28 JUNI

Idag blev det inte mycket packat ALLS! Två kartonger bara. Emma fy skäms! Nåja, det är ju bara mig själv det straffar. Wille slutade tidigt idag så vi drog till IKEA och köpte golv till sovrummet och färg till väggar. Det är ju relativt nyrenoverat i radhuset/lägenheten (va fan ska jag kalla det?!) men som det oftast är så är det kanske inte direkt i vår smak. Så alla väggar får ny färg och vardagsrummet får tapeten som vi har beställt. Annars får det mesta vara som det är, badrummet är jättefräscht även om svart och vitt inte är mitt förstaval så är det ändå fint. Köket är nytt i ek...inte heller mitt förstaval men jag inser att man kan inte få allt man vill och jag är supernöjd ändå. Vi fick nycklarna när vi kom hem från IKEA så från och med imorrn börjar slitgörat. Wille är väl den som kommer slita mest då jag inte riktigt är anförtrodd att göra för mycket renovering, varför har jag ingen aning om....jag är som är så händig! ;)
Jag får hålla mig till att packa upp kartonger och organisera, inte mig emot. Klippa gräset kanske också, det bör ta iallafall 2 minuter! Haha världens minsta gräsmatta. :D

På onsdag ska jag iallafall inte tillbringa hela dagen med flytt utan hela eftermiddagen & kvällen/natten ska spenderas med Mia! Vi ska gå på Eclipse!! För er som inte är Twilightnörd så är det tredje filmen iaf. Men eftersom vi som vanligt är sent ute blir det eftermiddagsbio för vår del, men det gör inte så mycket för då har vi kvällen kvar att prata ihjäl! Sen på torsdag kör hon hem mig och tar en titt på hur vi bor i det nya, och kanske kan Madde o jag klämma in en liten träff däremellan också? Ett hej iaf? :D Om det var då du skulle in till khamn vill säga.

Nu ligger min sambo och rycker på soffan, med andra ord så sover han, han som prompt skulle se fotbollsmatchen. Stackarn är helt slut efter helgen och efter den här kommande veckan får vi väl skicka honom på rehabilitering!

Själv ska jag se avsnitt 8 av Parenthood. Tjillevippen!




Midsommarhelgen!

Vilken underbar helg det har varit! Inget som man kan klaga på överhuvudtaget. Midsommarafton var lyckad, alla var glada och nöjda. I lördags tog vi det lugnt och grillade hemma hos mamma o pappa, igår var jag på Mios rea och beställde en ny soffa och efter det spenderade vi hela dagen och kvällen ute i Daniels stuga, hur härligt som helst.






















Älskade sommar!

Okej det kanske inte råder tropisk hetta än men solen lyser och det säger väl allt. Lyckades klara av de flesta stressmomenten igår, så idag har jag spenderat större delen av dagen med Tove & Hanna som är hemma en sväng, ute i skärgår'n! 



Hanna hittar ett mystiskt hårstrå på tove..




Tove var den enda av tjejerna som badade..modig som hon är.


Skvallerblaskor är ett måste när man solar.


fina skärgårn


Pontus kom o sa hej!


Han tog ett dopp med tove



Nu har jag just ställt in min skagencheesecake i kylen där den ska stå till imorrn, jag tror den kommer smaka hur gott som helst. Har jag tur kommer den se såhär fin ut:


(bild lånad från bloggfamiljen.se/matplatsen)

Imorrn startar dagen tidigt, jag ska bege mig till snälla Linda som ska ge mig en fin midsommarsminkning. Behöver pigga upp mig lite i all stress så det ska jag ge mig själv som present! ;) Klockan två är det midsommarlunch i dfs och sen håller väl festen på natten lång gissar jag. Kanske skulle ta o käka en energikaka till frukost...
Min kära pappa fyller år imorrn med, STORT GRATTIS till papi! Du är bäst.♥


Så lägenheten är såld, vi flyttar om en vecka...mycket känns bra just nu! Det som inte känns så bra är att flygbiljetterna till USA ligger på sjuka priser för tillfället och sjunker dom inte, kan vi nog säga ajöss med sommarens resa. Jag vägrar tro att jag inte ska få åka...men vi får väl se.
Först och främst ska jag njuta av midsommar med härliga människor och bäst av allt min sambo!

Ha en trevlig midsommarafton everyhopa!
:D


waka waka

Hemkommen från Norrköping. Solen har strålat på oss och det har varit 2 väldigt mysiga dagar!







