Lambi

Men hallå. Fick just reda på att brorsan och Elin är "fosterföräldrar" till ett lamm...........eller Elin är väl den med huvudansvaret....eftersom hon jobbar på djurparken. Jag vill åka till Ystad NU! Jag titulerar mig till låtsasfaster, för det här är väl det enda syskonbarn jag får......................... :/


Skola & Skola

Good lord det här kan ha varit den längsta dagen i mitt liv. Jag är glad att vi inte har fler heldagar i skolan...galet.
Här har vi dock en liten tjej som ska börja på förskolan snart, två dagar i veckan medan mamma och pappa jobbar.


Men först ska hon flyga till Argentina imorrn.
Internationell tjej det här, med amerikanskt, sydamerikanskt, svenskt & italiensk påbrå så kan det lätt bli så!

let the time fly

Det är liksom bara tisdag idag. BORING. Jag ser fram emot den här påskhelgen så dagarna får gärna gå fort. Imorrn är det kursstart för delkurs 2, och det verkar som lärarna har tänkt att köra stenhårt med oss ända fram till sommarn. Det ser jag inte fram emot. Galet skoltrött!! På torsdag ska jag jobba hela dagen på Vipan, på fredag har jag jour på djurhemmet, på kvällen ska Wille och grabbarna på födelsedagsfest för Wolle, jag och Mickan ska fira hennes födelsedag som är dagen innan...lutar åt utgång i kga. På lördag är vi bjudna på påskmiddag hos mamsen o papsen, och slutligen på söndag fyller Willy tjugoåtta hela år och det ska vi fira med hans pappa med respektive i degerfors! Så det finns att göra om vi säger så. Nånstans däremellan skulle jag gärna vilja träffa mina kusiner som är hemma över helgen för det sker alldeles för sällan.

Om man räknar bort juni, juli och augusti så kan vi säga att det är ca 6 mån kvar i skolan bara. Juni går vi bara typ tre dagar sen är det "sommarlov" och i augusti börjar man ju typ 25:e eller nåt...Music to my ears!!

Grönt

Stockholm var hur trevligt som helst! Dock blev det en ganska så katastrofal shopping i mitt fall. Tyckte inte jag hittade nåt som skrek mitt namn....några toppar och lite underkläder blev det iallafall...Både jag och Mikaela hade kamera med oss men ingen tog ett enda kort så därav kan jag inte bjuda på nån storstadsbild.
Men däremot kan jag bjuda på en bild på Willes födelsedagspresenter....inslagna! Han fyller år på söndag och jag tror han kommer bli mycket nöjd. Eller jag hoppas det iallafall. Var på stan idag och köpte det sista, och var såklart tvungen att köpa nåt litet till Alfons också som jag får krama på lite nästa vecka när Madde och jag bokat dejt! =)



Nu ska jag äta lunch, och bara för att grönt är skönt så blir det spenatsoppa!

Any given sunday

What a lovely sunday.
Sovmorgon......hade helt glömt bort att ställa om klockan så klockan var ju mer än vad jag trodde...kom ur morgonrocken halv ett..då tog vi en långpromenad. Hem igen och på eftermiddagen kom mamma och pappa och hjälpte oss att äta upp resten av rabarberpajen. Nu har jag suttit bra länge med att fixa ny musik till mobilen. För imorrn bär det av till huvudstan över dagen och sitta på ett tåg utan musik är ren tortyr om du frågar mig.
Eftersom Mickan bor i Norrköping får vi ju inte sällskap av varann på tåget så då får musiken rycka in.
Jag ska shoppa för alla pengar jag inte har! Med andra ord hålla mig i skinnet om jag vill överleva den här månaden som inte ens har börjat än.

Bäst att torka och platta håret...06.23 går tåget och innan dess kommer jag inte vara alert.

(Wo)man in the mirror

Idag vågade jag vägra regnet och tog min nya vårjacka. Det var det värt för trots regn så var det knappast kallt. I am lovin' the rain! Än så länge iallafall. Hejdå snön!!
IKEA med mamma var mysigt, blev inte så mycket inköp kanske, några växter och två små mattor och de traditionella doftljusen osv. Tog en sväng inne på bergvik men förutom en ansiktstvätt köpte jag inget...(hurra) tänkte spara mina ynka kronor till Sthlm om det blir av. Nu har jag pysslat lite med det jag köpte, slängde ihop en rabarberpaj också såhär i mars...och till kvällsmat blir det pitabröd fyllt av lammfärs, paprika, löl, oliver, vitlök, kryddor av olika slag & fårost med soltorkade tomater. Tror det blir kanon. Måste ju se till att min man har nåt gott att se fram emot när han har jobbat "ihjäl sig" som han så fint uttryckte sig i ett sms tidigare idag.
Imorn är han ledig, och jag ser fram emot en dag med honom utan några direkta planer! Kanske ett badmintonpass?


Jag inser att jag behöver putsa hallspegeln....

Ha en trevlig lördagkväll people.
Over & Out

IKEA & REGN

Good morning lördag!
Strålande regnväder och jag har just avnjutit frukost. Idag är det kvalitetstid med min lilla mamma som gäller. Vi tar en tur till IKEA - förmodligen tänker ett antal andra samma tanke såhär vid löningshelg så det kan bli trångt och mysigt!
Wille jobbar hela dagen som vanligt....imorrn är han ledig iallafall. Igår somnade vi båda i soffan mitt i filmen, klockan var då halv elva...inte illa pinkat va?

Powerless

Veckans bästa dag är här men jag är inte på topp. Fick ett illamåendeanfall igår kväll som satt i fram till midnatt...antagligen magkatarr...varför det skulle uppstå nu vet jag däremot inte för så stressad är jag inte. Är så himla trött och även om jag bara ska jobba 3 timmar så skulle jag helst bara ligga hemma o sova.
Tror det får bli en handling på Willys i eftermiddag om min kära sambo samtycker....om jag inte mår illa fortfarande ska jag fira fredagkvällen med nåt gott och även se "Did you hear about the Morgans?" och somna med huvudet i Willes knä framåt 21-tiden som verkar ha blivit tradition.
Nu är dilemmat att jag borde äta innan jag går till jobbet...men jag är ju inte direkt sugen på nåt överhuvudtaget fast jag samtidigt är hungrig........med andra ord typiska magkatarrsymptom. Blä.


Powerless

Veckans bästa dag är här men jag är inte på topp. Fick ett illamåendeanfall igår kväll som satt i fram till midnatt...antagligen magkatarr...varför det skulle uppstå nu vet jag däremot inte för så stressad är jag inte. Är så himla trött och även om jag bara ska jobba 3 timmar så skulle jag helst bara ligga hemma o sova.
Tror det får bli en handling på Willys i eftermiddag om min kära sambo samtycker....om jag inte mår illa fortfarande ska jag fira fredagkvällen med nåt gott och även se "Did you hear about the Morgans?" och somna med huvudet i Willes knä framåt 21-tiden som verkar ha blivit tradition.
Nu är dilemmat att jag borde äta innan jag går till jobbet...men jag är ju inte direkt sugen på nåt överhuvudtaget fast jag samtidigt är hungrig........med andra ord typiska magkatarrsymptom. Blä.


New York New York

Jag gillar mig själv rätt mycket dagar som denna. Att jobba 07.45-16.30 är för mig ett ganska långt arbetspass eftersom jag inte jobbar varje dag utan går i skolan...men jag gillar verkligen mitt val av yrke. Det må vara pissavlönat men att umgås med barn (barn under 6 år är mer min grej...sen blir de tonåringar direkt nuförtiden...) hela dagarna kan vara ibland påfrestande men mestadels väldigt roligt. Och att vara på ställen där man trivs med personalen gör ju såklart saken självklar. Efter dagens arbete storstädade jag, inte för att det är nån större vits eftersom Wille kommer hem imorrn och han har en tendens till att stöka till....men det antar jag att man får göra i sitt eget hem? Kanske. Är man pedant så är man. Som belöning gjorde jag scones som nu sover gott i magen. Imorrn jobbar jag bara 13-16, vilket ger mig sovmorgon delux. Jag funderar dock på att gå ner på stan och klippa topparna...det behövs.

I augusti är det ju dags för mig och Willy att besöka familjen Saracini i USA. Det ser jag väääldigt mycket fram emot. Den här gången har jag lovat Wille lite beachtime också eftersom han är ett solfreak. Men vi tänkte också ta nån/några nätter i N.Y. Jag har ju varit där några ggr förut men bara dagstripper. Så för att vara lite nördig läser jag lite om New York nu i en väldigt typisk reseguide. Lite småkul läsning.


Make it happen

Det blev jobb idag med och resten av veckan också. Jag ska inte klaga.
Efter jobbet gick jag hem till mormor och morfar för att ha lite kvalitetstid. Mamma kom också dit och som vanligt fick vi en "frukttallrik" till mellanmål av min morfar. Min mormor och morfar är otroligt härliga.


Lite banan, apelsin, fikon, kiwi och färsk ananas. Mellanmålet är fixat!
=)

Nu har jag gjort lite käk till matlåda och kvällsmat. Jag får ju äta på jobbet men jag vet att det är torsdag imorrn och det innebär fortfarande soppa och pannkaka. Pannkakorna är till 90% av gångerna stenhårda och sopporna smakar blask, så jag tar det säkra före det osäkra imorrn och tar med egen mat. Det blev en variant på kyckling korma, fast det blev med quornbitar istället för kyckling, serverat med råris och sallad. Känn på den du! :)
För den som inte vet vad korma är så är det en indisk sås, baserad på bl.a kokos och koriander. Jäkligt gott.
Jag använder Sharwoods...

Synd bara att man inte får äta i fred. Det är så lustigt hur katter är som små personer. Estella är som katten Gustaf och ligger helst och sover och äter om dagarna, med små psykbryt emellanåt då hon kör hela havet stormar. Udda ska helst vara med jämt och överallt. När jag går på toa på nätterna, sitter hon redan i hallen och väntar på mig och följer med. När jag duschar ligger hon i hyllan i badrummet, när jag borstar tänderna ska hon dricka vatten ur handfatet, när jag lagar mat ska hon leka....När jag sätter mig i soffan vill hon helst krypa in i mig.

 


Barndom

Peter o jag har hållt på o länkat gamla barnprogramsklipp till varandra på facebook ett tag nu och det är så himla roligt o se vissa gamla saker. Allt från boktipset, beppes godnattstund, lillstrumpa och syster yster, pippi pelikan, dr.snuggles, bo-ko, fablernas värld och så vidare. Björne var ju helt klart en favorit, och det är fasen bra fortfarande. Barnprogram idag.....inte så bra. Det var väl härligt pensionärsaktigt sagt av mig?



Dagens kulinariska upplevelse

Min kropp hänger verkligen inte med idag. Men jag tvingade mig till att stå på CT:n ett tag, det blev inte mer än tjugo minuter och det får räcka. Bättre än inget kan man ju tycka. Bara jag inte är på väg att bli sjuk för det har jag verkligen inte lust med. Mitt vänsteröga har runnit hejvilt i två dagar nu och jag funderar på om man kan ha osynlig ögoninflammation?! Det syns inget (bortsett från att det ser ut som jag gråter på ett öga..) och det gör inte ont. Oh well. Nu har jag iallafall gjort en vitaminkicksmoothie: banan, kiwis, en pressad apelsin och lite lättyoghurt vanilj. Till detta.....ja jag gjorde hemgjord pizza igen! Jag hade lite jäst kvar så varför inte. Mina "vita" pizzor är guld värda ska ni veta....olivolja, hackad färsk persilja, flingsalt, salami & kalkon, tomat och ost blev dagens pålägg! Under tiden jag äter tänkte jag se en gammal goding eller två: Den oändliga historien och Stekta gröna tomater som kan vara en av mina favoritfilmer.

Later dudes.


Big Me

Det regnar, och idag passar det mig väldigt bra. Var toktrött imorse när klockan ringde, normalt sett vaknar jag alltid lite innan klockan ringer men imorse fattade jag ingenting när alarmet gick av. Drömt en massa konstiga drömmar, som jag inte kommer ihåg nu men det var inga trevliga drömmar. Så idag när regnet ändå passar på att falla och jag är trött, så blir det nog inte så mycket gjort mer än mysa hemma. Kanske baka bröd........om jag orkar vill säga!
Vi hade redovisning nu på förmiddagen och jag får nog säga att det gick bra. Läraren verkade nöjd...då är grupp B också nöjda =)

Så nu har jag egentligen helg......bortsett från att jag ska jobba på torsdag.

Vila it is!

Ta en paus.

Powerwalken med tove blev en timme och det var väldigt skönt. Vi gick och spanade på olika sorters hus och kom fram till hur vi inte skulle vilja bo mestadels.....men även hur vi skulle vilja bo, ungefär iallafall! Efter promenaden bjöd tovsan på kiwi och juice, mellis är det bästa! =)


Tove ville inte vara med på bild men snäll som jag är lyssnar jag inte.


Vitaminkick

Lite gnäll o sånt.

Mikaela ringde o fråga om jag vill med på en dagstur till Sthlm och göra en liten vårshopping. Ja det vill jag. (min plånbok skriker dock neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej) Men hur jävla svårt ska det vara att hitta en biljett som inte kostar mer än shoppingen?! Sen när blev en dagstripp till sthlm lika dyrt som en weekend i london? (okej något överdrivet) Att chansa på sista minuten vet jag inte heller om jag vågar. Surt om det inte finns nåt i slutändan.

Nej, ut på en PW med Tove så kanske det känns bättre.

Här blir det inga barn gjorda. ;)

Den här go'biten har en tendens att lägga sig som en vägg mellan mig och Wille på nätterna.



Nog för att hon är bland det bästa jag vet, och det är helt okej när Wille är i trollhättan...men om han är hemma...maka på dig tjockis!!

Tulpaner gör mig glad


Förstår ni att en bukett tulpaner kostade 14,90:- på ICA välsviken (kstad) och man fick köpa max två per hushåll. På Maxi i kga, kostar EN tulpanbukett 44,90:-.
Pinsamt.

What a marvelous mess

den här låten och framför allt videon älskade jag när jag var yngre. Den kom väl ut nångång i början av 90-talet och då var jag nånstans mellan 10-12 år...jag ville göra allt som dom gjorde i videon redan då.

Vad hände med Liv Tyler by the way? Alicia Silverstone är väl inte heller den största skådisen direkt.


Miljoners miljoner.

Lördagkväll och matlagning är på gång. Huvudkocken ikväll är inte helt överraskande, William. Jag vet inte vart mina skills i köket tog vägen? Jag har tappat lite intresset för att vara kreativ i köket känner jag...så det är väl tur för mig att Wille har fångat matlagningsintresset. Jag står för ätandet.
Vi kom just hem efter att spenderat några timmar hos mamma o pappa. Vi satt alla och drömde om vad vi skulle göra om vi vann 220 miljoner......................................................................................behöver jag säga att jag känner mig aningen besviken nu när jag har kommit tillbaka till verkligheten igen och ett hett studielån? Vi skulle iallafall göra så mycket bra med pengarna....och OJ va alla nära o kära skulle få en bit av kakan också!
Jag tänker iallafall: hus, bil, resor, betala av eventuella lån osv, donera till olika organisationer, våningar till höger o vänster....stoooort kosterhus till hela släkten. And on and on and on...

Innan vi försvann in i miljonbubblan så startade vi dagen med en timmes badminton i kga, följt av gym för wille och crosstrainer för mig. Vidare till Victor & Frida och lilla söta Leo. Han kan vara bland det sötaste....men så har han ju colombianblod i sig, det kan väl vara det ;)

Igår hängde jag gäng med Mia inne i stan ett par timmar. Det blev en lunch och ett par vanliga träningsbrallor, & en scarf som jag tror kan passa till vårjackan jag inhandlade förra helgen! Efter ett tag kom wille in och efter en lååååååååååååååång stund inne på trebutiken (mia (läs wille) förhandlade sig till en ny mobil till bra pris.) åkte vi vidare till "förorten" stockfallet där familjen Wiker numera äger radhus. Wille & Theo lekte av sig rejält. Tur att femåringen får leka med ett stort barn ibland. :)


Joo förstår du Theo, så här gör man........


Ballonglek..


Hela familjen ska laga mat tillsammans..


"Hej jag heter Udda och jag bestämmer det mesta här hemma"
=D

TGIF

Gick visst upp lite för tidigt och sitter nu och väntar på att åka till skolan. Idag har vi litteraturseminarium, därefter kort träff med studiegruppen och sen ska jag hänga gäng med Mia några timmar innan Willy kommer in till kstad och vi ska försöka hitta mig ett par nya 'tränings'brallor som jag kan ha på promenader osv.
Det regnar ute och det är ju vanligtvis inte så trevligt men om det får snön att försvinna så är jag överlycklig. Imorrn ska det vara strålande sol och sissodär 6 grader, jag funderar starkt på att ta fram solstolen och sitta på altan hela dan....? ;)

Helgen är för övrigt rätt oplanerad och det enda jag känner för är att ha det lugnt omkring mig, alkoholfritt och något sånär hälsosamt. Vi får väl se hur det går med detta.

Oavsett people, så är det fredag och jag tycker ni ska njuta för fulla muggar!! And have some fun. Le tills du får kramp.


Society, you're a crazy breed.

Det var nära ögat att min superenergi försvann idag känner jag. Inte för att dagen har varit dålig på nåt sätt överhuvudtaget, jag har fått mycket gjort och det var jättekul att jobba. Jag bara känner mig lite sådär småmatt av diverse stressmoment. Skolan hänger över mig som en ridå med jämna mellanrum, även om det kanske egentligen inte är så farligt?! Snart 3 ½ år börjar sätta sina spår känner jag. Direkt efter sommarn ska jag även påbörja mitt examensarbete och det ska väl bli sådär kul...men jävligt skönt när det är klart. Min framtidsångest är inte heller långt borta. Huvudfrågorna är:

*Vart i helvete ska vi bo?
*Vart ska jag söka jobb?

De här funderingarna plågas jag av mestadels av dygnets alla timmar - mer eller mindre omedvetet. Fun? Not so much.
Utöver detta skulle det sitta fint med maaaaaaaaaaaaaassssa nya kläder, skor, parfym, smink, ja und so weiter.

Heeej på dej.

Superwoman

Gick upp o tvättade vid sju, toktrött. Trodde nästan att jag skulle gå o lägga mig igen då jag blev ännu mer trött när jag såg att det har snöat i natt och solen lyste med sin frånvaro...men jag duschade och grejade istället. Fick jobb både idag och imorrn, även om det bara är några timmar idag, 13-16.30 så känns det bra att få in lite pengar. Nu ringde det igen och så var även nästa torsdag inbokad. Kommer bli fint i plånboken!
Har hunnit med en promenad nu på morgonen, även om jag höll på att slå ihjäl mig var femte steg med tanke på isen under snön som just lagt sig. Livsfarligt. Nu ska jag snart få i mig lunch och sen bär det av till Vipan.
Imorrn kommer Willy!


There goes my hero..

Alltså den här energin som har tagit över min kropp är min nya bästa vän. Jag hoppas den aldrig försvinner. Jag tror det är solen som gör det. Skoldagen var bra, jag och mia har mest flummat runt och på hemvägen kändes det som hela bilen var full med galningar...förmodligen var jag den värsta. Flams och skratt i stort sett hela vägen och det var det värt! Pluggade ett tag och tog en välförtjänt powernap på ca 10 min sittandes med benen i kors.....mycket skönt! Sen hem och idag blev det crosstrainern som fick lite pisk på 35 min. Träningsvärken från igår får mig att gråta en skvätt.

Imorrn är jag ledig, och likaså på torsdag. Om jag nu inte ska jobba......man vet ju aldrig och det driver mig till vansinne. Jag vill helst veta dagen innan om jag ska jobba men så fungerar det ju tyvärr inte. Om jag nu är ledig iallafall så har jag tvättid kl 07 imorrn bitti...mindre kul kanske men då kommer jag kanske igång lite och kan ta en morgonpromenad?! Läsa skolbok tills det inte finns mer sidor att läsa och diverse andra saker. På torsdag har jag bokat in bowling med Maria och Wille. Fredag innehåller litteraturseminarium och förhoppningsvis bio!

Och till sist, som om ingen annan gör det....jag längtar ihjäl mig efter sommaren!!


You're like your own sun

Kort helgresumé:
Fredagen spenderades i Linköping hos Daniel och Johanna, vi serverades med en supergod förrätt i form av en slags toast skagen...fast ändå inte...och med havskräftor....mums! Till huvudrätt fick vi fiskspett med marulk, smörfisk & lax, med råstekt potatis till och röror. Glassen till efterrätt var pricken över i:t! Det blev lite singstar med gälla stämmor och efter ett par timmar gick vi vidare till krogen. Tog nattbussen tillbaka till Motala och på lördagen var vi sissodär pigga....men efter många timmars slöande och god middag blev det åter igen vindrickande och vi spelade spel som bjöd på mycket skratt så det var kul. Vid elva hade vi bokat partybowling...och det var skitkul, men att bowla när man har druckit ett par glas (flaskor?!) vin så får man vara beredd på det mesta ;)
Kvällen avslutades på Harrys, och igår var vi ääännnu mer slitna så det blev soffhäng framför New Moon innan vi drog hem till khamn. Det var en väldigt rolig helg. Bilderna från fredagen har jag ju såklart på Willes dator så det får bli några få från lördagen...och be att Mickan inte dödar mig för att jag lägger ut bilder utan godkännande! :)


Mikaela special: smördegsknyten med fetaost..mmmm


Middag: kyckling, tokmycket vitlör, färsk spenat och soltorkade tomater + matlagn.grädde
Denna rätt återskapade jag idag för det var GOTT.


Fem toasters?


Slitna hjältar....


Dessert!


Mikaela får en utmaning i spelet att göra armhävningar i 30 sek...


Tobbe skulle göra situps. Bra spel va? Vi var alla helt slimmade när vi var klara ;)


Jag firade att jag köpt nya leggings. Tur att man betalar för trasiga brallor nu förtiden.


Efter ett tag såg det ut såhär....


Tuff bowlingbrud.


Jag kan meddela att mitt bowlingklot far både framåt och bakåt....jag skyller på ölen som ingick i bowlingpriset...


Ja det var väl det.
Idag har jag haft en väldigt mysig förmiddag hos Mia, i deras fina nya hem! Vi tog en lång promenad i solen och fick mycket viktigt och oviktigt sagt. Skönt att få ventilera lite ibland! Jag passade även på att handla på det nya ICA som har öppnat typ vid universitetet. Fick med mig det jag skulle och det var inte så dyrt som jag trodde så plus i kanten till mig! När jag kom hem städade jag och tränade lite. Mina armar är nu spagetti.


Min fina handling idag. Katten fick man på köpet.
=)

Imorrn är det skoldags och jag tror det blir en bra dag!

Live från "Mottallla" som Mikaela uttalar det.

Härlig helg det här. Utan stress eller måsten. Idag har vi inte gjort många knop....vaknat, ätit, gått på stan en sväng, fikat...vilat....nu står Mickan och lagar middag - ingen får hjälpa till. Killarna kollar på Stefans fotbollsmatch på tv och jag sitter här. Ikväll har vi bokat in bowling och innan dess Mickans goda middag!
Det har varit strålande sol hela dagen, helt plötsligt när vi tittar ut så är det snöstorm. 5 minuter senare är det som inget hade hänt, ingen snö - ingen storm. Solen är på plats. Galet.







I will fight for you 'til your heart stop beating.

Ja. Det här ser jag fram emot.

Mycket.

Jag läser fjärde boken så sakta jag bara kan.


Words are very unnecessary...


Nu åker vi på middag i Lkpg!
Hejsvejs från motala!

En sovande colombian

Wille har varit hemma i ungefär en timme. Och han sover redan. Halleluja, min man är hemma!


Borta bra men hemma bäst!

Mia, det här är till dig!

Okej min blogg har blivit en "matblogg". Bortsett från recept och kulinariska upplevelser. Jag har helt enkelt inget vettigt att skriva om. Men är det nåt jag är jävligt bra på så är det att äta. Så det gör jag idag, nothing more nothing less!


Min kamera tar galet dåliga bilder. Eller så är det jag.
Mia: börja blogga. Låt oss ha inget att skriva om tillsammans!
:)

Setting forth


Ja, jag gjorde nog den godaste spenatsoppan jag nånsin gjort..så klapp på axeln till mig!

Night time is my time

Här i khamn har det tydligen varit gråmulet väder hela dagen, medan vi hade jättefint väder i karlstad. Det var skönt att vara ute ett par timmar men hur mycket kläder man än har så slutar det alltid med att t.ex tårna fryser till is...så efter 2½ timme fick jag nog, tur var det väl att vi slutade lagom till min förfrysning. Vi satt oss med vårt grupparbete som ska redovisas v.12 och pratade igenom hur det ska se ut osv, och imorrn ska majoriteten av oss åka till Camilla i Gullspång och sätta fart med det. Det ska bli spännande att åka till Gullspång! ;)
Min man anländer även imorron och det ska som alltid bli skönt. Livet känns alltid en gnutta lättare då.
Jag luktar skog och grillkorv men jag orkar verkligen inte duscha....fräsch som jag är! Tur att katterna står ut med mig.
Spenatsoppan står på spisen och jag ska snart avnjuta den med ett litet ägg till kanske?

Kvällsmat


Ibland är man bara så himla hungrig!
:D

The heart is a rebel

Det är löjligt hur beroende man kan bli av en jäkla mataffär - men gud va jag saknar Maxi. Det känns som att minsta handling nu är ett projekt! Dagens promenad får bli upp till mammas jobb och "hämta" henne och ta netto på hemvägen. Som tur är behöver jag bara lite fika till morgondagens utelektion. Så irriterande.



