Som man bäddar får man ligga...

 
 
 
 
Idag var dagen vi tog tag i jakten på en ny säng. Vi har haft samma säng i cirkus tio år och det är en riktigt basic variant från Ikea. Men nu har den gjort sitt och även pajat min rygg så vuxenpoängen ville investera i något mer "riktigt". På Mio gjorde vi ett kap och om ungefär 5-6 veckor flyttar den hem till oss och jag längtar faktiskt löjligt nog! 
 
 
Vi passade även på att köpa en ny tvättkorg, inte lika spännande som en ny säng men behövligt då vår är trasig! 
 
 
Imorrn ska Wille få tid att fortsätta med trappan så jag o Junie tar med mormor och morfar på nån form av utflykt! En dag har passerat redan av denna vecka...blä!

En dag vid sjön

 
 
Idag har vi spenderat hela dagen med Anna, Fredrik och Julie vid Fredriks föräldrars stuga som ligger i Villingsberg. Fantastiskt läge på huset, uppe på ett berg med utsikt över hela sjön som jag inte kommer ihåg namnet på just nu! Vi grillade kyckling till lunch tillsammans med potatis i foliepaket och en god sallad, tjejerna sov en bra stund så vi fick chans att njuta av både mat och bad i lugn och ro. Anna slängde ihop en jordgubbspaj som vi fikade på när de små vaknat till liv, sen har det plaskats i barnpoolen, dansats och busats och till sist åkts båt! Det var premiär för Junie och hon verkade gilla det. Lagom till vi kom tillbaka till huset började det åska och vi åkte hemåt. Nu är jag dödstrött. Har varit full rulle ett par dagar med Borås djurpark (som för övrigt var kanon!) och lite senare kvällar än vanligt. Skrev ett inlägg på väg hem från Borås men det verkar inte ha nått fram så att säga. Imorgon är det fredag och bara en vecka kvar på semestern, gissa storleken på min ångest? 
 
 
 

Lösenordsbyte, igen!

Hejsvejs i värmen,
Jag byter lösenord på bloggen igen, mailar till de jag vet vill ha, ni andra tystlåtna anonymisar får klara er utan! ;)
 

Howdy..

Jag är SF och BF! Sambofri & Barnfri minsann. De åkte till svärmor i Hallsberg imorse och jag fick en chans att stääääda, det var nämligen INTE igår jag gjorde det, har inte ens hunnit dammsuga övervåningen efter katterna gick bort. Mina små bebisar förresten, dom är hemma hos sin mamma igen...även om det är i varsin urna så känns det bra. När tid finnes ska jag ordna en plats åt dom uppe på djurvilan. Saknar dom så jag kan bryta samman bara jag tänker på det, därav försöker jag att inte tänka på dom så mycket. Det känns lättast så. Åter till städningen, den där känslan när man faktiskt får vara ifred och höja musiken du saknat och som du önskar du lyssnade på oftare för den betyder mycket. Det har jag gjort idag så grannarna har fått sig en blandad kompott de också. Nu är jag färdigstädad och ligger på soffan på altanen och borde sova en sväng medan jag kan men det är ju så skönt att bara få vara! Att det säkerligen är oreda imorrn igen, är en annan femma. Igår kväll var jag och Emelie ute och gick, i två timmar och det var så skönt och välbehövligt. Det är nästan så det känns i kroppen idag! Idag anländer min kära moster och morbror till Khamn, min moster kommer en gång per år men det är inte alltid min morbror har den möjligheten så det känns ju såklart roligt att han är med den här gången även om det är en väldigt kort visit för hans del. Så imorrn blir det middag hemma hos mamma o pappa, brorsan kommer också hem. Tyvärr var vi bjudna på Tobbes 30-års fest på samma dag men jag har valt att inte gå då jag inte träffar moster och morbror så ofta. Så Wille får representera vår lilla familj själv. Vädret ser mer än härligt ut kommande vecka och det klagar man ju inte på. Vi har Borås djurpark att se fram emot tis-ons med familjen Norstedt! Nu ska jag nog blunda en stund trots allt. 😊
 
 

Splittrad

 
 
Som ni märker ekar det tomt härinne, ingen inspiration - inga inlägg. Jag vet inte hur jag ska göra smed bloggen, ena dagen vill jag bara lägga ner för jag har nada att skriva om samtidigt som jag vill ha kvar den för minnenas skull. Önskar jag hade ork och råd att beställa bloggen i bokform men med tanke på hur många  år jag har skrivit nu går det väl på en förmögenhet att göra det. Vi får se helt enkelt, antingen blir det jäkligt glest mellan inläggen eller så blir det inget alls, tillsvidare! När jag ändå tagit mig in här för stunden kan jag ju lika gärna skriva lite annat än om hur det blir i fortsättningen! Det är ju semestertider som ni kanske vet. Vi kom hem igår efter en vecka i Tylösand där vi hyrde en mini "lägenhet" eller vad man ska kalla det för, det var ett renoverat garage som var jättefräscht och fint. Vi hade väldig tur med vädret så veckan har varit kanon. Nu är det mer fokus hemma som gäller, tanken är väl att Wille ska få tid att nångång få renovera klart vår trappa inne, inte det lättaste projektet tyvärr och skiner solen blir det som prioriteras. Själv är jag bara sugen på att få greja jag med, vill byta vårt sovrum mot gästrummet för vi behöver inte så stort sovrum som vi har nu, och sen göra vårt nuvarande sovrum till mer allrum här uppe slash "lekrum". Junies rum står fortfarande utan nån tapet på väggarna, det är vitt och trist men det finns så mycket fina tapeter så jag kan inte bestämma mig. Vet inte vad jag vill ha för stil på tapeten heller. Barnslig el enkel, diskret eller häftig?! Den nedan är väl för söt? Men såna tröttnar man ju på snabbt samt att det är svårt att ha möbler framför då "försvinner" ju tapeten...
Ja det blir nog klart lagom till hon flytta hemifrån!  Nu får vi fikagäster så time to go. Vi hörs.