5 toasters!

Oslo it is! En kort visit dock men stannar jag längre har jag väl inga pengar kvar när jag kommer hem. Ska till o med vara så "ekonomisk" att jag ska köpa med öl från kära gamla systembolaget istället för att köpa snordyr öl på plats. Det ni!
Eftersom Tove efter mycket krångel med skolor osv har bestämt sig för att återta Oslo än en gång så får jag dessutom bussällskap! Nu har jag alltså Tove, Cornelia och Anna & Fredrik i Oslo. Hur skulle det vara om ni alla kunde ta ert pick och pack liiite närmre..? Helen min vän tar en annan väg, till min favoritstad. Imorgon går flyttlasset á la Bäckström till Götlaborg och skärgården där hon ska husera tillsammans med en annan tjej i ett väldigt sött hus bland natur och hav...Helen kan man få en egen nyckel eller? Kommer att hälsa på en del känner jag på mig! Jag kan ta med mig Åke om han inte kommer hem innan morgondagen (Åke=försvunnen katt) men det får vi hoppas att han gör.

Själv blir jag kvar i höla med hopp om att de sista åren i skolan kommer att springa förbi mig och vips! så är man klar och educated. Sen får vi väl se vart man hamnar.
Skolan känns iallafall bra mycket roligare änsålänge än allmänna året som led till kronisk tristess..Häromdagen var vi ute hela förmiddagen i spöregn och lekte lekar och grilla korv...det kallar jag skola de!

Igår var jag på bio med Maria, vi var på Arn. Jag har ju en svår allergi gentemot svenska filmer (med undantag för ett få antal filmer såsom t.ex sällskapsresan1..) jag kan väl egentligen inte förklara varför mer än att det känns som man genomskådar själva skådespelet på nåt vis, allt känns så svagt och halvdant. Igår kräktes jag nästan när nån snorunge till kungason som sa: "Far - häda inte". Var alla mindre vetande på den tiden eller? Det var sättet han sa det på, inget annat. Men visst ska jag betygsätta så får jag väl lov att säga att tvåan var bättre än ettan. Maria var iallafall väldigt glad över att Wille var med...jag börjar känna mig ratad som den bästa kontaktpersonen ever!

Imorrn har vi seminarium, sen ska jag ta en snabb runda på stan i kstad, sen blir det till att skynda hem för att fixa iordning middag till mamma och pappa som vi har bjudit hit. Mamsen fyller 55 på måndag så vi tänkte bjuda lite på födelsedagsmiddag...Wille har tänkt att briljera med "öppen" lasagne, med brynt aborre, sauterad färsklök, gräddglaserade kantareller parmesanost och citronolja. Good luck with that babe..;)
Själv tänkte jag köra på förrätten som blir en toast med chevré och kantareller..lite vitlök och en fikonvinägrett, båda recepten snodda från mixmegapols fredagskock.

Oslo ska iaf bli kanonkul som Björn Gustafson skulle ha sagt! Oslo = 5 toasters! 


(hedström ser du likheten?)

Kommentarer
Postat av: hellen

klart du får en egen nyckel, honey. du får gärna ta med luffar-åke. ta med dig dina små innekatter också, på en ö kan de inte springa bort! :)

jag har dina katt-böcker! jag hinner inte ses idag :( men jag ska försöka komma förbi med dem på nåt vis.

kRAM

2008-08-28 @ 16:54:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback