Kan man dö av tristess?

Det borde vara olagligt att ha tråkigt en lördag...men det har jag och jag får krupp snart. Jag sa precis till Emelie över msn att hade jag haft pengar hade jag åkt runt till Mio, Ikea, Maxi och handlat massa och pysslat här hemma. Inköpslistan eller snarare önskelistan är lång.....vill ha nya gardiner till vardagsrummet, nya blommor, krukor...ljus och nya kuddar till sofforna...nya lampor till nattduksborden...osvosv. Men det får vänta till pengarna rullar in till veckan...då ska jag banne mig ha en heldag som jag längtat efter hur länge som helst nu...det kliar minst sagt i shoppinghanden.
Igår vart det inte mycket gjort, hann städa nåra skåp, vinka till farmor från balkongen, konstatera att jag inte ska ge mig på att sätta upp tavlor själv....sen slängde jag ihop en traditionell sockerkaka och fick finbesök av emelie och olle. Sen ramlade mannen in och vi tog en långpromenad till vår "film-langare" ;) och lånade hem 8 filmer, den första kolla vi på igår och den heter Wanted, med Angelina Jolie och Morgan Freeman...den dög!

Kollade mitt konto förut och fick se en ganska så trevlig summa som kommer in på onsdag och så får vi 9000:- i CSN-pengar på måndag...så har jag tur kan det bli en fin pengamånad!

Tills vidare får jag sitta här och lyssna på The kooks och digga...o hoppas att efter mycket gnat från mig att Mr William får sluta lite tidigare så vi kan göra nåt kul på denna sega lördag...kom heeeem nuuu
Har även försökt få kontakt med resten av världen, men pluggar dom inte så svarar dom inte eller så är dom strandade utan barnvagnar...livet är inte lätt denna dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback