It's the end of the world as we know it

Jag vill gärna säga att jag aldrig mer tänker gå till nån kiropraktor för det var bland det vidrigaste jag varit med om. En vuxen karl som i stort sett brottades med mej för att knäcka rätt nacke och rygg,  åh herregud säger jag. Just det här knakljudet kan få mig att kräkas. Men jag var visst tvungen att komma tillbaks så på torsdag är det knak igen. Hejdå 350 kr!!

Jag är upprörd över att jag inte får pengarna att räcka till...jag hade ju planerat att lägga undan 2500 kr varje månad fram till sommarn men det får nog räcka med en tusenlapp i januari, annars blir det nog vatten och bröd på riktigt. Ja menar, vad har jag gjort idag? Jag hämtade ut p-piller som kostade 220 spänn!!!!!! För tre månader. Vilket jävla rån. Wille, jag hoppas du inser att du får betala hälften? Sen gick det 420 kr hos Mr Grifftith för att knäcka rätt mig, 350 kr för återbesök...men det är det väl värt i längden antar jag. Sen tog jag med mig min kära särbo Anna H, på storhandling på Maxi! Oj vilka vuxna tjejer må ni tro. Varsin vagn o allt. Jag var ju dock något mer vuxen eftersom jag hade en lista att gå efter och slapp gå tillbaka 3 ggr;) Så det var den dagen det! Och dom pengarna!



Nu sitter jag här nästan barskrapad och dricker min smoothie med vetekli i, mycket smaskigt. Men jag är inte bitter jag inte! Jag har så mycket att se fram emot de kommande månaderna så vad är väl lite fattigt att gråta över? Egentligen är jag inte så fattig heller för den delen. Men jag gillar att överdriva!

Min kära vän Helen har även skickat över Spotify till mig så nu kan jag välja o vraka mellan gamla godingar och nytt. Just nu lyssnar jag faktiskt på R.E.M (Automatic for the people) och den är väldigt bra. Pappa, jag vet att jag tappade bort den för dig för hundra år sen...jag ska allt fixa den tillbaks till dig. Och jaaaa även soundtracket till den där tv-serien jag inte kommer på namnet på just nu...

Neej, om man skulle ta och ringa Mia och se hur det gick i skolan idag kanske.

Kommentarer
Postat av: Anna

Har alltid funderat att gå till en benknäckardoktor då min nacke har en förmåga att leva sitt eget liv men jag är en rikti pussy och våååågar inte!! Nu får du vara min försökskanin...gör det ont? :)

Postat av: Anna

Har alltid funderat på att också gå till en benknäckardoktor då jag har en nacke som också lever sitt lilla egna liv men jag är en riktig feegis och vågar inte! :) För jag menar...det måste göra satans ont? Eller? :)

2009-01-19 @ 19:02:37
URL: http://annahook.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback