hit me with your rhythm stick

Idag är det tisdag och jag är megatrött.
Ledig dag, fast vi har redovisning imorgon så jag ska snart sätta mig och göra mina små "programledarkort" som jag ska ha som stöd...orka lära sig om miljöbilar utantill? Inte helhjärtat iallafall.
Igår spelade jag Yatzi för första gången på säkert 12 år. Jag gillar inte ens spelet men eftersom Mia vägrade spela och Fredrik var så entusiastisk så kunde jag inte göra honom besviken. Det hela slutade självklart med att jag vann över Fredrik, eller Ceasar som han valde att kalla sig under spelets gång. Succé Fagerman! ;)

Idag tog jag och W en sväng till Degerfors. Vi åkte genom Björneborg på vägen...och jag kan inte sluta förundras över att det faktiskt bor människor i Björneborg!? Varför i hela friden bor man där? Kristinehamn må vara en håla på många sätt men Björnebörg? Jeeezes, man kan ju tycka att Degerfors är en storstad efter att ha plågsamma bilder av Björneborg på näthinnan.

Anywho, så är det jävligt kallt ute och efter morgondagen har jag ingen mer lektion förräns 31 mars. Då börjar min nya kurs och det ser jag fram emot: Barn och ungdomar i samhället - ska bli mycket intressant. Har hört att det är en ganska tung kurs..läser om barnmisshandel och andra tragiska saker.

På fredag är det Kent som gäller inne i öret.
SådäSå.

image348


 
image351
image350
Såhär mysigt hann vi ha det imorse när solen var framme.


 


Kommentarer
Postat av: Hel En

åh vilka mysiga katter du har,
själv kom jag hem till en katt som fäller. kejsarn, han fäller som när jag fick han vet du. överkastet var helt grått, tog en evighet att få bort det värsta!
o'well.

2008-03-18 @ 20:20:19
Postat av: Herrhagsborna !

Fredrik hälsar att han gillar kissemissar :D .. fast mest är det nog jag! Fredrik är en ANING rädd för allt som kan ha hårbollar i halsen :)

Postat av: Elin

Dina kattor ser mkt mer avslappnade ut än vad mina gör på kort... kan iofs bero på påskpyntet jag tvingat på dom ;)

2008-03-21 @ 17:33:59
URL: http://mmiixx.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback