tog ett snabbvarv i skogarderoben i hallen också när jag ändå var på G, och för en kort stund tänkte jag rensa lite i willes garderob(er) men när jag öppnade garderobsdörren och byrån tappade jag all ork ;) Det du min vän får du lösa själv, kanske kan jag vara bredvid som en stöttepelare. Men jag vek in alla dina jeans och här är en liten utmaning till er alla: Gissa hur många jeans & byxor wille har i garderoben? (Wille du kan ju ta en chansning själv...Jag räknar inte med en full flyttkartong på vinden...) Gissa på ni, så får vi se om nån kommer fram till rätt siffra...el.siffror.

Efter att ha varit effektiv och duktig med rensning och opponering (& ett långt telefonsamtal med Mia) så tog jag mig ett mellanmål: rostad rasker med skivad banan plus en kopp te. Mmm Mm. Jag satt även på filmen "The secret life of bees" som jag inte visste ett skvatt om förutom vilka skådisar som var med och att den var omtalad hos Oprah (jaa men dåsåå!). Den funkade i en timme innan den hakade upp sig o sluta funka, men på den timmen hann jag gråta en skvätt och skratta högt nog för att störa en snarkande katt bredvid mig, mycket fin film och jag vill se klart NU. Blir till att åka till filmlangaren och införskaffa ny skulle jag tro.



Nu står matlagning på schemat och idag blir det kycklingklubbor á la texmex och potatishalvor i ugn. En sallad skulle vara på sin plats kanske......

Morning to ya!

Vilket mysväder det är just nu. Känns helt rätt att ligga i sängen och titta på fönsterrutan som är full i regndroppar. Var ute och gick morgonpromenad vid sex imorse, innan wille skulle till jobbet, har man inte så mycket tid med varandra så skapar man tid! ;) Skönt att ha varit lite effektiv iallafall.

Nu ska jag läsa Karins uppsats som jag ska opponera på imorrn, och efter det ska jag göra ett ryck och rensa garderoben som aldrig blev gjort förra veckan. Kattmaten är slut också vilket betyder att jag nångång under dagen måste ta mig till en affär vilket jag har precis ingen lust med, men för att Estella inte ska döööö av svält (as if) så är det väl bäst jag gör det. Wille ansåg innan han gick utanför dörren att jag skulle passa på att kolla på film också nu när det var så dåligt väder och vem vet det kanske jag gör också!

Det finns även STOR risk för att jag somnar om här så småningom och det vore inte bra...


Life according to Emma

Igår inledde vi helgen med god hemmagjord indisk kycklinggryta med naanbröd o sallad till. Wille hade köpt hem nåra öl som snabbt blev min nya favorit! Och det var inte bara för att dom heter "Left Hand" :) Rekommenderas till alla öldrickare.
Vi lånade hem lite nya filmer och bara för att vi var tröttast i stan igårkväll så kollade vi på "Bridewars" för att slippa tänka, den var lite smårolig och väldigt amerikansk.



Idag har jag först varit på stan med mamma o pappa, vi tog ett varv på loppis men hittade inget av värde, sen blev det ett varv på stan och bortskämd som jag är (jag står iallafall för det!) så fick jag ett fint linne av min kära mor och sen bjöd de på lunch innan mamma o jag åkte ut till klockaregården för att inhandla lite blommor till min balkong och mammas o pappas trädgård. Det fanns väldigt mycket fint, jag köpte några enkla men fina pelargoner och det blev en fin blomlåda att ha på vår gråa trista och minimala balkong, sen blev det två vita pelargoner och två nya vita krukor att ha i sovrumsfönstret! Farmor fick sig en liten blomma också som vi åkte förbi med.
Det blev en trevlig dag, tack för det ma & pa! :)
Jaa dagen är iofs inte slut än för nu ska vi snart dit igen och grilla...
Vi kunde alla ha varit på koster över natten då brorsan och hans kompisar är där en vecka, men det blev lite kort varsel så det blev inget av det tyvärr!




words of wisdom


Idag har jag hälsat på Anna i kga, det var längesen nu! Fick en mysig stund med henne och william. Sen tog jag ett besök hos the lady doctor för att byta p-pillersort. Said and done - så nu kanske kroppen lyder mig bättre framöver. Jag hann med ett kort besök på boda också, jag såg skymten av en mörk kille som jag tror heter William ;) Tänk att jag har två prinsar i mitt liv som heter William:)

Imorrn är det jobbdags igen! Dimman igen, 07.30-16, kompis det går bra nu...
Måste läsa 6 uppsatser också till opponeringen på tisdag.


Jag är otroligt godissugen, frusen och trött. Därför ska jag nog så småningom klä på mig mer kläder, äta en morot och gå ut och gå. Kanske.
Den som lever får se.

Hurry up let's go

Jag vet inte varför men vad jag än gör så gör jag det snabbt. Både på gott och ont. När jag går oavsett om det är i motionssyfte eller inte, går jag så jag blir supervarm - inte alltid lika lyckat om man ska nånstans där man helst vill se fräsch ut....när jag cyklar så har jag en fart som ger mig astmaanfall (överdrift + att jag har inte astma) om jag städar så gör det jag det i ultrarapid (öppna inga garderobsdörrar) och gör jag skolarbeten ska dom helst vara gjorda igår för att bli av med dom (är resultatet ens viktigt?!) jag vet inte vad det här beror på men en inre omedveten stress kan vara orsaken. Eller inte - jag har ju inget att vara stressad över så...mjaae.

Livets mysterier är kluriga minst sagt.


Foolish games

Oh crap vilken lång dag.
Jobbade halv åtta till halv fem, gick hur bra som helst så det var ju en fördel.
Redan onsdag imorrn! Jisses. Och imorrn ska vi till stadsbondgården med barnen så det ser jag fram emot. Trevligt folk därute på Dimman. By the way så blir jag mörkrädd av en del barn som låter som brådmogna 14-åringar när dom pratar. ett barn idag pratade om nån film där det var nån tjej som barnet i fråga bara "hatade för hon var så ful".....eeh say what? När jag frågade frågor bräkte hon tillbaks ett "yes"...............och en stund senare pratade hon om nån annan film där en tjej blivit upplockad av en lastbil och dött....hon är alltså 5 år. Who are you and what have you done with the child inside you!? Nej tacka vet jag hoppa spjång, hoppa hopprep, titta på astrid lindgren och leka kurragömma med dunk.

Efter jobb var det bara att cykla hemåt i regnet som självklart startade när jag satt mig på sadeln. Fixade smågrejer på arbetet och nu är det bara att skicka in, det får bära eller brista. Vi har storhandlat och nu inväntar jag desperate.

De senaste två nätterna har jag vaknat sjöblöt av svett, låter ju himla fräscht eller hur. Jag vet inte varför, jag som knappt sover i kläder (för den som undrade....) och till och med har balkongdörren öppen på nätterna så kan jag inte förstå hur jag kan brinna upp på nätterna, kan man ha nattfeber o sen är det total väck på morgonen?! Till o med wille hade känt av min kaminvärme....underligt.

Japp roligare än så blir jag inte gott folk.

Som alltid, en manic monday

Klockan är då 17.16 i skrivande stund och jag har hunnit med: 45 min på CT:n, frulle, springa hysteriskt upp o ner till tvätten som jag kom på kl.09 att jag hade bokat...två timmar åt skogen så jag hann inte torka allt därnere så nu har jag tvätt hängandes överallt, gjorde lunch och tog med den hem till mamma o pappa a.k.a min studieplats. Där drack jag ur min favoritkopp i hela världen: Mustaschkoppen! Tänk att allt smakar godare ur den.

 
Kaos                                   Mustaschkoppen♥

Nu har jag just kommit hem efter att ha suttit med arbetet i några timmar och nu känner jag mig klar, inte supernöjd dock. Ska hem till Emma snart för att jämföra lite men sen får det vara bra. Kanske.
Bara för att jag hade tänkt att vara supereffektiv här hemma den här veckan med allt rensande som skulle behövas så ringde dom såklart o ville att jag skulle jobba imorrn, onsdag och torsdag. Jag tackade ja till imorrn och onsdag (hörde du det kontot??) och det blir ute på dimman där jag inte har jobbat nåt förut men det blir nog super, ska vara både på stor och småbarn. Jag♥money. Eller snarare jag är beroende av minsta krona jag kan få!
Tur att min kära sambo är ledig imorrn eftermiddag så han kan börja rensandet ;) Är det jubel jag hör?!





Minnen av aprilhimlen

Jag känner mig sprickfärdig efter att ha varit på äten hela dan....jag ser fram emot att det är måndag imorrn så jag kan göra nytta. Blev en härlig dag nere i vårbo igår, skogspromenad som avslutades med ett dopp i sjön för en badglad Albert. Jag var rädd för björn hela promenaden och tjatade hål i huvet på wille ;) och på kvällen blev det altanhäng hos tove. Jag hade inte planerat nån utgång och hade bara tagit med tre öl för att ta det lugnt, men sen halkade vi in på bag in boxen och vips var vi på mastis och levde loppan och idag vaknade jag med lätt huvudvärk och en mage som inte ville sluta svida..meeeen skam den som ger sig, en pepcid senare och 3 timmars soffliggande så kom jag på fötter igen och åkte hem till Zadiks, det blev senare lite promenerande tillbaks hit och nu har jag bakat scones, ätit och sitter o slötittar på söndagsparty (Anna, såg jag dig i publiken?? jag spanade=) )

Imorrn då, ny vecka och jag har tänkt att vara effektiv denna vecka.
*Plugga - skriva klart arbetet innan seeenast onsdag - inlämning fredag.
*Som alla dagar i veckan - motionera
*Rensa! Garderober - bort med vintern.
*Dejta Madde? Mia? Maria?
*Försöka sälja lite "skit" på Tradera....(en eventuell USA resa med Tove, Stina & Hanna i aug kräver pengar!)

Ja that's about it, kanske man får chans att jobba nåt också? Men arbetet går först för det ska bli klart...så man kan va ledig sen innan det är opponeringsdags och en vecka. Opponering betyder bara ett steg närmare sommarlov!!!!!!!

Albert sötis.

Torsten :)


Love is in the air ♥


Luften smakar som en jordgubbspaj en solig dag i maj...

...nu regnar det ju visserligen ute men det är fredag och fredagskänslan är nästan lika god som jordgubbspaj.
Helen & Tove är hemma i helgen, det gör mig glad såklart! Så imorrn kväll är det playdate inbokat :) Ikväll och imorrn på dagen är det kvalitetstid med William som gäller, och det gör mig också glad! Idag blir det matlagning och film som jag chansar på att majoriteten av omvärlden satsar på ikväll med tanke på det upplyftande vädret. Imorrn ser det ut att kunna bli en dag nere i Vårbo hos ws pappa, frisk luft, hundpromenad och solsken kombinerat. Är det kasst väder så vet jag inte vad som kan tänkas ske. Pluggade på igår så jag skulle slippa plugga nåt i helgen, ibland ligger jag steget före ;)

Tillbaks till mitt "The City" -maraton innan wille kommer hem!

Everybody's changing

Jag är så jävla trött på folk som går över en som om man inte vore människa med känslor. Jag är Full av känslor och jag uppskattar inte folk som tror att livet är en one way street och allt dom gör gynnar endast dom själva. En dag kommer det bita er i baken bara så ni vet. Min vänskap är värdefull och de vänner jag har och som jag vet vart jag har är av toppkvalité även om vi är olika på många sätt - men det är kanske just därför vi är vänner. Jag vet inte vart ifrån jag fick luft just nu men det spöregnar ute och man kan ju inte bli annat än frustrerad. Med en gnutta PMS också.

En vacker dag ska jag skriva om något ljust glatt och roligt! ;)

"If I could tell the world just one thing
It would be that we're all OK
And not to worry 'cause worry is wasteful
And useless in times like these
I won't be made useless"

When I grow up

Vet ni vad jag är jättebra på? Det kommer ju inte komma som nån överraskning för de flesta, men jag är verkligen skitbra på att gnälla.  Om det fanns en oscarsgala för gnällare så skulle jag ha ett rum fyllt av oscarstatyetter. Vet ni vad jag är bra på mer? Att äta. Och emellan tuggorna hinner jag gnälla lite. Jag är också jätteduktig på att inte ha nån drivkraft och disciplin.
Men jag är också väldigt duktig på att ha för mycket empati och sympati för människor, så just nu vill jag fälla en tår för farbrorn som just bröt foten i tv 3:s "Sjukhuset".
För övrigt så tycker jag att det mesta är rätt trist just nu och än en gång vill jag helst bara ha sommar, umgås med min sambo, mina vänner som alla måste bo nån annanstans än just här, jag vill bara vara och göra vad som faller mig in. Och jag vill ha råd med allt som faller mig in. Jag önskar mig en ny bil. Och jag vill se ut som gwen stefani. Hur svårt ska det va?!

Men helst av allt vill jag komma ur den här jättetråkiga, gnälliga och otacksamma fas jag är i. Skäms på mig.

The trick is to keep breathing


Munchkin

Nu är jag "ledig" i en och en halv vecka ungefär, men ledigheten innebär ju såklart att skriva arbete. När jag vaknade imorse hade jag träningsvärk i ungefär hela kroppen. Jag bowlade igår. Meeen kom igeeeen?! Så otränad kan jag bara inte vara. Löjligt. Förkyld känns det som jag är också. Men det kan ju bero på att jag stod ute i regnet igår på jobbet medan alla barn tyckte det var tokroligt att "tvätta håret" och leka "biltvätt".
Bowlingen var iaf rolig, jag vann första serien och wille blev alldeles nervös men han fick som han ville och tog hem resten. Efter vi hade droppat av Maria testade vi kgas sushi...och den var långt ifrån så god som khamns är så det blir det nog inget mer av. Hälsade på en stund hos Emilce & Oliver och sen blev det bio: Wolverine, jag har alltid gillat X-men filmerna och den här var inget undantag. Sen gör det ju inget att Hugh Jackman är hot hot hot.
Igår var även 25 år sedan exakt som syskonen Eriksson satt sin fot på svensk mark, det här kanske inte är den bästa bilden dels för att den är just 25 år gammal men också för att jag tar kort på kortet......


lillewille till höger.

De ringde just och frågade om jag ville jobba i ölme idag, men 1: jag har ingen bil idag, 2: jag har skolarbete jag måste börja med, 3: jag känner mig inte på topp - mer baciller från barn känns som en dålig idé.
Så nu ska jag ta mig i kragen, kliva ur willes morgonrock (katterna har min...) duscha och gå hem till Emma för att hämta anteckningar osv som hon snällt tog för jag jobbade, och sen gå hem till mamma o pappa för arbetsro och se vad jag kan åstadkomma med all min kreativitet...! Good luck with that.




sHallOw dAYs

Om jag var trött igår, så är jag tusen gånger tröttare idag. Sov som en kratta inatt, varför vet jag egentligen inte men det känns inte som jag sov mer än en timme. Upp kl 6 och jobbade ett par timmar. När jag slutade så gjorde jag och mamma lite ärenden på stan, bland annat fick jag tillbaka mina 800 kr som djuraffären hade dragit när jag handlade för 80 kr......tack för det. Sen bjussade mamma på fika från ejes, och när det var uppätet så var det bara att promenera av det ;)
Just nu värker mina ben och jag kommer inte flytta mig ur fläcken förräns det är dags att sova.
Imorrn är det bowling med Maria som gäller efter att jag har jobbat, wille ska med och kanske kanske blir det en bio på tu man hand efter bowlingen.

Idag har jag en stor längtan efter sommar, sol & bad, och jag ser väldigt mycket fram emot när moster och co kommer från USA i juli, det är inte varje dag man ser dom direkt. Så om maj kunde ta o springa förbi så gör det inget!



Kattannons!

Helgen har varit väldigt upp o ner gällande aktiviteter. I fredags höll jag på att avlida av tristess under dagen. Under seneftermiddagen blev det ändring på det när Hedström dök upp och vi tog en mysig stund i skärgårn med lite onyttigheter, efter det tog vi med oss sambosarna och johan till mastmagasinet o käkade, vi konstaterade därefter att vi aldrig mer ska lägga pengar på deras mat förutom möjligtvis tacobuffén på afterwork. Verkligen kass mat.
I lördags blev det en tur till djurhemmet på morgonen, gulliga gulliga katter som alla blivit övergivna på ett eller annat sätt - ont i hjärtat får jag varje gång jag är där men måste tänka på att man gör nåt gott när man är där.
Efter lite kel med dom så åkte anna & jag till dsf och kollade in willes fotbollsmatch...iaf till första halvlek var slut...sen hägrade mat i skärgårn och vila på varsin soffa. Igår kväll skulle jag med wille på lagfest men det var otroligt skittrist att vara enda tjejen med så jag bojkottade dom och åkte med anna till en annan fest, men det var inte meningen att jag skulle vara aktiv igår kväll tror jag för halv elva var jag hemma och var skittrött. Idag som tidigare nämnt harjag varit zombie så man skulle kunna tro att jag har varit ute men icke. Udda & jag tog en eftermiddagslur förut och det var skönt. Sen trampade jag iväg till djurhemmet igen och pussades lite med alla gullegrisar som sitter där och ugglar. Tur att vädret börjar arta sig nu så de flesta hänger ute i utegårdarna.
Iallafall, jag tror jag har skrivit om detta tusen gånger men det är värt att göra det igen. OM ni har någon vän, anhörig, vadsomhelst som är intresserade av att ta en katt från djurhemmet så tveka inte. MEN tänk på att testa er för allergi innan ni tar hem en katt för det är många som får ett hem som kommer tillbaka pga allergi och det är inte rättvist mot katterna att få flänga fram o tillbaka.

Det finns två praktexemplar som jag nog också nämnt tidigare: Skitnos & Pepsi, mor och dotter som är en siamesblandning och världens mest underbara katter. Hade jag inte två egna skulle jag ha tagit dom igår. De är så kelsjuka, lugna och tillgivna så att de nästan liknar hundar i sättet. Pepsi har idag ägnat sin tid åt att klättra upp på min rygg och sitta där och mysa. Hon vill gärna upp i knät och puffar med nosen för att gräva sig in i armhålan på en. Skitnos är något blygare men spinner högt bara du pratar med henne. Så tänk så det knakar om du känner nån som är sugen på att ta sig an dessa speciella små liv. Det är värt det.

Inte superbra bilder

sundaysickness

underligt det där hur man kan vakna och känna sig så omotiverad till allt. idag är en sån dag. har ingen större lust med nåt idag faktiskt, inte ens lust att använda stora bokstäver...och då kan det vara kris.
kan bero på att solen inte visar sig idag eller att jag bara är jävligt trött. jag är inte bakis för det blir man inte på en öl. nej jag är bara allmänt söndagslivlös.
men om två timmar ska jag vara på djurhemmet så då gäller det att kraften har tagit sig tillbaka så jag orkar gosa och mata de små. igår var en speciell stund på djurhemmet då en kvinna ringde och sa att hon ville donera lite kattmat. och det får hon ju såklart. hon sa att hon hade fyllt år och bara önskat sig kattmat och nog behövde lite hjälp med att bära ut maten från bilen. människan hade heeela bilen full i kattmat! vissa människor är väldigt osjälviska och det gillar jag. kanske borde jag bara önska mig kattmat i födelsedagspresent jag med? Hon hade fått skottkärror fulla....
nu ska jag banne mig sova en stund innan jag måste kasta mig iväg på cykeln.