2009

Nu är det nytt år som vi alla har konstaterat vid det här laget och det känns bra! Jag har redan städat bort julen och imorrn bär det av till ikea för lite smått o gott! Självklart vill man ha förändringar till höger o vänster när det är en ny tid ;)
Nyårsafton var suverän! Stefan och Jenny fick dock stanna hemma för stefan blev sjuk, så vi tvingade hedberg att följa med, han kunde ju knappast tacka nej till gratis hotellrum! :) Vi åt en underbar middag hos Daniel och Johanna, bestående av färsk hummer, med olika tillbehör...det var sjukt gott. Emellan rätterna spelade vi lite buzz och sjöng singstar och drack alla drinkar som wille fixade till! Huvudrätten var rådjursadel med hasselbackspotatis och kantarellsås...MMMM! Cheesecaken fick agera dessert och den var väldigt god men mäktig. Strax innan tolvslaget gick vi bort till en fest som en kompis till Johanna höll i, det var trevligt men lite för lugnt för oss kanske så jag och grabbarna gick ut en sväng medan Johanna stannade på festen då deras hund Moa var med för att slippa lida ensam bland alla smällare o raketer. Att gå ut på nyår visade bara att det mest är nötter och desperata singlar som går ut så vi gick snabbt hem igen och fortsatte natten med ostbricka och en massa tjööt! Det  var väldigt roligt. Linköping känns som en trevlig stad, lagom stort och bra utbud på diverse saker. Så vi lägger till Linköping på listan över ställen vi kan tänka oss att flytta till när man är klar i skolan! :P
Men som sagt, nu är man hemma igen och nya tider är på gång...!

Nu väntar jag på mannen i huset och möjligtvis vår tredje partner tobbe ;) det blir storhandling och söffmööjs som tabitha skulle ha sagt!
Möjliga nyårsbilder kan komma senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback