License to kill

Jag hade just ett besök av Radio & Tv-tjänst...jag informerade att jag pratat med dem på telefonen för ca två veckor sen och meddelade att jag inte har råd med tv då jag är en fattig student....:) Jag undrar hur många som verkligen betalar tv-licens ja....nu behöver ju inte jag bekymra mig om det då eftersom jag uppenbarligen inte har någon tv! :D

Dag tre på min VFU och trivselfaktorn är lika stor än, och bakteriemängden har inte sjunkit utan alla barn går runt med varsin "elva" under näsan I can't help loving it! Min kropp har vart stöddig nog i tre dagar och nu börjar halsen kännas allmänt kinkig och jag har nyst 4 ggr idag. Fyra gånger är ingenting jag vet, men det är alltid början på en förkylning, för när jag är riktigt förkyld nyser jag ungefär 100 gånger om dagen.

Imorgon ska jag och min lilla vän som jag är kontaktperson till ha myskväll. Hon ska få bestämma en maträtt som vi kan laga och så kanske det blir nån film eller så. Jag borde även ta itu med VFU uppgiften men det får nog banne mig vänta till nästa vecka...orka...
Däremot så borde jag orka ta tag i mobilen och ringa min bror och fråga när det passar sig för ett besök i Ystad. Har inte sett honom på länge nu.

Aa just det till helgen blir det till att köpa ny dator eftersom den här har varit med om alldeles för mycket, utspilld cola, tappad i golvet, batterisladden är glapp, det trådlösa har inte funkat på ett år så sladdkaoset är ett faktum...dessutom har katterna dragits till datorn som kylskåpsmagneter..
.


Jaa...and the excitement continues..!

Kommentarer
Postat av: emelie

hihi...filippa är me tokig i datorn..kul o köpa ny,inte längesen för oss heller,kul utgift liksom:)fika nån dag?kram

Postat av: hellen



åh. söta söta katt!

2008-09-18 @ 16:32:53
URL: http://helenseskapader.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback