Du är min hjälte för du vågar vara rak. Du är min hjälte för du är precis så svag som jag.

Duracellkaninen Fagerman har varit framme idag och det känns just nu - helt slut i sinnet. Kaninen har sysselsatt sig med att storstäda (wille jag hittade 42 kronor under soffdynan och du vet vad dom säger: finders keepers losers weepers...för jag är ganska säker på att dom inte var mina från början ;) ) handlat lite mat på kära Maix, kattmat på djuraffären där jag fick mina sedvanliga hundpussar av ägarens pudel - lite nasty om du frågar mig men han är för söt så vem kan säga nej. Jag har tvättat, besiktat bilen, tvättat lite till, tagit en powerwalk och gjort köttfärspaj med tillbehör, och däremellan pluggat lite (jag upptäckte även att jag har läst fel litteratur i flera dagar.........bra jobbat! Nu ligger jag iofs före i tiden tack vare detta, men skulle ha läst en avhandling till imorrn på 130 sidor....räcker 30???) Så ja jag är nöjd med min insats i livet för denna dag. Och trött.

Imorrn har vi en heldagsföreläsning: Att erövra litteracitet. Kan bli intressant men eftersom jag vet med mig att jag har tendens att bli sådär trött att man blir gråtfärdig för att man inte får lägga sig ner och powernapa 10 min så måste jag se till att ha nåt att tugga på hela dagen annars är det kört. Kaffe kan jag glömma för då får jag gå på toa en gång i minuten, det är aldrig lätt att ha sveriges minsta blåsa...! Så till min glädje hade satsumas kommit till Maxi, så det ska jag moffa i mig följt av lite nötter&russin, plommon och 70% choklad med lite mangosmak. Kan ju hoppas att jag överlever mellan 09.30-16.00!

Willy anländer imorrn kväll också, då blir det kattdumpning och på fredag är det dags för Tallin & kryssning.
Wiii! Kan ju bara hoppas att blåsten har dragit nåt gammalt över sig tills dess. Jag ska sova med flytväst.




Creme fraiche med örtsmak är inte så tokigt. Pajen däremot smakade inte som jag var sugen på riktigt. Meeen meeen, mätt blev jag iaf.


Estella har tagit mamma-möööjs (som tabitha skulle säga) resten av kvällen.

Kuckelikuu

Sådär då har jag straffat mig själv genom att gå upp kvart i sex och tog 30 min på CT:n.....nu skulle jag typ kunna gå o lägga mig igen men icke. Har duschat, käkat frulle och gjort mig klar för skolan. Idag har vi "långdag" - vi slutar 14.00. Sov faktiskt som en prinsessa i natt hurrahurrahurra. Känner att den där sömnperioden jag saknar är på ingång igen - vilket innebär att när jag vaknar är det första jag tänker: Hur många timmar är det kvar tills jag får sova igen? Livsfarligt.

Have a nice day äveryybaaadii.

Note to self: Get off your lazy behind

Jag fryser ihjäl och är så jäfla trött. Det tär på krafterna att jobba hela dagen ;)
Inatt sov jag så himla skönt, men nu natten som kommer är ju inte wille här så nu kommer jag väl att sova som en kratta.

Kom hem typ halv sex, och höll på att dö av hunger, mitt matförråd med matlådor i frysen har tagit slut så jag var tvungen att laga mat som tog sin tid. Nu sitter jag här och gör inte det jag ska! Jag blir tokig på mig själv. Men jag är ju så trööööttt.....förtjänar jag inte lite dötid såhär efter en arbetsdag? (EMMA LÄS DIN FÖRBANNADE SKOLBOK!) Jag skulle ju motionera också hade jag tänkt men "det hinner jag ju inte" för jag ska ju ha dötid.........jätteintelligent tänkt verkligen. Skyll dig själv när du rullar fram i framtiden. Det töntiga är att jag är fortfarande hungrig! Och trött!!

Jag ger upp för idag. Men Emma, imorrn när du kommer hem vid sissodär 14.30 tillåts du äta nåt, sen läser du till kl.17 och sen går du en timme innan du ska på möte! Yes sir! So what om du sitter svettig och härlig på möte med grannarna? Vi vet ju alla nånstans att man alltid hör mer och ser mer än vad man frivilligt vill....


Mjao

Jag har myst hela eftermiddan med alla 14 kattungar som just nu befinner sig på djurhemmet....gaaaah man kan lätt bli knäpp och önskar såklart man kunde ta hem alla, stora som små. Jag övervägde en allvarlig sekund att ta hem lilla sessan som blev min favorit...men mamma bannade i bakgrunden att jag inte kan ha tre katter i en lägenhet och eftersom hon är min mamma så har hon ju såklart rätt. Men SOM det sög i katt-tarmen.
6 katter har fått hem och ska lämna djurhemmet imorrn, hurra! Tre till varje hem och de alla ska få bo på landet så jag är väldigt glad för det!

Jag och min bror och mamma flyttar till landet imorrn:)

Mamma tvättar alla sina små

Här sitter jag o vilar lite

Min favo - kass bild dock.

Vi har inte ens öppnat ögonen än

 

Imorrn jobbar jag 10-17, Wille åker till T-hättan, tisdag är det skola och styrelsemöte, onsdag studiegrupp och bilbesiktning, torsdag föreläsning heeeela dan och så kommer willy hem igen, katter ska fraktas till mami o papi, fredag tallin!! Ja, jag tror den här veckan kommer att rulla på rätt bra.


It's a sin

Vilken kul kväll det blev! Massa folk som man inte sett på länge länge, och Lisa fick jag krama på också som jag inte gjort på hundra år så det var väldigt roligt. Glada nyheter från henne fick en del av oss att fira lite extra och denne är kanske är något mer sängliggandes än oss andra men det var nog värt det tror jag :)
För min egen del är jag inte bakis men trött och lite trocaderosugen. Min sambo var inte piggast i stan idag, men gav sig tappert av för att spela match precis. HejaHeja!
Så småningom ska jag ta en promenad och hämta upp mamsen, och sen vidare mot kissekatterna på djurhemmet. Jag hörde att dom hade fått in en ny kattmamma med smååå ungar, men förhoppningsvis har dom fått tag på ett jourhem till dom så dom slipper stressen på hemmet.

Igår var vi en kort sväng på  boda (jag fick inte se mia kravla runt i banorna tyvärr...men jag fick se henne iaf!) och Wille visade mig den nya spökbanan som ska köras under Halloween - och jag säger't, ni kommer skita på er gott folk! Förra året var det en tjej som börja gråta av panik...i år är banan vääärrre, så lycka till på er! Moahahahahaaaa.

Här får ni en liten sneakpeek...


Express yourself

Jag spotifyar gamla Madonnalåtar, från 80-talet såklart när hon var som bäst. Dagens Madonna har jag inte mycket för ska jag säga er people. Men hits som Holiday, Lucky, Cherish, Dear Jessie, La isla bonita und so weiter. Tipptopp.
Så är det med många gamla artister som hänger med än idag, ofta är deras gamla "verk" mycket bättre än dagens, eller så är det jag som är gammal, who knows.
Nu kommer Hälen snart, lite förfest och sen traska vidare för att möta upp alla mina gamla godingar från '83! :)

Skål på er! :D


Idag blir det pippiskor och kjol.
Hoppla!

Happy saturday people!

Vad händer idag?
Det är lördag och solen skiner inte så mycket som jag hade förväntat mig men vad gör väl det när sambo är hemma och kvalitetstid står på schemat? Idag kan karlskoga förvänta sig ett besök, fröken Turenkvist håller på att flytta och ska få tillbaka sin extranyckel till den gamla lägenheten så hon kan vinka adjö till den, boda borg kan kanske också förvänta sig ett besök, jag vet ju att Mia & co är där och leker idag, så jag vill mest dit för att se Mia kravla runt i banorna i mysbrallor ;)
Systembolaget ska också besökas för ikväll är det lite partej på gång. 83:orna har reunion på Mastis, så det blir till att joina dem senare ikväll, men först blir det lite förfestande med Helen. Ibland undrar jag varför 98% av alla mina nära vänner är ett år yngre än mig själv...hur gick det till? Kan vara så att jag är ovanligt barnslig.........eller så är väninnorna ovanligt mogna för sin ålder. Så är det nog. Och mindre skillnad på 26 eller 27, kan man nog inte hitta.

Min dator la av igår också - IGEN. När jag kom hem så fungerade inte en enda tangent på tangentbordet.....jag blir fan knäpp på prylar. Så idag ska jag lämna in den hos en kompis till brorsan, hoppas hoppas han kan fixa det. Tur att vi har två datorer när willy är hemma. Det är skrämmande vilken abstinens jag får när jag inte kan nå internet.
Ändå är internet rätt trist nu förtiden!




Later people!

Bonnie & Clyde

Jag är helt färdig i både kropp och själ efter en dags sjungande, ramsande, dansande och så vidare! Ja våra kära estetkamrater hade undervisning för oss idag, och jag har skrattat pretty much hela skoldagen och det är ju alltid trevligt. Nu är det som bekant HELG. Jag ska planera nån maträtt att ha på bordet när min man anländer imorrn kväll, styra upp palatset lite - sen tänker jag njuta av helg som innebär sovmorgon med sambo. Den här veckan har jag verkligen sovit som en kratta på grund av diverse spökupplevelser, kattmaraton, och ett restless leg. Så jag hoppas jag kan sova bättre när min bodyguard ligger bredvid. Lördag kväll kanske det blir utgång och söndag har jag djurhemspass att utföra. Men innan helgen och mina bestyr tar över så ska jag ta en kvällspromenad med min sötnos Tove som har anlänt till staden!


Ateisternas pysselhörna

Jag har en väldigt allvarlig allergi gentemot religiösa fanatiker såsom t.ex Jehovas Vittnen. Idag när jag var hos mamma o pappa, ringde det på dörren och jag misstänker att det var mormoner, jag såg skymten av den unga killens kostym och viktiga "bok" sen gömde mamma och jag oss i vardagsrummet tills dom gick. Orka! Jehovas var ju här och ringde på dörren för ett tag sen men Wille sjasade bort dem och nu har jag gjort ytterligare ett försök att få dem att förstå att vi inte är intresserade:

 

Däremot så fick jag något lite trevligare i posten idag, än jehovas flyers

meeen, tänkte jag...jag prenumererar ju inte på den här? Ja just det ja...jag har en pappa som jobbar på posten - det finns bara fördelar med detta ska ni veta!


tralalala

Okej så ledig var jag visst inte. Kom på att jag har en avhandling på ca 300 sidor att läsa till nästa vecka. Kanske dags att sätta fart - har en känsla av att den inte kommer vara jättelättläst......................................................


Don't let me get me

Jag hade egentligen ingen lust med den här dagen kände jag imorse. Var supertrött och allmänt kinkig.
Dagen har väl ändå gått förbi rätt smärtfritt och nu har jag precis landat i soffan efter jag kört hem Maria. Och egentligen har jag inget mer att säga än det. Varför nu ens jag skulle skriva det...för det var ju inte jättespännande direkt.

Men jag ordbajsar väl lite till i brist på annat. För bra tv-program är det ju inte gott om.
Jag ser så himla mycket fram emot att bara få sova uuuut. Eller iallafall inte ställa klockan. Sen ska jag träna lite, och bara ta det lugnt. Försöka njuta av att inte göra nåt. Det är en utmaning i sig.

Madde, camilla och jag hade hur mysigt som helst igår. Och för övrigt så bor Camilla och Martin och lilla Sigge helt otroligt fint. Vilken utsikt...! Nästa playdate är inte långt härifrån :)



Och för övrigt i livet så är det höst, mörkt och blåsigt. Det innebär ju som för de allra flesta, mer soffhäng, tända ljus och stora koppar te. Så det kunde ju ha varit en aktivitet imorrn, att bara ligga still, läsa och dricka te. Men FYI så ska det ju självklart bli toppenväder imorrn. japp 15 grader (wow) och strålande sol. Men det ska jag väl försöka ta vara på. Soffan står ju kvar efter solnedgång.

Ni vet hur det är olagligt att dra ut klorna på katter i Sverige? De förlorar sin naturliga försvars"mekanism"...men om man opererar bort stämbanden då??? Jag börjar lätt få krupp på de två jag har här hemma, som efter 5 år i livet inte har lärt sig när "mamma" inte har lust att samtala. Wille anser att jag får skylla mig själv för att jag alltid "svarar" när dom 'pratar' med mig........men hur kan det komma sig att dom tajmar varandra så inåthelvete?! När en har slutat tjata, och jag får lugn och ro...så sätter den andra fart direkt. Är dom rädda för tystnad? Har jag råkat få de mest pratsamma katterna på planeten? Kan jag reklamera?!

Sådär, nu tycker jag att jag har ordbajsat på ganska bra och lika innehållslöst som det är, lika nöjd är jag för det.

Life belongs to you

Idag ska jag träffa de här brudarna :)

Om ca en timme kommer Madde och plockar upp mig, vi ska handla lite till en fruktsallad och åka vidare till Camilla! Ska bli väldigt roligt att ha tjejträff en tråkig måndag som denna. Meningen var att jag skulle vara lite hurtig innan med en promenad men jag bara orkar inte idag...vaknade vid 03 inatt, kunde inte somna om så jag låg och läste till 04...och innan dess sov jag oroligt. Sen hade vi "prov" för distanseleverna idag i skolan, följt av föreläsning. Imorrn ska jag jobba på Djurgårdsparken mellan 9-16, sen kommer Maria hit för lite kontaktpersonstid. Full rulle so far alltså..

Igår råkade en av mina närmsta vänners bror, ut för en väldigt hemsk olycka - och jag vill bara säga att jag tänker på er. Sådana här situationer vänjer man sig aldrig vid - och man ska aldrig behöva vänja sig heller. Man får sig självklart en tankeställare om att aldrig ta livet för givet - vilket man är ganska bra på skulle jag tro.


I'll never need more than this

Jag var nyss ute och gick. Och just idag blev det runt industriområdet som ligger i närheten. Jag brukar aldrig gå här när det är mörkt just för att det är väldigt lite folk som rör sig där då, idag var det inte mörkt men inte heller mötte jag en enda person - förräns kanske efter en 35 min, så kommer det helt plötsligt 3 killar o går från en paralell gata och verkar svänga av åt samma håll som jag ska fortsätta åt. Nu är det inte det att jag är rädd för allt som rör sig, men just idag fick jag en otrevlig känsla (vilket kan kännas elakt mot de tre killarna som förmodligen var vilka människor som helst.) så jag ringde upp wille på mobilen och så svängde jag över en grusplan istället för att gå rakt...och vips blev även promenaden något kortare.......men iallafall. Nu är frågan; är jag paranoid? fördomsfull? fjantig? Ser jag för mycket på tv? Men är man ensam tjej, inga andra i närheten och så kommer det tre killar i nitvästar gåendes mitt i ett industriområde...det var ju inte så att de var ute på powerwalk direkt. Nojig? I believe so.


Nu sitter jag och stirrar på One Tree Hill som jag tycker är rätt så trist nuförtiden, hur skulle det vara om de tog bort alla supertråkiga scener som involverar basket?
Min älskling har åkt tillbaka till det där stället som vi inte kallar hem....och den här helgen har varit så skön..mycket mys och prat - men det suger fortfarande att vi måste säga hejdå vareviga jäkla helgslut. Söndagar är ju liksom gjorde för att sitta i soffan och kramas....men oh well.

Om två helger ska vi iallafall utnyttja morfars födelsedagspresent till mamma som hon tackade nej till...vi ska till Tallinn. Haha. Med båt. Jag gillar inte att åka båt. Det får mina tankar att tänka på Titanic...Estonia...ja osv. Resan inkluderar iallafall en deluxe hytt på vägen dit och hem, och en natt på Tallink Spa Hotel i Tallinn, plus tillgång till deras poolområde...och frukost! Hotellet ser väldigt lyxigt ut och det borde det göra för det är ju ändå 4-stjärnigt. Hursomhelst, ska det bli väldigt roligt att få göra nåt lite annat än bara umgås på hemmaplan - även om det är på en båt......;) Resan är värd ungefär 5500 spänn och det kan ju vara tacksamt att få det gratis, så tack Morfar! För att du har en himla bra vinstnerv....nästa gång tar du en jordenruntresa va?...för andra gången i ditt liv :)


Someday I'll be saturday night

Solen lyser och här sitter jag i min nya höstjacka inomhus. Emma är nöjd. :D
Jag är även mycket nöjd med dagens bestyr, har hunnit med ett träningspass på min trogna partner crossen, bakat kokoskladdkaka och tekakor! Så nu har frysen bröd att tillhandahålla mig iallafall en tid framöver. Vi har just varit och handlat för kvällens middag också, det blir bää bäää och hemmagjord potatisgratäng und some wine. Frukt och kladdkaka till efterrätt.

Gårdagen var väldigt mysig, med lite shopping och lunch/middag i kstad och sen bio. "Flickan som lekte med elden" var ingen höjdare, men det trodde jag inte heller. Mysigt var det hur som helst!




What a feeling..


Me like

Grattis Emma, för första gången på hundra år har du lyckats sova till kvart över tio. Känner du dig pigg och utvilad? Inte? Det var konstigt. Men hursomhelst var det skönt att bara få ligga i sängen!

Igår efter vårt som vanligt korta skoldag hängde jag med Mia till bus&leklandet där Theo & Arvid fick leka av sig medan mamman och jag tog en fika och pratade om livets stora gåtor. Det var mycket trevligt. Sen var Mia så snäll så hon skjutsade mig ända hem till Khamn. Jag belönade henne med en försenad födelsedagspresent som jag hoppas hon tyckte om :D Det handlar om att ge och ta vaaa..

Igår fick jag även schampo och balsam som storebror fick med sig hem till mig från staterna, så idag ska jag tvätta håret extra länge och hoppas att mitt hår får en välmående chock.

Sambo kom hem igår - det gillar vi. Om det fanns tummen upp här så vet ni vart den skulle vara.


When the stars go blue

Idag fick jag en så fin present av min 'man'....även om jag var med när han köpte den, så passar den väldigt bra in i livet just nu.



Och nu har mom-to-be just åkt härifrån efter en mysig pratstund!


liten liten kula!!

I would for you

Uuuh idag har bakisgudarna inte varit nådiga. Det blev aldrig libanesiskt igår för vi var inte så hungriga, så det blev lite pubmat på Butlers, vi var sååå trevliga så servitören bjöd oss på varsin snaps. Sen NÄR dricker jag snaps? Igår gjorde jag iallafall det. Det ångrar jag idag. Fast jag ska inte klaga. Filmmys i sängen fram till halv tolv, härlig promenad och lunch, nu har nachotallriken just bottnat i min mage och om några minuter börjar "Mannen under trappen" på ettan, ska bli intressant för boken var väldigt udda men bra.

Imorrn åker jag hem igen, och jag undrar om jag ska vara i ett känslomässigt kaos i två år? Ångest varje gång vi ska säga hejdå? Att kliva in i MIN sambos lägenhet, där nya dofter och annorlunda rutiner har lagt sig..ladies and gentlemen, det är inte kul. Det är bara inte kul. Och det tar väldigt mycket energi. Så jag känner att jag måste hitta fokus på nåt positivt....men det är inte min starka sida. Ibland livet, är du bara jävligt orättvis.

Vi ses på fredag.

 


Put on your bad self, get out your party dress and, fix up your makeup try to make a good impression

Trollhättan fortsätter att ge mig shoppingglädje! Nu har vi vilopaus men kvällen bjuder på libanesiskt och utgång, det kan bara bli spännande ;)

Eftersom jag är en fattig student så händer det ganska ofta att jag sponsrar Gina Tricot just för att de finns till  för mig som inga pengar har......idag är en sån dag. När det gäller linne, leggings OCH mitt supertunga 'nästanförmycket' halsband! Fantastiskt.

Vi hade en liten fotosession och jag imiterade en väldigt bra reklam med mottot "work it" ;)

Bling bling är allt jag kan säga.

Party on wayne!

Party on garth!


Nåt för dem som väntar..

Hej det var jag igen.
Jag vill bara säga att om du har tråkigt ikväll klockan 21, så kan du kolla på en av världens mysigaste filmer på kanal nio: Benny & Joon (med ingen mindre än Johnny Depp!!!!). Den är lovely.
Kiss & Hug


lier lier pants on fire

MiaMiaMiaMiaMiaMiaMiaMiaMiaMiaMiaMiamiamiamiamiamiamiamiamiamiamiaaaaaaaaaaaaaaaa! Nästa vecka tar vi en "all nighter" i söffa. Du, jag, bag-in-box, kanske en skittöntig romantisk komedi och en hel del struntprat. Just de...jag lovade en middag också va? You got it!
Jag lovade Mia att jag skulle blogga om den action som skedde utanför min balkong idag, mest för att bevisa att poliser, brandmän och ambulansförare inte har så mycket att göra i kristinehamn. Och att jag inte har ett liv ståendes som en gammal tant och smygfotograferar i fönstret....men jag orkar inte dra den historien. Vi kan väl säga att inte alla borde ha ett körkort. Och om dom har det kanske dom behöver skaffa glasögon.

Nymålade naglar på fingrar och tår, and I'm ready to go to Trollywood. Ska bara göra ett jobbpass på praktiken först. Kl 17.07 imorrn sätter jag mig på tåget som sedan i karlstad förvandlas till buss ända fram till trollis. Willy har mumlat om middag ink. dessert och nåt om att skämma bort mig i helgen...så jag vet inte jaa.....kan det bli så dumt det här med trollhättan ändå? Det skulle ju vara den där saknaden då.

"Barnen" har dumpats hos mami och papi och jag vill ha fredag NU.
Tack för mig - HEJ


Heroes & Thieves

Jag var ute och gick i en timme förut. En väääldigt skön och svettig promenad. När jag kom hem såg det ut såhär:


Notera att spegeln väger ton och satt tidigare PÅ väggen. NÅGON (i det här fallet finns två misstänkta: Udda & Estella) har alltså på nåt sätt hoppat upp på spegelkanten i jakt på en sketen mygga som konstigt nog överlevde och satt kvar på väggen när jag kom hem. Eluttaget är mos skulle jag vilja säga.


Så, än en gång. Nån som vill ha två skitungar? Gratis bara idag!

Pappa var här och inspekterade så jag slapp oroa mig för elektrisk chock. Sen roade jag mig med att prova kläder som jag inte sett på länge. I hallspegeln blev det ju då. Eftersom min loppisspegel numera inte är på plats...Jävla flyt dock att den inte gick i tusen bitar...vi vet ju vad de säger om speglar som går i tusen bitar...right?


Honey, jag tar med den här tischan till trollhättan. I know you love it ;)

Okej, jag fick!



thihi

Pretty please with sugar on top?

Okej så blutsaften har kickat in och jag har varit effektiv som få idag. Praktiken är som vanligt kanon. Mycket av det som påverkar varför jag trivs så himla bra är att personalen har en väldig humor och dom visar att dom är bara människor, inget annat. Barngruppen är till 90% ny, men alla barn verkar väldigt goa hittills.
Jag fick sluta tidigare och tog mitt pick och pack med hem till mamma o pappa för att få lite arbetsro (och låna tvättmaskinen..............) så nu har jag iallafall börjat på mitt arbete och HOPPAS kunna vara klar innan fredag men det kan jag nog glömma. Sen har jag hunnit med hängning av tvätt och snabbstädning. Det finns en markant skillnad när inte wille bor här och det är att det håller sig mer prydligt här hemma en längre period och det är ju alltid tacksamt ;)

Men på fredag bär det av till Trollhättan. Återkomst till höla på måndag. Ska bli intressant o se vad Trollhättan har att erbjuda en helg som denna. Jag hoppas iallafall på lite badminton, om wille hinner bli O-förkyld vill säga. Skulle vilja spela nåra ggr i veckan men hur, var och med vem?! Korp-lag anyone? Önskar jag hade hållt kvar mitt badmintonspelande från back in the days men icke dum som man är.

Nästa helg har jag preliminärbokat en natt i Västerås och världens bästa Tove! Kan inte bli annat än äventyr. (här skulle jag vilja lägga in bilden på tove i hemmagjord nakensuit men tvekar till om det godkänns av fröken...)

Hoppas också att Trollhättan kan bjuda på lite utgång för nu vill jag gå uuut!


I brist på annat I give you: Trollhättan.

My new BFF

För några månader sen var jag inne i en såndär "jagärtröttdygnetruntochorkarintegöranåt-period...och eftersom hösten våldtar mig såfort det blir lite kallare/regnigare/deprimerande ute så blir jag nu sådär härligt trött och opigg igen, glädje va? Visst, jätteskönt att vara trött på kvällarna när man ändå ska sova, men inte på eftermiddagarna när till och med ettåringarna på förskolan är piggare........när dom är nyvakna. SÅ, än en gång tar jag till BLUTSAFT. Ett flytande järntillskott. Sist jag testade det så kände jag mig mycket piggare så jag hoppas på mirakel även denna gång.


Honey, are you listening?

Sitter i soffan iklädd willes munktröja...nu ses vi nästa helg igen...blä. Helgen gick som alltid för fort. För övrigt har jag just kommit hem från djurhemmet. Idag var det faktiskt lite småtufft att vara där bland alla dessa krakar. En stackare var inte kry i magen och ögonen såg inte bra ut så det hoppas jag dom åker iväg med imorrn. En mamma med 3 små ungar som fortfarande diar och knappt kan gå. 4 lite större ungar som var så söta men så rädda. Och ungefär 25 till kärlekskranka varelser som man knappt hann med när alla lådor skulle rengöras och mat skulle delas ut. Usch. Hade jag mycket pengar skulle jag köpa upp djurhemmet och styra upp det lite. Det är ett bra ställe men skulle behöva lite större lokaler, mer underhåll osv. Oavsett, så är det iallafall en pågående tävling i Hemmets Journal om Sveriges bästa katthem, och jag tycker verkligen alla ni som anser er vara djurvänner ska vara med och rösta! Det ligger 10.000 kr i vinstpott och det är verkligen behövligt. Gå in på http://www.hemmetsjournal.se/Djur/reportage/Var-finns-Sveriges-basta-katthem/ och rösta. Det tar ju inte så mycket av din tid eller hur? Ett klick för katterna!

 

 

 

 

Imorrn är det praktikstart och det ska bli skitkul!



Mmmmusikstund

För att inte tala om den här.
Jag får aldrig nog av Jocke Bergs fantastiska texter.


 

Älskling, sommaren kommer långsamt
Tänk om du kunde se
lilla Sverige ändrar form
Husen & gatorna är tomma
Semestertid är landet i undantagstillstånd

En motorväg, skär genom centrum
över torgen och betongen
i en plötslig hagelstorm
Man glömmer att nätterna är korta
och sömnen den bedrar mig
med min hjärtesorg

Men älskling, i natt kom du tillbaka
och allting var förlåtet
i en sällsynt lycklig dröm
Och just i ögonblicket när jag vaknar
hänger skuggan av hoppet kvar i mina rum

Älskling, jag vet att du är vaken
Signalen når din del, av världen
men får inget svar
I värmen står luften dödligt stilla
Tänk om du kunde se
hur processen tappar fart

Älskling, i natt kom du tillbaka
och allting var förlåtet
I en återvunnen dröm
Och just i ögonblicket när jag vaknar
hänger skuggan av hoppet kvar på mitt rum

Älskling, jag har hittat in från mörkret
det finns hopp om en förändring
men det tar den tid det tar
En ny start, jag tänker nya tankar
men allt det där du föll för
finns fortfarande kvar
Allting har förändrats
men jag känner likadant

Älskling i natt kom du tillbaka
och allt fick sin förklaring
i en återvunnen dröm
Och just i ögonblicket när jag vaknar
ser jag skuggan av hoppet försvinna från mitt rum
Skuggan av hoppet försvinner från mitt rum


Lite morgonmusik.

