So why don't you dance to the music I hear inside my head ?

Jaaaha då var det fredag igen då!
Var en kortis i skolan förut och det kändes som alla var taggade inför morrondagen. Förutom stackars lilla karin som fått magsjukan IGEN! Andra gången på två veckor - helt galet. Hoppas du blir frisk snart, jag tar en öl för dig imorrn :)
Hoppas jag slipper undan bacilluskerna...annars vet vi ju vem som ligger på dödsbädden...

Idag påstås det att min sambo ska komma hem, och hör och häpna han ska till och med umgås med mig, anna och fredrik! Vi ska se Mammut i KD. Hoppas den är bra, jag vet egentligen inte vad den handlar om men det behöver man väl egentligen inte veta förrns man ser den heller.

Jag funderar  på att ta en liten powernap, känner mig lite trött eftersom någon ringde mig 02.19 inatt för att säga "godnatt". Excuse me jag har sovit i 3h redan, väck mig inte??
Det är straff på sånt det ska gudarna veta. Straffet kan innebära att bjuda mig på bio.

Godissugen är jag också känner jag. Har en godispåse från förra helgen, hårt knuten och gömd i skafferiet som jag tänkte spara till söndag...ja vi får väl se. Jag får helt enkelt satsa på en korg med physalis igen.



Kommentarer
Postat av: Karin

Tack gumman, detta är inte bra men man rasar ju i vikt hihi...nej jag är helt slut orkar inte så mycket idag!Å jag vill ju med imorn=( Men det få bli här hemma nästa gång=) Många kramar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback