Orosmoln nr 3858295

Den här dagen blev visst lite längre än planerat. 9-15 blev 9-18.30 och det känns något motigt men jag kompenserar det med ett 3½ timmes pass imorrn innan "helgen"! Idag ska det vara kvavt och varmt men ingen sol såklart utan ett ordentligt åsk o regnväder istället. Jag börjar tro att solen och värmen har något otalt med varandra. Kanske hinner dom bli kompisar igen innan helgen? Regnet får iallafall vänta med att komma tills efter 9 för jag ska gå till jobbet och regnkläderna är ju liksom redan där...

Jag undrar om det inte anordnas nån såndär bakluckeloppis snart? Jag har inte sett nåt om det i tidningen men jag skulle bra gärna vilja hyra ett bord och sälja/bli av med ett halvt förråd....och kanske tjäna en liten slant? Min plånbok skulle bli så tacksam.

Från det ena till det andra.

Imorrn är det ultraljudsdags och lagom till det var jag inne på kändisbebisar.se (jaa jag veeet) och såg att Malin Wollin (krönikör bland annat) hade gått ut med att de väntade sitt fjärde barn i måndags och i tisdags var hon på ultraljud och det fanns inga hjärtslag. Hon fick föda ut sitt döda barn. Så ja......där är dagens skräck kan vi väl säga. Om allt ser bra ut imorgon - då lovar jag att inte yttra mig om nån oro över allt detta på......ja iallafall ett par dar ;)

Ni kan ju hålla tummarna i morgon vid 07.30!


Såhär såg jag ut innan jag läste om Malins sorg. Lite lagom sliten och trött.


Såhär ser man ut efter ett par timmars oroande och tänkande. Ni ser ju att jag är svart under ögonen. Annars var det kanske inget mer........?

Det är måndag people!

Om vi bortser från att vädret har gått bananas med kyla och hysterisk storm dagarna i ända så känns den här veckan välkommen! Helgen har varit bra den med men den här veckan är det ju bland annat födelsedag och som grädde på moset är vi ju lediga samma dag! Lite annat spännande också men en dag i taget, idag jobbar jag 9-15 på Regnbågen och samma visa imorgon, skönt!
Nu hoppas vi bara på att vädret tar sig i kragen och ger oss SOL & VÄRME SNARAST!


Såhär gött hade jag det i torsdags förmiddag! Hoppas ni inte blir chockade av den lönniga bleka tjejen i ytterkant ;)

Bye bye birdie

Alltså, jag är inte klok. Men det kanske ni hade förstått vid det här laget. Men jag älskar Oprah. Har gjort i alla år...Så nu sitter jag och kollar på hennes "Farewell spectacular" som är det absolut sista vi ser av Oprah på det sätt som man kunnat gjort de senaste 25 åren....fast just den här showen är som en gala med otaliga överraskningar för Oprah herself....och självklart kändisar som smörar. Det är lite för mycket ibland men ändå - sitter jag här o grinar. Speciellt när det kommer in massor med unga tjejer på scenen som talar om vad Oprah har gjort för dom i deras liv. Gaah! Jag försökte hitta ett klipp med det på youtube men jag hitta inget så vill ni se det ....ja ni vet hur man gör för att se saker o ting på datorn som nödvändigtvis inte går att få tag på.....I say no more!


Heej



Då var man hemma igen då....! De här dagarna i Barcelona var väldigt väldigt mysiga och väl behövda. Vädret har varit på sitt bästa humör hela tiden, det finns inget bättre än att bara få sätta fötterna i ett par flip-flops och veta att det är sommar ute! Men underbart är kort och nu skiljer det 20 grader för oss...30 i Barcelona, 10 i Kristinehamn. Ingen höjdare med andra ord. Men jag är nöjd ändå. Både Wille och jag konstaterade att 4 dagar är ganska lagom att vara borta, även om vi gärna hade haft mer av måndagen istället för att komma fram mitt i natten. Men man kan inte få allt! En solbränna fick jag väl inte heller med mig hem direkt, inte så lätt att fånga i en storstad! Men att vara blek är väl inne nu va? va? va? ;)

Vi har spenderat dagarna strosandes runt både per fot och per turistbuss. Att ha Wille med sig på semester är som en GPS för mig som inte har nåt lokalsinne, medan han ääälskar kartor osv. Så jag har banne mig inte behövt lyfta ett finger på hela veckan. Vi har sett mycket och Barcelona är en fin stad med massor av gamla byggnader och olika historiska moment. Däremot när jag kollar på våra kort vet jag knappt vad det är jag tittar på men det vet nog guiden Wille....Apropå kort så finns det inte ett enda kort på mig från denna resa som jag nånsin vill se igen. Uschamejen den här perioden är inge rolig alls känner jag. Kulinariska upplevelser har tyvärr inte varit med på denna resa, även om det vi ätit har varit gott så har det inte varit nån "wow" upplevelse. Men hotellet var kanon, staden och allt annat likaså så har ni ett par dagar över tycker jag att ni ska åka dit!

Idag är vi tillbaks till vardagen och imorse körde jag Wille till jobbet på boda där han jobbar idag. Sen när jag ändå var uppe passade jag på att joina pensionärerna på Maxi kl.8 för att storhandla! Jag måste säga att det var en underbar tid att handla på......förr älskade jag att handla mat och gå i matbutiker. Men numera är det bara ett nödvändigt ont och man vill bara få det överstökat. Men att gå i lugn och ro och nästan inget folk i affären, ja då var det ju nästan kul igen! När jag kom hem åt jag frukost och sen la jag mig faktiskt i sängen igen och läste nya Mama som jag köpte. Och jag måste sluta läsa allt känner jag för i tidningen var det ett reportage om Marcus Birros sambo som två ggr blivit gravid men sedan fått diverse problem runt v.17 och v.24 tror jag att det var, så hon fick föda fram barnen på naturlig väg och tyvärr överlevde inte de barnen. Så nu har jag såklart alla symtom som hon hade........men det har jag ju inte på riktigt! Jag är alldeles för lättpåverkad och brist på fantasi har jag inte!

Nu har jag städat och tvättat, och ska nu äta färskpotatis och sill och kolla på Sarahs nyckel och hoppas att den är lika bra som boken!

Kan lägga in lite bilder från resan en annan dag men det har jag inte ork till nu...


Livet vs. Emma

Söndagen blev inte så ljuv som jag trodde den skulle bli såklart. Jag vet inte vad det är med mig men slarvig när det kommer till resor och liknande brukar jag sällan vara. Men av någon anledning har jag inte tittat på mitt pass förrän idag och inser att det gick ut 9 maj. Det här betyder att jag måste åka direkt in till polisen i Karlstad imorrn efter jobbet för att skaffa ett provisoriskt pass som kommer kosta mig 980:-. Behöver jag säga att större delen av förmiddagen gick ut på att vara gråtfärdig och redo att ge upp? Ja men än är ju inte resan ett säkert kort, jag vet ju inte om man kanske måste boka tid eller nåt för det där jävla passet heller? Ska ringa så fort dom öppnar imorrn. Meeeen, sen var det ju det här med vulkanutbrott som uppenbarligen ska uppstå en gång om året framöver......?! Än har dom inte stängt flygtrafiken till t.ex Spanien, men jag måste säga att det börjar krypa en känsla i mig som inte vill sätta mig i ett flygplan när allt verkar vilja sätta stopp för det? Var jag inte nojjig innan så är jag garanterat det nu. Pisspotta!

Vad gör man? Tänk om det är som i filmerna....när man väl har satt sig i planet så får man mer o mer panik över att det är nåt som är fel..........och så vill man bara hoppa av men rädslan för att bli sedd som ett hysteriskt weirdo tar över och så viiiiips så har du kraschat. Jag skulle vilja skriva här att jag som vanligt överdramatiserar men tänk om ni läser på tisdag morgon att det blev sanning.......? Creepy va.

Jag ser inte fram emot morgondagen utan vill bara knäppa med fingrarna och vara i Barcelona, i värmen och strosa runt, äta gott och hålla Wille i handen.

Gud, du kan se det som en bön. Peace och amen.

Oh what a beautiful morning

Solen skiner och fåglarna kvittrar.....igen! Det är väl för härligt att vakna upp till. Just nu väntar jag på att wille ska vakna så vi kan äta frukost tillsammans på altanen. Det gäller att passa på när solen skiner!

Vi hade en kanonlördag igår, så skönt att bara njuta av dagen som den kom. Vi åkte in till karlskoga och jag hittade massor av klänningar och dylikt men att stå blek i en provhytt med en ovanligt putig mage var ingen höjdare. Nästan så jag får rysningar....Det slutade iallafall med att jag köpte två tunikor. Med rabattkuponger och 50 kronors check blev det ju nästan gratis! ;) Sen åt vi lite lunch och avslutade karlskogabesöket hos Johan och Cissela i deras döfina lägenhet. Sen hem och spolade rent altanen med högtryckstvätten och grejade lite där. Nu skulle jag bara vilja ha en uppsättning utemöbler till och mer blommor. Det är lite trist på framsidan nu för vi tog utemöblerna därifrån och ställde dom på altan istället så nu ser det tomt och fult ut på framsidan istället...meeeen men. Det blev en grillning och sen somnade jag fint till Sagan om konungens återkomst i soffan....

I dag blir det stora packardagen, har slängt in en maskin tvätt och skrivit en packlista, för precis som jag läste hos Emelie nyss så är även jag ett listfreak! ;) Det är ju bara så trist om man glömmer nåt liksom..Hur som helst så måste jag ställa mig och pröva en himla massa kläder för jag tänker inte packa ner nåt som ändå inte kommer användas, så är det med det.

Jag tänkte även göra en rabarberpaj och förhoppningsvis få ett litet besök av Tove som spontant kom hem över helgen!


Den vitare delen är nyss tillkommen...därav den fräscha färgen, tyvärr blev inte resterande vägg lika vit efter tvätt så en liten målning vore nog på sin plats!


Tunika 1


Tunika 2

Jag är nöjd!

Hoppas ni får en fin söndag.

En helt vanlig lördagsmorgon hos familjen Fagerman/Eriksson








Det är tur att man redan är van vid att ha "barn" i sängen och att kroppen formar sig efter hur tjockiskatten vill ligga....Men, är man söt så är man.

Nojjor

Friday it is and we love it såklart. Jag sitter o tar mig lite mellis i form av digestive och hemmagjord smoothie.
Den här helgen är Willy ledig och det var inte igår direkt. Imorrn ska vi nog spola av altan och fixa i ordning där och så vill jag ta en sväng in till kga och titta på H&M efter billiga sommarkläder som passar en halvlönnig kropp. Stödstrumpor ska jag fixa också, bra att ha på flyget har jag hört. Jag har börjat få lite nojja över att befinna mig i ett annat land om ett par dar, tänk om det händer nåt med bebis och så måste man uppsöka sjukvård.....vi kan ju alla be en bön för att det inte ska inträffa ens ett litet maghugg under semestern men jag är fortfarande nervig över att man ska vakna en dag och allt är förbi så att säga. :/ Men man Magdalena Graaf åka till Kina gravid kan väl jag åka till Barcelona utan att gå under!?
Tips och råd på detta people? Jag vill njuta av tid med Wille och förhoppningsvis vääärme och kanske till och med en tendens till en liten bränna? Inte gå runt och oroa mig som jag är väldigt bra på. Jag håller fortfarande andan varje gång jag går på toa !

Så är det med det.

Söndag kommer att bli packningsdag för på måndag jobbar jag hela förmiddagen och sen måste katterna evakueras till "mormor och morfar".
Som min garderob ser ut nu så kommer jag få gå naken i det tjugosexgradiga spanien som utlovas till veckan...för inget är snyggt, passar eller bra överhuvudtaget. Låt oss hoppas att wille tar på sig spenderarbyxorna för sin småknubbiga sambo om vi åker in till kga imorrn! ;)

Vilopaus

Storstädning avklarad, lite ryggont på plats och soffan är en given plats just nu.


Den här låg i brevlådan när jag kom hem idag, tack gullepappa!


Lillstrumpa blev också trött av städningen (med andra ord springa runt livrädd för dammsugaren)

Ikväll kanske det vankas en liten te-dejt med Sanna, beror lite på hur hennes lilla Edith mår!

hejhej

Lite fler lösa tankar

Hörrni jag såg förut att det var mer folk som varit inne o läst här igår, än vad jag har gett ut användarnamn o lösen till så nu funderar jag på hur många som kanske fått det i andrahand så att säga. Det känns ju lite trist så nu funderar jag på att sätta nytt lösen eller bomma igen. Inte för att jag skriver något som är hemligt men meningen med hela det här lösenordsskyddat är ju att jag kan välja vilka som har tillgång till bloggen.

Lösa tankar

Jag fyller år om sissodär 2½ vecka, faktiskt för första gången i hela mitt liv så faller min födelsedag på Kristi Himmelfärdsdag vilket innebär att man är ledig = inte så tråkigt...Men jag fyller ju 29. Vad är tjugonio för ålder egentligen? Total meningslöst. Fick jag önska mig vad jag ville så skulle jag tråkigt nog önska mig en organisatör som kom hem till mig och organiserade ALLT och fick ordning och reda på lådor, skåp, garderober, förråd osv.....när det är gjort skulle en städfirma komma och tokstäda och efter det skulle en inredare få komma hem och ge mitt hem en "röd tråd" för det saknas hejvilt på denna lilla yta. Meeen så fyllde jag ju visst bara 29. Och jag är inte med i nåt överraskningsprogram på tv heller för den delen så jag tror jag får släppa de här önskningarna!

Nästa år fyller jag 30 logiskt nog. Och Wille och jag firar 10 år.....det är ju saker att fira det! Vi har pratat löst om giftermål nästa sommar MEEEEN så var det det här med att komma överens om hur man vill ha ett bröllop igen...och vi är lite som natt och dag där. Surt sa räven.

Ja har man inte i-landsproblem så skaffar man sig.

JOBB(igt)

Ingen som sitter på en fin förskollärartjänst till mig? Heltid/75%? Inte? Synd...Det skulle sitta fint nämligen. Nu får nån tant ta o gå i pension snart känner jag. Hon som jag vikarierade för den här tiden kommer iallafall tillbaks imorrn på 50% till 1 juli, och som det ser ut nu kommer jag att ta en del dagar som vi kan dela på men sen kommer det ju dagar då hon har 8-12 pass och dom går ju tyvärr inte att dela på...så då får jag väl stå till förfogande till vikariepoolen igen. Inte så sugen på det då det är rätt frustrerande att sällan veta vart eller hur du ska jobba från dag till dag. Att få ett annat långvik. är ingen risk just nu då det är semestertider snart. Jag ska ju förhoppningsvis jobba de veckor som det är sommaröppet på förskolorna så som jag gjort tidigare somrar. Inte heller så kul att behöva jobba en sommar till meeeeen det är som det är. Till hösten är det ju jag som är "ledig" eller hur vi nu ska se på det ;) Imorrn ska jag iallafall jobba 9-14 och sen vidare till karlskoga och den sista kontaktpersonsträffen med Maria.

Imorrn ska vi även se till att boka hotell i Barcelona och checka in flyget...nästa måndag bär det av och även om det kanske inte är det mest ekonomiska att göra just nu så är det MER än behövligt! Så då får man ta sig råd helt enkelt.

Snart är det dags för en unge i minuten och som vanligt fäller vi väl en tår eller två va?

Hejhej

Funny faces

Jag är så imponerad av min sambo som håller på med den där förbannade altanen. Han är ingen snickare och har aldrig grejat med sånt förut direkt, men han är så duktig! Jag fascineras av människor som har en vision av något och sen bara gör det. Jag är alldeles för lat, ointresserad och okunnig för att ens tänka tanken på att ta mig för såna typer av arbete....tyvärr!

Mamma o pappa har precis åkt hem, vi bjöd på lite lunch då vi fick middag hos dem igår kväll. Vi åkte förbi där efter en skärgårdssväng och fastnade till sena kvällen. Så idag blev det vår tur att bjuda igen. Nu är jag sådär eftermatentrött och troligtvis blir det en liten sovstund här snart...får dock lite dåligt samvete eftersom Wille står därute i kylan och jobbar o jobbar...

I går var mamma o jag i väg till Klockargården. Jag köpte inte så mycket mer än fyra pelargoner och lite andra småblommor att ha i en blomlåda jag fick av mamma att ha på framsidan. Eftersom altanen inte är riktigt färdig än så väntar jag lite med mer blommor.
Så mycket mer har inte hänt under helgen! Det är inga stora äventyr direkt om vi säger så. Men jag kan slänga in lite sporadiska bilder ändå....bl.a mina fina bilder jag låg o tog igår kväll när eurovision var i full gång och jag har så svårt för den typen av program så jag hade lite svårt att fokusera...













Är ni redo?.....






Jag o pappa skrattade så vi grät....så kan det gå när man har roligt!

Kärlek till jobb, sambo och katter

Yaay jag känner mig konstigt nog mycket piggare efter att ha jobbat en hel dag! Hoppas det håller i sig. Jag älskar verkligen min tillfälliga arbetsplats och det känns lite småtufft att nu på måndag blir sista dagen, till 99%. Hon som jag vikarierar för ska på ett läkarbesök på måndag och efter det får vi veta om det blir nåt fortsatt eller inte och jag som är pessimist tror ganska hårt på att jag inte kommer att vara kvar. Nu kommer jag säkert hoppa in som vikarie då och då iallafall men det blir inte riktigt samma sak. Blä! Jag har bara varit där i 3 månader, men det känns som 3 år.

Imorrn är det hur som helst fredag, och även om man bara har jobbat två dagar av fem så är det såklart en viss fredagskänsla ändå! Wille är ledig imorrn och ska försöka bli klar med altanen imorrn, sen jobbar han på boda på lördag och mamma och jag följer upp vår tradition med ett besök till klockargården. Söndag ska jag sitta i knät på Wille större delen av dagen och bara vara. Jag sover så hårt nuförtiden så de dagar som wille kommer hem sent, så vaknar jag inte ens, jag som normalt vaknar av minsta lilla. Eller jag sover snarare stenhårt första timmarna, sen sover jag inte lika hårt resten av natten men just de första timmarna skulle jag kunna sova mig igenom vad som helst tror jag. Detta härliga beteende gör att det känns som jag aldrig träffar Wille...inte för att han jobbar sent varje dag men ändå.

Ikväll jobbar han sent och jag ska banne mig ligga o sova under hans täcke när han kommer hem...så kan Estella ta min sida av sängen som hon redan gör så bra!


Mammafjant



Den här damen behöver inte sova bredvid mamsen, men imorse t.ex kröp hon "osynligt" upp i knät på mig när jag satt och åt frukost framför nyheterna....och där skulle vi sitta tills hon gosat klart. Bara att lyda!

Surprise

Lite trött på tillvaron i sjukstugan, då överraskade Willy mig med det här imorse,


Ser ni dom små babysockorna?




Udda tyckte att blommorna luktade fantastiskt...

Det här gjorde såklart min dag lite gladare! Han kan han, min man.


Imorrn ska jag jobba igen, det ska bli skönt. Går upp i tid ett par timmar och hoppas att jag inte är slut som människa när klockan är halv fem...

To roam

Nej men jag har ju inte jobbat idag. Utslagen hjälte...eller bara jävligt envisa baciller. Usch. På torsdag SKA jag iallafall jobba, då får det vara bra. Tog mig en sväng till Netto för att köpa melon imorse, för att få lite luft...jag flåsade som en blodhund. Så jag tänkte att ja men då tar jag en promenad till lite senare för att få upp orken lite....när jag kom hem från den minipromenaden kändes det som om jag hade sprungit marathon.

Och apropå springa. Imorrn skulle jag ju varit med på vårruset med jobbet! Så himla tråkigt. Min kropp är nog inte skapad för att motionera...



Det här är vad jag gjort resten av dagen, varvat bok med sömn, med mat...
Ikväll ska jag be en liten kvällsbön om att få en energiboost och en frisk kropp.

Nu ska jag se om jag kan få fram nån riktig smörig chickflick att fälla några tårar till!

Ett vet jag.

Jag sitter o kollar på 'En unge i minuten'....och ja - mina känslor kring förlossningar är blandade. Men hur som helst, Willes lilla halvsyster vägde ca 4,8 kg (!) när hon kom ut och DET vet jag iallafall att jag inte vill föda ut! Själv vägde jag 2,6 när jag föddes och det känns lite mer humant ;)

Packa pappas kappsäck

Idag är dagen då jag blir frisk. För det har jag bestämt. Plus att jag ringde till jobbet o sa att jag kommer imorrn...kanske lovade lite för mycket men jag har inte råd att vara hemma mer. Så är det när man är fattigman!
Känner mig fortfarande som sju svåra år och det är svårt att säga om jag känner mig bättre överhuvudtaget men jag får väl låtsas.

Wille och jag bestämde för ett tag sen att vi skulle börja samla Astrid Lindgren dvds, jag har ju alltid sagt att jag ska göra det men aldrig fått tummen ur. Det är mest för min egen del eftersom jag är Astridtokig....Hur som helst så gjorde vi en lite corny deal om att köpa en ny dvd varje söndag när vi går in i en ny vecka...och har väl hunnit köpa 4 filmer eller så. Men så kläckte Mia häromdagen att man kan köpa en kappsäck med de flesta av Astrid Lindgrens filmer! Dock inte gratis men det blir det ju inte i längden heller att köpa en i taget. Nu hittade jag den där kappsäcken på discshop.se, den kostar 2495:- men då får du 23 filmer. (vart man ska förvara dessa 23 filmer är en annan fråga ...i ett framtida barnrum möjligtvis, tills dess.......?) Vi får väl se när det här köpet blir av men det är en bra deal tycker jag!


gråt och tandagnisslan

Idag är en sån där dag då jag kunde ha börjat storgrina när Wille skulle åka till jobbet. Jag hade lust att lägga mig på golvet och hålla fast i hans ben och skrika "åååååååååååk iiinnteeeee". Men jag tror redan han tycker det är jobbigt att åka hemifrån så jag behöver väl kanske inte spä på den känslan. Men jag vill bara ligga med mitt snoriga tunga döva huvud i hans knä i en solstol och sova. Istället får jag ligga i soffan, själv och kippa efter luft. När fan ska kortisonnässpray och rinexin hjälpa egentligen? För att inte tala om penicillin? Den här helgen har varit allt annat än kul. När mamma var här igår en sväng, så beklagade jag mig tydligen så väldans mycket över allt och inget, att hon hade ringt Wille och bett han komma förbi efter jobbet och hämta mat som hon lagat. Jag kunde ju tyvärr inte känna vad det smakade överhuvudtaget men det såg fantastiskt ut iaf. Men det var inte bara mat, vi fick även varsin pannacotta med jordgubbar....om jag är bortskämd? Nej inte alls................Tacksam däremot! Har ingen lust att vara hemma från jobbet imorrn men i den här takten finns det inte på världskartan att jag orkar gå iväg. Jag har dessutom hostat hela natten så både Wille och jag knappt har sovit.

Låt oss alla hoppas på att jag känner mig piggare och framför allt positivare imorgon, för såna här inlägg är ungefär lika roliga som att sitta inne när solen skiner.


Jag har tråkigt.

Åh va trist det är att vara sjuk OCH ensam hemma! Tur att mamma har lovat ett litet besök så jag inte storknar. Är inte pigg men samtidigt lite rastlös, bland den värsta känslan jag vet.
Igår blev, tro det eller ej, Wille storebror vid 29 års ålder. Det händer ju inte varje dag! Hur som helst så fick Willes pappa och hans Helena en liten tjej som ännu är namnlös. Lite konstig känsla för Wille (för oss alla tror jag) men nu när hon är här känns det såklart kul och så fort den här förkylningen är väck så får vi åka till degerfors och klämma lite.

I brist på annat så bjuder jag på min ölmage som jag så fint har samlat på mig. Jag hoppas att mini me därinne inte lider för mycket av min snoriga kropp och antibiotika mm.


Imorrn går vi in i vecka 17.
:)


Lördag morgon

Nog för att vi bor på 65 kvm och har en minimal plätt till gräsmatta. Men både wille och jag konstaterade imorse när vi satt och tog lite kaffe på altanen (som inte riktigt är färdig än men snaaart!) att vi trivs så himla bra. Vi har morgonsol på baksidan och solen stannar kvar fram till efter lunchtid sen har vi sol på framsidan resten av dagen. Varje morgon sjunger fåglarna så det känns som vi har änglakörer utanför fönstret och forsen porlar lite lätt. Man kan ju ha det sämre!? Kan komma att bli lite trångt framöver men jag kan inte säga att jag har större ångest för det och kommer nog inte ha det på ett tag. Skönt!

I natt hostade jag lungorna av mig och nu på morgonen sa något klick i mitt öra när jag snöt mig (intressant va) så just nu känner jag mig döv på högerörat och kan nog tänka mig att sova lite på soffan med altandörren öppen så det fläktar så där skönt...Annars känns det lite sorgligt att jag inte är kry när det ska vara så fint väder idag och imorrn...Men man kan inte få allt.

På nyhetsmorgon just nu så ska dom på betesutsläpp och är det nåt jag skulle vilja göra så är det att vara med på det nångång, jag tycker att korna ser för härliga ut när dom får glädjehysteri! Vi hade tänkt göra det med barnen på jobbet men det hinns nog tyvärr inte.

Ja vi får väl se vad den här sjuklörda'n bjuder på.
Hejsålänge


Nu jäklar.

Efter ett besök hos farbror doktorn så bryter vi ju såklart inte seden med öroninflammation och bihåleinflammation. Penicillin, rinexin och lite kortisonnässpray på det. Med andra ord en faaaantastisk dom. Jag blir så jävla trött.
Så nu har jag laddat för att inte gå utanför dörren resten av helgen (kanske):


Ett skepp kommer lastat med baciller.

För inte så länge sedan skrev jag lite kaxigt om hur Wille var hemma och var sjuk och hur karlar inte är så sturska vid förkylningar...Jag tar tillbaks det lite idag. Jag är döende i förkylningen from hell, det är sant. Jag blir liksom aldrig "lite förkyld" utan jag tar alla satans symptom på en gång. Kände ett tryck på högerörat igår och vaknade i natt vid två av att det bara var värre och hela förkylningen hade landat graciöst i mitt lungparti och jag låter nu som jag skulle ha supit i hela mitt liv. Jag önskar jag kunde ha filmat mig själv hur jag har sett ut sen två i natt, jag nyser ungefär 1 gång per kvart och i samband med det tokrinner det ur ögonen och river upp hela halsen. Så ja, idag är jag hemma och får en sån där fin karensdag som jag inte skulle få hade jag bestämt. Halv tolv ska jag till vårdcentralen, jag tror inte jag har öroninflammation men eftersom mina båda trumhinnor sprack sist jag hade en sån här förkylning så tänker jag inte chansa.


Var glad att ni inte fick se varianten i färg....;)

Wille börjar jobba tre idag, och jobbar till tio sen jobbar han hela helgen (det här har ni aldrig hört förut). Jag tänkte dock sätta honom i tjänstgöring innan han åker, och det innebär att åka till maxi och inhandla jordgubbar (jag smällde i mig en ask i ett nafs igår) och Gb's nya gräddglass med päronsplitsmak - den kan ju bara smaka bra får jag för mig. Hoppas på lite tillfrisknande snarast så jag hinner krama lite på tove som är på väg hem. Men idag blir det total soffliggning. Ni missar väl inte att Twilight visas på ettan kl.21 ikväll? ;)

Klagomuren

Jag är vrålhungrig, jag har ont i halsen och det blir värre för varje timme, det svider redan under näsan, jag är trött och till råga på allt så har min i-phone kommit! Det är ju egentligen en positiv sak men jag är redo att bli tokig på att inte fatta nåt av den och att ens få igång den kommer kräva resten av mina veka krafter....

Jag hann iallafall med ett par timmar med Mia innan jag säckade ihop. Vi åkte till IKEA och strosade runt, fikade och vips så hade det gått några timmar. Och notera att utöver fikan så handlade jag inte ett skvatt!

Jag får hela tiden för mig att det är fredag imorn men det är det uppenbarligen inte och det känns tungt för ska jag må såhär så kommer resterande dagar gå i slowmotion. Vill att Wille ska bädda ner mig i soffan och mata mig med soppa.....Men okej, jag får bädda ner mig själv och äta Willes köttfärssås och spagetti istället, det är nästan lika bra ;)

Kul inlägg utan bilder va. Kanske men bara kaaaanske lägger jag upp en bild på min ölmage nån dag - det får vi allt se det.

Peace och prosit.

Fri som en fågel

Om ni såg mig nu skulle ni tro att jag var hemlös, alternativt tillhörande en mental institution. Jag kom hem vid 15-tiden och höll på att frysa ihjäl. Så sen dess har jag gått i leggings, tunika, kofta + mysbrallor över leggingsen, morgonrock och fårskinnstofflor och jag fryser tamejfan fortfarande så jag känner mig färdig som människa...Ett litet uns av halsont och täppt i näsan tillhör också dagens kroppsstatus. Måtte denna vecka gå fort så det blir helg igen.

Idag har jag avsagt mig min kontaktpersonstjänst, efter 4,5 år så känner jag att mitt engagemang inte är detsamma och det är inte rättvist mot Maria. Tur för mig att hon är världens snällaste och har en väldigt förstående familj så det känns bra trots allt. Och vi kommer ju höras iallafall emellanåt. På torsdag åker jag dit för sista gången som kontaktperson, det får bli mystorsdag som vanligt!

Imorrn stänger jag och har även gått upp i tid ett par timmar så jag önskar man kunde hoppa över morgondagen...man blir sjukt bortskämd av att jobba 75% - inte ekonomiskt dock. Vi går i valet och kvalet här hemma om vi ska avboka Barcelonaresan, vilket känns väldigt surt men samtidigt inser jag att vi har ganska många bollar i luften just nu, altanbygge, tapetsering och lite annat smått och gott. Resan är ju egentligen inte så dyr i sig, men det går ju alltid så mycket mer pengar än vad man tror. Men jag tror vi får räkna på det en gång till innan vi avbokar helt. . .Jag vill till värmen!

Nu ska jag fortsätta titta på No strings attached som jag började kolla på förut, smårolig och Ashton Kutcher är inte jätteful...inte Natalie Portman heller! :D

Hejsvejs.