Varje år vid den här tiden börjar min kära sambo få "jag-måste-åka-utomlands-panik". Jag har dock inte hört så mycket gnäll än sålänge men det kan ju bero på att han är student detta år och inte har samma ekonomi som tidigare år. Jag är ju såklart också sugen men vår resa blir ju augusti så man får ha lite is i magen. Men visst är det lättare att klara sig fram till våren/sommaren om man har små delmål att se fram emot? Har man inget att se fram emot så känns det ju som tiden står still. Jag vet inte vad jag har för ljuspunkter än..men jag tror vi måste skapa några för att jag ska överleva bland annat det nya schemat jag såg idag...fler dagar i veckan och mycket längre dagar än tidigare..jag vet att många studenter har det tusen ggr värre men är man vad vid ett visst tempo blir man knäpp om de ökar tempot "ännu mer". Till helgen ska vi ju till Motala, det är ju ett litet litet mål, ...i april kommer Moster och stannar en ungefär en månad så det ser jag ju fram emot, brorsan och hans kompisar ska till koster en vecka i maj och jag är väldigt sugen på att joina dem ett par dagar...annars känns "delmålsregistret" rätt så tomt just nu.

Planer måste smidas alltså.


Koster mitt paradis.

Konsten att frysa.

Jag vet inte varför men fan va jag fryser varenda jäkla kväll. Elementet är på, jag har långkalsonger, jeans OCH filt över mig och jag skulle behöva fingervantar för mina fingrar är kallare än kallast. Det är otroligt störande. Dålig blodcirkulation....antar jag. Det är ju inte så att jag har suttit still hela dagen. Jag har jobbat 10-15.15 i förskoleklass/fritids, gick dit, sen var vi ute en ganska lång stund, gick hem och väl hemma gick jag 50 minuters promenad....så så dåligt kan väl inte blodet cirkulera! Tove du som är sjuksköterska to be...?!

Veckan kommer bestå av plugg, plugg och kanske lite mer jobb? Vem vet. Till helgen ska vi iallafall till Motala och leka med Tobbe & Mikaela! Även en visit i Linköping och dejt med Daniel & Johanna på fredag. Så det ska bli trevligt.



Vi får se vad helgen innehåller för galenskaper!
Men än så länge är det ju bara måndag så jag ska fortsätta att njuta av min mammas nybakade bröd som hon gav till mig, plus en supersöt liten kakburk med kakor som jag alltid ville att mamma o pappa skulle köpa hem från danmark när jag var liten. Men kakburken får vänta till helgen, man kan ju försöka vara lite "nyttig" iallafall.
Sweet Dreams.

Glassigt

Alltså, när solen är sådär riktigt "solig" och varm som den har varit ett par dagar nu så får man ju såklart längtan efter sommarn, grillkvällar, bada, sola, och t.ex äta glass. Det slog mig att jag hade en riktig favoritglass när jag var liten som man kunde köpa i glassbilen, den hette Daffy om jag inte minns fel och var en glasspinne med typ tre olika färger/smaker. Ingen isglass dock. Den var fantastisk. Försökte hitta den på nätet men ingen tur där. En annan storfavorit hos mig var GB's Banana Joe! Underbar underbar glass!! Varför kan inte GB köra en nostalgisommar i år?
Det vore nåt det.

Söndag kväll.


Pannkaksfest!

Dagen i stort var en skön söndag.
Solskenspromenad i en dryg timme = skönt!
Söndagslunch gjord av Willy
Hjälpte Willy lite med plugg
Vila på soffa
Pannkaksmums.
Imorrn, ny vecka. Det tar vi då.

Just an ordinary morning










Lördagsfika!

Idag har jag haft besök av det här vackra paret! En försenad födelsedagspresent till Anna & morotskaka att mumsa på gav lördagen en bra start tycker jag! Min sambo jobbar hela dagen, och jag ska försöka fylla mig själv med så energi jag bara kan tills han kommer hem ikväll med tanke på att jag sov mig igenom hela "Luftslottet som sprängdes" igår....jag hann se förtexterna och sen vaknade jag upp till eftertexterna...sen sov jag vidare till 07.30 imorse. Kul flickvän - verkligen! Stackars Wille. Så en redbull eller nåt annat energigivande kanske?! Ska iallafall börja med att ta en promenad med Peter. Solen kan ju inte annat än ge en energi!




the sun is shining

Nu har solen lyst ett par dar och inget snöande....fantastiskt....om det nu bara kunde bli plusgrader också så är jag hundra procent nöjd! Tills dess får jag nöja mig med 95%...

Har just ätit frukost och nu är det dags att sätta på sig lite kläder och åka hem till mami & papi för lite plugg en stund.
Sen hem och laga lunch & tvätta. Under eftermiddagen blir det även en promenad med peter. Det behöver jag med tanke på hur mycket jag åt under gårdagen...bland annat så 'hetsåt' jag popcorn när vi var och såg
"Alice i underlandet"...tänk att biopopcorn smakar så speciellt. Filmen däremot blev jag besviken på..den var sådär. Johnny Depp däremot är alltid underbar!

Dags att göra fredagen osäker!

later people.

Moto Boy

Jag känner mig väldigt exalterad! 14 maj gott folk kommer Moto Boy till Mastis här i khamn! Och det kommer bli en fantastisk upplevelse det är jag säker på. Kul när det verkligen erbjuds nåt av värde i den här söta men ack så stillastående stad ibland. Har du inte hört Moto Boy men gillar en ljuv stämma med fantastiska texter? Varsågod:


Back to normal

Jag börjar tro, att folk tror att jag var den enda som var på maxi häromdagen! Nu får det vara nog med telefonsamtal och allt annat.

Tillbaks till mitt händelselösa liv där jag trivs som bäst. =)
Dagen har varit härlig, tänk va lite solsken kan göra. Skola först, sen blev det en trevlig promenad med sambo följt av lite städning och nu har jag slängt ihop en chokladkaka till vår lilla studiegruppsträff vi ska ha imorrn förmiddag hemma hos Madde. Tur att jag ska gå dit och hem och att det tar en halvtimme åt båda hållen med tanke på att hon också håller på att baka kaka!

Ikväll börjar Grey's men det ska ju jag såklart inte se för Wille har informerat mig om att det är fotboll...men det är okej med mig, man har ju inte DVD med hårddisk för inget.

Utöver studiegruppsträffen imorrn då har jag väl tagit helg nu! Inte så pjåkigt. Helgen kommer bl.a bjuda på en liten försenad födelsedagsdejt med Anna!


Att hitta störningsmoment är inte svårt.

Hörrni det här med hela Maxigrejen och aftonbladet har blivit tokförstorat och det känns ju såklart mindre kul. Jag förstår inte hur man kan välja att lägga uppmärksamheten på vilken slags bild som finns på mig där när i det stora hela handlar om något allvarligt. Jag mms:ade in en bild på Maxi till aftonbladet när jag väl kom hem därifrån, det var ett förslag från min sambo som jag tog. Därefter ringde aftonbladet upp mig och överdrev lite smått en del meningar jag sa självklart men det är jag inte förvånad över heller. Med tanke på att jag har haft ungefär 500 mer läsare här idag än vanligt så får det här vara den "redogörelse" som jag kommer göra. Sen får folk irritera sig och störa sig på vad de vill. Jag tycker det är vansinne med tanke på att det som hände var en obehaglig upplevelse för alla som var där. Det är det de handlar om, inte vilken bild som finns på mig på aftonbladet eller liknande saker.

Bitterbritta låter hälsa att måndagar inte är hennes grej.

Måndag. Snöstorm. Täppt i näsan. Vill bara göra allt annat än läsa en avhandling om matematik för småbarn. Behöver handla mat. Behöver definitivt inhandla sista Twilightboken. Vill bara vara klar i skolan varför kan ingen bara låta mig ta examen nuuuuuuu???? Jag är redo jag lovar.

Veckans måsten:
Måndag: läsa avhandling på sissodär 211 sidor på datorn...orka skriva ut. + läsa kap 2 & kap 6 i "alla talar om matte redan i förskolan" Handla mat. Skicka in arbete nummer 3 till lärare. Valfri aktivitet!

Tisdag: Gå i skolan 9-12, läsa mer i överflödiga böcker om matematik....

Onsdag: Gå i skolan 9-12

Torsdag: Påbörja föreställningskarta.

Fredag: Glöm allt vad skola heter och ta helg

Vilken otroligt spännande vecka känner jag! Ljuspunkten på veckan blir väl när Wille behagar att komma hem...vilket jag antar blir på torsdag. SOMMARLOV NU!!!