Tidig morgon and nothing to do?

Har man några minuter över innan jobbet så har man. Då kan man blogga. Om allt och inget.  Bestämde mig för att wille ska få skjutsa mig till jobbet idag så helt plötsligt behöver jag inte stressa.
Jag får för mig hela tiden att det är torsdag idag men ve och fasa det är det ju inte det är onsdag och då känns det som det är hundra år kvar till fredag. Fredag 13.30 då tar jag semester. Jippi.

Igår var vi inne till kstad och hämtade vår "nya begagnade" spis, som mia & tord  var snälla och sålde till oss för en väldigt knapp summa, vår gamla är typ från 1800-talet så nu känns det väldigt mycket fräschare! Det blev även en sväng till IKEA för att kolla lite bänkskivor och sånt då mister W har fått för sig att renovera lite i köket när jag är i Nice. Inte mig emot! Köpte även gardiner till hans "bachelor pad" i Trollhättan. Och såklart nya fräscha påslakan till det gemensamma hemmet. Häromdagen var han även och köpte sig en 19tums platt-tv som ska med till Trollywood men just nu är den bänkad i sovrummet där det gör sig ypperligt bra........
Iallafall, när vi åkte hem från karlstad hade jag ett STORT sug efter Sushi och vi testade Happy kitchen som jag hört om, ligger vid nöjes ungefär. Väntetiden var 25 min................och det var det värt. Bianca frågade mig häromdagen vad min sista måltid i livet skulle vara om man t.ex satt i fängelse och death row, då svarade jag mammas köttbullar med potatis, sås och lingon, men mamma jag är ledsen jag vill byta till sushi. Finns det nåt bättre? Skulle lätt kunna överdosera på detta.

Det här ser ju inte så mycket ut för världen men ni skulle sett maten som inte var take away...real piece of art.

Idag efter jobbet bär det av till mamsen och papsen, vi ska äta kräftor!! Och västerbottenostpaj och röktlaxpaj...! Om jag gillar mat?! Nej varför tror du det??
Willy ska vara hundvakt nere i vårbo över natten så den lilla tv:n är MIN ikväll! Det blir såklart True blood som är vårt nya beroende i tv-världen.

Later!


Kommentarer
Postat av: Anna

Då vet du vart jag och Mr. Sunkissed håller till då och då ;)

Postat av: Karin

Ja Emma happy är gott men det stället som ligger vid Mcdonalds är snäppet godare testa det nästa gång:=) Å vi ska oxå på kräftskiva ikväll hos min syster ska bli så mysigt!Filip har valt balkonger och hattar som moster måste ha på sig ;) Jag har tyvärr ingen semster :=( men du får ha de så gott på din ledighet försnart drar det igång ska bli underbart att träffa gänget igen=) Kan du inte försöka dra dig in till stan och få med dig mia så kan vi ta en lunch =) jag kan ta LÅNG lunch!?

Kramar

2009-07-31 @ 08:32:18
URL: http://shoegalnogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback