Everything is average nowadays

Snart är det jul här i vårt hus julen är kommen hopp tralalala...
Idag har jag gjort knäck och jag tog till en ypperlig metod för att inte kladda ner knäckformarna....



Jag hittade oöppnade förpackningar med doseringssprutor....väldigt smidigt ska ni veta! Jag är inte så dum som jag ser ut ;)

Igår var det lite glöggkväll på min VFU plats, vi var 11 st som drack glögg, käka pizza och spelade julklappsbingo! Kul idé måste jag säga. Jag vann en söt liten gräddsnipa som nu fint står på kökshyllan.


Bingo!

Imorrn är sista dagen innan det är dags för jullov ett tag. Jag måste fortfarande plugga under lovet men det är väl okej antar jag, det är ju sista arbetet som görs....och så himla mycket kvar att skriva har jag väl egentligen inte!
På torsdag ska vi in till kga en sväng och göra sista julklappsruschen, jag vet vad jag ska köpa så jag har ingen panik över det. Sen ska Wille göra revbensspjällen som mamma har efterfrågat till julbordet, själv tänkte jag putsa hemmet litegrann och sätta rim på alla klappar ;)
Wille ska ju som bekant jobba på julafton och det tycker jag känns mindre kul men å andra sidan så ses vi ju på kvällen.
Man får vara glad för det lilla!

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Åhå, det hade dom på min VFU-plats också, men jag var inte direkt tillfrågad du! För övrigt, otroligt smart idé att göra kanyl-knäck! :D

Postat av: Emma

hahahaha kanyl-knäck den var inte så dum du! =)

2010-12-22 @ 16:19:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback