Ooh La!

Jag älskar denna fredag lika mycket som alla andra fredagar - det är tamejtusan den bästa dagen.
Men det här med att sova länge kan jag ju glömma, halv åtta var jag klarvaken, mest tack vare att W intog en roll som elefant i hela lägenheten. Han har en viss förmåga att klampa runt med skorna på när han ändå håller på. Men det gjorde inte så mycket, jag tog en lugn frukost och sen drog jag ett städvarv och sen tog tovebaby och jag ett varv på stan. Lyckades hitta en svart koola anna topp för 50 spänn. Inte dåligt såhär på freda'n! Det inhandlades även några öl som ska avnjutas ikväll i toves nymålade "flat" ;) kanske en tur till mastis, vem vet.

Idag kom även ringen som min morbror gjort åt mig i "blood wood"-trä på posten, spank you for that uncle nick!
Och bara för att jag pratade spökhistorier igår, så drömde jag precis innan jag vaknade att jag hade köpt mig ett amerikanskt kolonialhus som var jättefint, och i drömmen så skulle W åka till jobbet (kan vara nåt av en sanndröm..) och jag skulle vara kvar hemma, när jag tittade ner i trappen som vi hade i huset, ser jag hur en skugga går in i köket...då menar jag typ som en svart rök...det var kanoncreepy i drömmen, mindre så nu när jag tänker tillbaka på det, iaf så vaknade jag med ett ryck av att Estella stod och nosade mig på näsan.

Nu ska jag skämma bort mig själv med en chokladbanankakbit som jag bakade förra helgen. Hur gott som helst.
Jaa just de, Grattis Theo på 3 års dagen! Hoppas din lilla mamma bakade en tipptopptårta till dig ;) image345 Mia, du har väl bakat en sånhär?

Peace out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback