Vart hjärta har sin saga

Jag invigde denna vecka med att vara på Dimman, när jag ändå var där passade jag på att få 6 veckors vikariat! Det känns bra och roligt! 6 veckor är ju inte så mycket men det ska bli skönt att få en lite mer fast rutin på vardagen ett tag. Imorgon ska vi på en liten utflykt och åka pulka och grilla korv, jag funderar seriöst på att ta på mig alla kläder jag äger för att inte frysa ihjäl. Men å andra sidan spelar det sällan nån roll hur mycket kläder du än har på dig för efter ett tag kryper kylan under både kläder och hud. Det blir till att åka mycket pulka helt enkelt!

Maria har just åkt hem, det är tur att det finns färdtjänst nu när jag inte har nån bil att förflytta mig med. Imorse när jag fick reda på att jag skulle till Dimman som ligger en bra bit från där jag bor, hade min "tid" egentligen redan börjat så jag fick istort sett halvspringa i en halvtimme i 15 minusgrader....jag frös inte när jag kom fram om vi säger så. Hur som helst. Idag gjorde jag o Maria plättar, med sylt och grädde såklart. Vi delar ju stor fascination för Astrid Lindgren och kollade på alla dom här gamla godingarna som t.ex Gull-Pian, Allra käraste syster, Nånting levande åt lame Kal, och Inga rövare finns i skogen. Däremellan pratar vi om allt mellan himmel och jord. Jag är nu inne på fjärde året som kontaktperson till Maria och dom åren har bara flugit förbi.


Gull-Pian


Inga rövare finns i skogen


Allra käraste syster



Nu ska jag gå o ställa mig i duschen och ösa på varmvattnet som om det inte fanns nån morgondag! ;)

Hej på'rej

Kommentarer
Postat av: Linnea i Alabama

Oh Jisses!! Handlar den översta bilden om en flicka som kryper ner under en rosen buske?? Jag fick sådana flashbacks när jag såg bilden men jag kan inte komma ihåg något skarpt! Hur fick du tag i dessa filmer?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback