Happy people never fantasize

Jag måste vara inne i en riktig blaha-period för allting är ju bara så jävla trist! Det händer ingenting och det här med att skapa egen spänning går inge vidare det heller. Jag är på god väg att krypa ur mitt eget skinn. Hade det inte varit isgata ute hade jag gått ut på en tre timmars promenad i brist på annat. Och vad är det med alla dom här skitprogrammen på tv!? Jag säger som Sune: Arga snickaren nu får'u ge'rej!! Fast Sune sa ju såklart Tomten nu fåru gerej. Men enough med alla skräpprogram.

Morgondagen får helst av allt gå o lägga sig, först tre timmar skola (efterlyste jag aktiviteter i förra inlägget? det är glömt nu) sen kiropraktorn och sen vidare till kga och kontaktpersonsdejt...det är väl iofs inte så farligt då vi ska hyra film och fuska med lördagsgodiset. Men jag har bara ingen lust med nåt samtidigt som det kryper i mig! Är vårkänslorna redan här?!
Känns som jag har gått tillbaka till 15-års stadiet när jag sitter här o gnäller och letar efter gamla låtar i spotify, spelas Broder Daniel och det tar mig tillbaka till arga tonårsrevolter och arvikafestivaler och ja en helt annan tid. Ironiskt nog sjungs det just i skrivande stund "Oh everyday is just the same"...

Ingen mer än jag som är sugen på arvika i sommar...? Hedström vi kanske skulle ta vår roadtrip ditåt i sommar...? :) En dag åtminstone!

Om inte klockan vore snart 21.00 så skulle jag möblera om sovrummet. Vad hindrar mig? Jag måste ju se skräptv jag med ibland så Made in Sweden börjar ju snart...och sen när orkade jag lyfta en 160 säng själv med tuuung sängram? Eftersom jag har en sambo som är handikappad OCH fast framför skitsnickaren så får det nog bli en annan dags huvudvärk.

Äh blah blah blah blah.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback