Bootcamp!

Idag är sista dagen som soffpotatis. I och för sig startar ju mitt "nya" liv varje måndag men den här veckan har jag garderat mig ordentligt! Eftersom jag äntligen har bekräftat för mig själv att jag inte är nån gymperson så har min snälla sambo gjort ett träningsschema åt mig att utföra här hemma med hjälp av diverse redskap. Och det ska utföras under sträng bevakning varje dag. Plus promenad beroende på hur tån mår. Men så lite ursäkter som möjligt tack Emma! Vi har storhandlat idag, så mycket keso och frukt och annat namnam blire. Huvudsaken är att det blir mindre gotterier. Hedström har lovat att peppa mig. Så för guds skull anna PEEEPPPA!

Trots att jag har vart ute de 3 senaste helgerna och att jag strängt sa nej till utgång igår när Wille började småtjata på mig...så slutade det såklart i en ganska rejäl utekväll. Ändå. Jag har ingen karaktär i nåt ämne! Nu hade vi visserligen väldigt roligt men nu får det banne mig vara bra. Ska köra hårt fram till bröllopet i slutet av månaden.
Singstar fick iallafall min oskuld igår och sjunga det kan jag verkligen inte. Men det var kul ändå!
Idag är kroppen något seg och svag, och den ska få motta sitt sista fetmat intag på ett tag nu. Jag hoppas på en kalorichock.
Vi började dagen med att inhandla baguetter och grillad kyckling och lite röror...som vi käkade i solen. Yum Yum.

För övrigt denna vecka står jobb på schemat och det passar bra för jag kommer inte ha nåra pengar att leva på denna sommar känns det som. Tur att jag har en givmild sambo...och en mammapappabank.
Jobb och skola. Det är nog vad jag ska satsa på ett tag framöver. Det är behövligt i båda aspekter.
Sen om det är roligt det är en annan femma!
image383 från det ena till det andra.image384

Kommentarer
Postat av: PT Hedström

Självklart ska jag p(i)eppa dig, då blir wille glad... aaaahahaha!

2008-05-04 @ 20:34:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback