In the dark and the cold, is there any other light that we can share?

Hur skönt var det inte att vakna klockan tio imorse men den var egentligen bara nio?? SKÖNT! Dagen har sedan fortsatt i skön anda. Jag och tove gick en timmes promenad runt hultet efter lite lunch, sen gjorde jag en banankaka som smakade mums en dag som denna. Tove kom tillbaks på eftermiddagen och har just åkt hem igen. Vi slappade i soffan framför barnhemmet. Jag tycker det är roande att se andras reaktioner på filmer och eftersom Anna och Fredrik talade om för mig senast igår att de fortfarande har men efter att jag visade den för dom för typ 1½ år sen så tänkte jag testa o se om tove också har sparvhjärta som fredrik har.....hon hade mushjärta visade det sig. Klarade sig med tröjan upp över ansiktet emellanåt annars var det lugnt. Får se vem som blir mitt nästa offer...

Imorrn ska vi till veterinären med min tjockis på lite återkoll...hon har ju inte gått ner ett gram skulle jag tro snarare tvärtom......meeen hon är lycklig iaf har hon sagt ;)
På tisdag har jag examination på mitt examensarbete...hurray..! Resten av veckan kommer väl ägnas åt kompletteringar på det skulle jag tro och sen drar min sista kurs igång veckan efter. 21 januari mina vänner tar jag examen!!! Skriv in det i era almanackor! =D

Då kan vi säga HEJDÅ till


If I was a flower growing wild and free All I'd want is you to be my sweet honey bee. And if I was a tree growing tall and green All I'd want is you to shade me and be my leaves

Mmhm, då hade snart en hel vecka passerat igen då. Vilket ekorrhjul man lever i. Fick ett infall förut och tänkte packa väskan, dra till florida och börja plugga där i ställetoch byta liv. Men det slog mig att Wille kanske skulle sakna mig när han väl upptäcker att jag är borta....



Jag får dra snart iallafall, dock inte till florida men till Göteborg. Jag och Mia bokade idag, sista helgen i november - en tjejhelg. Det ska bli fint att byta miljö en stund!

Igår var vi ju då som bekant på Ullared. Det kan väl ifrågasättas så här i efterhand, varför vi åkte en löningsdag? Och varför tog vi inte med pepparsprayen? Nej jag vet egentligen inte vad som är charmen med Ullared, det är ju mest stort, rörigt och trångt. Men jag vet väl att jag kommer åka igen. Och igen. Men inte en gång i kvartalet som alla andra verkar göra. En gång var tredje år kanske? Jag är även urusel på att shoppa loss har jag kommit fram till (snarare wille som glatt talade om för mig att jag inte kan shoppa när jag inte gjort av med den summa pengar jag pratat om innan jag åkte) och köpte väl inget speciellt. Hade hoppats på att fynda på heminredningen men inte det heller. Vissa saker är det sjuka prisskillnader på medan det knappt är prisskillnad alls på andra saker. Ett exempel på bra prisskillnad är L300 produkterna som finns på apoteket. Mamma använder deras bronzekräm, den kostar 79 kr på apoteket. På ullared kostar den 19,95 kr. Min nattkräm kostar 99kr på apoteket, på ullared kostar den 39:-. Så en del sånt blev det.....plus lite annat smått och gott. Jag hade iallafall en väldigt mysig dag med mamma och det var det viktigaste.♥

Imorrn ska jag jobba 08:45-16:15 på Kotten som nästan har blivit mitt lilla stamjobbställe på fredagar. Efter det är det helg och vad som sker i helgen är ännu okänt. Wille ska jobba lite extra på Boda Borg iaf så mycket vet jag.
Jag ska försöka plugga lite.

Förra lördagen visades "Juno" på tv, jag fullkomligt älskar den filmen. Och introlåten. Den har jag just nu snöat in på och blir du inte glad av den låten så har du inte tagit till dig den ordentligt..... :D

Hejhej.


Man måste dö några gånger innan man kan leva

Vi köpte ett skrivbord häromdagen. Tanken var från början att ha ett vitt. Men då vi, utan baktanke har blandat svart och vitt så blev det ett svart. Jag gillar egentligen inte svart och vitt ihop så mycket, men mitt hem gillar jag ju så helt hatisk tycks jag inte vara.


Än har vi ingen skrivbordsstol...jag vill inte ha nån ful kontorsstol så det blir en jakt...Och bortse från alla sladdar som gud glömde. En vacker dag ska nog dom spikas fast också...


Nära o kära får också vara med.

Idag var jag hos barnmorskan och gjorde cellprov, så som vi tjejer gör var tredje år eller vad det nu är. Ena veckan är det nån som klämmer mig på bröstet, andra veckan är det nån som petar mig på andra ställen. Livet är bra lustigt ibland. Jag gillar barnmorskor dom är en trevlig sort. I alla fall dom jag träffat på vilket inte är så många. Sen har jag ju en väldigt trevlig sådan i min kusin. Men detta är ju inte det enda jag har gjort idag, jag tog en sväng på stan och det var så himla skönt väder att jag var tvungen att ta en omväg hem. Tänk va mycket lite solsken kan göra. Rensa tankar, röra på kroppen och andas frisk luft...synd att man inte anammar detta oavsett väder.
Det slog mig också idag att det inte bara är att läsa igenom min oppopnents arbete utan det ska ju göras toknoga...så imorrn på bussen får jag sätta fart. Har läst igenom det två ggr redan men det ska ju opponeras också! Jag är en sån person som helst bara vill säga: "Jag tycker det är ett jättebra arbete"! Men det funkar tydligen inte så.

Imorrn är det iallafall ullaredsdags. Jag hoppas det blir en bra och mysig dag tillsammans med den bästa mamin som finns.

Peace.

För vem kan glömma att stjärnorna någon gång blir stenar och vem vet hur länge vi har varandra?

Jag tycker inte de här tabletterna jag äter gör någon som helst nytta. Jag har fortfarande ont, om inte MER ont och min mage är inte i balans om vi säger så, och dom gör mig trött. Med andra ord, skittabletter!

För att inte dö av tristess tog jag en promenad efter jag kört wille till jobbet, sen städade jag garderoben och sen pluggade jag - sen var jag helt slut. Så de sista timmarna har jag legat framför Gossip Girl som ett lik i soffan. Tror mamma ska få köra runt mig i rullstol på Ullared....

Och jultomten, om du läser det här så önskar jag mig en rejäl ansiktsbehandling i julklapp då tiden med examensarbetet har gjort att jag suttit galet mycket framför datorn och min hy har gått i baklås så att säga. Jag önskar mig även en helkroppsmassage, och en pigg och frisk kropp och en mindre orolig själ. Tack!



Udda var inte sen att joina min slappa stil.

Spa-dags

Jag kikade lite på Gröna Lyktans hemsida (www.glspa.se/index.html) igår och hittade den här behandlingen om infraröd värme...

"Infraröd värme:
Kliniska studier har konstaterat en mångfald positiva effekter
av infraröd värme så som:

* Stärker hjärtverksamheten genom ökad blodcirkulation.
* Lindrar smärtor och stelhet i leder och muskler * Stimulerar immunförsvaret. * Ökar vitaliteten. * Förbränner kalorier * Rensar ut toxiner * Minskar stress och trötthetskänsla. * Ger bättre hy genom djuprengöring. * Reducerar celluliter."

Och då undrar jag ju såklart, är det någon av er som har erfarenhet av en sån här behandling? Bu eller bä? Bra eller anus? Kliv ur er kommentarskygga värld och kläm fram lite åsikter nu =D

I mitt fall handlar det om att jag behöver koppla av och samtidigt bli lite piggare.
Tack o Hej

Varning för bröst.

Okej så i dryga veckan har jag haft ont i mitt vänstra bröst. Även om jag inte är speciellt gammal och inte har någon bröstcancer i släkten så blir man lite lätt orolig. Hur som helst. Idag var jag hos läkaren och han klämde sönder mig. Och slutdomen blev en trolig bröstbensinflammation also known as tietzes syndrom...

"Smärta över i regel ett revben i övergången mellan brosk och ben, framför allt på vänster sida. Ibland utstrålning i vänster arm. Till en början brännande smärta, som successivt klingar av och övergår till en molande karaktär. ”Tryck över bröstet”. Oftast kvinnor som drabbas.

Symtomen förvärras av stress och oro, arbete som innebär lyft med armar, statiskt arbete med armarna (datorarbete, bilkörning). Köld förvärrar, värme lindrar."

Med detta i facit så vill jag skylla detta "syndrom" på examensarbetet och diverse annat som stressar mig....och inser även att det ger mig en fin ursäkt till att få duscha VARMT och LÄNGE utan tjat. Just nu sitter jag med en elfilt. Ont gör det ska ni veta, så idag tycker jag synd om mig själv och därför har Wille gått med på att vi ska äta janssons frestelse och prinskorv...haha. Jag ska även knapra nån starkare variant på värktabletter och det kan ju bli intressant med min klena kropp.


=)

 

Jag vill ju såklart påpeka att jag är otroligt glad över att det inte var något värre än detta och alla tankar till er som gått eller går igenom något sådant. Oktober är ju bröstcancermånaden som alla vet och jag stödjer rosa bandet, gör det du med!


Materiell medicin

Idag har jag tyckt synd om mig själv. Jag har oro för något som jag ska undersöka hos en läkare imorrn tänkte jag. Det hade jag tänkt idag med - men vårdcentralen tyckte att jag skulle avvakta över helgen. Mmm okej tänkte jag men eftersom jag inte kan slappna av överhuvudtaget förrän jag har varit i väg så tänker jag ringa imorrn och tvinga till mig en tid. I all min "tyckasyndommigsjälv-vältran" får jag ett samtal från Anna som har jobbat i nyköping och stannat till i Vingåker och har bestämt sig för att ge mig en present. Dom ser du nedan:


Vilken himla fin present tycker jag.
Skorna är hur snygga som helst, men den finaste presenten för mig är att hon tänkte på mig och ville göra mig glad.
Tack snälla!


Tyvärr har jag fortfarande ont och obehag (fasen att inte skor kan ta bort smärta!) så det blir morgondagens uppgift att ta tag i det. Dock ska jag jobba mellan 10.30-16 så en läkartid utöver dessa tider vore ju fint.
Annars är examensarbetet klart för opposition och nästa vecka ska ägnas åt att läsa min opponents.
Och åka till Ullared med mami såklart!

Innan den här kvällen tog slut så bowlade jag med Wille och Maria, och jag vann...det ni. Min sambo var lätt krossad. Men det var nog en engångsföreteelse.
Tack o hej.

Husmansköst.

Såhär ser vår nya (men gamla) pärla ut. Hon heter Gösta. Men Gösta är ju ett killnamn tänker ni....ja det är det. Men förra ägaren döpte bilen till Gösta, okej det gör mig inte så mycket jag kommer ändå kalla den för bilen...men hon känns kvinnlig. Så hon heter Gösta. Vi har lite svårt att komma överens såhär i början då kopplingen känns toktrög och jag vill liksom slita sönder växelspaken.


Vi blir nog snart bästisar du o jag ska du se.

Nu håller jag på att göra rotmos och koka fläsklägg. Fy fabian va gott.
Emellan varven nässprayar jag mig och gnäller över att det värker i ansiktet.
Men det går väl över det med.
HejHej

Livet i en ask

Usch, jag har totalt gått i förkylningside. Vaknade febrig och genomförkyld i söndags och sen dess känns det som jag har isolerat mig. Jag har smått förvandlats till vampyr, håller mig inne på dagarna och går ut en sväng när det blir mörkt. Nej man ska väl kanske inte gå ut o gå när man är sjuk men jag får så jävla ont i kroppen av att bara ligga still så det är ett nödvändigt ont. Känner den traditionella hostan klämma sig framåt i luftrören och övrig oro över livet i allmänhet sitter lite fast i mellangärdet.

Utöver det vill jag bara säga att jag inte gillar desperate housewives längre. Det är dötrist. Så notera noga ..


Har ni sett den här lilla puddingen! Vi ses snart (ganska snart iallafall....) Leo, då ska 'faster' & farbror skämma bort dig lite♥

Ny identitet

Hahaha, jag köpte ett nytt läppstift idag från Viva la diva...."fudge". Det såg superfint ut i affären och i bilspegeln..men nu börjar jag undra...påminner det inte väldigt mycket om Maria Montazamis färg? Så ikväll, på Johans begäran ska jag köra hårt på de här dancemovesen..

 

okej det syns verkligen inte hur "nude"färgat det egentligen är...men ikväll kan ni iallafall kalla mig för Emma Montazami!

:D


It´s your quiet heart and your silence as your teardrops stain my sheets

Hörrni, fredag är ju en fin dag.
Vi har ätit goood kantarellrulle (föreställ dig rulltårta fast matigare variant fylld med kantareller, lök, persilja och västerbottenost) och till det en liten köttbit. Inhandlade röövein som vi säger här i värmelandet och har sedvanligt landat i soffan. Vi har pratat med Mickan & Tobbe och imorrn kanske dom kommer hemåt och då blir det en dejt. Det var sissodär tusen år sedan vi sågs. Det kan ju resultera i en utgång och jag kan inte ens minnas när jag var ute senast? Det kan bli både galet, kul eller galet kul. . .

Vi har by the way fått oss en ny bil. Eller okej, vi har definitivt inte fått den. Och vi har inte köpt den än heller för den delen. Men nästa vecka blir den vårt nya skötebarn. Vi kallar den för vår mellanbil. Från skrotbil till relativt fin och välbevarad bil tills vi känner oss redo (läs rika) för en lyxbil. Ungefär så.
Man måste ju börja nånstans. Ni märker att vi är mycket för mellanlandningar va? Från lägenhet till "radenhet" (lägenhet/radhus) istället för hus, och så bilen...vi får se vad det blir för mellanlandningsvariant här näst..?
Ja bilen har iaf tio år på nacken men ni anar inte vad skönt det ska bli att få en bil med 5 dörrar istället för två och en bagagelucka som inte gått att öppna på typ ett år. Den är jätteröd och söt.

När jag var liten älskade jag Karate Kid, den var grym. .
Så ikväll ska vi se den nya versionen av den, med Will Smiths avkomma i huvudrollen. Den är säkert kass. Men det är Will Smith som har producerat den om jag fattat det rätt och jag gillar ju han så den får en chans.

Adios amigos.

2 steg från paradise

Imorrn ska jag inviga min vinterjacka. Fan va kallt det är. Och då har vi inte ens nått nollan än. Hur ska jag överleva denna vinter?

Jag jobbade större delen av dagen, jag gillar att jobba. Nackdelen med val av yrke är alla förbenade sjukdomar som släpas runt. Nu går det höstblåsor och jag har inte, och då menar jag inte, tid att bli sjuk. Så spritaspritasprita.
Imorrn jobbar jag igen och sen kommer det en såndär helg igen. Men jag vet inte, det är så mycket jag borde ta tag i och göra så jag känner att det gör ingen större skillnad med helg.

När jag kom hem från jobbet ringde Mia min Mia, och frågade om hon fick komma till mig på lite torsdagshäng i soffan. Det var ett givet ja från min sida och vi har smidit planer för vårt firande av examen. En helg i gbg i november (måste ju göras medan man har studentrabatt på hotell ;) ) och DET mina vänner, kommer att vara en helg värd att kalla helg!

Mia och jag är inte så jättelångt ifrån "Mia & Klara" när vi umgås. Det är inte alla som har konsten att underhålla varandra hela tiden....Men vi går ganska hårt in för det också!


In my place

Är det bara jag som tycker att den här veckan går i slowmotion eller? Eller tiden i allmänhet kanske.
Den sega tiden idag har fördrivits med en gnutta plugg för 'ovanlighetens' skull.....och sen tog Madde och jag ett varv på marken', det var tamejfasen ungar överallt som gick och blåste i vuvuzelaliknande tutor och det kan ju vara årets sämsta idé att sälja dom i marknadsstånd bland "coola" småkids. Men att hänga med Madde och Alfons var ju desto trevligare! Alfons och jag lekte lite medan mamma madde provade kläder.


det blev något suddigt!

Nu tänkte jag ha onsdagsmys bara för att fredagsmyset känns så självklart....har precis tänt alla ljus, ätit kvällsmat men så kom visst en sambo hem som vill ha frisk luft så det får väl bli en promenad istället!
Men desto bättre känns det sen att komma hem och käka lite chokladpudding! ;)

same procedure as last year?

Vi har som alltid vid den här tiden på året diskuterat julafton. Med vi menar jag mej själv, mamma och pappa. Gustav har tydligen ingen talan. Övrig släkt feel free to butt in anytime. Men varje år diskuteras det såklart att vi ska skära ner på julklappar. Det är en diskussion som har pågått...ja i flera hundra år. Varje år är det likt förbannat en jättehög per person. Vilket kanske betyder att alla ändå är barnsligt förtjusta i att öppna paket...i smyg.
Hur som helst. I år SKA det skäras ner. Och som varje år talar mamma och pappa om för mig att jag som är student absolut inte ska köpa något till dom förutom nåt litet symboliskt...."för dom har ju allt". Skönt att vara 28 år gammal och få bestämma själv hur många julklappar jag vill köpa till dem, är min direkta respons.

Den andra diskussionen, (som också pågått bara nååågra år) är såklart om vi inte ska ta och slopa julmaten helt och hållet och satsa på något annat istället. "För vi är ju så trötta på julmaten".....här skriker jag varje år högt hur jag inte kan leva utan Janssons frestelse, och då är man helt plötsligt tillräckligt gammal för att göra en själv...."för det gjorde du ju förra året"....jahaa......så i år gott folk ska vi äta kalkon. Med massa sås och potatis och brysselkål och pappas goda stuffing. Inte mig emot. Bara jag får en Janssons frestelse. Vi får väl se vad övrig släkt säger om detta.

Nytt för i år kan även bli förflyttning av julfrukosten. Jag föreslår att vi kan ha den hemma hos oss i år. Men vi får se, kalkonen ska ju stå i ugnen ett antal timmar. Och ja, jag vet inte....är man inte hemma och stirrar in i ugnen kan den kanske flyga iväg?

Oh yeah, wille kanske måste jobba på julafton. HEJ TOMTEGUBBAR SLÅ I GLASEN!


Skitungar.

När jag kommer hem ibland så sätter jag på musik högt och grejar lite, då får alltid katterna glädjefnatt (kul att dom gillar musik precis som mor sin..) och leker med varann högt och lågt. Idag hade dom sönder ytterligare en pryl i hemmet. Men det är ju bara materiella ting som tur är!


Tack för den här tiden...du lyckades hålla dig ifrån katternas lekar i många år. Jag ska se om Ullared (moahaha) har en ersättare till dig....och dom fula blommorna som stått i....

 


Home is where your heart is

Idag fick jag min "örtlåda" som jag suktat efter ett tag och tack vare Jessica så levererades den ända fram till min dörr! Jessica äger inredningsbutiken "Ediths" (www.ediths.se) i Säffle, men hon kommer ifrån Khamn, och bor här så tro inte att hon åkte hem till mig bara för att lämna en örtlåda från Säffle! Det hade varit galet :D
Tack så mycket! Än så länge har jag bara basilika hemma men en vacker dag ska den fyllas med mer örter såklart!


Ja jag är värdelös på att ta kort...jag vet.

I skrivande stund sitter jag o kollar i tokgamla skolkataloger som jag hittade hemma hos mamma och pappa. Den äldsta är från 94-95...det är så himla kul o se hur alla såg ut! ;)


Good old times!

I just want to tell you nothing


Här är mina nya fina nagellack som mamsen gav mig häromdagen. Det är höst även för naglarna.

Idag har vi målat köket vitt. Det enda som nu återstår är att byta ut tapeten bakom glasskivan till nån variant i vitt....vi har ju inget kakel i köket utan som sagt glasskiva. Den byter man tydligen inte på en kvart. Så när detta blir vet jag inte, men just nu är köket fortfarande i ek, vita väggar och en härlig röd medaljongtapet bakom diskbänken och spisen. Det är förvisso en fin tapet, bara inte i mitt kök.

Det kan ju hända att ni får bildbevis på detta i framtiden. Men inte idag.
Vissa säger att måla och dona ska vara terapi för själen......jag håller inte med. Om det inte är måla med färg på papper förstås....måla och göra annat hemma (förutom inreda då'ra..) ger mig mest ärr på själen. Galet tråkigt och stressande.

Ny vecka imorrn - och som vanligt fortsätter jag kräkas lite över examensarbetet. Imorrn förmiddag ska jag skriva och sen maila in till handledaren. Sen kommer det väl tillbaks fullklottrat med röda kommentarer som oftast verkar farligare än vad man tror ....men ändå. Sluta klottra i mitt examensarbete och säg att det är KLART istället!

Peace.

Tonight


Här sitter jag och har fredagsmys med mig själv!
Men det är inget synd om mig, snarare tvärsom, hjälp va bra man kan ha det ibland.
Har varit med mamma i kstad en sväng idag, först till sjukhuset där mamsen skulle göra allergitest och sen åkte vi till stan och tog en sushilunch, gick i lite affärer och jag konstaterade att jag kan bli shoppingdeprimerad om jag inte vinner en miljon snart. Jag hittade iallafall äntligen en hissgardin till köket, men den blev inte vit...den blev mörkgrå...vi får väl se vad det blir av det här...till våra små fönster blev det en annan historia...vi ska börja måla om köket på söndag så om slutresultatet blir bra får vi se när köket är klart!
Jag fick med mig den söta godisskålen från lagerhouse (eller vad man nu väljer att ha i..!) och lilla ljus"bägaren" från IKEA, och mami köpte söta nagellack till mig, snäll som hon är!





Wille jobbar till tio, så tills dess sitter jag här o myser själv, med nybakat "tortano" som jag fyllde med prosciutto, basilika, oliver och mozzarella!


Dock en bild från google!

Ha en trevlig kväll hörrni.
Hejsvejs.

Emma Rövardotter

Willy o jag var just ute och gick spåret ute vid hultet, och när vi hade gått våra 5 km började det skymma och var jättedisigt. Eftersom jag är en väldigt underhållande person så gick jag bakom wille och skrek: Rooonjaa, söstra mi! ett antal gånger högt och lågt. Wille tyckte dock inte att jag var jätterolig och svarade kvickt: Håll dig på en replängds avstånd. DET tyckte jag var kul. Det krävs inte så mycket för att underhålla mig....;)




Ronja?


Birk...koooom kooooom...!

Get up and go

En snabb recension på "I rymden finns inga känslor" kan ni ju få om ni vill. Svårt att hitta ett bra ord för den, den var bra, kanske till o med lite mer än bra men inte suuperbra....men har man har jobbat med människor som lever med asperger/autism så känner man igen väldigt mycket och dras liksom med i filmen. Jag skrattade en hel del men man inser också att det är ganska ledsamt och jobbigt att både vara den med handikappet då man kan ha svårt att förstå, och jobbigt för de närstående då det är svårt att förstå. Värd att se iallafall!

Nu sitter jag och äter maränger i brist på annat. Sockerberoende? Javisst! Jag jobbar på det....eller It's a work in progress om vi säger så...socker är fasen överallt.

Den här dagen var skittråkig fram till kvällen tog vid. Hade handledarmöte imorse, utan jättemycket handledning - men det går bra ändå- jag är ju van vid det här laget. När jag kom hem stirrade jag i nån bok tills jag insåg att det inte var någon idé idag, så jag fortsatte o stirra...på datorn. Parenthood & annat smått och gott. Sen fick jag ett liv ett par timmar och jag och Sanna tog kvällspromenad till östervik och sen avslutade vi med en kopp te hemma hos familjen Pettersson. Imorrn blir en pluggdag tillsammans med inslag av annat!

Min sambo har jag knappt sett sen i söndags, men jag hoppas att han trivs på sitt nya jobb....;)

Nu gäller det bara att vinna på lotto så vi kan köpa en ny bil, åka på solsemester & ja varför inte renovera lite?

Tack & Hej


Tisda'!

What a lovely day so far!
Tränat, städat, ätit soppa och nu vilar jag en stund i soffan....men om några timmar åker jag till Karlstad och går på bio med den bästa Mia i världen! Det är vi värda. Jag som är gravt allergisk mot svenska filmer har lovat att se "I rymden finns inga känslor"....vi får väl se hur det går! Fru Wiker ska även få en försenad födelsedagspresent!

Okej Mia jag tror det är dags att uppdatera våra "kodak moments"...

The Beginning Is The End Is The Beginning


Det är underligt hur jag nästan aldrig tröttnar på köttfärssås och spagetti. Det kan ju bero på att den går att variera med smaker och ingredienser.
Idag åt jag det tillsammans med mammas goda surdegsbröd.
Magen mätt, kroppen seg och hjärnan halvdöd.
Det ska va gött o leva.

Full of life

Vad skönt det är att vakna halv nio en solig söndagmorgon och faktiskt känna sig full av energi.
Vi hade matlagningstävling del två igår och nu ligger vi ganska jämt poängmässigt! Det var lite klurigt när mamma o pappa droppade av ingredienserna men slutresultatet blev till förrätt: pumpasoppa med chevrékräm, till det zucchinichips, huvudrätt: smördegsinbakad oxfilé med en gömma av portobella, bresaola, scharlottenlök. Till det mos med en liten gömma av vit tryffelolja, svamp & lök, lite parmesangratinerat. Till efterrätt blir det fransk royalepaj med blåbär och hallon! Gott var det.

Idag ska diverse saker göras, en lååång promenad ska tas, sen ska vi göra mat av ett ton köttfärs som köttbullar, biffar, köttfärssås osv...alltid skönt att ha frysen full med färdig mat och slippa ödsla tid på det. Sen måste jag plugga en stund, och sen får vi se vad det blir resten av söndagen.

Kommande vecka har jag relativt fullt upp skulle jag vilja säga, imorrn ska jag jobba sen står det plugg på schemat, tisdag har jag svurit en ed till mig själv att jag ska TRÄNA, kanske inte hela dagen men det ska göras...har kommit ur fas lite känner jag då man konstant känner sig stressad över arbetet osv. Onsdag är det träff med handledaren, torsdag plugg och fredag ska jag köra mamma till sjukhuset i kstad...kanske tar vi en sväng på stan också...vem vet?!
Min sambo kommer jag knappt att se då han börjar sitt nya jobb (!) imorrn...jajemen, här går det undan. Bytte inte han jobb nyss tänker ni då. Jo det gjorde han. Hur som helst, det blir inte alltid som man har tänkt sig. Så imorrn startar han som gruppchef på viasat/transcom. Ja han ska väl utbildas lite först osv, så hans vecka är schemalagd 8-22 VARJE dag och till med på lördag fast inte riktigt så långt pass....Det kan ju bli intressant.

Men nu är det dags att ta tag i den här dagen innan den tar slut som den så fort gör! Promenad here I come.