So long!

Nu drar vi ner mot västkusten några dagar på en liten roadtrip!! Inget är bestämt förutom att imorrn blir första stoppet mitt älskade koster och det ska bli guld!! :)



Smell you later!


The Brady Bunch





I'm lost for words :)



I'm walking on sunshine!

Idag har jag gått emot strömmen och har i stort sett hållit mig inomhus....eller jag var på jobbet mellan 10-13 och då satt vi ute hela tiden så jag har fått min beskärda del av värmeslag idag...och idag var en sån där dag då jag inte längre kunde ignorera tvättkorgen som inte ens syntes längre pga all tvätt och resten av palatset kändes allmänt skit-skitigt så jag tog tag i det och har precis satt mig ner lite smått trött i ryggen och hungrig! Men då kan jag bara slappa och njuta av vädret i morrn hela dagen när jag är ledig! Ska bli najs.

Jag försöker smida ihop en blandskiva till roadtrippen men jag har lite idétorka just nu så jag sitter och tittar på p3's spellistor för lite inspiration...allt av intresse är välkommet ;)


Estella ville följa med till jobbet :)

Cornelia & Tove övar inför framtida mammaskap

Lilla Olle, hos tove. Dagen till ära iklädd bodyn som jag köpte :D

Liten liten skrutt

Mamma Emelie ger magdroppar:)

William njuter av kvällsluften

Morronmys!

Doggystyle

William the dog and I har just varvat ner efter en powerwalk på morgonkvisten, mycket härligt. Kanske borde hundvakta lite oftare? Jag behöver ett dragplåster :)
Sovit gott i natt har vi gjort också, och imorse när jag hade vart på toa och kom tillbaka till sängen så var det minsann en herre som hade snabbt som ögat flugit upp i sängen, trots mamma anna sagt att det fick han inte. Men Emma har dessvärre inte samma disciplinering på varken sig själv eller William så vi låg kvar en stund o "mös" :D

Jobbet ringde och våra scheman stämmer inte överens, jag skulle börja 15 idag men enligt jobbdatorn så skulle jag börjat 10..margareta ringde kl 11 och frågade om det hade hänt nåt...? Nej jag äter frukost svarade jag medan hon snabbt förklarade att jag skulle vart på jobbet för en timme sen. Men vi konstaterade att schemat har blivit ett kaos och inget stämmer så jag ska snart åka dit, några timmar tidigare...eller senare hur man nu väljer att se på det.

Anna & Jesper verkar haft det toppen på Selma Lagerlöf Spa, bubbelpool och yoga och behandlingar...det låter som nåt för mig :)
Men prinsen här hemma har väntat på sin mamma sen hon åkte tror jag så det blir nog kalas det med!

Igår var vi hos lilla Olle (ja emelie med såklart) och han hade allt växt lite sen jag såg han sist, men han var lika söt än ;)
Tove och cornelia övade lite på mammarollen och det togs kort från början till slut, även under ammning! Det får jag lägga ut när jag kommer hem. (Nej emelie inte korten där du ammar...:)

Just nu älskar jag att vädret börjar ta sig i kragen och att det ser ljust ut för min och annas roadtrip på måndag! Måste hinna göra en roadtripskiva och baka lite bröd och bullar igen kanske?!
Hedström, hur går det med boendet? Du har väl inte bara Iron Maiden i huvet hoppas jag ? ;D

Nu blire pusskalas på william en stund innan jobbet hägrar.
Adios!


Bröllop

Efter dödshot så är jag tvungen att uppdatera bloggen....så nedan kommer ointressant fakta om vad jag gjort på sistone:

*Jobbat
*Jobbat
*Jobbat
*Umgåtts lite
*Varit på bröllop

Bröllopet var jättefint och tårarna sprutade från höger och vänster på många...Grattis till er Anna & Jesper! :)
Hedström och jag höll tal som vi var väldigt nervös inför men efter några glas bål så gick det ganska så görbra om jag får säga't själv! ;D


Idag är jag skittrött............och har suttit framför datorn alldeles för länge så nu ska jag halsa min cola och sen söndagsstirra på tv:n.
Imorrn ska jag, tove och cornelia till emelie och lilla Olle. Sen ska jag vara hundvakt åt William tis-ons då anna o jesper ska till selma lagerlöf spa och lyxa till det. :D Jobba skulle jag visst göra också.
Nej gud, enough!!

Butter, trötter ...emma?

Jag har blivit avokadoberoende. Favoritsnackset jag har just nu är knäckemacka med kalkon, skivad avokado och örtsalt...det känns som om jag skulle kunna leva på det en lång tid framöver. Ska dock försöka låta bli...kan ju bli något näringsfattigt.

Bortom det här avokadoberoendet så känner jag mig något trött i sinnet och skulle vilja ha en liten paus i tillvaron för att ta några djupa friska andetag...eller kanske en hel natts sömn kan hjälpa - vilket som. Energin är lite låg och ja...jag känner mig inte på topp idag. Förhoppningsvis blir det bättre imorrn...ska starta dagen med en promenad runt hultet har jag tänkt. It can only be good.

Idag har det blivit lite Valentina shopping, 2 bodies blev det iaf som ska skickas iväg imorrn. Söta lilla bebis :)


Bedtime Story

Jag sitter på jobbet och ska försöka hålla mig vaken är det tänkt. Alltså fördriver jag tid...innan john blund kastar sig över mig när jag minst anar det. Har umgåtts lite med en bakfull anna hedström idag, en liten lunchdejt där det blev köttfärssås & spagetti och senare under eftermiddagen en glass i skärgår'n, där vi även pratade lite om vår superexciting roadtrip vi ska göra 28-30 juli! Bara vi och inga karlar som ska med, inget kan gå fel :D Det ska bli hur kul som helst.

Häromnatten kollade jag på en film som hette nåt i stil med In the land of women...och mannen i filmen som för övrigt bestod mest av kvinnor (uppenbarligen) var allas vår Seth Cohen från O.C, eller Adam Brody som han så vackert heter. Jag har visserligen vetat om att människan i fråga är sockersöt men helt plötsligt var han en man och han var inte längre sockersöt utan het. Hotstuff helt enkelt och filmen kan varmt rekommenderas till tjejer....och/eller feminina killar. ;D


OjOjOj

Annars kan jag känna att denna vecka är ganska skön. Jobbar ons-fred, lördag är det bröllopsdags! Kanske är tid att tänka på att inhandla näsdukar? Imorrn ska jag göra några bankärenden med min mor & far som för övrigt lämnar landet för tyskland på tisdag...ett jävla farande på de där två. Tur att man kan beställa med vin och öl :) Sedan ska jag förhoppnngsvis träffa Susanne som kommit hem en sväng efter några år i aussieland...ska bli kul! Imorrn kväll hoppas jag på en indisk restaurang i öret med Lil'will!
Tisdag blir det weddingplans med den blivande bruden :)
Igår föddes förresten mitt andra kusinbarn, lilla Valentina kom till världen! Hoppas det inte dröjer för länge innan vi kan träffa henne och Nicky som jag fortfarande inte träffat. Så kan det gå när släkten är långt bort.
Dags för en nattmacka...och sen kanske en film eller 3.
Gonatt


Väderschizofreni

Det är lika överraskande varje dag att vakna till ett väder som inte kan bestämma sig! Sol, regn, sol, regn blablabla...
Men mina lediga dagar var iaf toppen, det var sol och bad på schemat båda dagarna. I onsdags var vi ute i ninas stuga ute vid baggerud, väldigt fint ställe! På kvällen var det tal om att åka in till kstad och sommarplaza men det som i början var typ 8 tjejer slutade med 3 tjejer och vi drack lite vin och tog oss ner till ankaret istället...haha...
Igår var det meningen att vi skulle åka till Gustavsvik men solen bestämde sig till slut att komma fram och vi styrde bilen mot degernäs istället. Med oss hade vi Oliver och väl på stranden fick vi sällskap av Tobbe & Jenny, My & Alfred. På kvällen blev det grillning hemma hos Tobbe...det var en ren frosserikväll och jag var nästintill spyfärdig fortfarande när jag vaknade imorse. Inatt ska jag jobba och just nu spöregnar det så jag tar det lugnt och bakar lite bullar till anna och jespers dag om en vecka! Tobbe o jenny jobbar för övrigt med godis i norge just nu, och hade fått hem en sjuk mängd godsaker hem så när vi åkte hem fick vi en full ICA kasse på godis....det bådar inte gott för mig!!



Nattugglan

...jag sitter på jobbet och försöker hålla mig vaken....än så länge går det bra. Har just hällt i mig en mangosmoothie för att ge kroppen lite energi....får väl se hur det blir med den saken!
Jag fick iaf en trevlig överraskning av Therese förut som iaf förstår schemat till skillnad från mig, jag är ledig imorrn OCH torsdag - Hurra! Jag trodde att jag bara var ledig torsdag. Så imorrnbitti när jag slutar så ska jag göra samma sak som jag gjorde idag, åka hem till mamma o pappa och lägga mig för att sova några timmar, dom är ju på koster så det är knäpptyst där så imorse lyckades jag sova i 4½ timme! Inte illa. Slipper wille gå på tå också. Omtänksam som jag är ;)

Imorrn ska det bli fint väder och jag har playdate med tove och helen.. (ska bli skoj. Idag var en skittrist dag, jag har bakat pain riche, gått en kortis och stirrat i taket känns det som. Men man blir ju så seg!

Jag tror aldrig en natt har känts så lång som denna...bara sex timmar ca tills jag får sätta mig i bilen och rulla hem i komatillstånd till höla igen. Och nu skriver jag här bara för att ha nåt att göra...kanske skulle ta o sluta med det..
Hoppas ni sover gott allihop! ;D

Helgens bravader

Jahapp så var det måndag igen då...blä blä blä. En vecka och en hel helg framför mig av nattjobb. Men i slutändan är det väl värt det antar jag när man äntligen får en lön, just nu lever jag på luft. Helgen var iaf bra mycket socialisering blev de!
I fredags grillade vi hemma i familjen Zadiks trädgård, i lördags var jag och wille nere i vårbo, i hans pappas stuga några timmar, sen blev det utgång i kga. Först körde snälla rara tove oss till degerfors och tobbe larsson som köpt sig en bubbelpool som står på altanen, så wille, tobbe och tobbe satt där medan jag satt på "torra land". Men nästa gång ska jag också bada! ;) Sen bar det av till lars en snabbsväng och tillsist Harrys. Igår var vi lite effektiva och rensade lite garderober och sen blev det bio i kstad...SATC än en gång...vi hade fribiljetter och wille hade ju inte sett den...inte mig emot! :D


Julafton!

Bejbi är hemma igen och det känns väldans bra :)
Det kändes som rena rama julafton när han överöste mig med presenter, och presenter i all ära men jag är mest glad över att ha honom hemma igen! Ikväll ska vi till tove och grilla lite, och ta några öl eller glas vin :D
I förmiddags var jag hos Emelie och fick träffa lilla Olle för första gången, söt som socker och en riktig go'bit! Kul att träffa Emelie också, det var ett tag sen och jag har saknat våra samtal.


Vad säger ni, ser jag ut som en tänkbar mamma? ;) Lilla söta Olle (lik sin mamma!)


Presentdags! Vännerboxen, 2 musik DVD med Gwen och FF & två fina halsdukar (äkta burberry såklart ;)


Nya joggingskor! Passade perfekt


Levis "converse" i skinn, pretty nice if you ask me.


Vanliga vita converse


Rosa & svart peak jacka


Abercrombie & Fitch top, paul frank linne och abercrombie mjukis shorts :)


Mysbrallor, abercrombie & fitch såklart ;D


Vinterställ i peak performance också tvättäkta vara ;) Men väldigt fint.


Ny väska, får plats massa skolböcker..


Hotpants i massor!


Sötvattenpärlor, örhängen i rosa & vitt, halsband och armband


Guessklocka!


Märks det att vi gillar abercrombie & fitch?


Tag Heuer klocka, vet att Brad Pitt gillar dom :)



W hoppas studsmatta


Med Oliver :)

Skön men väldigt varm dag...!


Hundliv & Strandliv

Natten var lugn och jag sov typ 2h när jag kom hem imorse, och sen bar det av ut till revsand för sol och bad! Det har vart en otroligt skön dag. Tove hämtade upp mig och hon hade fixat lite fika med, smörgåsar, frukt och kaffe och kaka ;)
I revsand mötte vi upp Martina och hundarna och låg på den lilla privata "plätten" vid den lilla båthamnen. Tove ska ju dessvärre jobba imorrn men för min del får det nog bli revsand imorn med, det är så skön sandbotten och vattnet är alldeles lagom! Inatt är ju sista natten på ett par dagar, så imorrnbitti funderar jag på att skippa sovstund och åka direkt till solen. Och imorrn natt kommer bejbi! Vi har funderingar på att åka till Koster lör-mån, mamma o pappa ska vara där lör-lör men eftersom jag jobbar igen på måndag kväll så hinner vi inte vara där längre men det är soo much better än inget alls. Jag kan inte gå en hel sommar utan mitt paradis...så det får nog bli så. Tove har sagt att hon kan vara lite kattvakt och då får man ju passa på :D


Legolas ville leka mest hela tiden


Lego & Zazza busar


Tove visar upp sin bästa beachfrisyr a'la charlies änglar


The beach


Marina slappar i sola'


Voíla! Ser ut som jag har stans största höfter men det bjuder jag på ;)



Mm..prettypretty


Tove badar


Nu har jag dock en jävla huvudvärk som jag tänkte utrota med massa citronvatten för tabletter har jag visst inga hemma.
Sen work work work!


Yawn!

Totalt meningslös dag måste jag säga. Somnade typ vid halv nio imorse efter en sinneslöst trött natt...sen vaknade jag vid 12 och gick upp men ändå orkade jag inte göra speciellt mycket vettiga saker. Var på god väg att baka bullar men orken tog slut efter att ha gått igenom om jag hade alla ingredienser...så jag gick hem till mamma o pappa istället och la mig i solen men det blev nästan för varmt...så jag pratade med anna i telefon typ 40 min för att sedan prata med mia i 15 min...Sen tog jag en omväg hem för att få lite luft. Väl hemma flög energin på mig som en inbrottstjuv och jag började skura hela köket och bytte gardiner i både kök och vardagsrum. Seriöst, kan jag inte komma på nåt roligare?? Men alla jobba ju idag så det var liksom till att roa sig själv. Mamma kom och hälsa på en stund och nu har jag just sjunkit ihop i en hög i soffan med en mango/banan/linfrö smoothie...yumyum.

Om en timme bär det av till jobbet igen.
Jag är lite willekrank också. Men imorrn är det onsdag...och som rutin kommer torsdag därefter :)
 

Men the icing on the cake är iaf att tove är ledig imorrn och vi ska spendera dagen på beachen med picknickkorg. Så jag ska sova i skuggan på en filt tänkte jag. Fast okej, litegrann hemma i sängen först. . .