Chocolat

Jag har lyckats vända på dygnet litegrann, och för mig som praktiskt taget är pensionär passar det inte så bra känner jag.....är som en zombie på mornarna och kommer inte upp före halv elva. Och då får jag panik över att halva dagen har passerat...med lite överdrift. Så ikväll är det jag som lägger mig klockan nio! Jag borde plugga imorrn fast jag egentligen har gett mig själv lov denna vecka men det sitter liksom och gnager mig i bakhuvet.

Igår kväll var vi hos mamma och pappa och käkade grymt god middag som mamma och Gustav hade gjort. Efter en stund fick jag ont i magen och var helt säker på att jag fått Willes magåkomma som han haft för ett par dagar sen...åkte hem och satt och oroade mig en stund men efter lite hälsofil och pepcid gick det över. Jag inser nu att det var min mage som bad på sina bara knän om att skippa den här chokladdieten som jag gått på sen jul..............Så imorse blev det frukt och fil med hopp om att kropp och själ ska få sig en nystart.


Fick påfyllning av Sia serien i julklapp och den här dög mycket bra som filskål!


Kroppschock!


Kommentarer
Postat av: Saralill

Mmm, frukt är go...tt! INte lika gott som godis men ändå!

Kram och god fortsättning!

Postat av: Emma

Haha nej godis (eller iaf choklad!) slår nog frukt det ska jag nog erkänna.....men choklad ger väl inte lika mycket vitaminer tyvärr!

God fortsättning på dig med! Kram

2010-12-29 @ 17:06:25
URL: http://efager.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback