Sons and daughters

Helgerna går så fort så jag blir nästan gråtfärdig. Nu är snart lördagen redan slut och söndagen följer lydigt efter...
Idag valde jag att fly från hemmet då Wille med hjälp av snälla Linus håller på att måla och sätta upp altanräcke. Anna och jag åkte in till Karlstad ett par timmar och strosade lite i affärer och åt lunch. Ett bra avbrott från hemmet när det mest känns rörigt! Jag köpte endast ett par vanliga leggings till mig själv, har ju egentligen lite shoppingförbud för mig själv men det går alltid åt pengar hur jag än vrider o vänder på mig...Bebis fick sig nåra grejer också - svårt att låta bli och så kanske saker o ting utgår så då gäller det att passa på ;) (alla ursäkter är bra) Vi fick också en jättesöt mössa av Anna idag som är från polarn och pyret men den får jag visa en annan dag, glömde ta kort och nu är jag för trött :D

Anna shoppade iallafall desto mer! En massa fina inredningsprylar som gärna hade fått följa med mig hem också meeeen ja ni vet.

När jag kom hem landade huvudvärken igen så nu har jag vilat på soffan ett tag och är sådär dötrött. Men ska försöka fixa lite kyckling, potatisgratäng och sallad till grabbarna grus. Och mig själv såklart..


Supershoppar'n!


Supershopparn's skor var fina, men kanske inte det bästa draget när man ska shoppa konstaterades det efter ett tag....! Själv gick jag i ballerinaskor :D


Att shoppa neutralt kan vara svårt...men det här funkar ju på vilket som tycker jag!


Udda försökte lyssna o se om hon hörde nåt därinne - men jag sa att hon får nog vänta ett tag!

Imorrn ska vädret vända och det kändes i luften idag, så det känns lite trist tycker jag, grått, molnigt och 10 grader...wiii vilken fest..

Peace.


Friday fun



Ikväll blir det kräftstjärtssallad. Med lite av det "vanliga" i, paprika, tomater som jag köpte i lösvikt med lite finare färger än vanliga och som även smakar smaskens...gurka, majs, ägg, avocado, majs, lök glömde jag inser jag nu...stekt halloumi blev pricken över i't.
Ni ska ju inte tro att jag är nyttig bara för det. Jag ska göra marängsviss till efterrätt också...med grädde, glass, färska jordgubbar, banan, daim och maränger....

Vampyrknarkare

Jag är ju som bekant en Twilightjunkie. Och Vampire Diaries och True Blood och allt annat som innefattar lite vampyrer, häxor och annat smaskigt övernaturligt...Och eftersom jag läst alla twilightböcker och sett filmerna alldeles för många gånger så ska jag nu testa den s.k efterträdaren: Cirkeln. En ny bok av svenska författare som ska vara en blandning av mycket av sånt jag normalt gillar. Det enda som kan bli en utmaning är att det utspelar sig i Sverige, något som ibland kan vara trögt för mig då det är för nära en själv på nåt vis och man stör sig om man hittar nåt som inte "stämmer överens med verkligheten". Vi får väl se hur det går. Hur som helst så hoppas jag att boken kommer i morgon!



And by the way, för ett par månader sen gnällde jag om att Marabou borde komma med en chokladkaka med banansmak...........vad tror ni att dom har gjort ? Okej det är inte bara banan det är kokos också...men det är nästan så jag tror dom har snott min idé.......;) Jag som mailade dom och allt! Det får kanske bli ett provsmak i helgen, om den har kommit till småstäderna vill säga!


Bild från google.

tackförmighej

En helt vanlig onsdag...ja det är redan onsdag.

Vi har nyss kommit hem från lite handling och det här är vad jag gör i skrivande stund:


Körrrv


Och stuvade makaroner. Det var det kroppen skrek efter idag. So be it liksom. Vem är jag att argumentera mot min egen kropp?

Men godisätandet får vara bra ett bra tag framöver nu så jag inhandlade även:


Och en gigantisk vattenmelon som inte fick plats på fatet...Konstigt nog så är clementinerna supergoda just nu...trodde vintern var deras tid...

Innan mathandlingen var vi nere och bytte en t-shirt Wille fick av mig i påskägget. Jag hade 30% på underkläder på Lindex och mina Bh:ar börjar bli hårda och otrevliga att ha på sig så ja, jag vet inte om det är tantvarning på dessa eller om dom är helt okej. Jag vet bara att det kan ha varit dom skönaste bh:arna jag nånsin haft på mig. Utan bygel dessutom, kan vara både bra och dåligt.


Så nu vet ni till och med vad jag bär för underkläder...en blogg kan väl knappast bli mer personlig än såhär? ;)


Estella krävde att få vara med på bild också. Fine!

Imorrn ska jag till barnmorskan och kolla blodtrycket för denna galna huvudvärken...låt oss hoppas att det bara är huvudvärk!

Huvudvärk och 3142 namn.

Just nu borde jag sitta på en årsstämma med Wille och resten av människorna som bor här - men jag är fastkedjad av en grotesk huvudvärk som visserligen börjar bli bättre nu tack vare två alvedon och alldeles för mycket vatten. Jag gillar inte att ta tabletter men nu var det ett måste. Jag försökte sova bort den men sörru det gick inte. Den här huvudvärken har kommit och gått ett par dagar nu och börjar bli irriterande och jag funderar på om det har med bebis och göra eller om det bara är en envis huvudvärk helt enkelt. Vem vet.

Den här veckan är det ju påsklov här i stan, dock inte för oss i förskolan! Men vi har det lugnare med barn och idag skulle jag sluta tolv men fick sluta redan strax efter tio...vi bestämde oss för att ge varandra lite tid den här veckan och inte mig emot! Så jag styrde bilen mot degerfors och Madde och Alfie! Vädret har varit lite ostabilt i dag men vi har ändå suttit ute och pratat, ätit lunch och tagit en kort promenad. Älskar våra små dejter, kravlösa men ändå väldigt sköna och givande. Jag tog inte en enda bild idag men sist jag var där gjorde jag det så det får bli dagens fotobjudning..


Stora killen som numera springer runt överallt och är en rolig liten man!


Det var fortfarande snö och på vår promenad träffade vi på lite hästar..




Jag lånade en namnbok av Madde idag, bara för skoj skull. Men jisses vilka underliga namn det finns. Pojknamn är det absolut svåraste som finns. Filibert kanske? Eller varför inte Jaap? Leofwine?
Molimo är ju fint annars......?! Högst upp på tjejnamnslistan står just nu Snöfrid...eller vänta lite nu.......det gör det ju verkligen inte!

Ja det är en djungel det där.

It's love


Kära Udda, du är det sötaste jag vet.

The pöskhelg

Den här helgen har bestått av mycket, men inte så mycket påskfirande kanske. Jag har inte ätit påskmat och jag har inte fått nåt besök av små sötsugna påskkärringar eller påskgubbar  - trots att jag bunkrade upp med godis för ett helt kompani och faktiskt för en gång skull tänkt öppna dörren ;)
På sin höjd har jag druckit påskmust! Men helgen har varit bra för det. Wille har ju jobbat lördag och söndag, mindre kul men jag har hängt med solen och världens bästa föräldrar. I fredags var iallafall Willy ledig och vi grejade massa ute, och var i väg till Bergslags center och köpte en dvärgsyrén som blir superfin när den blommar....jag håller tummarna för att den kan blomma i år...Den planterade vi iallafall på framsidan. Sen grillade vi och jag skulle testa alkoholfritt rödvin för första gången för jag var så sjuukt sugen på rödvin. Det gör jag dock inte om för det smakade inget annat än svartvinbärssaft trots att det skulle vara ett "bra" vin. Mjaae...jag får hålla mig till alkoholfri öl eller vitt mousserande....alkoholfritt med såklart.


Yuck..


Beer me!


Tände ett ljus för William


Blomma blomma blomma..


Var ute hos min faster och farbror en sväng och ja...solsidan!



För övrigt har jag solat, ätit rabarberpaj - igen, ätit godis, ätit mat....inte konstigt att byxorna börjar bli trånga...Jag har gått vilse i barnvagnsdjungeln och kan inte förlika mig med några barnnamn nu förtiden. Eller dom jag gillar är mer eller mindre upptagna av folk runtomkring...inte folk jag umgås med men som man ändå "känner till"...hur gör man egentligen? Hur känsligt är det? Jag har ett namn som jag har hållt på i flera år om man skulle få en flicka men jag ser att det börjar stiga på alla namnlistor nu och jag gillar inte alla mainstreamnamn....Svårt det här!
Ja det var väl dagens i-landsproblem. Nu ska jag krama på Wille som har kommit hem från jobbet och hoppas att vi kan se en bra film!
Peace.


Prins William.


Idag fick Annas stora kärlek och livs partner William, somna in. Han var till åren komna och ålderskrämporna hade börjat göra sitt. Det gör ont i hjärtat att se sina djur lida, och idag fick han somna i Annas knä lugnt och stilla. Jag kan inte föreställa mig den smärta Anna går igenom just nu, har man levt tillsammans i närmare tio år dag in och dag ut så blir man nästan som ett. Man brukar ju säga att man kan se hur en del hundar hör ihop med sin husse eller matte bara genom att titta på deras yttre, och i det här fallet var det solklart vilka som tillhörde varandra. Aktiva, intensiva med varmt hjärta.
För mig var William också speciell, vi hade en lekkompis i varann och när jag kom så försvann Williams väluppfostrade nuna för en stund och busade loss. Det känns tomt att veta att han är borta. Men jag är säker på att han har det bra där han är nu och att vi ses igen. ♥

 

 

 


Do you have faith in me?

Tror du på nåt speciellt? Gud, Ödet, eller vad man nu kan tro på. Ibland önskar jag att jag var troende på någonting...är det nåt jag tror lite på så är det väl ödet iså fall. En del saker är menade, en del inte.
Sen den första dagen jag fick reda på graviditeten (alla hjärtans dag, det ni! ;) ) så har jag snöat in lite på ett halsband med en ängel som jag fick av mamma i vintras. En mamma till ett förskolebarn till henne gör egna smycken och jag har sett flera som gör den här typen av änglar. Men jag har iallafall fått för mig att om jag inte har på mig det när jag går hemifrån så är jag liksom inte skyddad och inte bebis heller....man kan ju bli knäpp för mindre och om det här kallas för tro eller om det kallas för tvångsbeteende är en annan fråga.




Jag har ängeln på ett annat halsband som jag har fått av Wille.
Vad tror ni, börjar jag bli knäpp?

Hur som helst, så tror jag på ett liv efter detta - gudar eller inga gudar. Himlen väntar på oss alla.

Imorrn är en kort dag på jobbet, det är skärtorsdag och solen kommer skina men det kommer vara en ledsam och tung dag. Mer om det imorgon.
Alla tankar och kramar jag har går till Anna.

In sickness and in health..


Jag har en sjuk sambo. Han har ont i halsen, förkyld och allmänt döende - såklart. Jag känner en slags tacksamhet över att jag jobbar till fyra idag så han kan oja sig lite i fred...Kanske hinner han bli frisk tills jag kommer hem? Tur i oturen så är det ju mulet väder idag så han kan med gott samvete ligga där i sängen och snörvla.
Jag skulle ha gått till jobbet efter att ha lånat mammas cykel två dar i rad, men eftersom bilen står där på parkeringen nu och ser ledsen ut så känner jag att jag måste köra den till jobbet istället....benen kan få sig en promenad senare kanske...

Idag tänkte jag även inhandla en gördel (dom kunde gladeligen få ge det ett annat namn) för det börjar kännas obehagligt att knäppa brallorna - visste jag inte bättre skulle man kunna tro att det är fler än en därinne meeeen det är EN plus "lite" godis...så kan det gå.

Hejpå'rej

One down 3 to go.

Min arbetsdag är sedan några timmar avklarad, bortsett från att jag ska cykla dit igen vid 5 för att ha kvällsplanering.
Har hunnit med att panera och steka torsk, och till det blev det palsternacksmos...vi kan ju hoppas att det smakar gott - steka fisk är inte min starka sida. Vi var ute hela förmiddan idag och det är så skönt och dagarna går väldigt mycket fortare. Snart är det påsk, vi har inget speciellt planerat  - wille jobbar ju sjäääälvklart påskafton och påskdan men långfredag och annandag påsk är han iallafall ledig.

Igår åkte jag till Brunassos en sväng, Cornelia var hemma och mellanlandade innan hon skulle vidare till Sundsvall. Där var också Lisa och lilla sockersöta Lo och jag hann även träffa Annika en snabbis! Nästan som tonårsreunion minus några tjejer. =)


Cornelia


Lisa & Lo


Annika & Lo


Sigge solar sig lite emellan lekarna..


Lo kan själv!

Jag tog en powernap i solen nyss och nu ska jag slänga i en tvätt...spännande måndag va?

Peace.

Aprilhimlen

Den där solen lyser mer med sin frånvaro än närvaro. Kollade man på yr.no för ett par dagar sen så visade det strålande sol och upp till 17 grader under kommande vecka, nu är det mellan 6-14 grader och moln med liiiite sol. Trött jag blir. Vi fick ju lite sol igår eftermiddag iallafall och det blev premiärgrillning för vår del. Erik och Camilla kom på besök också, det blev en trevlig kväll och jag höll mig vaken till strax efter elva.......det kan vara rekord!


Mums.






Sen däckade Udda och jag...


Jag tog ingen bild på efterrätten för den blev inte så estetisk men det var iallafall rabarber som man smälte med socker och lite vatten, sen varvade man rabarbern i ett glas med kolasås som jag gjorde på kondenserad mjölk, krossade digestivekex, och lite lätt creme fraiche. Gott var det! Receptet finns i senaste numret av buffé för er som har den.

Idag har vi inget planerat och jag vaknade med huvudvärk och eftersom det inte är nån sol så tappar jag lite energi och känner mest för att inte göra nåt....Men borde gå ut och ta en promenad men det får bli senare isåfall!

Right as rain

God morgon lördag!
Och tack för era söta grattishälsningar :)
Jag sitter och klämmer i mig en gigantisk halva av en vattenmelon - jag skulle kunna leva på meloner av alla slag.
Solen har inte dykt upp än men jag sätter en slant på att den strålar när klockan är tolv. Jag ska försöka fixa lite blommor att ha på trappen på framsidan idag, och för en sån insats för en blomhandikappad person krävs det solsken! Sen har jag lovat Wille att fixa lördagsmaten ikväll då han jobbar på boda idag. Det lutar just nu åt kyckling och rotsaker i ugn med nån kall sås. En rabarberpaj blir det nog också....Vi får väl se om jag är sugen på det fortfarande när det närmar sig kväll!
Imorrn är Wille ledig och vi får väl se om vi sätter igång med "renoveringen" av sovrummet, tapeterna har kommit men det är ju alltid tusen andra saker som ska göras också, måla tak och så måste vi ju få undan våran toktunga säng på nåt vänster. Vi bestämde oss för att tapetsera två av väggarna i sovrummet, det kanske låter konstigt, men jag tror det blir bra - och blir det inte bra så får man helt enkelt köra de resterande två med.

Gällande bebis så är det ju en evighet kvar tills "den" är färdigbakad så att säga. Det blir i oktober om gud vill och skorna håller (är det ett uttryck man använder överallt i sverige eller är det bara ett konstigt värmländskt "ordspråk"?!) Man håller lite andan utan att man tänker på det.
Först ser vi fram emot att få en lång och varm sommar så man laddar batterierna för hösten och allt som kommer med den. Än så länge har jag mått bra, hade väl två veckor när jag mådde illa på kvällarna/nätterna och fick äta typ 3 på morgonen. Nu är den största "krämpan" att jag som redan har universums minsta blåsa springer på toa sissodär en gång i kvarten.

Igår var vi på Water for elephants och jag konstaterade efteråt att jag nog skulle behövt se den hemma i mitt eget vardagsrum för att kunna bryta ihop ordentligt istället för att sitta och hålla tillbaka ett ton tårar....blödig som jag alltid varit så var det jobbigt att se hur de behandlade djuren (ja jag förstår att det är en film meeen å andra sidan tror jag inte att cirkusdjur har ett drömliv) och Christoph Waltz som spelar cirkusdirektören, har ett sätt att spela fullkomligt känslokall precis som han gjorde i Inglourious Basterds och han gör det så bra att jag har byggt upp nåt slags hat mot hela honom. Det är väl så en bra skådespelare gör antar jag! Hur som helst, den var klart sevärd och Robert Pattinson var fortfarande het hetare hetast och denna gång med en solbränna!



Wille tyckte att jag var "duktig" som inte gick och kissade under hela filmen (den är två timmar) men han konstaterade snabbt att det garanterat berodde på Robert Pattinson. Han är inte helt fel ute!
;)

Möte med framtiden.

Ja, idag har vi sett en glimt av framtiden. "Framtiden" är än sålänge inte så stor - men glädjen är desto större! Det är i valet och kvalet som jag skriver ut det här men det börjar bli svårt att hålla sig. Vi gjorde iallafall KUB-testet idag och det gav låg sannolikhet vilket vi gillar såklart! Efter att ha sett utomjordingen i magen känns det inte längre som man ljuger för folk, samt att man nu kanske kan förklara varför det ser ut som jag har ätit extra mycket chips den senaste tiden....

Wille var ledig idag och jag började halv tolv så vi passade på att ha lite kvalitetstid efter besöket på sjukhuset och käkade frukost på Kaviar som är det relativt nyöppnade frukoststället i Kstad, frukostbuffé för 65 spänn var helt klart värt!




Snålkarlstad kan inte ens sälja en riktig bild...här får man ta med mobilkameran. Men bättre än inget!
Efter en skön promenad hem från jobbet så tillät jag inte mej själv att sitta ner utan storstädade så jag slipper det imorrn när jag slutar tolv och bara kan njuta av helgen. Slängde ihop en galet god köttfärssås och spagetti och nu orkar jag inte lyfta ett finger till! Övervägde för en sekund att gå till Maxi då det öppnar idag, men med tanke på att det var kö redan tjugo i sex imorse (det öppnade sju) så vill jag inte ge mig in i kaoset utan det får vänta. Jag hoppas att det jag hörde om att nåra skulle ha tältat utanför maxi i natt var ett skämt, annars blir jag mörkrädd. Visst är det kul att Maxi öppnat, men det är fortfarande bara en mataffär.

Hejsvejs på er sålänge!

En vecka seg som kola.

Usch idag känner jag mig som sju svåra år och tycker att veckan går sakta. Jag skyller på att våren försvann för en stund. Jag ser fram emot att få tillbaka den på torsdag...för det har väderleksfolket sagt!
Imorrn öppnar jag, vilket innebär att jag måste gå upp ca 05.10....för tillfället känns det som jag hellre skulle gråta en skvätt än att behöva gå upp i ottan. Men å andra sidan slutar jag tolv...hepp!
Just nu råkar jag ha på kanal 5, där det där jäkla programmet om hur svenska turister åker utomlands (bara thailand?) för att skönhetsoperera sig....Härligt att höra tjejer på typ 17 bast förklara på svengelska att hon vill ha gigantiska bröst och blygdläpparna mindre. High five! Det går så jävla mycket skit på tv nu förtiden, jag blir mörkrädd.

Ja ni hör ju själva - det här är ingen höjdardag. Känner mig bara trött och sliten. Tur det är en ny dag imorrn!

Måndag

Mycket skönt med sovmorgon en måndag. Har en halv tolv - halv fem dag idag. Wille börjar också sent idag och är nu iväg och fixar däcken på bilen och om vi hinner när han kommer tillbaks ska vi snabbt iväg och kolla lite på tapeter till sovrummet. Det lutar åt något från Boråstapeters kollektion "Boheme"...det beror sig på hur dyr den är osv. Det är mycket som behövs fixas framöver känner jag och mycket man vill ha framför allt. Vi ska fixa i ordning altanen (helst igår), sen vill vi lägga sten på framsidan och vi måste kolla upp om vi kan få en ny yttertrapp då tanten som bodde här en gång var lite crazy och hackade i den, och det är inte så vackert....måla trappräcket är också ett måste, sätta upp blomlådor utanför köksfönstret.......ja osv osv! Personligen vill jag ha två par nya skor minst, behöver ett par nya converse och så vill jag ha ett par nya sneakers från Ecco. Synd bara att pengaträdet i trädgården inte har mognat än! ;)


Till min arma kropp....."endast" 1450 kr...



Man kan aldrig få för många converse...synd bara att dom är pinsamt dyra i sverige.


Kanske får den här pryda våra sovrumsväggar....kan bli lite hysteriskt, men det kan också bli jäkligt bra!

Hejsvejs på er.

Water for elephants

Som vanligt är jag uppe med tuppen....jag är ju ledig så det är klart jag inte ska sova länge...
Det gör i och för sig inte så mycket, det är söndag och jag har inte tänkt göra speciellt många knop idag. Jag fick en gigantisk hög med skvallertidningar och andra tidningar av Anna igår så jag ska plöja igenom dom och bara ta det lugnt. Vi hade jättemysigt igår, handlade lite smått och gott och åt mat och pratade ett par timmar. Jag köpte årets första jordgubbar, inte svenska såklart men dom kostade bara 5 kr asken så jag var tvungen. De smakade helt okej! Sommaren kändes snäppet närmre genast. Anna som skämmer bort mig gav mig en jättefin skjorta som jag får ta och visa en annan gång, just nu är jag i mitt esse i min morgonrock ;)




Sedan rullade jag hem...

Wille kom hem strax före tre inatt och det ska bli spännande och se hur han mår en dag som denna.
Häromdagen bokade han iallafall en resa till Barcelona åt oss. I slutet av maj åker vi ett par dagar och det bästa av allt var väl att för oss båda två tur och retur så kostade flygresan ca 700 kr! Dessutom går planet från karlstad vilket nästan känns som man flyger hemifrån sin egen uppfart ;)

Veckan som kommer bjuder på jobb såklart, en kontaktpersonsdejt, och lite annat smått och gott. En sak har jag iallafall bestämt och det är att på fredag ska jag gå på bio. Premiären av Water for elephants. Robert Pattinson i ny tappning: ja tack! Utöver det så verkar det vara en bra film. See for yourselves:




Om inte annat så får ni ha en skön söndag!

Tanken var god.

Ni vet att min fina sambo skulle göra en maffig middag till mig idag. Vi kom överens om att vi skulle åka till Maxi och inhandla maten tillsammans, vilket såklart var dagens största flopp. Det är ju utförsäljning på "grottmaxi" som jag så fint kallar det, då "nya gamla" Maxi öppnar på torsdag (jippi!). Inte visste jag att folk måste ha slagits bland hyllorna för att tömt det så bra som dom gjort. Det slutade iallafall med att Wille gjorde nachotallrik vilket dög minst lika bra det!


Va? Inget kött?


Tacogrejer fanns det lite kvar av....annars var nog blöjor och barnmat det som hägrade allra mest!

Det blir inte alltid som man har tänkt sig.

Just an ordinary thursday

När man slutar tidigt hinner man med så mycket mer än vad man gör när man slutar typ 17.30 som jag gör imorgon.......därav gick jag hem och helgstädade idag, bakade en kladdkaka, njöt av solen på altanen med katterna, och har tvättmaskingen på full fart. Klockan är tjugo i fyra och jag är "klar för dagen". Jag ska lägga mig i soffan och läsa nya Martina Haag-boken som jag köpte häromdagen. Jag har läst alla hennes böcker och har fnissat ungefär lika mycket till alla. Egentligen är dom väl inte hysteriskt roliga men humorn passar mig och lite extra mycket när man är övertrött :)


Helgen som kommer bjuder inte på några större utsvävningar. Jag stänger som sagt imorrn och Wille har erbjudit sig att fixa en riktigt god middag imorrn kväll, så nu ska jag googla lite mattips;) Det ska ju vara fint väder i helgen om jag inte misstar mig helt så jag tänkte slänga ut vinterkläder osv, och kanske röja lite i vår gigantiska "trädgård".....en dejt med Anna är också inplanerad medan Wille tänker festa loss lite.
Men sak i taget, läsa och slappa!

Jorasåatte..

Jag håller på att bränna lite nya skivor till jobbet som vi kan lyssna på när vi vilar. Men det var ju svårare än vad jag trodde, att hitta sagor som man inte hört tusen gånger. Så än sålänge kan jag inte skryta med att ha hittat något spektakulärt: Barnen i bullerbyn (som dom faktiskt inte har!) Bamse, Dagspöket och Alfons. Boring! Har du nåt bra tips så kan du ju hojta!

För övrigt så har magsjukan börjat gå igen hos oss och det är så jävla störande. Räckte det inte med en magsjukeperiod för några månader sen? Så nu går vi på helspänn som vanligt när det kommer till den här fantastiska bacillen.

Bortsett från magsjukan tycker jag att livet är ytterst trevligt just nu. Mitt vik som jag har fram till mitten av maj (och gääärna längre men det är mest önsketänkande och inte så troligt) är så himla bra och det är en arbetsplats jag skulle kunna se mig själv på lääääänge läääänge. Men tyvärr kan man ju inte butta bort människor som har en fast tjänst....synd! ;)
Våren är på intåg och nu på eftermiddagen/kvällen har det ösregnat och graderna har legat på sissodär 7 grader. Nu vill jag, precis som 99% av befolkningen, ha försommarvärme, sol och harmoni för fulla muggar. Jag njuter av att kunna gå i gympaskor till jobbet utan risk för halkolyckor. Däremot har jag inte släppt taget om min vinterjacka än...när ska man göra det tro? Jag chansar på att min kommer vara på fram till maj.....

Wille och jag spanar på en resa till Barcelona i juni, nu när Ryan Air har börjat flyga från Karlstad dit. Vi får väl se hur det blir med den saken men det vore jäkligt gött. Men pengar växer ju inte på träd och det är så mycket jämt som det ska räcka till.

Nu börjar snart desperate housewives, men jag måste säga att det är dötrist nu förtiden. Typiskt en serie som har pågått alldeles för länge.

Over and out för idag.


Yes please!


Dagens bok/filmtips?

Hemma igen efter ett dygn i Linköping, med 25 års fest och allt som hör därtill. Mikaela & Tobbes nya lägenhet var grymt fin och ligger mitt i smeten. Jag glömde kameran hemma men hoppas att dom mailar över bilder så småningom för det blev nog en hel del roliga från diverse lekar som var.

Från det ena till det andra. Jag vill så gärna gå o se filmen "Sarahs nyckel"(orginaltitel "Elle s'appelait Sarah"), jag läste boken för jättelängesedan och nu går den på bio. Jag har ju en fascination för skildringar från andra världskriget och har även nu snöat in lite på franska filmer. Förra helgen såg pappa o jag "I gryningens timmar" som precis som Sarahs nyckel berör händelserna i Paris 1942, då judiska familjer fördes bort från sina hem till den stora sportarenan Vel'd'Hiv. Det är ingen upplyftande story kanske men jag tyckte den var väldigt bra. Nu är bara frågan vem som vill se den med mig? Har en känsla av att det inte är Willes cup of tea....Mamma kanske?