I'm learning to be brave in my beautiful mistakes.

Tentan avklarad, thank God for that! Examination i form av gestaltning imorrn sen klockan 12 är det helg. Håkan Hellström får klara sig utan mig imorrn på Nöjes tyvärr, alkohol och utgång får vänta till storebrors 30-års fest 15 november. Sorry Håkan!
På måndag börjar VFU:n och det ska bli roligt att få mysa lite med de små liven igen. Kommer bli kämpigt att gå på heltid dock, som student är man lite bortskämd med tider ibland....

Idag har jag beställt Annie! Kommer ni ihåg musikalen om föräldralösa Annie som bodde på barnhem där de bland annat sjöng "It's a hard knock life"?!
Jag älskade den filmen när jag var yngre så jag var tvungen att beställa den på dvd :)
Anne på grönkulla vore också kul att ha..men jag kanske ta en nostalgitripp i taget.

Igår eftermiddag i brist på annat (jag borde ha tentapluggat men av nån anledning föll det mig inte i smaken just då) så tittade jag än en gång på The Notebook. Töntigt må tyckas men Oj vilken kärlekshistoria. Så dagens fantastiska inlägg avslutar jag med något som Noah Calhoun viskade i mitt öra igår:

"Den finaste kärleken väcker själen och får oss att vilja ha mer. Den tänder hjärtats glöd och lugnar sinnet"
Jag kunde inte ha sagt det bättre själv.



Morronmys



Idag är vi så galet trötta, jag vet inte hur vi ska ta oss upp ur sängen...
Jag började läsa till tentan, sen somnade jag...vaknade, försökte läsa lite till...somnade igen...nu börjar jag tvivla på om sängen är rätt plats att plugga på?
Den här tröttheten skulle vara suverän om jag hade sömn som största hobby, men faktum är att jag avskyr att vara trött på dagarna. Jag älskar att gå o lägga mig på kvällen, men det är en annan sak.
Det blir inte lättare att gå upp när man har en varm spinnande bebis på axeln som snarkar värre än pappa.
♥Lilla gris♥




Comfort

Jag tröstäter och min nya plan är att bli underbart overweight!
Och utöver det så skulle jag vilja säga att Animal Planet is the shit! Och det tycker Legolas med om jag förstår cornelia rätt :)

Najtnajt 


long road to ruin

Okej den här veckan känns verkligen jättelång och jag vill inget annat än att den bara ska försvinna. Tenta på torsdag, examinationer på fredag, men dom sakerna är inte dom värsta. Nej tacka vet jag de 3 veckorna efter detta då jag går ut på VFU igen. Nån som har en spade så jag kan gräva ner mig i sängen igen?!


Rubrikrubrik

Jag älskar när man nyser tre gånger på raken precis efter man har lagt på mascara. Verkligen.
Nu ska jag shoppa bort alla oroligheter, sådäså.

It's times like these you learn to live again

Imorse stod jag som oftast längst fram i busskön, efter att ha stått där en braaa stund (jag måste sluta hoppas på att bussen nån gång ska komma i tid) så kom Emma och Madde, de kom med den briljanta ideén om att vi skulle ställa oss längst bak i busskön för att få åka med lyxbussen som vi kallar det....(charterbuss vid rätt namn) för att när vanliga bussen blir full, vilket händer ungefär varje morgon så får universitetsfolket åka med lyxbussen....men ack så fel de hade då såpass många gick av bussen så vi fick självklart plats...men då som sist på. Detta är straffbart! Jag hatar att sitta o trängas, plus att jag vill ha fönsterplats. Det lyckades jag få rätt snabbt iallafall som tur va och insåg än en gång att den skönaste tiden på en skolmorgon är när jag får sitta och titta ut över fälten där det alltid står rådjur och äter frukost i morgonsolen...en väldigt lugnande syn.

Imorse hade jag sällskap av Those dancing days, Parken, Kristian Anttila, hello saferide och faktiskt några låtar från Pinks nya. Hon påminner väldigt mycket om k's choice ibland, röstmässigt.

Vi fick även tentan idag, som vi ska göra på torsdag...det var ju snällt av läraren även om jag inte känner mig ko-lugn inför den ändå, min hjärna de senaste dagarna är som mashed potatoes och fokusen är lagd på hyllan. Men på söndag ska jag ha en pluggdag. Innan dess ska jag ha en mysförmiddag med Anna T, eftersom det inte blev nån badminton häromdagen så tar vi igen det med en fredagsfika :) Imorrnkväll ska W & jag in till Örebro för att möta upp willes mamma + man (nygifta, så grattis!:) det blir middag på karishma, lördag blir det en tur till karlstad, lördag kväll middag hos mamma o pappa...mycket familjetid, behövligt. Tove kommer hem också så nånstans däremellan ska jag hinna krama lite på henne!
Ikväll blir det iaf rallybrudar med maria. "Jobbet" som kontaktperson är inte så dumt för er som vill ha en tusenlapp extra i månaden! :)



Jävligt jobbig katt till salu.
Anyone?

diffust

Idag är jag mer död än levande. Har sovit 10 timmar inatt - jag släckte lampan klockan nio igårkväll...det skulle jag nog inte ha gjort för nu känner jag mig som en zombie. Det är väl själva fan att när man väl har sovit ut så är man bara tröttare?!
Ska försöka ta mig i kragen iaf och åka till Maxi och köpa såpa som jag har lovat min kusin att skicka till USA, efter det ska jag åka iväg och besikta willes bil...det ska bli intressant o se om den går igenom. Jag har fortfarande inte läst ut boken så det vore ju toppen om jag gör det nångång.

Jag har upptäckt att jag har väldigt svårt att ta tag i saker nuförtiden. Jag är så jävla lat. Lat-lat-lat-lat-latl!!!
En spark i röven kanske? Eller en "vårda-ditt-språk-kurs". Hur som helst är tillvaron som en enda dimma. Vet inte riktigt hur jag ska hitta ut?


Survival of the fittest

Till mina sötnosar till vänner som tror att mitt liv håller på att gå under, så vill jag informera om att gårdagen var en väääldigt lång dag med alldeles för lite sömn och lite mycket runtomkring mig med skola osv, jag har en tendens att överdriva saker o ting ibland! Men I'm alright jag svär! Idag är en ny dag...nya tag. Jag skrev just i Cornelias blogg att vad vi behöver är en tjejhelg med god mat och massa prat så det röstar jag för. Hos Annika på selma spa kanske? Hanna, ta ditt jetplan och kom hem :)


Som alla andra veckor så är det en måndag idag, vilket ogillas ganska starkt i detta hushåll, att det regnar och är storm ute gör kanske inte saken bättre. Men nu är jag "ledig" i två dagar (förutom att jag ska läsa klart "Förskolebarns gemensamma lekar" men det är ju inte hela världen. ) På onsdag ska jag och törsa (hihi) spela badminton och det ska bli hur kul som helst. Var längesen jag spelade, så jag räknar med träningsvärk i alla delar av kroppen!

ja det var väl ungefär vad min spännande tillvaro hade att bjuda på idag. Skrämmande.

Puss o kram

A mess

Jag förbannar denna dag. Usch och fy. Jag känner mig rörig. Som en stor skål med geggamojja inombords. Stressad och trött, besviken och trött....och förvirrad och än en gång trött.
Byt dag tack!


När man har tråkigt

Katten är frisker igen, tur är väl det. Istället har wille krämpor till höger o vänster...halsont, knäont och..lite täppt i "däsan".
Nu är det helg iallafall och fredagen till ära ska jag göra pasta carbonara och sen blir det indiana jones i söffa! Det här svenssonsvenssonlivet går det ingen nöd på iaf...

Häromdagen fick jag en present:
  självklart hade han köpt matchande till sig själv: 
så frågan är nu, hur länge dröjer det tills vi går i matchande träningsställ??? Huvudsaken är iallafall att de var väldigt snygga! Jag gillar presenter :)


Sen till något jag har funderat på länge: Varför säger man "dra alla över en kam"? Personligen anser jag att det borde vara mer passande med kant?! Livets alla gåtor makes me crazy.

Bara för att vi har så mycket pengar som vi inte vet vad vi ska göra med (va?!) så var vi nyss o beställde en tapet till hallen, och jag hitta ingen bättre bild än denna på nätet hur svårt ska det vara kan man ju fråga sig...men iallafall, det är till en fondvägg. 
                                                                                               Blir nog töppen

Emotional attached

Min bebis är sjuk...inte wille utan ena katten :) Estella har sprungit på lådan tusen ggr idag, jäääätttelös i magen stackarn, jag vet inte vad hon har fått i sig. Tröttare än vanligt också så mamsen är orolig. Ska bevaka henne resten av kvällen och bajset med för den delen (för den som noterar) ifall det mot all förmodan skulle finnas blod i då blir det farbror doktorn direkt kan jag lova. Fick iaf i henne lite torsk så än är hon inte döende...nu ska hon få fasta en dag eller två. Det kan behövas för figuren också!

Ullared var jätteskoj, som vanligt mycket folk (kärringar) och trångt...men den som ger sig in i leken för leken tåla...min shopping var dock inge vidare handlade bara tråkiga saker känns det som...men bättre lycka nästa gång! Det var kul att hänga gäng med wiker en hel dag iaf!


Back to my baby!

Smart treåring

Efter skolan hämtade vi Mias 3 åriga son Theo på förskolan. Theo hade en bit garn i handen och Mia frågar:

Theo, vad är det för tråd du har i handen?


Theo svarar: 
Men mamma, det är en ledtråd!   

Det var det bästa svar jag hört från en treåring i hela mitt liv. Hahahahahahahaha




Hej och välkommen...

säger jag till magkatarren! Det var ett tag sen vi umgicks, men nu har vi umgåtts nåra timmar inatt sen besökte vi min andra vän pepcid...sen kom sömnen äntligen. Nu är jag trött och ska försöka få i mig lite fil.
Sen är det skoldags vid 13.00 och efter det ska Mia med hem och ha pyjamasparty med mig ikväll för imorrn tidigt är det Ullaredtajm! ;)


Lördag

Jättetrevlig kväll igår, vi hade finbesök av Tobbe & Jenny och lilla elvira, farbror hedberg var också med :) Wille stog för matlagningen och det var mycket gott! Elvira som blir ett halvår idag (grattis :)) är söt som socker och ville vara med hela tiden. Ska blir roligt att gå på hennes dop den andra november!
 
väldigt dåliga kort med mobilen...

Idag ska jag o mamsen och förhoppningsvis pappa också, ta en promenad i pissvädret och kolla in loppisstället "fyndboa" o se om dom har nåt spännande. Sen har jag spännande nog tvättid idag, hurraa! Willy jobbar hela långa dagen.
Med tanke på vädret så blir det så lite aktiviteter idag som möjligt, ligga på soffan o zappa låter bra i mina öron.
Ajöss

Change of plans

Imorse efter wille hade gått till jobbet så låg jag i sängen och halvsov...jag tänkte för mig själv att idag skulle bli en såndär skön dag då jag skulle ligga kvar i sängen tills jag inte orkade mer! I samma veva som jag ska somna till ordentligt ringer min telefon....och dagen ändrades hastigt, jobba mellan 11-15 med småttingarna! Men det blir bra det med, lite pengar och sötnosar i ett.
Det var lika bra att gå upp på en gång kände jag så nu har jag tvättat håret och slängt ihop en banankaka som mamsen kan få smaka på senare!

Say what?

Idag fick jag hem nån jäkla reklamkatalog...där man bland annat kunde köpa sånahär!

Skojar du med mig eller?
Vem i hela världen beställer såna här?!

Swensoonunderhållniing

Nu har Mia och jag bokat Ullared på tisdag. Så i skrivande stund känner jag mig sådär härligt svensson-svenssonaktig!
Så alla som förtjänar julklappar från mig hit med en önskelista snarast...annars får man vara utan! ;)

(Med studentekonomi får man såklart ha en julklappsbudget á la Ullared och tänk va spännande det kommer att bli att öppna julklapparna det kan ju innehålla allt från billigt bröd till årets parfym..OjOj! Exciting!)


Dagens planer är att hänga med Olle...och hans mamma då såklart! :) Vi ska ta ett varv på marken, och för er som inte kan värmländska så innebär det att gå på marknad. Som tradtitionen lyder så är det dåligt väder men vad gör det när man är ledig?! Efter att ha roat sig under dagen blir det ett springpass med coachen, jag känner mig redan trött...

Och efter några dagar med en massa nya tv-kanaler så har jag funnit Mtv2 som för en gång skull inte bara visar skitprogram utan fakiskt spelar musik! Och rätt bra sådan.Det ni!

Have a good one♥

Mardrömsbarn

Om jag nån gång får ett barn som ungen i "S.O.S familj som just nu går på trean....ja, då kommer jag nog att skilja mig från familjen och det barnet. Herregud. Jag känner ett sug efter att krypa in i tv:n och läxa upp henne en gång för alla. Usch. Otäcka unge.

Com Hem till kaoset :D

Vi har visst beställt HD-tv och just nu ser det ut såhär i vardagsrummet och wille muttrar meningar jag inte förstår, det är bäst att hålla sig i bakgrunden och vara tyst!



Pappa, du är mycket välkommen att komma hit :)



In training

Klockan är kvart i nio och jag har redan varit ute och motionerat! Hurra för mig :) "Coachen" tog med mig på ett powerwalkvarv runt Lisas höjdspåret, följt av ett springvarv på samma spår...det var tufft en stund, uppförsbackar är inte min grej, men det gick och nu känns det väldigt skönt. Ser ut att bli en väldigt fin dag, kallt dock. Idag är det kursstart så vid tolv blir det till att åka till Universitetet...och ikväll ska jag på föräldramöte. Jajemen. I utbildningssyfte såklart! Jag har ju inga baaaarn :D

För övrigt tycker jag att ni ska gå in och kika på www.swedebeaddesigns.etsy.com, där min kusin säljer smycken som hon tillverkar själv! Mycket fina grejer :)

Have a nice day people.

Utsikt från köksfönstret :)

Söndagsmys

Idag fick jag äntligen lite tid med mina favoriter i karlskoga!
Lunch med Anna och sedan hembakat och te med en william vid sidan av :D
William o jag har hållt hand under fikat och pussats lite. Jag är osäker på om den andra William blir svartis..tveksamt.






Bäbis

Fredagen är snart över, min favvodag....men helgen är inte över än som tur är. Det blev iaf en fika hos familjen Andrejenko/Emanuelsson på eftermiddagen och Olle stackarn fick leka modell i stort sett hela tiden.



Nu får vi se om det blir nån bio, det var så dumma tider...och jag, pensionären är så jävla kvällstrött nuförtiden. Hej o hå, kul o fylla 90 innan man fyller 30...

Bootcamp

Jag har överlevt en träningsstund med min PT, dvs A.Hedström :) Det var väldigt skönt, mjukstart o allt! Ser fram emot nästa pass :D


Övriga sysslor idag då? Jag har redovisat ett arbete med min kära studiegrupp, det gick bra måste jag säga vi fick bra respons. Sen lunchade jag med Mia, det var väldigt behövligt...tror vi pratade med än vad vi åt. Sen hade ju jag planerat att jag skulle shoppa loss, men så ska man ju aldrig tänka för då hittar man ju noll och nada....det slutade med en sjal, en ny badrumsmatta (kul) och en skjorta........till wille. Så ja...bättre lycka nästa gång.
Imorrn är jag ledig och det ska verkligen bli suuuperskönt. Ska sova ut (med andra ord vakna klockan 7) sen förhoppningsvis klippa topparna, kanske umgås lite med emelie om hon hinner, och sen ska jag till farmor och säga hej för det var lääängesen trots att vi nästan bor grannar, shame on me. Bio imorrn kväll som det ser ut nu. Sköna fredag!