Söker du efter livslång vänskap? ;D

Nu har jag gjort sista dagen på VFU:n och jag kommer sakna varenda snorig unge och varje personal! Tur att jag ska tillbaka om några veckor. VFU arbetet är fixat och klart så det känns göörgött ;D
Efter "jobbet" fixade vi med vinden, åkte till loppis med massa grejer som bara står o skräpar. Tog med katternas gamla klätterställning till djurhemmer där jag också passade på att anmäla mig som volontärjobbare. De hade fått in 7 nya kattungar som var så rädda o små att jag ville såklart ta med alla hem till min trygga boning...wille sa nej. Jag förstår honom...egentligen. Men hur kan man motstå det här ansiktet?


Ja det känns iallafall som jag har gjort något bra. Jag måste säga att djurhemmet här i höla är rätt såbra ändå, väldigt fina utegårdar har dom men tyvärr så är det ganska många katter och huset är inte så stort...så därför tycker jag att ni alla ska skaffa er en kattkompis att dela livet med! Och tänk på att även om kattungar är söta, så växer dom upp snabbare än snabbast, så att ta en vuxen katt är ingen dum idé! Alla behöver ett hem :)

Igår var en lååång dag, jag gick upp kvart över fem och "jobbade" till halv ett, sen bar det av till kstad där jag o mia gjorde klart våra arbeten, sen hann vi inte så mycket mer innan jag drog hem och gick en promenad i dimman med fröken hedström...på hemvägen fastnade hon såklart på fotbollsplan och posade i äkta 1993 style!



Ikväll ska jag ta det lugnt, kanske en sväng till päronen där mamsen har sin barndomskompis på visit...mister jobbar fram till natten nångång. Imorrn blir det kalas för Suzie som fyllt 25! Det ska bli gott med en öl eller fem :D
Just nu skulle jag även kunna mörda min granne under mig, som anser att det är okej att äga en bas eller vad fan det är han sitter o fingrar på ikopplad till förstärkare...missade han att han bor i lägenhet eller?!
Men nu ska jag njuuuta av veckans skönaste dag!
Adios people.


Kommentarer
Postat av: Anna T

ni två är väl söta:D

puss på er!!!

2008-09-27 @ 09:51:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback