Seriously

Jag fattar inte varför jag kollar på animal police/copswhatever....överhuvudtaget! Dumhuvven! Ja självklart inte poliserna och volontärerna men alla nötter som skaffar djur och sen totalt bara skiter i dem! Skulle jag köpa eller skaffa mig något som jag är helt ointresserad av att underhålla, sköta om, ge omsorg osv, bara för att binda fast det i kedjor och låta livet rinna ur den?! Hur funkar de här människorna?! Är alla mindre vetande? Blev dom utsatta för försummande som små eller vad fan är problemet?! Varför inte bara köra ihop världens alla puckon i ett läger där vi sen kan gasa dom levande? Jaha har det redan hänt på oskyldiga människor? Då kör vi väl ut dom i skogen och binder fast dom i kedjor tills de inte kan leva mer. Let's do it!

Den här dagen är dum känner jag. Och när jag skriver det här upplever jag ett uns av deja vú...kan jag ha skrivit det här tusen ggr förut? Möjligt. Oavsett, så har jag ont emellan skulderbladen igen, måste gå iväg på massage snart. Det gör sjukt ont och jag kan inte vrida huvudet för det strålar upp i nacken. Dessutom borde jag plugga inför en examination imorrn men jag vill inte! Är det därför jag gör allt annat? Eller det gör jag ju inte heller, jag kollar ju på animal planet...oh well.
När den där förbannade examinationen är klar imorrn ska jag och Mia till Anna & Fredrik för att först och främst hälsa på dom såklart, det var tusen år sedan och i andra hand ska vi hälsa på deras tillskott till familjen: Silver. Fast nu är han väl några månader gissar jag...men bättre sent än aldrig?! Det ska mycket trevligt.

Jag har en otrevlig känsla av rastlöshet  vs. "jag-har-ingen-lust-med-nåt"...så sen jag slutade jobbet har jag inte gjort nåt mer än svurit över puckon på tv, försökt kurera ryggen med vetekudde och voltaren, och slutligen lagat mat.

Jag hoppas helgen bjuder på sånt här härligt väder som det var idag så man kan få njuta lite. Och att helgen inte är lika dum som den här dagen. Nu ska jag återgå till att svära och skrika och kanske gråta en skvätt till tv:n. Sen ska jag gå på animal planet avgiftning.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback