Douchebag!

Så då var dom två lediga dagarna slut da....fast jag ska väl inte klaga. Skolan är för mig sammanlagt 9h i veckan såå...ja sen självklart sitter jag ju i 8h varje dag när jag inte är i skolan o pluggar...;)
Men har iaf hunnit med en massa känns det som under två dagar, men mest sånadär "måsten"..typ städa, tvätta osv. Nu är jag all alone här hemma bortsett från två hårbollar. Wille har liftat med mamma o pappa ner till gbg där han imorrn ska göra sista intagningstesten inför polishögskolan...tummarna ska hållas hårt imorrn och på fredag! Inte för att jag längtar efter att bli särbo men för att det vore kul för hans skull såklart om han får sysselsätta sig med det han vill göra! Idag har det vart skitväder verkligen och det blev inte många knop gjorda utanför dörren men nu på kvällen har jag iaf varit på 24-årskalas hos maria, sen tog jag en snabb visit hos anna och william innan jag for hemåt höla igen. William var så fin i sin nya "frisyr" :)

Det slog mig förut att jag festade i helgen utan att äta chips o grejer, inte för att jag äter chips konstant annars men när det vankas öl vankas det oftast chips också, så det här halvåret utan kommer nog gå galant :)

Tove tipsade mig om "Singelmammor" som går på måndagar i ettan, så jag kollade på alla avsnitt som gått hittills förut på svt.se och det var väldigt intressant. Det borde ni se! Sen kollade jag på The Hills igår och allvarligt talat, nog för att man har stött på många psykon till killar i sitt lååånga liv men skulle jag behöva ha denna
idiot i min omgivning skulle jag fan hellre skjuta mig själv för att överdriva en smula.
Att hans familj inte tar ut skilsmässa är för mig ett mysterium.
Nu ska jag ta en kopp te sen är det lite plugg och sen söööömn.

Lycka till imorrn babe!


Kommentarer
Postat av: Älsklingen

Hej love!



vad gullig du, jag tycker du har klart den bästa bloggen i världen. älskar dig



Ringer i möra=) puss

2008-09-03 @ 22:51:31
Postat av: Emma

haha javisst är bloggen den mest spontana roliga läsvärda som någonsin existerat! ;D

2008-09-04 @ 13:13:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback