My o my what a wonderful day

Känns som den här veckan går aningen sakta? Borde det inte ha varit onsdag idag och inte imorgon? I think so.
Imorrn öppnar jag och börjar 06.15, det är grymt att behöva chocka kroppen med att gå upp kl.05 men å andra sidan slutar jag kvart över tolv så det är inget synd om mig! :D

Helgen är bestämd, på fredag åker vi till Falkenberg och träffar storebror - på lördag tar vi en sväng förbi Ullared (endast för att det ligger typ två mil ifrån Falkenberg...) och avslutar helgen med en natt hos Anna & Fredrik i Göteborg! Så det kanske är därför det känns som veckan går sakta, man vill att det ska bli fredag. Ska bli så himla mysigt att få "roadtrippa" lite med Wille och träffa folk man inte ser så ofta. Vi har bytt hyrbil nu och för tillfället är det en Renault Megane, som vi gillar........fattas bara lite mer stabilt jobb från min sida så får det nog bli ett bilköp.


Fast den vi har är svart...

Nu ska jag lägga fram kläder till morgondagen så det bara är att kliva i dom när man knappt är vaken. Sen ska jag hoppa ner i sängen! Trots att jag har tvättat håret tycker jag att det fortfarande luktar grillkorv efter dagens pulkautflykt med jobbet....blä.
Min söta pappa hade lagt en ny tidning i brevlådan när jag kom hem och så har jag lånat en bok av mamma....gissar på att jag hinner läsa två meningar innan jag sover. Night night people!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback