And my head told my heart "Let love grow" But my heart told my head "This time no".

Fina fredag!
Var ute på en frisk powerwalk kvart över sju imorse i brist på sömn (wille du klampar inte alls som en elefant på mornarna...) och avnjöt sedan en härlig frukost framför Vampire Diaries, jag får ångest över att det nu är en hel vecka innan det kommer ut ett nytt avsnitt!
Sen startade min jakt på en klipp och slingtid hos nån frisör, men sörru det gick inte det. Får skylla mig själv för att jag var ute i sista minuten. Jag får se ut som smuts i håret ett tag till. När jag var på stan ringde Anna som jobbat i närheten och hon kom och tog en fika med mig, mycket trevligt.
Nu ska vi snart ut och äta med Linus och Nina, så fredagsmyset i soffan får vänta till söndag tror jag. Imorrn ska jag med Madde på tjejfest i dfs och vidare ut i kga, men först ska vi ha lite Madde&Emma-tid, gillas! Min snälla sambo kommer och hämtar mig och det gillas också♥

Idag köpte jag en "burk" som jag velat ha jättelänge, den kommer från Sia och det finns muggar och skålar i samma serie, anledningen till att jag älskar dom är de små budskapen som är på! Så jag ska allt ha fler.



Have a nice friday people.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback