HotStuff

Mammut var en väldigt gripande realistisk film, som jag verkligen rekommenderar. Några tårar fällda blev det. Till och med ur  Willes ögon.




Det gör ju inte saken värre att Gael Garcia Bernal som spelar Leo är väldigt easy on the eyes!

Nu ska baby snart köra mig till station och sen bär det av till KD. Mia och jag ska gå en sväng på stan innan vi gör oss redo för klassfest!
Ha en trevlig lördag people!


So why don't you dance to the music I hear inside my head ?

Jaaaha då var det fredag igen då!
Var en kortis i skolan förut och det kändes som alla var taggade inför morrondagen. Förutom stackars lilla karin som fått magsjukan IGEN! Andra gången på två veckor - helt galet. Hoppas du blir frisk snart, jag tar en öl för dig imorrn :)
Hoppas jag slipper undan bacilluskerna...annars vet vi ju vem som ligger på dödsbädden...

Idag påstås det att min sambo ska komma hem, och hör och häpna han ska till och med umgås med mig, anna och fredrik! Vi ska se Mammut i KD. Hoppas den är bra, jag vet egentligen inte vad den handlar om men det behöver man väl egentligen inte veta förrns man ser den heller.

Jag funderar  på att ta en liten powernap, känner mig lite trött eftersom någon ringde mig 02.19 inatt för att säga "godnatt". Excuse me jag har sovit i 3h redan, väck mig inte??
Det är straff på sånt det ska gudarna veta. Straffet kan innebära att bjuda mig på bio.

Godissugen är jag också känner jag. Har en godispåse från förra helgen, hårt knuten och gömd i skafferiet som jag tänkte spara till söndag...ja vi får väl se. Jag får helt enkelt satsa på en korg med physalis igen.



Hej helgen!


Born in the U.S.A!

Okej banangröten var ingen aha-upplevelse. Det gick att äta men mjaaa...jag tror grahamsgröt slår det mesta i grötväg.
Jag har haft tråkigt hela kvällen samtidigt som jag är skittrött så när ghost whisperer är slut ska jag sova! Ju snabbare man somnar desto närmre kommer man lördag! Det ska verkligen bli superkul att ha klassfest! Vi är ett stort gäng tjejer och alla är vi ganska olika men det är just det som är så kul! Och konstigt nog är det först nu vi alla lär känna varandra känns det som fast vi gått i samma klass sen augusti. Hoppas vi får tag på singstar också så blir hönsfarmen om möjligt ännu mer högljudda!

På söndag har jag bokat filmdate med min pappi, vi ska se Eden Lake som han pratat om. Emma är snäll och lånar ut den fast hon har även berättat att den inte var riktigt som man tror...vi hoppas på det bästa! Hoppas lilla mamsen kan titta med oss men dels gillar hon inte den typ av filmer och sen var hon hängig, och dom bacilluskerna vill vi inte ha så då får hon ligga till sängs :)

Igår bestämdes det att vi tydligen ska på Bruce Springsteen också....wille pratar mycket normalt men överraskande nog mer i fyllan och han tackade tydligen ja till det..jag kan ju inte påstå att jag har lyssnat på eller lyssnar alls på Bruce men en kväll i juni i sthlm med anna & fredrik kan ju knappast bli trist! Jag hinner ju lyssna tills dess om inte annat.

Nu är klockan och tant emma borde lägga sig. Jag gillar inte att sova själv hemma, jag sover mycket sämre än när willyboy ligger bredvid...men det går.  En katt i armhålan och en i skrevet så slocknar jag så småningom!


I can buy you

Jag var nyss iväg och hjälpte min kära farmor att handla lite, och då slank det här ner i korgen..till mig då förstås..


Barngröt och bananchips. Jag blev plötsligt så jäkla sugen på banangröt. Jag älskade det som liten. Dock har jag på känn att det förmodligen inte är lika gott när man är 26. Bananchips skulle ju kunna vara nyttigare men hoppsan va gott.
Så ser väl min kväll ut, medium på tv400 och banangröt med lite bananchips till efterrätt kanske?
Men nu ska jag fixa klart mitt arbete!


I can't get started

Ja tack till:
Min varma underbara säng
En riktigt spännande film
En ledig wille
Inga måsten

Nej tack till:
Gå upp ur sängen
Klä på sig kalla kläder
Äta fast man egentligen inte är hungrig
Klä på sig ytterligare kläder
Gå ut
Åka till kstad
Lyssna på föreläsning

Men okej då jag gör det ändå. Bara för att jag får träffa toppenklasskompisar.
Later people.


Karriärsteg?

Idag började jag dagen med att åka till 3 privata förskolor för att "anmäla" mig som vikarie vid behov, det kändes väldigt bra så nu är jag uppdaterad på kommunens lista och även på privatas. Sen har jag pluggat, den andra uppgiften var inte lika självklar som den första så det känns helfel men eftersom KAU är experter på att ge flummiga anvisningar så tänker jag inte reflektera så mycket mer över det. Inte riktigt klar än dock.
Nu håller jag på att göra en egen variant av kasslergratängen som finns på matplatsen.org...jag skippade den feta och ibland ganska osmakliga gorgonzolan.
Boda Borg har finbesök från Irland och nya amerianska ägaren är på plats så min sambo bor här med sin frånvaro...vi ses väl imorrn bitti en sekund, sen ses vi på fredag kväll?? Sen på söndag åker han som bekant till Paris. Men innan han åker dit har han snällt erbjudit sig att hämta hem mig från kstad på lördag natt, något som jag tror han bittert ångrar men man kan ju inte ta tillbaka saker man lovat! :)
Resten av dagen ska jag nog spendera med att träna lite och bara ta det lugnt. Jag känner att en huvudvärk gömmer sig nånstans. Jag måste blir bättre på att dricka vatten!!

Tills tove o corny skickar lite fler bilder så lånar jag de här av dom:


Tittut!


Å vilka snygga systrar!


Gamla hederliga Ejes - inga moderniteter här inte.


Mm mm mm


Hahahaha cornelia & wille ska söka till let's dance nästa år så ni vet.


You can't steal my love



Nu känns det bra igen.


Sötast i världen





Monday

Så var det måndag igen då. Vi fick två (!) inlämningsuppgifter idag, jag är redan klar med den första! Hoppas bara att den duger. Imorrn ska jag sätta sprätt på den andra som är något mer invecklad. Jag vaknade imorse med en elak smärta i rygg och nacke (inte för att den egentligen nånsin har gått över men nu har smärtan bytt sida) så nu ska jag försöka röra lite på mig på CT:n, imorron blir det promenad istället för att variera lite...vad tycks om det hedström!
Nu har jag klunkat i mig min dagliga smoothie, det är världens bästa mellanmål! Snart är denna dag över och då är vi ett steg närmare helgen! ;)

Partyanimals

Vilken superlyckad helg! Har varit så roligt att umgås med alla goa vänner. Idag har jag träningsvärk efter skratt och hysteriskt dansande så jag tänkte inte skriva så mycket mer om det utan lägga upp bilder när Cornelia & Tove får tummen ur och skickar över nåra till mig! ;) Tack alla iallafall det får vi göra om snart igen.
Imorrn börjar en ny vecka och kors i taket så kommer vi ha en individuell uppgift i skolan som ska lämnas in på torsdag, det ska bli intressant att se vad den innebär. På tisdag ska jag tvinga mig själv att åka runt lite till privata förskolor för att reka jobb inför sommaren...får hoppas att det går bra.
En Mariadejt ska jag väl klämma in nånstans också, CT och promenader står högt på listan efter denna helg. Sen ser jag väldigt mycket fram emot nästa lördag då vi ska ha klassfest i kstad! Om en vecka idag är jag även "gräsänka" ett par dagar då William åker till Paris med boda. Gud va tråkigt o åka till paris liksom..............................
That's it nu ska jag duscha en evighet sen blir det till att sova!


Tagen på bar gärning..

Ibland får vi "snabbmat" av mamma. Det tycker vi är smaskens. Idag är lyckan stor för mamma hade glömt att ställa undan maten!
Jippi!



Life is a bubble

Happy Happy thursday! Imorrn är det fredag! Den här helgen är efterlängtad må jag säga. Imorrnbitti är det powerwalk med fru kofoed (för ni gifte er väl i vegas??) sen blir det träningsstund med min stand-in boyfriend The Crosstrainer. Lite tvätt och sånt tjafs kanske...sen har jag playdate med mina smulor! Och min utväxt ska även tas hand om, känns bra! Lördag har tove bokat mig för en runda på loppis och stan, jag hoppas ju såklart corny joinar också.  Lördag kväll är det parigt värre (det lät nästan som porrigt.) herr och fru kofoed och fru och herr fagerman á la dinner, beer and buzz. Kanske joinas vi av fler ölsugna partyråttor!

Jag är även nyknäckt i ryggen, och jag kan helt ärligt säga att det känns helt...som innan jag gick dit. Men ingen huvudvärk än iaf så vi får hoppas på det bästa. Enligt Mr. Kotknäckare så ska min låsning mellan revben och skulderblad nu vara borta. Vi får väl att se. It better be!


En sån här i helgen kanske?
Mmm Mm Mmmmmm

Happy people never fantasize

Jag måste vara inne i en riktig blaha-period för allting är ju bara så jävla trist! Det händer ingenting och det här med att skapa egen spänning går inge vidare det heller. Jag är på god väg att krypa ur mitt eget skinn. Hade det inte varit isgata ute hade jag gått ut på en tre timmars promenad i brist på annat. Och vad är det med alla dom här skitprogrammen på tv!? Jag säger som Sune: Arga snickaren nu får'u ge'rej!! Fast Sune sa ju såklart Tomten nu fåru gerej. Men enough med alla skräpprogram.

Morgondagen får helst av allt gå o lägga sig, först tre timmar skola (efterlyste jag aktiviteter i förra inlägget? det är glömt nu) sen kiropraktorn och sen vidare till kga och kontaktpersonsdejt...det är väl iofs inte så farligt då vi ska hyra film och fuska med lördagsgodiset. Men jag har bara ingen lust med nåt samtidigt som det kryper i mig! Är vårkänslorna redan här?!
Känns som jag har gått tillbaka till 15-års stadiet när jag sitter här o gnäller och letar efter gamla låtar i spotify, spelas Broder Daniel och det tar mig tillbaka till arga tonårsrevolter och arvikafestivaler och ja en helt annan tid. Ironiskt nog sjungs det just i skrivande stund "Oh everyday is just the same"...

Ingen mer än jag som är sugen på arvika i sommar...? Hedström vi kanske skulle ta vår roadtrip ditåt i sommar...? :) En dag åtminstone!

Om inte klockan vore snart 21.00 så skulle jag möblera om sovrummet. Vad hindrar mig? Jag måste ju se skräptv jag med ibland så Made in Sweden börjar ju snart...och sen när orkade jag lyfta en 160 säng själv med tuuung sängram? Eftersom jag har en sambo som är handikappad OCH fast framför skitsnickaren så får det nog bli en annan dags huvudvärk.

Äh blah blah blah blah.

I'll give you something to wine about

Jag tror inte jag klarar av att inte ha något att göra egentligen. Jag går på universitetet, läser på heltid - eller ska läsa på heltid men det känns inte som jag gör det direkt. Man kanske inte ska säga för mycket för då sitter man väl översvämmad med arbeten o grejer sen men just nu känns det som jag inte gör nåt vettigt! Dom här dagarna när man är hemma (dagarna som kallas för inläsningsdagar..) så gör jag typ inget! Och ju mer jag gör inget desto slöare och "hängigare" känner jag mig. Eftersom majoriteten av mina kompisar bor nån annanstans än i just khamn så är det lite slött på den sociala fronten när jag inte är i skolan eller om nån är hemma o hälsar på eller jag åker till dom osv. Idag har jag tränat, och stod på CT:n 50 min så hej o hå det går framåt. Sen åt jag spenatsoppa (som jag inte ens behövde tillaga eftersom jag gjorde den igårkväll..) och sen känns det som jag inte gjort nåt mer. Pendlat mellan datorn, tv:n och fruktskålen.
Ända sen jag var hos kiropraktorn så har jag haft en väldig huvudvärk så det kanske påverkar mig ännu mer just idag. Vädret gör inte saken bättre heller.

Så tacka gud för att jag ska in till kstad imorrn och göra arbete med studiegruppen!
Och tacka gud för att Tove, och Cornelia kommer hem i helgen! Och för att Anna & fredrik också är hemma!
Mamma minns nog redan när jag var liten och socialt undernärd trots att jag varit på lekis i flera timmar. Det är inte lätt att ena dagen vara en rastlös socialt hungrig själ...till att andra dagen vara en eremit!


Oh boy vilket vackert väder..

Vilket underbart skitväder det är ute. Jag hade verkligen ställt in mig på att gå promenad imorse men så tittade jag ut genom fönstret och det var total snöstorm, nu ser det ut som det har övergått till regnstorm. Idag finns det dåliga väder och dåliga kläder för jag går inte ut!
Så det blir långkörare på crosstrainern, sålänge som det går bra för rygg och nacke, kiropraktorn sa iofs att det nog inte var nån fara. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på....jag borde städa min garderob men då skulle jag egentligen behöva ytterligare en byrålåda i MIN byrå, men det i sin tur kräver att wille rensar sina kläder och tömmer en låda till mig...och det kan han ju inte eftersom han är på jobbet.............så nej. Jag funderar på att göra nån slags aktivitetsbräda till Udda så hon glömmer att det snöar ute....men av vilket material då?
Jag kan ju också ligga och läsa hela dagen...men jag hinner nog läsa ut boken innan dagen knappt har börjat...så vad denna dag har att erbjuda tåls att vänta på!


Från köksfönstret. Oh boy va jag inte vill gå ut.



Väck inte den björn (katt) som sover.

It's the end of the world as we know it

Jag vill gärna säga att jag aldrig mer tänker gå till nån kiropraktor för det var bland det vidrigaste jag varit med om. En vuxen karl som i stort sett brottades med mej för att knäcka rätt nacke och rygg,  åh herregud säger jag. Just det här knakljudet kan få mig att kräkas. Men jag var visst tvungen att komma tillbaks så på torsdag är det knak igen. Hejdå 350 kr!!

Jag är upprörd över att jag inte får pengarna att räcka till...jag hade ju planerat att lägga undan 2500 kr varje månad fram till sommarn men det får nog räcka med en tusenlapp i januari, annars blir det nog vatten och bröd på riktigt. Ja menar, vad har jag gjort idag? Jag hämtade ut p-piller som kostade 220 spänn!!!!!! För tre månader. Vilket jävla rån. Wille, jag hoppas du inser att du får betala hälften? Sen gick det 420 kr hos Mr Grifftith för att knäcka rätt mig, 350 kr för återbesök...men det är det väl värt i längden antar jag. Sen tog jag med mig min kära särbo Anna H, på storhandling på Maxi! Oj vilka vuxna tjejer må ni tro. Varsin vagn o allt. Jag var ju dock något mer vuxen eftersom jag hade en lista att gå efter och slapp gå tillbaka 3 ggr;) Så det var den dagen det! Och dom pengarna!



Nu sitter jag här nästan barskrapad och dricker min smoothie med vetekli i, mycket smaskigt. Men jag är inte bitter jag inte! Jag har så mycket att se fram emot de kommande månaderna så vad är väl lite fattigt att gråta över? Egentligen är jag inte så fattig heller för den delen. Men jag gillar att överdriva!

Min kära vän Helen har även skickat över Spotify till mig så nu kan jag välja o vraka mellan gamla godingar och nytt. Just nu lyssnar jag faktiskt på R.E.M (Automatic for the people) och den är väldigt bra. Pappa, jag vet att jag tappade bort den för dig för hundra år sen...jag ska allt fixa den tillbaks till dig. Och jaaaa även soundtracket till den där tv-serien jag inte kommer på namnet på just nu...

Neej, om man skulle ta och ringa Mia och se hur det gick i skolan idag kanske.

Okej Emma, idag måste du:

Boka tid hos kiropraktorn Tid 14.40

Beställ tågbiljett till stockholm 21 feb. Hanna, det blev 1:a klass för mig för det var billigast konstigt nog, men hoppas vi kan lösa det så vi kan sitta ihop iaf?! :)

Beställa tågbiljett till gbg 5 mars?

Handla

Se om du får tag på studielitteratur Nope. Kan jag få låna av studiegrupp kanske?

Se över ekonomin ja inte blir det 2500 sparat den här månaden inte. Usch

Jaa...det var väl det. Hur det ska gå med handlingen ska bli intressant att se då sambo kom hem från fotbollsträningen igår med skadat knä...ett knä som egentligen redan är trasigt i massor...så han är handikaaaapad och jag är stel och sne. Iofs är det ju meningen att man ska vara bättre efter kiropraktorn men det visar sig.

Jag var bara inte gjord för dessa dar

Det här med att designa bloggen ska man nog inte göra när man inte är på humör...?

Nu ska jag på 6-årskalas.

Hurra.

This is what I'm all about today


Med en värmedyna bakom ryggen tänker jag inte göra så mycket mer idag.
Ipren, godis och ny bok.
När sambo jobbar, dansar godisråttan på bordet.


Hur är dagsformen?

Trött & Tankspridd. Förkyld var jag visst också helt plötsligt.
What to do? Terapistäda!

Jag har fått en väldigt mysig start på dagen med min ena bebis som har snosat nos mot näsa en låång stund i sängen, vi pussades och kramades och talade om för varandra hur mycket vi älskar varandra såklart.
Nacke/Rygg är inte bättre men jag ska försöka ignorera det en stund och storstäda och sen vill jag ha frisk luft i det vackra vädret.  Vet inte om det är aktuellt att stå på nån crosstrainer idag med tanke på ryggen, vi får la se.


Australian Sheepdogday!


Den här söta skrutten har jag lärt känna litegrann idag!
Ett riktigt busfrö med kli i tänderna och charmen på högsta nivå kan man väl säga. Jag har ju inte så svårt att smälta för djur...♥


Det var väldigt kul att träffa Fredrik & Anna med, vi tog en snabb omgång buzz också, med lite hundbus emellanåt och så fick vi se deras härliga bilder från Florida!
Nästa gång vi ses röstar jag för Buzz & öl!
:)

Nu är det helg!



Seriously

Jag fattar inte varför jag kollar på animal police/copswhatever....överhuvudtaget! Dumhuvven! Ja självklart inte poliserna och volontärerna men alla nötter som skaffar djur och sen totalt bara skiter i dem! Skulle jag köpa eller skaffa mig något som jag är helt ointresserad av att underhålla, sköta om, ge omsorg osv, bara för att binda fast det i kedjor och låta livet rinna ur den?! Hur funkar de här människorna?! Är alla mindre vetande? Blev dom utsatta för försummande som små eller vad fan är problemet?! Varför inte bara köra ihop världens alla puckon i ett läger där vi sen kan gasa dom levande? Jaha har det redan hänt på oskyldiga människor? Då kör vi väl ut dom i skogen och binder fast dom i kedjor tills de inte kan leva mer. Let's do it!

Den här dagen är dum känner jag. Och när jag skriver det här upplever jag ett uns av deja vú...kan jag ha skrivit det här tusen ggr förut? Möjligt. Oavsett, så har jag ont emellan skulderbladen igen, måste gå iväg på massage snart. Det gör sjukt ont och jag kan inte vrida huvudet för det strålar upp i nacken. Dessutom borde jag plugga inför en examination imorrn men jag vill inte! Är det därför jag gör allt annat? Eller det gör jag ju inte heller, jag kollar ju på animal planet...oh well.
När den där förbannade examinationen är klar imorrn ska jag och Mia till Anna & Fredrik för att först och främst hälsa på dom såklart, det var tusen år sedan och i andra hand ska vi hälsa på deras tillskott till familjen: Silver. Fast nu är han väl några månader gissar jag...men bättre sent än aldrig?! Det ska mycket trevligt.

Jag har en otrevlig känsla av rastlöshet  vs. "jag-har-ingen-lust-med-nåt"...så sen jag slutade jobbet har jag inte gjort nåt mer än svurit över puckon på tv, försökt kurera ryggen med vetekudde och voltaren, och slutligen lagat mat.

Jag hoppas helgen bjuder på sånt här härligt väder som det var idag så man kan få njuta lite. Och att helgen inte är lika dum som den här dagen. Nu ska jag återgå till att svära och skrika och kanske gråta en skvätt till tv:n. Sen ska jag gå på animal planet avgiftning.




Cravings

Jag tycker att det går ganska bra det här med att inte äta så mycket strunt, även om det inte har gått så lång tid. En dag i veckan är ju rätt okej att mumsa på nåt mer onyttigt. Lördagar eller söndagar brukar ju vara en sån dag. Men IDAG eller iallfall i SKRIVANDE STUND skulle jag kunna döda (för att överdriva en smula) för en chokladbit. Men eftersom jag nyss tränat och känner mig duktig så ska jag inte sabotera det utan ta en tallrik fil med lite frukt i. Det är inte så dumt det heller. Lunchen idag blev iallafall väldigt god!
 

Kanske ser lite torrt ut men det var det inte! Ugnsbakade rotsaker med quornfilé.
Och tre rädisor.
:)

Morgonmiss

Jag undrar VARFÖR man är så förbannat trött när man måste gå upp, och VARFÖR man vaknar utan problem tidigt när man är ledig?! Kan någon snälla forska i det här?? Jag fick visserligen sova till halv nio, men vad hjälper det när älskade sambo gick upp kl.6 imorse och måste ha glömt bort att han har en trött flickvän i sovrummet för OJ william gustav eriksson vad du väsnades imorse!! Imorrn är det bäst för dig att du tippar på tå!
Nu ska jag inta frukost, lite grahamsgröt med linfrön och en klick äppelmos! Till det serveras en underbar solruta med quinoa och rågkross och en grapefrukt! :) Sen off to work för ynka tre timmar.


Heja Mej!

Dom där physalisarna måste ha gjort susen för kors i taket orkade jag med 45 min på CT:n och det mina vänner, är inte illa för o vara mig! Nu står sambo och flåsar istället. Kan bli beachmaterial av oss båda i slutändan. Men det är lååångt till sommarn:)
Nu är jag däremot vrålhungrig och ska fixa kvällsmat!
 

Phyy skäms

Nu har jag klämt i mig en hel korg med physalis. Fasen va gott det är. Men frågan är hur nyttigt det är att äta så många på en gång? Men ryktet säger att en liten physalis motsvarar 3 apelsiner...om vi ser till c-vitaminerna. Det låter ju bra! Nu ska jag leta fram en peppig skiva så jag orkar träna en längre stund.


Nytt år, ny look!

Fan va svårt det ska vara o pillra med utseendet på bloggen..! Det är nog inte slutgiltigt än, men bättre än förut. Det tar sin lilla tid när man inte är nån datafantast. Mange & Wille tyckte jag skulle döpa om min blogg till Blondinemma, men nää så kul ska vi inte ha det! Revyn var okej igår, jag skrattade iallafall tre gånger på typ två timmar och det var ju över förväntan. Sen blev det Harrys, lite käk och några flaskor vin senare så var man trött och belåten och hemma! Idag har det inte varit nån större action, en kortpromenad till MAXI i stormen var väl dagens händelse. Det blev hemmagjord pizza till kvällen gjord på dinkelmjöl, det är att rekommendera! Nu sitter grabsen i soffan o kollar på det där nya programmet "Trollkarlens hemligheter" och jag har snart kramp i ryggen efter att ha klurat på det här en lååång stund. En dusch och sen sängen, imorrn ska jag jobba uppe hos mamsen några timmar, så bra med extra pengar! Sen ska jag krama crosstrainern tills jag stupar. Jag skulle mer än gärna ha en bra bok att läsa....nån som har något tips? Nej nu är det bäst jag ger mig innan min kropp avlider av stelhet á la dator!




Saturday calm

Vilken lugn o skön dag änsålänge...! Sitter o kollar på "The ant bully" på canal plus, lite smårolig...till det avnjuter jag en delikat fruktsallad med kesella vanilj. Så småningom ska jag göra mig redo för en kväll i härliga karlskoga...wille tvingar med mig på nyårsrevyn (om ni bara visste hur svårt jag har för såna här tillställningar) lockbetet är gratis mat på Harrys efteråt..så jag får väl ställa upp då...;)
Har testat crosstrainern nu två ggr, och det är precis som det alltid är när jag ska börja träna...jag vill gråta och ge upp efter 5 min men mitt konto (och min sambo!) påminner mig om att den kostade en del och bikinisarna jag har beställt inte kommer att sitta lika snyggt på en sackosäck. Det ska bli en rutin på detta om jag så ska gå över lik. Helst inte mitt eget.
Igårkväll hängde jag o hedström gäng på mastis över nåra öl, det var skönt att ha lite one-on-one time! Karlarna får ju leka på egen hand nångång. Skulle gärna ha följt med dom ut i kstad idag, men eftersom jag har dedikerat mitt hjärta till sir willy så måste jag ju hålla vad jag lovat.

Ju mer jag äter av denna fruktsallad desto mer tänker jag att kesella vanilj kunde vara godare. Har en bismak av något..? Men frukten är smaskens iaf.

Så fort csn pengarna dyker upp ska jag boka tågbiljett till Sthlm! 21 februari är det tjejhäng! Med Hanna som är hemma från paris! Det ska bli så himla roligt. Jag letade bland gamla foton på datorn och insåg att jag inte har ett enda foto på oss alla på ett o samma kort, så det måste vi åtgärda när vi ses. Tills dess lånade jag några från facebook..fortfarande inte på oss alla samlat men det ska nog gå bra det med. :)




See you soon babes!

En ny familjemedlem

Här är det nyaste tillskottet till vår familj! Den kommer ge mig smärta, svett och kanske en och annan tår, men det är det värt. Ja, den kostade pengar, jaa den tar massa plats, MEN det är det också värt.
Wille (a.k.a Fixar-Frasse), Tobbe och Fredrik har nu monterat ihop den och imorrn ska jag ta min första tur! Anna och jag å andra sidan har inte monterat ihop crosstrainers, vi har ätit kvällsmat ihop och tagit igen förlorad tid...!


Ni har väl inte missat den moderna tv:n i bakgrunden??
Tänkte väl det.

Och varför går jag inte o köper gymkort? För att jag kort o gott inte är en gymperson. Been there done that. :)




Honey you're home!

Satan vilken träningsvärk jag har. Det är skrämmande hur otränade vissa kroppsdelar kan vara. Det är kroppsdelar jag inte visste att jag hade. Sen vill jag lägga in en varning för att göra kullerbyttor när man är 26 år gammal och stel. Min nacke vet inga botemedel!
Nu ska jag inte till skolan förräns nästa torsdag.Men imorrn ska jag jobba! Med småttingarna mellan 9-16. SkojSkoj.
Men ikväll ska jag äntligen få umgås lite med fröken hedström som har varit i Amerikat i antalet veckor, detska bli göörsköj.


Vad är det för dag?

Jag är helt slut. Vi har varit i gympahallen hela dagen och redovisat våra aktiviteter...det har varit hinderbanor, stationer, rörelse till musik och mycket jaga lekar....så kroppsligt så känns det som vi har haft ett hårt träningspass hela dagen! Har en känsla att träningsvärken kommer att infinna sig under natten.
Innan lektionen började tyckte vi att det vore kul att hoppa hopprep..dubbel dessutom, jag kan ju meddela att man inte var lika bra som man var när man var liten. Nejnej.
En Emma i tunnel!

Jag tror även det kommer uppstå träningsvärk i skrattmusklerna för det har varit en rolig dag! Imorrn är det dags för redovisning nr.2: Poster. Sen tar vi helgen va? :)

WTF!

Ooookej, den här dagen går inte riktigt som jag vill. Den började bra med en skön promenad, eller skön var väl att ta i fan va kallt det är. Det var iallafall skönt att ha gjort det. På vägen gick jag nästan över ett påkört rådjur, den låg där alldeles ensam i kylan med stora bruna stirrande ögon...hur skulle det vara om folk bara kunde sakta ner lite när det ändå är lite halkigt ute? Observera att rådjuret låg i ett bostadsområde..det kunde lika gärna ha varit ett barn.
När jag kom hem, funkade inte vår nya hemtelefon (som för övrigt köptes igår) och inte heller internet. Det finns ett samband där emellan gissar jag. Teknik är ju inte min starka sida. Vår dator har varit halvtrasig i ca ett års tid nu bland annat då batterisladden är glapp och datorn funkar inte utan att man har den i för batteriet är mongo...men den brukar hänga i rätt bra om man trycker in den ordentligt. När jag kom hem hade den på nåt mystiskt vis trillat ur och går tamejfan inte att få in igen. Så i ett mindre bryt ringde jag till Wille och beordrade att vi nu ska köpa ny dator! Inte en utgift som jag ens vill föreställa mig med tanke på allt annat som är just nu (and heey mitt konto blinkar NOLL) men det är ett måste när man är student. Plus att mitt internetberoende visar sig mer tydligt i situationer som dessa. Så nu sitter jag hos mamma o pappa, mest för att jag var tvungen att skriva ut skolgrejer. Abstinensen kryper sakta fram.
Ja just det, jag höll ju på att glömma, vi bytte ut nåra lampor o köket och hallen igår till lågenergilampor för att spara lite på miljön..eller elräkningarna vilket som. När jag kom hem från den där förbannade promenaden fungerade inte NÅN lampa i hall eller kök! Jag gissar på en propp. Vad är det med den här dagen?!

Jag bävar även för att gå ut i kylan igen för att ta mig hem (jaa just de vi har ju bara en bil nuförtiden ocksåååågaaahh!) även om det inte är långt så är det äckelkallt. Det som drar mig hemåt är ett stort grönt äpple och en kopp med misosoppa som för övrigt är mitt nya beroende. Vi får se hur länge det varar. För er som inte vet vad misosoppa är så sök på google ;) Det är nyttigt och gott. Men det är lite speciell smak.
Nu ska jag börja göra egen misosoppa tänkte jag för den är garanterat ännu godare!

The Sky's The Limit

Då var den här dagen snart över! Trist, för det har varit en väldigt skön dag men jag ser ändå fram emot att börja mitt "nya liv" imorrn ;) Vi har storhandlat alla nyttigheter som behövs..och eftersom jag vet att jag kommer behöva småäta en hel del i början så har vi laddat med groddar och morötter osv.....Fantastic! Känns som det kommer gå bra de två första dagarna sen märker man säkerligen det härliga sockerberoende man har lagt till med. Men enough is enough!
Imorrn ska jag iallafall njuta av sista dagen i frihet för sen börjar skolan igen...sakta men säkert.


Vårtecken

Igår blev det lite handlat på IKEA, träpersienner till vardagsrummet...jag är så trött på gardiner så nu tror jag att persiennerna får fylla sin funktion utan gardiner. Blir lite mer öppen look också. Lite annat smått o gott också men det mest förvånande var när jag köpte årets första vår/sommarskor! Inte på IKEA dock..;)
Sen fick vi äntligen upp Helens galet snygga tavlor som jag fick i julklapp! Det skulle kunna vara äkta orginal! :)



Nu ska vi gå ut o gå i det kallllllla men vackra vädret, sen blir det....surprise surprise..IKEA igen! För den ena persiennen var såklart inte bra i storlek. En matta vi ska ha skulle komma in idag också.
Tobbe ska inte med idag och jag tror han är lycklig över det med tanke på att vi alla umgicks ca 13h med varandra igår, varav två h var på IKEA ;)
HejHopp


Littö bildöör


Den goda förrätten!


De röda ögonen är ett kommande inslag tyvärr..


Willy är nöjd!


Skål!


Johanna & Drottning Moa busar :)


Tobbe ser fundersam ut..en drink till kanske?


Mr. Bartender. Det börjar gå vilt till...?


Singstarduell!


Gött nytt da!


Dagen efter...familjen Johansson/Rudenstam!


Hahaha. Lovely picture.
Den bju'r vi på :)




Estella, nyårsfin :)



2009

Nu är det nytt år som vi alla har konstaterat vid det här laget och det känns bra! Jag har redan städat bort julen och imorrn bär det av till ikea för lite smått o gott! Självklart vill man ha förändringar till höger o vänster när det är en ny tid ;)
Nyårsafton var suverän! Stefan och Jenny fick dock stanna hemma för stefan blev sjuk, så vi tvingade hedberg att följa med, han kunde ju knappast tacka nej till gratis hotellrum! :) Vi åt en underbar middag hos Daniel och Johanna, bestående av färsk hummer, med olika tillbehör...det var sjukt gott. Emellan rätterna spelade vi lite buzz och sjöng singstar och drack alla drinkar som wille fixade till! Huvudrätten var rådjursadel med hasselbackspotatis och kantarellsås...MMMM! Cheesecaken fick agera dessert och den var väldigt god men mäktig. Strax innan tolvslaget gick vi bort till en fest som en kompis till Johanna höll i, det var trevligt men lite för lugnt för oss kanske så jag och grabbarna gick ut en sväng medan Johanna stannade på festen då deras hund Moa var med för att slippa lida ensam bland alla smällare o raketer. Att gå ut på nyår visade bara att det mest är nötter och desperata singlar som går ut så vi gick snabbt hem igen och fortsatte natten med ostbricka och en massa tjööt! Det  var väldigt roligt. Linköping känns som en trevlig stad, lagom stort och bra utbud på diverse saker. Så vi lägger till Linköping på listan över ställen vi kan tänka oss att flytta till när man är klar i skolan! :P
Men som sagt, nu är man hemma igen och nya tider är på gång...!

Nu väntar jag på mannen i huset och möjligtvis vår tredje partner tobbe ;) det blir storhandling och söffmööjs som tabitha skulle ha sagt!
Möjliga nyårsbilder kan komma senare.