Karriärsteg?

Idag började jag dagen med att åka till 3 privata förskolor för att "anmäla" mig som vikarie vid behov, det kändes väldigt bra så nu är jag uppdaterad på kommunens lista och även på privatas. Sen har jag pluggat, den andra uppgiften var inte lika självklar som den första så det känns helfel men eftersom KAU är experter på att ge flummiga anvisningar så tänker jag inte reflektera så mycket mer över det. Inte riktigt klar än dock.
Nu håller jag på att göra en egen variant av kasslergratängen som finns på matplatsen.org...jag skippade den feta och ibland ganska osmakliga gorgonzolan.
Boda Borg har finbesök från Irland och nya amerianska ägaren är på plats så min sambo bor här med sin frånvaro...vi ses väl imorrn bitti en sekund, sen ses vi på fredag kväll?? Sen på söndag åker han som bekant till Paris. Men innan han åker dit har han snällt erbjudit sig att hämta hem mig från kstad på lördag natt, något som jag tror han bittert ångrar men man kan ju inte ta tillbaka saker man lovat! :)
Resten av dagen ska jag nog spendera med att träna lite och bara ta det lugnt. Jag känner att en huvudvärk gömmer sig nånstans. Jag måste blir bättre på att dricka vatten!!

Tills tove o corny skickar lite fler bilder så lånar jag de här av dom:


Tittut!


Å vilka snygga systrar!


Gamla hederliga Ejes - inga moderniteter här inte.


Mm mm mm


Hahahaha cornelia & wille ska söka till let's dance nästa år så ni vet.


Kommentarer
Postat av: Anna T

Härliga bilder:)vackert folk!!

2009-01-28 @ 15:49:31
Postat av: tove

Fiint emma din tjuv!!! hahaha se nu det jag sa att du ska se.. det handlar om de stackars djuren... dærav kænner jag nu sådan empati!!! och ska aldrig mer æta køtt ;)

2009-01-28 @ 19:32:55
Postat av: HB

Fina bilder du emma,

och vad fin bloggen har blivit. hurra!

kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback