Vi finns på instagram om nån skulle sakna ...

img_0581 (MMS)

Vi finns på instagram om nån skulle sakna oss för mycket ;) efager heter jag där. Mamma & Pappa detta är en iphoneapp så ni vet vad jag pratar om! :D Hejhej


We were on a break!

Nää hörrni, det får bli bloggpaus här tills vidare. Det är så mycket just nu med flytt och bebis som får tänder och har det lite jobbigt, dåligt med sömn och diverse annat så jag hinner ju aldrig skriva nåt alternativt orkar inte. Så när vi kommit på plats återkommer jag. Det kan nog dyka upp ett och annat inlägg från mobilen då och då men det märks!

Stay tuned!



Liten blir bara större och större!

Strumpor. Jag behöver strumpor. Kan man ön...

Strumpor. Jag behöver strumpor. Kan man önska sig strumpor i 30 årspresent? Kan kan man väl men hur kul är det? Kanske kan önska mig 30 par, ett par för varje festligt år i livet! Trosor behöver jag med. Inte 30 par dock. That's it for now!


Vi har det bra...vi här bak i bilen...tral...

img_3434 (MMS)

Vi har det bra...vi här bak i bilen...tralala...


nej men hej.

Den här flytten kommer bli min död. Så lite tid. Så lite ork. Så mycket kaos.
Vår soffa blev såld på fläcken idag, och här sitter jag nu i ett vardagsrum utan. Istället för soffa ställde vi (läs: mamma pappa och jag, Willy workar!) dit våra snygga nya badenbadenstolar....men va fan, vem vill sitta i en badenbadenstol om kvällarna o kolla på tv, egentligen? Sen kom min kära mamma på den briljanta idén att lyfta ur madrassen ur sängen och ställa i vardagsrummet. Så ja, numera har vi inget vardagsrum för här är vårt sovrum nu och Junie fick helt plötsligt ett eget rum. Kvar i sovrummet står dock vår sängram, tom och gapandes. I vardagsrummet har vi inga persienner, vi har bara en i stort sett genomskinlig hissgardin. Jag hatar att sova när det är ljust. Så för altandörren har jag nu SPIKAT upp ett lakan (tummen mitt i handen och knappt gröna tår, det är jag det!) och rullat ner den genomskinliga hissgardinen, som självklart inte når ända ner. Jag kommer med andra ord bli knäpp. Min tjocka katt som alltid ligger i sovrummet PÅ sängen om dagarna, är nu en vandrande pinne som inte vet vart hon ska lägga sig så jag fick tvångslägga henne på en flyttkartong med en filt på. Ligg! Stanna....!

Vi vet nu vilken soffa vi ska ha, men den finns bara att få tag på i sthlm eller via nätet verkar det som så vi får se hur smidigt det blir. Den är väldans fin iaf tycker jag. Ni som har mig på facebook såg säkert att vi bad om hjälp att bestämma vilken av två stycken vi skulle välja, en som Wille ville ha o en som jag ville ha. Jag vann. Jag vinner alltid! Men inte fullt ut dock för då bestämde vi att jag bestämde formatet på soffan och Wille får bestämma färg och tyg.....ni förstår ju redan att kontrollbehover i min kropp skriker efter att få vara med och bestämma...Men icke, han är benhård min karl. Ljusgrå ska han ha. Attans tänker jag!

Igår kom Anna Pepparkakan Turenkvist hit efter en vecka i Turkiet. En riktig myskväll blev det och både Junie och jag blev väldigt bortskämda med presenter, som vanligt!! Idag blev jag ännu mer bortskämd men allt detta får jag visa imorrn, då allt ligger inne hos Junie som sover. Tack söta rara du. Min egen sugarmama! ;)

Veckan som kommer känns som den borde bestå av väldigt mycket packande och organiserande men jag tycker det är svårt att komma nån vart med lillfia runt benen så vi får väl se hur mycket som blir gjort. Tisdag kanske det blir en emeliedejt, och jag hoppas även få leka lite med madde and the twins nån dag?

Peace out.


Förstår ni min ångest?


Cat in a box


Jumpan och hennes nya bästis, aktivitetstavlan från 1800-talet..


Jätteskoj tycker Junie!


Formatet Wille ville ha...


The winner!


Idag när vi sålde soffan hittade jag inte mindre än TRE nästan fulla lypsyl, mitt beroende i livet. Lycka!


The love of my life!

Ni vet såna här små blomsterarrangemang? D...

img_4226 (MMS)

Ni vet såna här små blomsterarrangemang? Det syns inte här men den lilla krukan är hjärtformad o jag fick den av min faster när Junie föddes, så vi kan ju säga att det är Junies blomma! Hur som helst, jag har inga gröna fingrar, jag har inte ens gröna tår om vi säger så. Och sådana här små grejer brukar jag ha ihjäl ofrivilligt efter en kvart ungefär så döm min förvåning när den söta lilla saken fortfarande lever och dessutom frodas efter 6 månader! Är inte det magi så säg?! Vad hemligheten är? Vattna sporadiskt och säg högt hur stolt du är över att den växer. ;D Nu ska vi göra rent vår soffa från katthår och troligtvis blir vi sofflösa idag och hur vi ska klara oss utan söffa i ca tre veckor vet jag inte men jag gissar redan nu på att vi kommer att sitta i badenbadenstolar ett tag framöver. Oh how I love to move.  Sayonara!


Min tur att ha sovmorgon....åh va skönt......

img_7205 (MMS)

Min tur att ha sovmorgon....åh va skönt....Det här händer aldrig Wille när han har sovmorgon. Jag är liksom mumifierad av två katter. Dessutom är jag ashungrig och till råga på allt kissnödig, såklart. Gääsp!


God morgon fredag! Junie är tokförkyld men...

img_7437 (MMS)

God morgon fredag! Junie är tokförkyld men bjuder på leenden ändå, söta unge! Själv önskar jag att jag idag hade städhjälp, en betjänt och en miljon kronor på banken! Junie behöver massa nya kläder, solgrejer som typ parasoll till vagnen o solskydd till bakrutan på bilen o lite annat smått o gott. Men i verkligheten ösregnar det, betjänten har gått upp i rök och städhjälpen har sagt upp sig och barnbidraget är slut! :) yay happy friday people!


Oh lord.

Min kväll består av en godispåse, pyjamas & game of thrones. Jag fick en ny mamatidning i brevlådan idag med men den får vänta till en annan dag, jag är för trött för att ens hålla i en tidning. Junie somnade redan 18.30 och då hade jag dragit ut på det länge....hon var så trött och sliten med lite sömn på eftermiddagen och så var vi i badhuset på förmiddagen men redan där var hon trött....så det var inte vårt bästa badhusbesök. Vet inte om hon sov dåligt i natt men drömt måste hon ha gjort iallafall för vid fem vaknade både jag och Wille med ett ryck av att hon skrek rakt ut och jag hittade henne på tvären i sängen..

Wille har nu skrivit på för sitt nya jobb som han fått, och han börjar där om ett par veckor. Den här gången blir det gruppchef på Telia istället för Transcom, med andra ord Karlstad istället för Karlskoga. Jag tror det blir bra! Bättre lön bättre förmåner och bättre stad ;) Jag önskar jag kunde säga bättre tider med men det är tveksamt.

Igår var vi hos Madde & Pär som har fått sina tvillingar (grattis igen!), Alva & Emil. Jisses amalia va små dom var. Så söta och så små, jag vågade nästan inte ta i dom. Men det kunde jag ju inte hålla mig ifrån såklart :) Jag hoppas vi får till en dejt till snart.

För övrigt är jag i ett tillstånd av rörigt i hemmet rörigt i själen rörigt överallt. Känns som jag står still fast jag har tusen saker att göra, framför allt packa och få ordning på saker o ting men jag kommer ingen vart. Skittråkig känsla if you ask me.

Imorrn är det redan torsdag och om vädret är som dagens så lär vi väl inte gå utanför dörren annars hoppas jag på en promenad, och sen kommer mamsen när hon slutar jobbet.

Ja av detta inlägg förstår ni kanske varför jag inte bloggar så mycket just nu, jag är ju inte superkul direkt! :D

En annan tjej som är desto roligare !









En helstöllig tjej för det mesta!

Denna dam har börjat småkrångla lite på kv...

img_9981 (MMS)

Denna dam har börjat småkrångla lite på kvällarna, supertrött egentligen men ska bara busa och flamsa, inte jättelätt att stå emot "pigga" små ögon och smajl från öra till öra! Men nu SKA hon sova!


Köpa sälj köpa sälj!

Heej på er.

Den här måndagen tillbringar jag än så länge med att sälja ut delar av vårt hem på blocket. I helgen var vi på IKEA en sväng, och jag insåg att jag är dötrött på våra sängmöbler och de har några år på nacken. Tror till o med serien i stort sett har utgått i IKEAS sortiment...? Jag hittade den iaf inte på deras hemsida. Hur som helst. Igår var vi även i vårt nya hem och mätte lite grejer, då insåg vi det vi fasat för ....vår soffa får inte plats i vårt nya vardagsrum..Vår soffa är gigantisk och passar väldigt bra i vårt nuvarande vardagsrum som är format lite annorlunda. Men i det nya säger det bara stopp. Så här sitter vi nu med en stor soffa och ett vardagsrum som kan bli utan! Så nu har jag lagt ut det på annons i hopp om att kunna göra snabba affärer och hitta en ny!
Vi har även anmält oss till den stora loppisen som är 19 maj i Arenan här i stan, o jag hoppas vi kan bli av med lite skit iaf!

Är det så att du är i behov av en ny soffa eller varför inte en säng? Don't be shy!




För övrigt började jag skriva detta inlägg typ 10 imorse o nu är klockan halv fyra. Junie vaknade och sen har jag börjat flyttpacka o grejat. Nu väntar jag på att Wille ska komma hem i typ en timme för att sen dra på träning. Imorrn är han ledig.....men så jobbar han kväll i helgen!
Får se vad veckan har att bjuda på!

Wishlist part two, den dyrare varianten!

Ja ni trodde väl inte att förkläden och blommor var det enda jag önskade mig? Åh nej, några få saker till högre pris har jag också på listan, man fyller ju bara 30 en gång har jag hört ;) Och önska är gratis!


Ja nu är det dags, lite sent kanske men nu vill jag börja samla servis! Men usch va trist att köpa själv så vad är bättre än att önska sig? Jag har spanat in denna serie från rörstrand nu på morgonkvisten (var det den du pratade om emelie?) Den heter Swedish grace och i färgen "Ros". Den här gången skulle det vara kul om jag ägde mer än 3½ tallrik som det brukar bli när det gäller mig.


Här är hon igen, Hedda. Hon bor på Åhléns.


En hotellnatt i en härlig stad, just nu längtar jag efter Göteborg alternativt Malmö. Kanske Helsingborg? För mig och en "vän" ;)


I år vill jag verkligen till PiP! Dyrt är det ju dock. 1500 pix för alla fyra dagar.
Men hörrni, i år kommer ju liksom Kent, Lars Winnerbäck, Deportees, Weeping Willows, Timbuktu, Den svenska björnstammen mfl. Jag skulle "nöja" mig med fredag & lördag dock, fyra dagar är inte nödvändigt. Däremot skulle jag vilja att det ingår barnvakt, och sovmorgon ;) Åh den som ändå fick ränna runt i sommarkläder med en öl eller två i hand och känna sig som 25 igen ;)



Jaha nu står det still igen men det här kan ju bli en spännande följetong ända fram till 2 juni!
Det kommer mera...som vi brukar säga!

Good morning sunshines! Såhär kul är det a...

img_2064 (MMS)

Good morning sunshines! Såhär kul är det att hålla grötskeden själv! Min mamma hälsar att hon glömde att lägga ut sin mer avancerade önskelista, så stay tuned.....ni måste vara jättespända!


Wishlist

Om en månad PRICK idag fyller jag år. Det har vi ju diskuterat förut...Samma dag som jag fyller år, flyttar vi. Så alltså, första gången på hundra år som jag fyller år på en lördag så ska vi ägna den åt att flytta, som är det värsta som finns. Det är ju såklart ingen höjdardag! Men vi får fira igen det en annan dag. Men då jag ändå inte kan låta bli att sura lite över det så har jag suttit och "önskat" mig lite saker för att må lite bättre.

Och så här ser den väldigt oavancerade önskelistan för 2012 and the big 30 ut:

Tavla från carlssoninterior.se (den har visats här i bloggen förut)

Grejer från MIO (även dessa har visats här om man kikar i inläggen från mars)

Presentkort IKEA (nömnde jag att vi ska flytta eller?)

Presentkort H&M (jag ÄR billig i drift!)

Tårtfat (helst ett fint i glas med kupa, mest praktiskt vore ett fult i plast)

Saker från gerbera serien, (gratängformar el serveringsfat)

Blomkrukor  som heter "Hjärter" från Ellos, (gärna modell stor och gärna två st)

Ljusrosa mårbacka pelargoner

"Frisörschampo & Balsam" (alltså BRA skit!)

Vita träramar i diverse former till fotovägg

Kandelaber i ”silver” eller vitt

Söta portionsformar som går att ha i ugn, minst 4 st.

Fint förkläde (tantigt va? jag fyller ju ändå TRETTIO)

 

Ja listan kan göras lång men jag har inte mer tid än så då Wille ska iväg och coacha match och jag har en dotter som ska kramas på innan det är sängdags. Spring iväg och köp nu, ni vet att jag förväntar mig minst EN present av er alla!! Hejdåochglöminteattläsadetsistamedenstorportionskoj!

 


 

 


Idag leks det på altan!

img_7587 (MMS)

Idag leks det på altan!