And down here from the ground I see who you are

Medan jag fryser ihjäl kan jag ju lika gärna skriva några rader här. Det händer ju så mycket spännande menar jag!
Jag skulle ha varit i skolan på eftermiddagen idag egentligen men insåg att jag fick skippa det efter att fått boka in Estella hos veterinären imorrn. Vi går hos veterinären i karlstad, och eftersom jag ska sova hos familjen Wiker imorrn blir det ett jäkla åkande fram och tillbaks till kstad om jag skulle ha åkt idag, och två ggr imorrn. Jag tror KAU överlevde utan min närvaro dock.
Estella har ju länge gjort konstiga smackande ljud med munnen (ja den här katten drabbas av ALLT...lite som mor sin...man blir väl som man umgås) och gör grimaser ungefär som hon skulle ha något i halsen, sist vi var hos veterinären kollade de henne i munnen men kunde inte se något, fortsatte det så skulle vi ringa...så det gjorde jag för ljudet hon gör driver mig till vansinne. Så imorrn ska hon sövas. Det betyder att matvraket inte får äta efter klockan 18 idag, vi får väl se hur det går.


Det här gjorde även att jag fick boka om min frisörtid som jag hade imorrnbitti, som tur är hade hon senare på eftermiddagen så det hanns med ändå. Så idag har jag ägnat tid åt att tvätta sissodär tusen maskiner och packat. Som vanligt skulle man kunna tro att jag ska på en veckas charter när man ser väskan. Hopplös är vad jag är.

Nu ska jag iväg och få lite ompyssling (eller misshandel) av min stackars stortå och sen hem och fortsätta att packa!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback