I'll be looking at the moon but I'll be seeing you

Ja det ska bli intressant o se hur tentan går imorrn. Ska till Mia imorrn bitti och köra ett sista varv på frågorna...klockan 14 kan ni ju alla tänka på mig..!
Har tagit en promenad med Tovsan och Hälen och nu sitter jag och dricker "Himalaya - ginger harmony" ett te med smak av: ingerfära, fänkål, kanel, anis, koriander, kanelextrakt, ingefärsolja och lakritsrot...jag kan lova er att det är kryddigt. Första gången jag drack det så tänkte jag...what the hell. Det kändes som jag drack direkt ur kryddhyllan men nu tror jag att jag börjar utveckla ett mindre beroende. Jag får även för mig att det har en lugnande effekt. Men det kanske är psykiskt.
image331 Snart kommer W hem och det ska bli väldigt skönt. En ensam helg kan vara jätteskönt, men det är ännu skönare när människan kommer hem.
Jag satt o grina till tv:n häromdagen (inte så ovanligt i min värld) det var tre kvinnor som hade mist sina män mitt i livet under olika omständigheter och jag var tvungen att ringa till W och be honom i stort sett skriva kontrakt på att han inte ska dö i från mig. Går jag igenom nån slags "snart-26-års-kris" eller?? Får obehag när nära och kära t.ex befinner sig på vägar och dylikt.

Jag vill ju ha er alla som jag älskar kvar i livet så länge det bara går - glöm inte det. ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback