Meet Udda. The cat pitbull.



Vi har ju en tillfällig inhägnad ute på altan nu under vintern, där katterna kan vistas.
Igår släppte jag ut Udda en sväng och gick sen för att ta undan frukosten. När jag kom in i vardagsrummet igen ser jag Udda som tar sats från ena sidan av altan och i ren hets kastar sig rakt in i nätet och klättrar uppför så hela skiten rasar. Anledningen var en grannkatt som gick förbi. Grannkatten kan skatta sig lycklig att jag kom ut just då så inte Udda the pitbull kunde springa efter och förmodligen skada denne.
Vart tog min meskatt vägen? Jag har på känn att Udda skulle kunna bli grannskapets terrorist om jag släppte henne lös. Not good.




Ursäkta den vackra synen av vår altan. Det är vårens projekt att fixa altanräcke och annat en altan förtjänar!


This little light of mine..

Idag inhandlade vi ett nytt överkast från Mio. Vi älsk'ört!



Skulle gärna ta en bild på hur det ser ut utbäddat på sängen, men eftersom vårt sovrum inte är riktigt i ordning (efter BARA ett halvår) så får det helt enkelt bli en annan gång när det känns lite mer ombonat....;)
Vi har även spanat på bilar.......som så ofta nu förtiden.......nu har Wille bestämt sig säger han. Det är ingen idé jag skriver vilken bil han har bestämt sig för...antagligen har han ändrat sig i morrn igen. Jag lägger mig inte i det där känner jag. Bara jag får köra då och då!

Nu har vi städat och satt upp en tavla och grejat hemma och jag ska vila en stund och ikväll blir det mat hos mamma o pappa.....Wille står för matlagningen!

Väntan.

Jag börjar halv tolv idag, och det är ju såklart skönt OM det inte vore för att vi tydligen har fått fall av magsjuka på jobbet. Jag som trodde att magsjukan var över för ett bra tag framöver. Men icke. Jag är inte supersugen på att gå dit om vi säger så. Och så stänger jag också. Vore fantastiskt om ett barn kaskadkräks medan jag är ensam.
Oh lord.

Så nu inväntar jag just magsjukan. Jag är säker på att den kommer ta över min kropp inom 48h och helgen känns inte speciellt rolig alls just nu. De senaste två gångerna jag har fått magsjukan har det varit på en lördag, så ja......det blir ju ingen större surprise. Det känns lite orättvist att liksom veta att man med största säkerhet kommer att drabbas, det är som att veta att man ska dö och bara går o väntar. (okej här får ni som vanligt ta mig med en nypa salt) Då föredrar jag att bli överfallen och nerslagen utan förvarning...det blir mindre lidande då får jag för mig.

Vi får väl se om jag överlever helgen eller inte. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ.


Såhärstrålandesågjagutförrförragångenjagöverlevdespysjukan.

Bild nr 2. En bild på dig själv.


Här är jag. The naked truth så att säga.
Det är såhär man hittar mig varje kväll nuförtiden. Jävligt missnöjd med kylan. Så täcket följer med ut i soffan. Att vara nyduschad och blöt i håret gör inte saken varmare. Jag önskar än en gång att jag kunde bo i duschen. Eller ännu bättre, i ett land utan vinter.
Bilden är också en påminnelse till mig själv om att jag behöver köpa nya glasögon, som inte är för stora.

Imorrn är det torsdag och jag får besök av Madde och Alfons en sväng, vi får hoppas dom inte fryser fast när dom kommer in här.

Peace.

Bild nr 1. Någon jag umgås mycket med.

Egentligen borde jag lägga upp en bild på mig själv för jag kan inte påstå att jag umgås med någon speciell MYCKET just nu, förutom mig själv! Jag träffar alla jag gillar så fort man får en stund över, men det är svårare att få ihop det än vad man tror. Madde, Mia och Tove är nog dom som jag träffar "oftast" nuförtiden. Sen träffar jag ju Anna & Anna, Mickan, Nina och Sanna emellanåt. Resten känns det som jag träffar en gång om året!










Lite bilder för släkten att se!

Jag slänger in lite bilder från helgen som för övrigt har varit kanon. Så himla skönt att få lite andrum från sin egen hemmiljö om så bara för en helg.


Vi inledde helgen med en himla massa brödätande! Surdeg only såklart. Det fanns otroligt goda röror och smörsorter att ha på...man gick inte hungrig om vi säger så. Min duktiga storebror var den som hade bakat allt bröd!






Gustav & Elin







Gustav, Petter & lilla Björk.


Gustav blir tackad för sitt hårda slit med en "Mad men" bricka.




"kassadelen" av bageriet


Ovanpå bageriet bor storebror på veckodagarna när han jobbar.


Supermysigt!


Brant trappa dock








Sen styrde vi kosan mot Ullared. Blev bara lite smågrejer och några födelsedagspresenter.


Efter Ullared kom vi till chateau Hedström/Kofoed. En fika i haga och sen matlagning! Wille o jag hade besökt ett litet charkuteri på vägen och köpt lite goda korvar som vi käkade.




Vi kollade på melodifestivalen och skämdes. Jag fick låna fredriks pyjamasbyxor.


Herr & Fru.

Vi avslutade gbgvistelsen igår med en brunch och lite shopping.

Idag har jag jobbat, gått hem i kyyyla, gått ner på stan i kyyyla....så jävla trött på vintern nu så det går inte att förklara. En fin avslutning på dagen blev det när bästa Mia kom på besök!
För övrigt så trivs jag galet bra på mitt jobb och det känns som jag varit där i evigheter.
Det gillar vi!

Imorrn tror jag att jag ska börja med den här blogglistan, i brist på annat!

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.






Thank God it's thursday

Imorrn fyller den här go'biten 1 år! Tänka sig vad tiden går fort! Mamma Madde har informerat att han numera går flera steg själv, heja Alfons!



Jag måste packa och komma på vad jag ska ha på mig under helgen och det är bland det tråkigaste som finns! Jag är så jävla trött, har hållt igång hela dagen och nu vill jag bara att det ska vara fredag kl.11.30 då min helg börjar!

Have a good one people. ♥

Secrets and love

Idag är jag glad över två saker: mitt vik. blev förlängt till 16 maj - den enas bröd den andras......otur? Konstigt det där hur någons olycka kan gynna någon annan. Det är andra jag är glad över är Marabous nya slisksöta chokladkaka "Macadamia & Honey".......jag gillar macademianötter...jag gillar honung - jag gillar choklad - ingen svår matematik.


Nån bit räcker sen blir det söttsöttsött men idag var det just vad jag behövde.
Okej jag är glad över några saker till, mitt HM paket  t.ex som jag just hämtade ut och allt passade! Basplagg men ändå!
Imorrn är det torsdag och jag anser mig själv ha sovmorgon när jag får sova till sju!


My o my what a wonderful day

Känns som den här veckan går aningen sakta? Borde det inte ha varit onsdag idag och inte imorgon? I think so.
Imorrn öppnar jag och börjar 06.15, det är grymt att behöva chocka kroppen med att gå upp kl.05 men å andra sidan slutar jag kvart över tolv så det är inget synd om mig! :D

Helgen är bestämd, på fredag åker vi till Falkenberg och träffar storebror - på lördag tar vi en sväng förbi Ullared (endast för att det ligger typ två mil ifrån Falkenberg...) och avslutar helgen med en natt hos Anna & Fredrik i Göteborg! Så det kanske är därför det känns som veckan går sakta, man vill att det ska bli fredag. Ska bli så himla mysigt att få "roadtrippa" lite med Wille och träffa folk man inte ser så ofta. Vi har bytt hyrbil nu och för tillfället är det en Renault Megane, som vi gillar........fattas bara lite mer stabilt jobb från min sida så får det nog bli ett bilköp.


Fast den vi har är svart...

Nu ska jag lägga fram kläder till morgondagen så det bara är att kliva i dom när man knappt är vaken. Sen ska jag hoppa ner i sängen! Trots att jag har tvättat håret tycker jag att det fortfarande luktar grillkorv efter dagens pulkautflykt med jobbet....blä.
Min söta pappa hade lagt en ny tidning i brevlådan när jag kom hem och så har jag lånat en bok av mamma....gissar på att jag hinner läsa två meningar innan jag sover. Night night people!

Vart hjärta har sin saga

Jag invigde denna vecka med att vara på Dimman, när jag ändå var där passade jag på att få 6 veckors vikariat! Det känns bra och roligt! 6 veckor är ju inte så mycket men det ska bli skönt att få en lite mer fast rutin på vardagen ett tag. Imorgon ska vi på en liten utflykt och åka pulka och grilla korv, jag funderar seriöst på att ta på mig alla kläder jag äger för att inte frysa ihjäl. Men å andra sidan spelar det sällan nån roll hur mycket kläder du än har på dig för efter ett tag kryper kylan under både kläder och hud. Det blir till att åka mycket pulka helt enkelt!

Maria har just åkt hem, det är tur att det finns färdtjänst nu när jag inte har nån bil att förflytta mig med. Imorse när jag fick reda på att jag skulle till Dimman som ligger en bra bit från där jag bor, hade min "tid" egentligen redan börjat så jag fick istort sett halvspringa i en halvtimme i 15 minusgrader....jag frös inte när jag kom fram om vi säger så. Hur som helst. Idag gjorde jag o Maria plättar, med sylt och grädde såklart. Vi delar ju stor fascination för Astrid Lindgren och kollade på alla dom här gamla godingarna som t.ex Gull-Pian, Allra käraste syster, Nånting levande åt lame Kal, och Inga rövare finns i skogen. Däremellan pratar vi om allt mellan himmel och jord. Jag är nu inne på fjärde året som kontaktperson till Maria och dom åren har bara flugit förbi.


Gull-Pian


Inga rövare finns i skogen


Allra käraste syster



Nu ska jag gå o ställa mig i duschen och ösa på varmvattnet som om det inte fanns nån morgondag! ;)

Hej på'rej

När det blåser på månen

Trots att man är svensk och "uppvuxen" med älgar i de värmländska skogarna, så slutar jag aldrig förvånas över vilka mäktiga djur de är. Igår hade vi turen att se en hel familj när vi var på väg hem till min faster o farbror som bor på andra sidan skärgår'n. Mamma & pappa Älg stod på en sida av vägen, medan de två tonåringarna stod på den andra sidan. Vi stannade framför tonåringarna och precis som alla andra fjortisar kunde de inte komma överens och började slåss med varandra....vi åkte sakta vidare och såg i backspegeln att de sedan gick över vägen till mamsen o papsen. Jag var lyrisk över denna naturupplevelse! ;)



Mobilen gör inte älgarna rättvisa....



Väl hos faster o farbror planterade jag mig framför brasan och drömde om den dagen då jag har en egen brasa.....Sigge joinade mig och vi lekte en stund.








Mami & Papi


fastra o farbroren

Sen åkte vi hem och jag gjorde en sallad till kvällen, med allt jag hade i kylen ungefär.




Vi kollade på "it's kind of a funny story" igår kväll, jag kan inte säga så mycket om den men det lilla jag såg var helt okej, lite smårolig här och var. Sen sov vi båda två i soffan, när klockan var elva sov vi båda två i sängen...kul gäng!



Idag har jag inte gjort så många knop, jag skulle ha avnjutit vädret mer än vad jag gjorde men kom aldrig längre än runt kvarteret. Sen bakade jag några små tårtor, en till mamma o pappa, en till anna som nyss vart här på fika och hon fyllde även år i tisdags och en till Wille om han vill ha...det är ju trots allt alla hjärtans dag imorrn;)




A real piece of art! Inte det vackraste jag gjort i mina dagar...men den smakade säkert gott ;)

Annars vilar vi mest här hemma och tycker att helgerna går för fort.





Imorrn kommer Maria hit och vi ska ha lite alla hjärtans dagmys. Wille jobbar till 22 och vi pratade om att åka till Falkenberg nästa fredag (beroende på jobb & väder) för att vara med på invigningen av min brors nya arbetsplats. Han är bagerichef på ett bageri som slår upp portarna på onsdag och det vore roligt att få komma dit o se hur det ser ut osv.






Vi har ju ingen bil "egentligen", bara en hyrbil och det kanske inte är det smartaste att åka till Falkenberg med den så vi får se. Men det hade vart väldigt mysigt att komma bort en sväng för vi konstaterade igår att vi inte gjort nåt tillsammans sen vi var i USA i augusti.

Vi får la se vad som händer!
En dag i taget är vad som gäller i detta hushåll!

Sagan om en fantasi



Den här freda'n kunde inte kännas mer puttinuttgulligullvälkommen! Jag vill bara dra täcker över mig o Wille i soffan och aldrig resa mig därifrån. Han skulle ju ha jobbat idag, 14-22 men han mår fortfarande skruttigt efter den lilla incidenten igår. Han var hos läkarn idag som konstaterade en sträckning i rygg och nacke och på måndag ska han göra nån röntgen. Imorrn och söndag ska han däremot jobba så det gäller att frossa så mycket jag bara kan av willy.
Vi har en fin hyrbil ett par dar, och jag har bestämt att jag ska äta ihjäl mig idag så vi tog en sväng i fina bilen till godislagret och även en sväng till ett bageri. Banan eclair är inte dumt alls. Om man gillar banan. Om man gillar grädde. And I do.



Igår när jag kom på vad jag hade gjort kvällen innan, höll jag på att skratta ihjäl mig. Det går ju inte att återberätta på nåt kul sätt men hade ni sett mig hade ni förmodligen fnissat i kapp med Wille.
Jag gick o la mig sissodär en halvtimme innan Wille, och somnade som en sten verkligen. Helt plötsligt vaknar jag och ser att inte Wille ligger bredvid mig (det här kommer jag ihåg vääldigt diffust) så jag skriker "Guuuuuuustaaaaaaaaav vad gör duuu?!" Wille fatta ingenting och svarade "vad håller DU på med?!" då svarar jag "Just nu är du en pojke som heter Gustav". Då reste han sig upp ur soffan o kom in i sovrummet, då satt jag upp o stirrade sen la jag mig ner och tvärsomna om igen. Hahahahaha, seriously jag önskar så att han hade filmat! Jag minns detta som en dålig fylla ungefär och det har aldrig hänt förut. Mycket mycket skumt! Vem denna Gustav är kan man ju undra, brorsan var det inte eftersom jag sa att Wille var en pojke....jag har inte haft nåt förskolebarn på ett tag som heter Gustav.....Wille heter det ju iofs i andranamn men så finurlig är jag väl ändå inte i sömnen att jag tänker på det. Man gör mycket konstigt när man sover!

Ikväll ska vi se True grit och hoppas på att den är tipptopp.
Peace.

Supersur dag.

Idag har jag gjort sista dagen i Ölme, jag skulle ha gjort hela nästa vecka där men det funkar inte att jobba där med bara en bil eftersom Wille pendlar till kga. Eller vänta lite, vi har ju ingen bil! För idag small det för Wille när han var på väg hem från Kga. Jag skulle vilja ge ett stort långfinger till vädret, samt vägverket eller vem fan det är som är ansvarig för det gigantiska hål i vägen som finns strax innan första avfarten till khamn. Det sitter en varning för "hålet" eller guppet snarare....det har funnits bra länge nu och jag undrar bara varför man bara inte fyller i skiten. Wille fick iaf sladd där idag och körde in i räcket. Han är hel och mår bra bortsett från huvudvärk och illamående. Att han mår bra är såklart viktigast. Men med det sagt så är vi billösa - not a good time. Så kanske fanns det en mening med att vi var och kollade på bil igår på skoglöfs, vad vet jag?



Den "fina närakuten" som vi har här i Kristinehamn talade vackert om att de inte kunde ta emot Wille när han ville kolla upp om det var hjärnskakning. De tyckte i stället att han skulle ge sig ut i ovädret igen och åka till Karlskoga akut. Men du bitterbritta på närakuten, missade du att vi inte har nån bil att åka i eller? Det vore ju tråkigt om det finns läkare på närakuten i den här stan som inte ens har kompetens att kolla reflexer och dylikt.

Surt sa räven.
Men imorrn är det fredag och jag är sådär lycklig för det, Wille jobbar heeeeeeeela helgen - självklart. En andra hjärnskakning kanske vore på sin plats? ;)
Jag ska iallafall sova, äta, sova, äta, läsa, äta, sova, träffa Anna, sova.

Vill ni se en bra film?
Då kan ni se "Conviction".

Tack för mig
HEJ.

Brötchen

Jag insåg tack vare efterfrågan (tack Emma!) på receptet på LCHF brödet, att jag glömde lägga ut det häromdagen!

Here it is:

Ingredienser

50 g Apetina eller annan feta ost
1 dl turkisk yoghurt
1 ägg
2 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver

Mosa osten väl.
Tillsätt yoghurt och ägg och rör ihop noga.
Tillsätt bakpulver och fiberhusk och rör noga igen. Låt degen svälla 10 minuter.

Rulla 6 små bullar och lägg på bakplåtspappersklädd plåt.
Baka ca 20 minuter i 200 graders ugn.
Låt kallna helt på plåten innan du rör dem.

Jag strödde över lite sesamfrön innan jag körde in dem i ugnen.

Jag vill påpeka att det endast blir typ 5 små bullar, så om man vill kan man ju dubbla receptet, men bra att göra en enkel omgång först kanske o se om man gillar det! Gött med philadelphiaost och en skiva hamburgerkött (ni vet pålägget...inte en hel hamburgare ;) )

Själv har jag en halvjobbig tid runtom mig och totalt brakade loss över en kebab förut. Det var inte riktigt värt det, bara så ni vet. Gör om gör rätt!

It is what it is

Nej hörrni, jag vet inte jag. Om jag ens blir erbjuden det här jobbet (vikariatet) så får vi se hur jag gör då. Jag insåg även idag att det blir svårt att pussla ihop det med pendling med bara en bil, jag kan ju inte låna pappas jämt o ständigt. Dilemma dilemma. Varför det inte känns helt rätt kan vi ta en annan dag. Jag gillar de som jobbar där, så det är inte det som är problemet. Man kanske skulle ta o starta eget ;)

Jag lägger det åt sidan idag och allt annat som känns motvindigt och kramar lite på Will the man.


Några timmar senare.

Såhär sugen var jag på att gå ut i regnväder förut..........



Jag önskar att jag hade tagit en bild på hur glad jag var när jag kom hem: som en dränkt katt. Om benen iallafall, jackan står emot men byxorna: not so much. Mina regnbyxor ligger i bilen, som såklart är i Kga.
Good job Fagerman! Att Goretexskorna inte var vattentäta är en annan historia.
Nina o jag kom överens att gena lite på hemvägen!

Brödet blev helt okej förut för att inte vara "riktigt" bröd, men det blev bara 5 yttepytte bullar....så nu har jag gjort en omgång till. Och fiskgratäng med blomkål.
Imorrn stundar intervju kl.09.00 - sen stannar jag även kvar o jobbar till halv sex....


Saftigt men lite "svampig" konstistens, dock gott när man saknar bröd! Superduperenkelt.

In the making of..

Jag som ääälskar bröd har haft ett galet sug efter det ett par dagar nu. Men bröd gör mig oftast helt uppsvälld i magen så det är väl bra om jag kan låta bli ett tag. Nu håller jag på att göra ett bröd LCHF-style (självklart....) så får vi se om det ens går att mäta sig med vanligt gott bröd. Jag förväntar mig inte ett hallelujah moment men det kan ju stilla suget en stund kanske. Är det gott så kan jag slänga upp receptet här sen.

Måndagens arbete är iallafall förbi, att sluta klockan ett på eftermiddagen är liksom den optimala arbetstiden tycker jag, man har ju ett liv när man kommer hem! Helgen var bra, men lite för kort. Mys fest var trevlig och igår var vi trötta, det blev handling på Willys sen soffan och 127 hours, som var helt okej!

























Som ni kan se var Willes glasögon en kul detalj under kvällen....Och jag behöver väl inte ens nämna att jag inte borde ta kort överhuvudtaget eftersom jag är sämst i världen på det!

Åter till brödet!


Don't let the man get you down

Varför en 30 årsfest börjar klockan 17 är för mig ett mysterium...lite tidigt tycker jag! Men nu ska jag iallafall åka o hämta upp Willy i kga och sen vidare till Dfs för att parta natten lång ;) För att komma lite i stämning trillade jag över Fatboy slims "Don't let the man get you down"...inte min favvomusik direkt men såhär i festtider går det bra! Kan ju fortfarande inte lägga upp videos av nån anledning så ni som vill lyssna får helt enkelt följa länken! Don't let the man get you down

Peace people.


Days go by

Min älsklingsbebis o jag njuter av att det är fredag och helg. Sötare katt får man faktiskt leta efter. Sådäså.



Just nu har vi en LCHF-pizza i ugnen (mycket tjat om lchf jag vet men nu är det ju så att det inte händer så mycket mer i tillvaron för tillfället!;) )
den är gjord på fiberhusk, olivolja, ägg, grädde alternativt vatten och salt. På den ska vi ha mozzarella, parmaskinka och lite annat smått o gott.
För övrigt är jag jävligt nöjd över att jag har sovit som en bebis hela veckan. Hjälp vad jag har sovit gott. Vad det beror på vet jag inte, men att man kan bli trött av jobb, lchfkost och trist väder kan ju vara en del troliga anledningar.

Imorrn ska jag ta en sköööön sovmorgon och bara ligga o dra mig (haha säkert). Wille ska jobba på boda såklart. Nya veterinärstället har invigning imorrn också och jag funderar på att ta en sväng dit.
Sen ska jag gräva djupt in i min garderob och hoppas jag trillar över en outfit att ha på My's fest!
Fun fun fun!


You overdid it doll.

Det var en kort arbetsdag idag, och jag gick ju som jag skrev tidigare och tog ett nytt kort till körkortet...............................................................................................det blev ju självklart fantastiskt bra! Eller inte. Tur att det gäller ett körkort och inte nåt annat.
Efter att ha gått och spänt mig hela promenaden från jobb till stan o hem igen så blev jag helt galet trött och parkerade mig i soffan och kommer inte upp därifrån...skulle lätt somna om jag la mig ner.

Jag tänkte hela vägen hem att jag VILL ha sommar! Sol & bad!



15 februari har jag hört att våren iaf ska vara här permanent så vi får väl se om det stämmer ;)

Ja just det, på tisdag ska jag på intervju för ett långvik....vi får väl se hur det går.
Nu ska jag fortsätta min koma och slå på ett nytt avsnitt av Gossip Girl!
Peace.

Onsday

Redan onsdag alltså. Time flies.
Jag ska snart gå o jobba ett par timmar. Sen måste jag gå ner på stan och fixa foto på mig själv till nytt körkort....jaha då har det alltså gått 10 år.......som jag sa: time flies.
Men det kan ju vara kul att inte se ut som tolv på körkortet också vad vet jag.

Imorrn är det ju som sagt stängt på alla förskolor här i stan meeeeeeen jag blir exporterad till Björneborg av alla platser på jorden med ett mastodontpass. Vi får se om jag skrattar eller gråter när jag kommer hem därifrån!

Snart är helgen här och jag ser fram emot lördag då vi ska på 30 års fest i Degerfors. Det är Willes barndomskompis My som fyller år och det kommer nog bli galej! Det bästa är att Madde & Pär, Nina & Linus (som är Mys lillebror) och förhoppningsvis Mickan & Tobbe också kommer att vara där! Och 60 pers till...

Men hörrni have a nice lill-lördag! Jag skulle bjuda på en härlig låt men eftersom blogg.se's funktion för sånt inte har funkat på hundra år så får det bli bild och musiklöst även denna dag! KUL!