När nätterna blir långa o kölden sätter in........

Idag har jag gått upp tidigt för att vara lördag, pluggat ett par timmar. Åkte sedan med mamma o pappa till kga och handlade lite på maxi....jag handlade ingredienser till julgodis - gott är fasen inte gratis...däremot så är gratis gott.
Kom hem vid 18 och gjorde en ny omgång med rocky road, sen bountykulor och slutligen skumtomtefudge med vit choklad. (Jag går starkt in för att hetsäta i jul) Där emellan gjorde jag även bakad potatis med räkor och gräddfilsröra......behöver jag säga att jag är trött? Igår hade jag lagt mig i sängen o kollade på tv, när wille kom hem strax innan elva sov jag........kul tjej! Men känner att jag har en förkylning på gång, har nyst antalet ggr idag och det sticker i halsen. Men jag tar hellre en förkylning än en omgång till av magsjuka.....det känns som varenda kotte har magsjuka just nu, det måste vara bra mycket värre i år än förra året?! Vissa förskolor är inne på andra turen liksom...tack men nej tack.

Imorrn ska jag åter vara duktig och plugga, sen ta mig ner på stan en sväng, sen är jag bjuden på fisk till lunch hos mami o papi och det tackar man inte nej till........ på eftermiddagen ska jag åka till Anna och säga God Jul och trevlig semester...........för hon smiter minsann på solsemester på onsdag! Lyx!

Sen är det ny vecka och min inleds med fortsatt praktik och glögg/julfest på bästa Ekorren!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback