Life is a bubble

Happy Happy thursday! Imorrn är det fredag! Den här helgen är efterlängtad må jag säga. Imorrnbitti är det powerwalk med fru kofoed (för ni gifte er väl i vegas??) sen blir det träningsstund med min stand-in boyfriend The Crosstrainer. Lite tvätt och sånt tjafs kanske...sen har jag playdate med mina smulor! Och min utväxt ska även tas hand om, känns bra! Lördag har tove bokat mig för en runda på loppis och stan, jag hoppas ju såklart corny joinar också.  Lördag kväll är det parigt värre (det lät nästan som porrigt.) herr och fru kofoed och fru och herr fagerman á la dinner, beer and buzz. Kanske joinas vi av fler ölsugna partyråttor!

Jag är även nyknäckt i ryggen, och jag kan helt ärligt säga att det känns helt...som innan jag gick dit. Men ingen huvudvärk än iaf så vi får hoppas på det bästa. Enligt Mr. Kotknäckare så ska min låsning mellan revben och skulderblad nu vara borta. Vi får väl att se. It better be!


En sån här i helgen kanske?
Mmm Mm Mmmmmm

Kommentarer
Postat av: Karin

Ok gumman din helg är laddad =)roligt får se vart min helg börjar och slutar...jag är ganska trött men det blir nog bättre var oxh tröst shoppa idag på ikea hihi=) var rädd om dig gumman=) kram på rej


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback