Signs of christmas

Sunday lovely sunday!
Vilken fantastisk dag det har varit. Sovmorgon, adventsfrukost, handlat julklappar, slagit in julklappar, druckit glögg och tittat klart på Inception som vi somnade ifrån igår. Jag fick en ny mössa av Wille på stan också, så nu är vi två matchande hårbollar!


Känns ovant att gå runt med en björnunge på huvudet (inte äkta såklart!) men hej o hå va varmt och skönt det var för huvudet!


Ser nästan ut som en barnmössa med den söta lilla logon

Vi köpte även en "gran" som var på rea på Önska.


Från Herstal

Igår bakade jag saffransbullar fyllda med mandelmassa och vanilj, och saffranskorpor. Idag åkte jag till mormor och morfar och farmor och delade med mig av godsakerna. Det var de glada över och då är ju jag glad såklart!




recept från www.bloggfamiljen.se/?blog=matplatsen

Ny vecka imorgon och det är ju Lucia, vilket innebär att när barnen kommer och lussar så kommer jag garanterat att fälla en tår eller två, inte för att de sjunger underbart utan för att de är så genuint stolta och söta när de gör det.
Ska försöka hinna plugga i veckan, det gick ju inge vidare igår när jag skulle sätta fart...skrev inledningen...och jag har ju tre sidor litteratur klart men jag vill bli heeeelt klar! Hinner jag inte i veckan så får jag ta det till veckan, Wille ska jobba hela fredag, lördag och söndag nästa helg....Kul kille det där.
På tisdag kommer Maria och vi ska göra julgodis och julmysa lite.
Annars får vi se vad veckan bjuder på!

Trevlig tredje advent på er.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback