Ett jobb värt att behålla.

En dag som denna anlände jag till jobbet halv tolv. Det innebär att jag startar arbetsdagen med att äta lunch. Efter lunchen är det en timmes vila, vilket innebär ligga på madrass med en skön filt och oftast lyssna till Astrid Lindgrens trygga stämma när hon berättar om hur Lisabeth har petat upp en ärta i näsan, eller kanske om Ronja när hon ska akta sig för farligheter. Idag hade jag ett barn på armen och ett annat på andra sidan som låg och killade på min hand. Efter vilan leker vi och pysslar lite och umgås med alla underbara barn och en stund senare äter vi mellanmål för att sedan leka lite till. Halv fem sa jag tack o hej leverpastej och är nu hemma igen.

Nu säger jag inte att alla dagar ser ut såhär, eller att det är frid och fröjd konstant men så kan en av mina arbetsdagar se ut.....vad gör du på ditt jobb?


Another day

Eftersom det är onsdag med andra ord lill-lördag så sitter jag här och äter godis. Ja och det är görgött. Jag öppnade i morse så klockan ringde 05.15 och sen dess har det varit full rulle hela dagen. Efter jobbet rastade mamma o jag katterna en sväng, mamma blir liksom min kattpartner emellanåt då Wille dels jobbar typ jämt, och dels för att hans stora kärlek i livet inte är att gå ut med två hårbollar i koppel....Udda fick nosa på en redan slaktad pippifågel men brydde sig inte speciellt mycket o det är jag tacksam för. Jag misstänker den svarta grannkatten som mördare till den stackars fågeln, han har förutom sedvanlig kattjaktsmat rykte om sig att vara helgalen och tyvärr är han inte steriliserad - en av många anledningar varför jag inte släpper mina vind för våg.

När dom rullat klart i skitig asfalt åkte vi till mormor och morfar och hängde där ett par timmar. Jag har sagt det förut och säger det igen, dom är världens härligaste morföräldrar. Morfar som har åstadkommit otroligt mycket roliga saker i sitt liv visar mig alltid bilder och texter som är från förr och det är svårt att inte gilla det. Han har ju även deltagit i miljontals tävlingar under åren och har nu vunnit över 2300 vinster, senaste vinsten är en årsförbrukning bröd från pågen! Det gäller att ta vara på de äldre medan vi har dom.

Och apropå äldre. Imorrn ska min inte så unga farmor flytta. Hur man orkar det när man är en bit över 80 är för mig ett mysterium. Jag kan tyvärr inte hjälpa till för jag jobbar men min snälla sambo har tagit ledigt för att hjälpa resten av familjen att lyfta alla möbler osv.

Snart är det helg igen och på lördag ska vi till Linköping dit Mickan o Tobbe har flyttat, det blir en kombinerad inflyttnings/25 årsfest för Mickan som fyller på fredag. För mig och wille blir det en natt på hotell för det tycker jag man kan unna sig ibland! =D



Rulla rulla liten katt.....en gång var hon svart..


Att rasta en tjockis...och då menar jag inte min lilla mamma.


Yum?

Yo!

Jag vet, jag fuskade...lösen en dag i förväg! Ibland är man bara bra busig.
Nu är det ju inte så att bara för att jag har satt lösen på så kommer det helt plötsligt handla om världsomvälvande saker utan det kommer fortsätta i samma kreativa anda som vanligt ;) Jag kände mer för att sortera bort de nyfikna själar som smyger runtomkring! Skönt att ha lite koll på vilka som är här och hälsar på, och glöm inte att säga hej bort emellanåt!


Peace!

All makt mot tengil vår befriare!

Det drar lite i bloggtarmen då och då, men nu har jag bestämt att jag ska lösenordsskydda bloggen av diverse anledningar. Så är du intresserad att följa min ytterst spännande tillvaro så släng i väg ett litet hej på mailen så får du lösen och användarnamn. Vet du med dig att vi absolut inte känner varandra kan du ju alltid slänga med en liten presentation av dig själv! :D


[email protected]

Vi kan väl säga en vecka från och med idag!

Peace.