Fever Ray var topp på WoW.

Och den här låten kan jag aldrig tröttna på trots att den vid det här laget är uråldrig.


Shiny toy

Ibland är jag som ett barn. Allt som är gulligt, rosa och bubbligt..............


Men det måste vara ungefär som dom lovar i reklamen för bindor...mensen blir ju sååå mycket roligare med always...då borde ju tandborstningen bli roligare med denna??

I love you babes

Jag är så sjukt chokladsugen! Det enda jag kan se framför mig är Stinas tokgoda chokladkaka som hon bjöd på sist....men NEJ EMMA! Stina du måste ge mig receptet så jag kan stilla denna hunger innan helgen är förbi!

Har jobbat idag, hela TRE OCH EN HALV timme. På fritids. Jag har ingen större fritidserfarenhet, men jag tycker alltid man känner sig så överflödig...ungarna är ju rätt så självgående i fritidsåldern...så tre timmar var lagom. Kör ett likadant pass imorrn med. Alla kronor som jag kan få tag på är välkommet :)
Imorrn kommer mannen hem också - det ser jag fram emot. Är lite sugen på utgång i helgen, så vi får se hur han ställer sig till detta..?

Just nu längtar jag efter alla mina pärlor♥






Hard candy

Idag stannade jag kvar i karlstad efter skolan och tog en långfika med Mia. Det var så behövligt! När jag kom till kristinehamnsmark igen, och gick hem från station insåg jag hur jäkla dött det är i den här stan ibland. Klockan var typ 18, och det var knäpptyst. Nog för att det är en liten stad men lite mer action vill jag allt ha? Så när examen är ett faktum så får jag nog lov att utvandra till annan ort. Det är bara snäppet för tyst här ibland, även om jag gillar den här söta staden. By the way så fick jag byta grupp i skolan....victory! Skam den som ger sig. Nu kan vi samåka som aldrig förr :)

Som om ni inte visste det redan?

Jag fick en försenad födelsedagspresent, ett jättefint armband från Mia!

 

Ser ni vem det är? Damen från lyxfällan...;) Jag borde bli paparazzi.

 

 


Det kanske kommer en förändring

Damn I'm so proud of myself today!
Eller ja, jag har iallafall varit duktig och storhandlat  - tog tillvara på pantflaskorna här hemma - som en äkta student.
Sen har jag gjort en vegetarisk lasagne, mamma kom och assisterade mig med kycklingfärsbiffar & kasslersås som är en favorit med dragon och fransk senap...mm mm mmmmm. Så nu har jag fyllt frysen ett tag med matlådor, blir perfekt till nästa vecka då jag ska ha praktik. Tog en kort promenad i värmeböljan som helt plötsligt uppstod och sen läste lite skolmaterial och nu är jag inget annat än skittrött. Verkligen s.k.i.t.t.r.ö.t.t.

Min morfar gav min mamma en lite udda present idag över telefon som han vunnit. (F.Y.I så har min morfar deltagit/vunnit i 2300 tävlingar och 30 av dom har varit resor...det ni!) men mamma tackade nej så nu ser det ut som wille och jag kan få ta del av presenten istället. Vi får se, tänkte iaf ha det som en surprise till Wille isf. Jag är inget fan av det hela men det kan ju vara trevligt!

Imorrn är veckans sista skoldag (och enda egentligen) sen är det helg och en veckas praktik innan nästa skoldag dyker upp. Jag har även fixat 2 jobbpass nästa vecka. Good job Emma!

En kopp te och sen sängen tror jag. Roligare än så blir det inte!


En hedström i bakgrunden och en slut emma efter 10 dagars alkoholintag.