WTF!

Ooookej, den här dagen går inte riktigt som jag vill. Den började bra med en skön promenad, eller skön var väl att ta i fan va kallt det är. Det var iallafall skönt att ha gjort det. På vägen gick jag nästan över ett påkört rådjur, den låg där alldeles ensam i kylan med stora bruna stirrande ögon...hur skulle det vara om folk bara kunde sakta ner lite när det ändå är lite halkigt ute? Observera att rådjuret låg i ett bostadsområde..det kunde lika gärna ha varit ett barn.
När jag kom hem, funkade inte vår nya hemtelefon (som för övrigt köptes igår) och inte heller internet. Det finns ett samband där emellan gissar jag. Teknik är ju inte min starka sida. Vår dator har varit halvtrasig i ca ett års tid nu bland annat då batterisladden är glapp och datorn funkar inte utan att man har den i för batteriet är mongo...men den brukar hänga i rätt bra om man trycker in den ordentligt. När jag kom hem hade den på nåt mystiskt vis trillat ur och går tamejfan inte att få in igen. Så i ett mindre bryt ringde jag till Wille och beordrade att vi nu ska köpa ny dator! Inte en utgift som jag ens vill föreställa mig med tanke på allt annat som är just nu (and heey mitt konto blinkar NOLL) men det är ett måste när man är student. Plus att mitt internetberoende visar sig mer tydligt i situationer som dessa. Så nu sitter jag hos mamma o pappa, mest för att jag var tvungen att skriva ut skolgrejer. Abstinensen kryper sakta fram.
Ja just det, jag höll ju på att glömma, vi bytte ut nåra lampor o köket och hallen igår till lågenergilampor för att spara lite på miljön..eller elräkningarna vilket som. När jag kom hem från den där förbannade promenaden fungerade inte NÅN lampa i hall eller kök! Jag gissar på en propp. Vad är det med den här dagen?!

Jag bävar även för att gå ut i kylan igen för att ta mig hem (jaa just de vi har ju bara en bil nuförtiden ocksåååågaaahh!) även om det inte är långt så är det äckelkallt. Det som drar mig hemåt är ett stort grönt äpple och en kopp med misosoppa som för övrigt är mitt nya beroende. Vi får se hur länge det varar. För er som inte vet vad misosoppa är så sök på google ;) Det är nyttigt och gott. Men det är lite speciell smak.
Nu ska jag börja göra egen misosoppa tänkte jag för den är garanterat ännu godare!

Kommentarer
Postat av: hell

haha lilla emma, vilken dag.

hoppas er nya datorn blir en skitsnygg en med fiberoptiskt uppkoppling, det är du värd!



kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback