❤️

Idag fyller min älskade pappa år! Vi firade med fika hos brorsan, en tårta som smakade himmelriket! Och medan Wille var i väg och tränade strosade vi runt på Kasernhöjden och tog en sväng förbi Brigadmuséet. En mysig eftermiddag! Nu är klockan 22 och jag hör att Wille just blivit klar med tapetseringen i Junies rum, han är sådär bra på att vara tystlåten den där...Tapeten blev iallafall superbra. Så imorrn får man äntligen göra i ordning rummet! På fredag åker Wille på bröllop i dagarna tre, jag valde att stanna hemma. Inte så sugen på att lämna bort två små barn två nätter samt att jag aldrig ens träffat bruden! Vi hoppas på att få leka med tremänningen Agnes istället och så sover vi nog inne hos mormor och morfar nån natt😊


❤️














Midsommardagen 2014

Midsommar i år var väl lite för kall för min smak...var fasen är sommaren?! Har den redan varit? Man blir ju rädd för det. När vädret är dåligt då är det svårt att njuta på en strand och det blir inget badande...istället kliar det extra mycket i plånboken när vädret sviker. Semesterkassan kanske går åt makeovers här hemma, ni blir väl knappast förvånade när jag säger att vi ska byta rum igen?! Haha. Nä inte jag heller. Men det kommer bli skitbra! Idag skulle jag vilja åka till Ikea, beställa tapet och börja förbereda för rumsbyte! Men det hinns nog inte då vi ska på kalas för Julie idag! Men imorrn kanske....?

Igår var det midsommarafton och vår dag var väldigt lugn. Åt god sillunch med mamma och pappa, sen åkte vi ut till min faster och farbror och träffade äntligen lilla Flora, mitt kusinbarn. Sen hem och avnjöt pulled pork och lite vin i soffan! 

I torsdags var vi på Skojlandet i Örebro med familjen Lingåker, väldigt bra och väldigt lagom till barn i Junies ålder. Och gött för mammor och pappor som kunde sitta i soffor runtomkring de små!
Sen tog vi en sväng förbi Mega, som kan beskrivas som ett miniatyr Ullared fast mycket sämre men ändå okej. Fyndade lite till barnen. Sen skulle wille "bara in till stan för att lämna tillbaka några kostymer" 
Det slutade dock med att vi tog ett varv på stan och köpte med sushi från East West hem, lyckat! Så de senaste dagarna har varit lugna men trevliga. Älskar att ha wille hemma! 














Såhär festliga var vi...🎈🎉🙈😉

Nä upp ur sängen nu!!

Känn ingen sorg för mig Göteborg

Helgen spenderades i Götet, och det var görgött😁 Vi gjorde Liseberg på fredag eftermiddag i perfekt väder, inte för varmt o inte för kallt! Tjejerna åkte ett par karuseller ja och vi med då såklart eftersom de är lite för små att åka själva. Junie tyckte att det var jättekul! Lördagen spenderades ute i Lindome där Anna & Fredrik bygger sitt hus. Bad i sjön, lek och mat med ett gäng härliga människor (gamla khamnare) som jag känt sen tonåren men som man ser sissodär en gång om året. Det var bus o lek från morgon till kväll. I söndags avverkade vi Slottsskogen, iaf lekparken och djuren. Sen var det dags att sätta sig på ett hundra grader varmt tåg hem till Värmland igen! Fin helg och det var väldigt roligt att få spendera såpass mycket tid med Anna & Julie. 























 
Denna vecka startar Willes semester, vädret ser ut som skit men ändå: semester! Vi börjar den med att åka en sväng till Skojlandet i Örebro på tors med familjen Lingåker! Sen är det midsommar med familjen🌻😊

Hejhej

Inte varje dag som man lyckas få båda prinsessorna att sova samtidigt så en eloge till mig själv!👏 fast Vida är ju en såndär lurig bebis så hon kan verka helt däckad en sekund o sen klarvaken den andra. Så det gäller att passa på att bara vara de få minuter hon sover! Vi köpte en ny pool till Junie igår fast hon valde en som var ner som en plaskdamm så det blir mer plaskande än badande men oavsett så ska det badas resten av dagen har hon bestämt men mamman var tråkig o sa att man var tvungen att sova först. Hon har varit lite småsjuk under helgen med feber och allmänt ostabil i humöret. Vi får väl se om det blir dagis imorrn, ska ringa och kolla magsjukestatusen först för det vill vi inte ha nu när Junie o jag åker till Göteborg på fredag för myshelg med Anna & Julie (självklart Fredrik med men han jobbar på nya huset). Idag jobbar Wille kväll så han åkte för en stund sen. Om en vecka börjar hans semester, fast han ska "bara" jobba lite i början av veckan för han tagit ledigt på fredag för att vara hemma med Vida när vi åker. Apropå Vida så börjar hon bli en riktig bebis nu, med härliga leenden, "prat" och är mer social. Under semestern ska vi försöka få till lite "sovrutiner", i form av att hon ska sova i sin säng bredvid vår säng, istället för i nestet med nån av oss i gästrummet som det varit hittills för att inte störa: hon låter som bara den när hon sover. Junie sover ju ganska ofta hos oss också så det är väl bra att få kläm på hur det är att ha båda i sovrummet osv. Låter kanske simpelt men inte alla dar i veckan! 

Nu när det vankas semester konstaterade vi igår att vi inte har nånting planerat! Både på gott och ont. Vi ville ju åka bort nån vecka på kusten med mamma o pappa men har hittills inte hittat nåt boende som fallit oss i smaken. Annars blir det spontana tripper och det ska bli väldigt mysigt! 

Men innan semesterveckan drar igång så ska det testas på yoga, Junie ska till frisören för första gången (be en bön!) och sen är det äntligen dags för götlabörg! 👍










Tisdag och ett år visare.

Det närmar sig semestertider i familjen Fagerman/Eriksson, bara två veckor kvar så är han hemma i 8 (ÅTTA!) veckor, helt galet. Det ser vi fram emot. Under dagarna som har gått har det målats husfasad (läs Wille har målat) mamma o jag plus barn besökte loppis/marknaden ute i Vike i lördags, vi har varit i Mariebergsskogen med mormor och morfar, vi har haft besök av familjen Larsson som var hemma från Dubai, och jag har fyllt år. 32 känns lika meningslöst som 31! Det går utför så att säga. Att leva hälsosammare och röra på sig går upp o ner, det är svårt att få ihop pusslet med två barn som har olika behov och det ska lagas mat o läggas barn osv ja ni vet hur det är. Jag är ju en sån som helst vill ha min motion avklarad på morgonen för då är jag som piggast, men på vardagarna innebär det att jag måste gå med Vida i vagnen o då känns det bara stressigt för hon vill inte alltid vara nöjd där i. Men igår gick vi hela familjen på kvällen, det var varmt och tungt men skönt att ha det gjort och Junie var nöjd över att hon fick hänga på när mamma o pappa "springer" fast vi gick ju såklart...Det märks att min kropp inte har rört på sig ordentligt på nästan ett år känns det som för det är väldigt segt o tungt så nu gäller det att hålla i så man kan börja springa så småningom. Idag är Junie på Föris igen efter lite långhelg och jag o Vida ska ner till BVC om en timme, sen har jag planer på att kanske åka ut till Klockaregården i eftermiddag. Vår framsida ser förjävligt ut ogräset är en djungel men vi ska lägga altanräcke här snart så det får väl se ut såhär nån vecka till. Slänger in lite bilder från dagarna som gått och sätter punkt här för idag!














☺️