Nu är det full fokus på midsommar!
Det har inhandlats en himla massa mat och dryck idag och imorrn ska jag göra en "skagencheesecake" - sen är jag redo för midsommarfirande.
Efter det är det full fokus på flytt!!!! Om en vecka får vi nyckeln till radhuset.
:D



The sweet escape

Gaaah! Jag vill att flytten ska vara klar. Jag avskyr att flytta! Själva packningsprocessen skulle jag kunna betala dyrt för att slippa. Synd bara att jag inte är rik...
Vi packade på förmiddagen iallafall, men vid halv tre fick det vara nog och vi åkte till kga för att fira fredrik som fyller 35 på tisdag. Massa god mat och fika, jag kunde ha sprungit hem från kga och ändå varit tokmätt antagligen.
Passade på att gosa och pussa på Leo så mycket han bara stod ut med (vilket var mycket), han är en pudding!


Det är dock inte lätt att ta en bra bild på en bebis som inte kan vara still!


Leo & en farbror Wille som ser något drogad ut...kan vara matkoma.

Imorrn ska jag ta mig en minisemester och åka till Norrköping och umgås med Mikaela! Och eftersom vädret ser ut som det ska bli tipptopp så hoppas jag på sol och bad(!?), och tjejhäng med hennes vänner på tisdag. Hemfärd på onsdag igen, sen hinner man knappt sätta sig ner förrän det är dags för midsommarfest! I år blir vi närmare 30 personer som ska fira tillsammans, det ska bli kanon!

I do.

Idag är det som alla vet, kungligt bröllop. Jag försöker övertala mig själv om att jag inte är ett dugg intresserad men nånstans så är jag ändå ganska fascinerad. Däremot tänker jag inte sitta bänkad framför tv:n hela dagen - men litegrann kanske! Men först och främst ska jag följa med Anna till kstad en sväng!


You can cry when you get older

Idag besökte vi Karlskoga en kortis, var inne på Vita rummet och konstaterade att vi kunde ha köpt hela butiken om vi hade haft råd. Som tröst för att jag inte kunde köpa hela butiken tröstade jag mig med ett klänningsköp på Lindex. Den var nästan gratis då jag hade 50% rabatt, och det var även min första långklänning. Har tidigare haft väldigt svårt för det men nu kändes det rätt och den kan få hänga på min kropp på midsommarafton.



Livet känns snäppet lättare idag då vi till 99,8% har fått det besked vi väntat på ett tag - vad det är får ni veta en annan dag, kanske imorrn eller så!
Good night, alla som läser men vägrar ge sig till känna! ;)

Onsdag redan?

Fortfarande brist på nyheter! Jag jobbade mellan 07.30-10.30 (helt slut efteråt............not) och sen brände jag upp mitt face och övrig kropp på mammas o pappas altan. Det ska bli skönt att snart ha egen uteplats så man slipper våldsgästa dom så fort solen tittar fram. När Wilhelm kom hem tog vi en sväng på stan och sen blev det en mathandling. Kvällens middag blev en väldigt god sallad bestående av tusen saker.


Melon, bra bok och sol. Det är väl sommarlov!


Fräknarna odlas på näsan som aldrig förr.


Minimajs, melon, fetaost, halloumi, sockerärtor, chorizo, sallad, rödlök...

Imorrn är det nån form av träning som gäller på morgonkvisten, är sugen på att simma. Sen ska vi ta en sväng till kga och kolla lite på vita rummet och hus no4.
Sen jobbar jag 13-16. Ännu ett mardrömspass ;) Hur skönt som helst.

Play me a song

Jag har verkligen hakat upp mig på en sång från "Dear John". Tänkte kanske att ni också vill haka upp er. Eller inte, beroende på vad man gillar för musik.

Sjungs av Joshua Radin & Schuyler Fisk

 

För övrigt har jag inte mycket att tillägga, känns som det inte kommer bli nåt intressant skrivet här förrän vi får besked om både det ena och det andra. Under tiden kommer jag fortsätta sova dåligt och bara känna mig allmänt energilös. So until next time kids: PEACE.


Stuck in a moment

Monday Monday. Not my favourite day.
Inledde dagen med gymmet, och idag fick jag med mig min karl! Annars tycker jag inte att det har hänt så mycket vettigt under dagen, vi hade en lägenhetsvisning igen, denna gång en kille. Jag börjar bli lite trött på den här situationen. Vi var även en sväng och kollade lite på tapet till nya vardagsrummet - och hittade en som kan tänkas få pryda en fondvägg. Nu på kvällen blev det en silltallrik á la Wille och första avsnittet av tredje säsongen av True Blood. En ganska meningslös dag om ni frågar mej. Det händer så mycket runtomkring oss just nu men samtidigt känns det som allt står still. Frustrerande! Dagens höjdpunkt var min fullpott på mattehemtentan, 12 poäng av 12 - tack för det! Jag lyckades även få in tre jobbpass denna vecka, några korta och ett längre, väldigt välkommet.


Udda & jag kollar (inte) på fotbolls-VM


Sommarmat!

Junk

This is what we've been up to most of the day:





Ja vi har rensat vinden på s.k.i.t!
Och droppat av nere på loppis - så nu kan ni fynda ;)
Blev mycket gjort iallafall så hurra till oss. Efter rensningen städades det inför lägenhetsvisning. 3 st intressenter var dagens skörd och vi får väl se om det blir något sälj till någon av dem, jag vågar inte hoppas på nåt.
Efter dagens hårda arbete ska vi snart belöna oss med skräpmat och film!
För det är vi värda jag och min man!

Ain't no mountain high enough..

God Morgon Lördag.
Vädret är katastrofalt och som alltid när solen har glömt bort oss dödliga så blir man segare och tröttare än vanligt. Man går automatiskt in i mysläge. Och eftersom jag är som en pensionär och inte kan sova längre än 8 så fort jag är ledig så sitter jag här nu i myskläder och ska inta frukost. Wille jobbar hela dagen och jag har inte så mycket planerat förutom att jag tänkte börja flyttpacka lite. Imorrn är han ledig och då är det rensning av vinden som gäller.

Igår var Wille på "hemligt uppdrag" och om det blir ett positivt besked på detta får vi veta till veckan, det ser väl ganska ljust ut men har jag lärt mig nåt den senaste tiden så är det att inte tro på nåt förrän det är hugget i sten! Men om det blir som vi vill, förändrar det en hel del i vår situation till det bättre! Vi hade en mysig kväll igår, käkade jäkligt god mat (för en gång skull lagad av mig) det blev parmesanpanerad färsk kycklingfilé, helstekt färskpotatis och sallad. Sen satt vi o prata om allt möjligt, och det händer inte varje dag att man hinner sitta ner på det här sättet och det är guld värt. Vi gjorde också lite frågesport inför midsommar då det är stort firande hos Tobbe & Jenny precis som förra året!

Wille hade en liten present till mig när han kom hem igår, men som endast fick sitta uppe igårkväll såklart...strikta regler.


Tydligen kom denna med Metro igår. ;)


Midsommarplanering..för att få bra frågor måste man ibland ringa en vän..


Iskaffe mina vänner är bland det bästa som finns på sommarmorgnar..(även om det är "höst" idag)

Laterrrr.

Men men men (som i män)

I brist på saker att skriva om, och istället för att 'prata' på om väsentliga ting så kan jag rekommendera dessa två filmer till er alla tjejer (och till killar som kommer överens med sina känslor ;) ) som gillar att se kärleksfilmer och tömma tårkanalerna lite....det gjorde jag häromdagen och det var värt varenda tår. Jag såg dem direkt efter varandra i ett totalt utslaget horisontalläge....Och ni, liksom jag, som älskar The Notebook kommer att älska Dear John som för övrigt är skrivna av samma man; Nicholas Sparks. Och ni som inte får nog av Robert Pattinson...............jag kan medge att suktandet efter denna skapelse inte blir mindre efter att ha sett Remember Me...........så ta nu fram näsdukarna, kryp ner under täcket and watch them and weep. Och förresten, till er som inte har sett The notebook, vad väntar ni på? Till och med Wille fällde en tår när vi såg den för nåra år sen. Det var dagens cheezy tips från en trött och stressad fagerman.



Hej o välkommen till jordens tråkigaste blogg.

Då sitter man här lite i ovisshet igen då. Hade lägenhetsvisning ikväll igen och nu sitter man på helspänn om den ska bli såld eller inte. Det är lite småjobbigt.

Städade på förmiddagen och sen tog Wille och jag med oss Maria till Nora för lite miljöombyte och en fika. Nu blir det nog lite sommaruppehåll i kontaktpersonstjänsten. Innan vi åkte till khamn igen stannade vi till på Maxi kga, och där var det helt fånigt urplockat. Det fanns inte ens färskpotatis som var högst upp på min lista. Surt.

Imorrn ska jag ta ett redigt träningspass med Madde innan hon o jag drar vidare till KAU för handledningsmöte inför höstens examensarbete. Sen ska jag njuta av att inte göra nåt.


Men innan det blir tisdag ska jag äta kvällsmat och slötitta på dumburken.


Och nu så vill jag sjunga att sommaren är min!

Vilken härlig helg det har varit, och än är den ju inte slut! Igår var jag på loppis med mamma o pappa, fyndade tre böcker! Mitt mål denna sommar är att hetsläsa allt som inte är studielitteratur. Att läsa böcker som man fastnar totalt i är väl bland det bästa som finns! På eftermiddagen hade Elin och Gustav fixat fika och mormor, morfar och farmor kom på besök. Storebror hade gjort egen vaniljsås från scratch och den var galet god, och Elins rabarberpaj var inte heller att leka med. På kvällen grillade vi och Tove joinade familjen Fagerman, gott och mysigt.
Idag hade Tove och jag "soldejt" hos familjen Zadik. Jag cyklade dit vid 10 imorse och sen har vi legat på gräsmattan fram till 14. Sill & potatis blev det till lunch i solen, och det är lätt beroendeframkallande om man är ett sill-fan :D
Nu har Tovsan åkt till Oslo för att jobba där i sommar, så när vi ses igen får tiden utvisa...
Jag har en rabarberpaj i ugnen (också beroendeframkallande) och om nåra timmar kommer sambo hem igen: för gott! Okej då, över sommaren iallafall! Det får duga sålänge.


Tove har fått dille på att rensa maskrosor...lilla husmor.


Medan jag gillar att lata mig..




Storebror och deras "bebis" Lina


Elin


Tittut!

Slow

Det här med att blogga går sådär just nu. Det händer massa saker men jag orkar inte skriva ner dom.  Jag skyller på solen! Veckan har bestått av redovisningar, solsken och diverse annat! Igår hade vi iallafall sista redovisningen för den här terminen, vilket innebär: SOMMARLOV! Vi visade vår film igår på "Show and tell" och jag tror den gjorde succé. Det skrattades iallafall så folk kiknade och lärarna berömde med ord som "proffsigt" och "genomtänkt" så vi var alla väldigt nöjda. Jag skrattade själv så jag grät....kanske man inte ska göra åt sina egna skapelser meeeen vem bryr sig. :D

Idag är Wille tillbaks i Trollhättan och gör sista tentan, och återkommer imorrn. Så jag ska gå med mamma o pappa, och förhoppningsvis storebror och elin som kom till khamn inatt, på loppisen som djurhemmet har idag. Sen ska jag äta lite glass med Anna, och senare ska det bli nån form av motion med Tovsan och kvällsgrillning hos mami & papi.


Sommarlovet invigdes med jordgubbsvin och choklad...=)

Happy B-day to me!

Så idag är jag ett år äldre, kanske ett år visare, vem vet.
Fick morgonbesök av tovebaby, så vi åt frukost ihop på balkongen som wille köpt på bageriet. Jag fick en mycket fin tröja från Lindex, som jag invigde direkt :) Tack smulan.
Vid tolv åkte jag till skolan och hade redovisning som gick bra, nu är det bara fredag kvar och då ska vi visa vår film som vi gjort - jag hoppas och tror den blir uppskattad för den är überbra ;)
I skolan fick jag en present av Mia som verkligen fick mig att inse värdet av vår vänskap (äktenskap?;) ) Hon vet verkligen hur hon ska muntra upp en den där Wiker. Det liksom lite mycket just nu! Så presenten hitta raka vägen in i hjärtat.

Och än en gång använder vi oss av Cougar town, och ursäkta den spanska texten jag hittade inte något annat upplagt.

 

Här är min version av M&M tea som jag fick av Mia.

 

Det behövs inte mycket för att göra mig glad!

 

Nu har jag världens bästa sambo som står och föbereder födelsedagsmiddag i köket och det ska bli hur gott som helst.


Inte så förvånad.

Att saker o ting inte ska gå smärtfritt borde man väl ha lärt sig under alla år i livet...............eller? Verkar som tjejen som skulle ha vår lägenhet har dragit sig ur pga att hennes pojkvän hellre ville ha hyresrätt med garage...Och igår skrev vi papper på radhuset så det känns väl sådär smidigt. Så är du eller känner du någon som är i behov av lägenhet i kristinehamn tycker jag att ni ska höra av er!  (se lägenheten några inlägg neråt..)

Bortser man från den här tråkiga nyheten så har dagen varit väldigt trevlig. Jag och Tove åkte till degerfors och hälsade på Madde och Alfons. Plutten hade växt lite och log mest hela tiden. Vi käkade god lunch i solen och än en gång kan man inte få nog av sådana här dagar!


Tove övar ;)




mUmS!







Imorrn blir jag ett år äldre. Vi kan väl säga att jag fyller typ 25.
Men något större firande blir det inte, jag har muntlig examination på eftermiddan så mellan 14.50 & 14.55 kan ni väl tänka på mej! Det är 4,5 minut som gäller så jag har klockat mig själv här precis....ganska så precis blir det.
Hoppas väl ändå på en trevlig morgon och seneftermiddag med min sambo som är ledig dagen till ära.

Vill ni ge mig en present, kan ni väl köpa min lägenhet? ;)